Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 98 z 486
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.3.2014 , 10:05   Citovat  

bbaarrtt napsal:
Tak v kufru bude běžně jezdit kočárek a spousta dalších věcí. Teď je kufr víc vytíženej spíš vyjímečně. Ale až to přijde, tak budu klidnější. S autem dost jezdí manželka a bude ještě víc. Kdyby se mělo něco semlít, tak ty věci prostě nebudou lítat po autě, ani nebudu muset myslet na nějaký jištění Úsměv

Mně jezdí v kufru kočárek už 4,5 roku a ještě se nestalo,že bych měl naloženy věci (mimo kočárku) přes výšku rolety. To by se musel zadek pěkně zvednout nebo auto kutálet,aby něco letělo do auta...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
bbaarrtt je teď offline  bbaarrtt
PříspěvekZaslal: 19.3.2014 , 10:20   Citovat  

[quote="Hellborn"]Mně jezdí v kufru kočárek už 4,5 roku a ještě se nestalo,že bych měl naloženy věci (mimo kočárku) přes výšku rolety. To by se musel zadek pěkně zvednout nebo auto kutálet,aby něco letělo do auta...[/quote]

Jasný. Jde spíš o pocit sucha a bezpečí :wink: Já už jednu fakt pořádnou šupu zažil a když tu mříž mám, tak ji tam prostě pro klid duše vrazim minimálně na to rizikový období.. Montáž zabere 5 min, takže o prostor při složených sedačkách se nepřijde.
   Návrat  
MartinAG7 je teď offline  MartinAG7
PříspěvekZaslal: 19.3.2014 , 10:24   Citovat  

Vie my niekto poradid alebo poslat link kde sa riesi spotreba? Chcel by som len vediet kolko zhruba zerie v priemere 2.0L 114Kw automat a tiez 2,4L 140Kw automt, a ake skusenosti mate s automatom od Hondy, su spolahlive prevodovky automaticke? A aky extra servis pripadne kolko to obnasa financne navyse oproti manualnej prevodovke. Dakujem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 19.3.2014 , 11:19   Citovat  

MartinAG7 napsal:
Vie my niekto poradid alebo poslat link kde sa riesi spotreba? Chcel by som len vediet kolko zhruba zerie v priemere 2.0L 114Kw automat a tiez 2,4L 140Kw automt, a ake skusenosti mate s automatom od Hondy, su spolahlive prevodovky automaticke? A aky extra servis pripadne kolko to obnasa financne navyse oproti manualnej prevodovke. Dakujem

takže 2litr v automatů jsem měl. když jsem prodával auto mělo 240tkm. kromě výměny oleje, což byla částka do 2tkc. i s filtrem to nechtělo nic. spotřebu jsem měl při běžném ježdění 8,2l. s jinym automatem jsem nejel, takže nemohu srovnávat, ale mi vyhoval. aby to jelo, tak se musel motor pořádně tocit. prezazovani šlo vždy hladce v jakekoli situaci.
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2014 , 13:01   Citovat  

MartinAG7 napsal:

tudy odkaz
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2014 , 13:55   Citovat  

MartinAG7 napsal:

Manuál tudy odkaz

Automat tudy odkaz
   Návrat  
staga86 je teď offline  staga86
PříspěvekZaslal: 19.3.2014 , 15:23   Citovat  

Ahoj,

nesetkal jste se nahodou někdo u accorda s úplně šíleným skripanim od kol? Dělá to jen, když je mokro a vemu nějaké louže. Navíc jen s letnakama, celou dobu, co jsem mel zimaky v pohode. Jedine, co me napada, ze tam nemam vymezovaci krouzky, ale nevim, jestli by to neco takoveho mohlo zpusobovat.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.3.2014 , 16:38   Citovat  

Kmóďa napsal:
Dotaz na majitele Accordů 7g, mají všechny 2.4ky zapsané v TP od výrobce i alternativní 17ky kola nebo jen 16ky a k 17kám musi být typový list a takové ty blbosti?

i 2.0 sedan a Tourer má standartně v ZTP 17"
   Návrat  
Mino21 je teď offline  Mino21
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2014 , 16:42   Citovat  

Rom. napsal:
i 2.0 sedan a Tourer má standartně v ZTP 17"

Ale to platí je pro poFL, ne?
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2014 , 17:42   Citovat  

Ptám se proto,že vím o 2.4 Executive předface a majitel tvrdí že v TP jsou jen 16ky...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 18:07   Citovat  

Kmóďa napsal:
Ptám se proto,že vím o 2.4 Executive předface a majitel tvrdí že v TP jsou jen 16ky...

