Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Resenipokut.cz - má někdo zkušenosti?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 19:22   Citovat  

Lukas28 napsal:
odpověděl obratem, u civica jasná volba Úsměv

Dobrý den pane Beneš,

naše služba se vztahuje na všechny přestupky kromě "alkoholu, drog a dopravních nehod", čili i vámi zmíněné přestupky bez problémů úspěšně obhájíme.

S přátelským pozdravem
Mgr. Jiří Voženílek

odpoved jak pres kopirak, jen tam bylo "pane Jeřábek" takze na to ze by to mel bejt pravnik nebo tak neco tak ani neumi cesky pořádnej výtlem

akorat mi k tomu dopsali ze pokud me zastavi a chteji mi naridit kontrolu STK, tak to musi bejt maximalne vzdalenost 4km, a tam kdyz stk neprojdu, tak se za me odvolaj a vyresej to a vratej mi zpatky "technickou zpusobilost" Úsměv takze i tohle umej to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 20:09   Citovat  

Lukas28 napsal:
Dutch: do správního šetření a protáhnout ho na víc než rok, napadá tě jiná možnost?

jde mi o sedačky, pásy, závodní díly (v DE to jde, u nás ne naštvanej )

No, jo protáhnout to na 1 rok jo, ale to není nevyřešení situace za kterou bych platil firmě to umím taky i bez nich.
Jak psal Bully, ani v DE to nejde jen tak a platí se za to velký peníz, to samé jde i u nás a stojí to prachy...

Vespula: no jo to co píšeš, prostě větší procento pokut co budou řešit je za rychlost a pokud tě naměří a zjistí hned řidiče, nedokážu si představit jak tě z toho vysekají. Dá se říct, že až na zanedbatelné vyjímky to nejde a jak ti můžou dát záruku, že když nic tak zaplatíme, to je sebevražedný. Pokud to tak funguje prostě pojedu v obci na 50 100km/h chytěj mě řeknu že chci nezaplacenku dam to firmě a ta to za mě zatáhne tak to beru taky, ale tomu prostě něvěřím Velmi šťastný
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 20:30   Citovat  

Dutch napsal:
No, jo protáhnout to na 1 rok jo, ale to není nevyřešení situace za kterou bych platil firmě to umím taky i bez nich.
Jak psal Bully, ani v DE to nejde jen tak a platí se za to velký peníz, to samé jde i u nás a stojí to prachy...

Vespula: no jo to co píšeš, prostě větší procento pokut co budou řešit je za rychlost a pokud tě naměří a zjistí hned řidiče, nedokážu si představit jak tě z toho vysekají. Dá se říct, že až na zanedbatelné vyjímky to nejde a jak ti můžou dát záruku, že když nic tak zaplatíme, to je sebevražedný. Pokud to tak funguje prostě pojedu v obci na 50 100km/h chytěj mě řeknu že chci nezaplacenku dam to firmě a ta to za mě zatáhne tak to beru taky, ale tomu prostě něvěřím Velmi šťastný

jsi jeden ze sta, 99 dalších si zaplatí Úsměv a 2tisíce není tolik je to dobrý

jestli by mi pomohli proti pokutě a odebrání řidičáku za nehomologovanou věc na autě, rád se nechám zastupovat. Než běhat za tetkou pro potvrzení od doktora Se stydím
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 21:27   Citovat  

Dutch napsal:

No podle toho co píšou na fejkbůku na jejich stránkách , tak ne nezaplacenku na místě ale správní řízení a nic nepodepisovat, až topřijde poslat jim to, oni tě zastoupěj na základě plný moči. A zaplavěj ty úředníky, který je většinou už stejnak znaj protože působěj od roku 2011 a po celý ČR, papírama, napřed cca 30 stránkovým dopisem kde jim píšou nespíš ty odborný právnický kecy. A většinou ten ouřada to na tomto základě shodí pod koberec , což chápu, moc složitá práce pro čárku, když v jiných případech je to mnohem jednodušší. Taky tam píšou , že protahováním správního řízení to neřešej, ale kdoví, psát můžou co chtěj.... Já do toho jdu , už mi to schválila i manželka , a to je hodně oparnej člověk, že prej už jsme v životě přišli o víc jak 2 litry...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 21:33   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
No podle toho co píšou na fejkbůku na jejich stránkách , tak ne nezaplacenku na místě ale správní řízení a nic nepodepisovat, až topřijde poslat jim to, oni tě zastoupěj na základě plný moči. A zaplavěj ty úředníky, který je většinou už stejnak znaj protože působěj od roku 2011 a po celý ČR, papírama, napřed cca 30 stránkovým dopisem kde jim píšou nespíš ty odborný právnický kecy. A většinou ten ouřada to na tomto základě shodí pod koberec , což chápu, moc složitá práce pro čárku, když v jiných případech je to mnohem jednodušší. Taky tam píšou , že protahováním správního řízení to neřešej, ale kdoví, psát můžou co chtěj.... Já do toho jdu , už mi to schválila i manželka , a to je hodně oparnej člověk, že prej už jsme v životě přišli o víc jak 2 litry...
OK, dobře chápu, tak doufám, že to bude fungovat a prosím tě pokud budeš dávat k řešení nejaký případ spíš mě zajíma naměřená rychlost protože to je nejčastější a nejbolavější pro peněženku Velmi šťastný hoď jsem jak to vyřešili docela mě to zajímá Je to tam. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 21:39   Citovat  