Já mám 17´´ jako alternativní v poznámkách. Možná, že normální byly 16, 17´´ za příplatek...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 18:11   Citovat  

Ví někdo z hlavy, jaký je závit na štefech kol? Se stydím
   Návrat  
explore je teď offline  explore
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 18:44   Citovat  

vi, kazdy Velmi šťastný

M12x1,5...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 18:54   Citovat  

explore napsal:
vi, kazdy Velmi šťastný

M12x1,5...

Já si to myslel.. Tak mi dodaly špatné matky. naštvanej
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.3.2014 , 8:32   Citovat  

Mino21 napsal:
Ale to platí je pro poFL, ne?

v posledním 14 dnech jsem přihlašoval 2.0i Tourer 04 a sedan 03 a oba měli 16" i 17" přímo v ZTP, tzn. standartně zapsané v TP bez nutnosti cokoliv dokladovat OK
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.3.2014 , 9:35   Citovat  

To je divné že ta 2.4 executive 17ky nemá...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.3.2014 , 9:49   Citovat  

Kmóďa napsal:
To je divné že ta 2.4 executive 17ky nemá...

"Majitel tvrdi, ze.." spis bude neco uplne jineho nez realita Mrk
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2014 , 19:06   Citovat  

to snad ne Zdravím. S tým ako sa otepľuje sa po roku znovu objavil klasický zápach klímy- zatuchlý hadr. Doteraz som to riešil tak, že som spostil vnútorný okruh klímy naplno a do uzavretého interiéru som nechal sprej s desinfekciou vyfučať. Netriekal som do výduchov v interiéry, predsa len k vyparníku to triafať naslepo nič moc, skor utopia, potrubie sa rôzne krúti, navyše ma známy z poľského H klubu varoval, že v oblasti stredového panelu je nejaká riadiaci jednotka a už videl ako ju niekto sprejom odrovnal
Nechal som sa inšpirovať videom:
tudy odkaz
Len som ten vyparníku nevyťahoval von, nechcel som zrušiť náplň klímy, neodmontaval som ani plastový priľahlý diel skrz ktorý je dobrý prístup na zadnú stranu vymeniku kadiaľ som nastriekal dezinfekciu.
Možno niekomu príde vhod pár obrázkov.

image.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpg, 121.79 kB

image.jpg

image.jpg, 100.84 kB

image.jpg

image.jpg, 1.62 MB

image.jpg

image.jpg, 1.13 MB

image.jpg

image.jpg, 980.64 kB
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2014 , 9:28   Citovat  

Ahoj Accordáci, už jste někdo řešil tenhle siláč na spodním rameni pod č.8. Měl jsem origo a vše v pohodě, akorát se mi jednou stalo, že se ten ta guma oddělila od vnějšího železného prstýnku a rameno spadlo dolu a dotýkalo o se o nápravu, ale jinak guma furt plnila svůj ukol. Koupil jsem neoriginální díl tedy nový siláč a vyměnil ho a vše bylo chvíli v pohodě až po čase mi začalo tahnout auto na levou stranu tak jsem zajel na geometrii a byla rozhozená, tak mi ji srovnali a po pár km mi to tahlo na druhou stranu a tak jsem jel znovu na geo a zase rozhozená. zvednul jsem auto a siláč byl ok akorát byl naprasklý takže je zase na výměnu. Jinak všechny jiné silče na nápravě jsou ok...
Mluvil jsem s ODOSEM a tenhle siláč se nedá vyrobit plný z PU. Jde o to, že když vezmu montpáku a lehce zaberu za rameno, tak se hodně hýbe na všechny strany. Používám v létě 225/40 18 a myslím si že když najednu na geometii a oni hýbou volantem tak se to v tom siláči hne a pneu to udrží, oni udělají geometrii a jak sjedu tak se to zase hne jinam takže se to rozhodí. Vím že poface accord měl 18" povolené a tak jsem koukal na origo objednávací kod jak na předface tak na poface a je stejný (myslel jsem si, že bude jiný, tužší naříklad). Asi objednám origo, ale i tak setkal jste někdo s tímto "problémem"?

B__2710.jpg

B__2710.jpg, 67.92 kB
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.3.2014 , 17:29   Citovat  

Dutch:
A7G nemel jako OEM 18" kola povolena nikdy, jde vzdycky jenom o pozdejsi zapisy do TP.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.3.2014 , 17:40   Citovat  

Dutch: tyhle silenty jsou klasický "problém", tedy spíš normální spotřební materiál zvlášť u snížených Accordů na 17" a větších kolech
orig. je jiný na 2.0i a 2.4i nebo 2.2D , neorig. nedoporučuju, může být klidně po 10t k KO.
taky hodně záleží jak ho tam mechanik dá (natočí) když špatným směrem, tak je taky za chvíli pryč
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2014 , 22:32   Citovat  

Bully: Aha, díky za info..

Rom.: takže origo siláč je jiný jak na 2.0 tak na 2.4 tak na 2.2 a v čem je jiný? Jako v rozměru a nebo v té výplni? Myslím jako že by byl např z 2.2 "tvrdší". Náhodou nevíš jestli najdu v manuálu jak správně dát ten siláč? děkuji přátele
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 10:26  Naposledy upravil Petr_cze dne 25.3.2014 , 13:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

O víkendu jsem prohlížel podrobně auťák a našel jsem nemilé překvapení na vnitřním lemu pravých zadních dveří. Myslel jsem, že mi klepne Úsměv

Neví někdo, jak se to opravuje? Podle mě se musí jendat o chybu z výroby, protože už i z vnější strany je nepatrná bublinka, takže rez bude asi skrz.

Takže mi napadá:

1) Nechat reklamovat v Hondě (nejsem ale první majitel)

2) Sehnat jiné zdravé dveře buď už v barvě, nebo je nechat přestříkat a vyměnit (bojím se, že na autě to bude poznat podle odstínu nového laku)

3) Sehnat jiné zdravé dveře a vyříznout z nich pouze spodní kus a navařit na moje. Barvu nechat nastříkat pouze do spodního zlomu dveří.

4) Nechat to někde opravit pouze pomocí plechu a svářečky.

A to jsem si myslel, že Honda po r.v. 2006 nebude reznout. Jinak se jedná o jedinou nalezenou korozi.

20140325_072257.jpg

20140325_072257.jpg, 2.76 MB
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 10:33   Citovat  

Řešilo se to tady několikrát...minimálně Sakal a Varuj. Problém tam byl v té pásce, v tomhle vlákně jsou i od kluků popsané postupy co s tím dělali.
   Návrat  
Honda.men je teď offline  Honda.men
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 10:40   Citovat  

Dutch napsal:
Bully: Aha, díky za info..

Rom.: takže origo siláč je jiný jak na 2.0 tak na 2.4 tak na 2.2 a v čem je jiný? Jako v rozměru a nebo v té výplni? Myslím jako že by byl např z 2.2 "tvrdší". Náhodou nevíš jestli najdu v manuálu jak správně dát ten siláč? děkuji přátele

Ahoj, ty silenty se vůbec ničím neliší. Onehda jsem je objednával na diesla i na benzín a jsou rozměrově úplně stejné.
Jediný rozdíl je, že na naftu jsou asi tvrdší (moje domněnka)...
Jinak v manuálu je přesně jak ho máš nalisovat... Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 12:37   Citovat  

Petr_cze napsal:
O víkendu jsem prohlížel podrobně auťák a našel jsem nemilé překvapení na vnitřním lemu pravých zadních dveří. Myslel jsem, že mi klepne Úsměv

Neví někdo, jak se to opravuje? Podle mě se musí jendat o chybu z výroby, protože už i z vnější strany je nepatrná bublinka, takže rez bude asi skrz.