Lukas28 napsal:
jsi jeden ze sta, 99 dalších si zaplatí Úsměv a 2tisíce není tolik je to dobrý

jestli by mi pomohli proti pokutě a odebrání řidičáku za nehomologovanou věc na autě, rád se nechám zastupovat. Než běhat za tetkou pro potvrzení od doktora Se stydím
ale ne Luky už je to profláklé Velmi šťastný ale jo jak jsem psal Vespulovi zkus to uvidiš, třeba tam jsou frajeři kteří to fakt umí a pokud to tak bude uznám to .... Je to tam. přátele

Ale jinak spíš bych na H-C řešil auta a ne v každém druhém přispěvku policii, porušování předpisů. mělo by se to zamknout nebo promazat, protože tahle diskuze o pokutách je tu milionkrát...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2013 , 21:44   Citovat  

Dutch napsal:
OK, dobře chápu, tak doufám, že to bude fungovat a prosím tě pokud budeš dávat k řešení nejaký případ spíš mě zajíma naměřená rychlost protože to je nejčastější a nejbolavější pro peněženku Velmi šťastný hoď jsem jak to vyřešili docela mě to zajímá Je to tam. přátele

Jasan, taky kvůli tý rychlosti si to hlavně dělám. A ne kvůli rychlosti 200 v městě, kdo mně zná , ví že žádnej závodník nejsem... Takže spíč pro ten sychr právě. O případněm řešení přestupku budu informovat....
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 7:33   Citovat  

Kubas86 napsal:
Každopádně taky se rád projedu za hranicema předpisů, ale počítám s tím, že mě za to může čekat nějaký ten postih. To jsou prostě pravidla. A když už mě někdo za nějaký přestupek chytne tak proč se hádat když sám vim, že jsem ho udělal? Prostě zaplatim za to. Na tom neni nic divného ne?

Abys spachal prestupek, je potreba taky naplnit jeho materialni stranku. Ze pirati z mestapa nebo p&chu ani urady tohle neresi a rozdavaji pokuty jak se jim zachce na tom nic nemeni. Takze ano, je neco divneho na tom platit pokud jsi nikomu nic neudelal ani nikoho neohrozil.

Navic nevidim jediny duvod se klanet pred svinemi, ktere fnukaji, ze dokazovani je moc prace a je potreba ohnout ustavu a trestat nevinne, zatimco sami jsou to zbabeli psychopati (zabity motorkar v Dobrisi, "pomoc" na dalnici obeti jejich honeni).
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2013 , 8:06   Citovat  

skyline napsal:
Abys spachal prestupek, je potreba taky naplnit jeho materialni stranku. Ze pirati z mestapa nebo p&chu ani urady tohle neresi a rozdavaji pokuty jak se jim zachce na tom nic nemeni. Takze ano, je neco divneho na tom platit pokud jsi nikomu nic neudelal ani nikoho neohrozil.

Navic nevidim jediny duvod se klanet pred svinemi, ktere fnukaji, ze dokazovani je moc prace a je potreba ohnout ustavu a trestat nevinne, zatimco sami jsou to zbabeli psychopati (zabity motorkar v Dobrisi, "pomoc" na dalnici obeti jejich honeni).

Jako příteli, nevždy s Tebou souhlasím, v lecčems máme skutečně protichůdné názory, ovšem tohle jsi napsal parádně a pod to se můžu klidně podepsat. OK je to dobrý přátele
   Návrat  
majkl_l je teď offline  majkl_l
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 0:33   Citovat  

Kubas86 napsal:
ZOMBIE : Přestupek který byl spáchán například v roce 2012 a teď ti přijde že se máš dostavit k vyřešení daného přestupku se bude posuzovat podle zákona platného v roce 2012. Takže je možné se vymluvit na osobu blízkou.

Jinak jak tu už někdo psal. Pokud spáchám přestupek tak se k němu postavim jako chlap. Sklopim hlavu a ve vší slušnosti budu s těma policajtama na ulici jednat. Věřte, že s tímto přístupem se dá daná pokuta vyřešit i za 100 kč pokud je to za daný přestupek možný. Většina přestupků je do 2000 Kč. Tedy nikde neni uvedeno, že za něj nemohu dostat pouze 100 kč. Já budu spokojenej a policajt taky že bude mít čárku. meetallll