Takže mi napadá:

1) Nechat reklamovat v Hondě (nejsem ale první majitel)

2) Sehnat jiné zdravé dveře buď už v barvě, nebo je nechat přestříkat a vyměnit (bojím se, že na autě to bude poznat podle odstínu nového laku)

3) Sehnat jiné zdravé dveře a vyříznout znich pouze podní kus a navřít na moje. Barvu nechat nastříkat pouze do spodního zlomu dveří.

4) Nechat to někde opravit pouze pomocí plechu a svářečky.

A to jsem si myslel, že Honda po r.v. 2006 nebude reznout. Jinak se jedná o jedinou nalezenou korozi.

Ja som mal podobny problem, ale objavil som to podstatne skor. Na mojom leme to este nebolo vidiet, zistil som to pri umyvani auta - prstami som presiel na vnutornej spodnej casti dveri po hrbolcekoch - bolo to skryte pod farbou a paskou. Hrdza sa tam zacala vytvarat preto, lebo v jednej casti spodneho lemu v dlzke asi 8cm tento nedoliehal k plechu a aj ked to bolo prelepene paskou, zrejme sa tam nejako dostala vlhkost a to zacalo pracovat...
Tak som sa do toho pustil, nozom som narezal po oboch stranach ten kus pasky a ked som ju stiahol, bolo vidiet ze ta hrdza pod paskou postupila este dalej, nakoniec som odstranil pasku v dlzke cca 20cm. Vsetko som poriadne vybrusil (aku vrtackou s malym brusnym kotucikom) az neostal ani jediny fliacik hrdze a pre istotu natrel odhrdzovacom. Kamarat lakyrnik mi to potom nastierkal plnicom, vygitoval a prelepil paskou. Striekal a lakoval som si to uz potom sam...

Tvoj Accord bude asi na tom horsie, skus ale najskôr zistit, ci to mas iba na povrchu, alebo ci sa uz hrdza prezrala cez plech. V pripade povrchovej by som dvere nemenil, skus radsej moj postup.

Reklamacia v Honde nepomohla. add 1, musia byt stale dodrziavane vsetky predpisane servisne intervaly
add 2, aj keby boli, zaruka je na komplet prehrdzavenie karoserie, nevztahuje sa iba na povrchovu hrdzu Smutný naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 12:46   Citovat  

Nezabudni potom na dolezitu vec, vystriekat dutiny!!!

BTW, u vsetkych Accordov to zacina u pravych zadnych dveri to mi hlava nebere
   Návrat  
Petr_cze je teď offline  Petr_cze
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 13:33   Citovat  

Pokud to bude skrz, tak budu shánět dveře, ale to bych nechal na příští rok, stejně se tak rychle neseženou v black Night Hawk.

Pak by byla otázka, jestli dveře před faceliftem jsou stejné jako po faceliftu? Motorizace je snad jedno ...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 14:11   Citovat  

Honda.men napsal:
Ahoj, ty silenty se vůbec ničím neliší. Onehda jsem je objednával na diesla i na benzín a jsou rozměrově úplně stejné.
Jediný rozdíl je, že na naftu jsou asi tvrdší (moje domněnka)...
Jinak v manuálu je přesně jak ho máš nalisovat... Úsměv

díky moc pane přátele Jinak ta domněnka je v čem, že si to myslíš a nebo že si je zkoušel (např. v ruce) a zdálo se ti to, diesel je tvrdší? Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 14:28   Citovat  

Petr_cze napsal:
Pokud to bude skrz, tak budu shánět dveře, ale to bych nechal na příští rok, stejně se tak rychle neseženou v black Night Hawk.

Pak by byla otázka, jestli dveře před faceliftem jsou stejné jako po faceliftu? Motorizace je snad jedno ...

Karoseria je v podstate nezmenena, pred/poface verzie sa lisia len minimalne v predných nárazníkoch a maskach(+ este odlisnosti naraznikov a pripadne masky vo verziach vybavy).
Motorizacia nema ziadny vplyv...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina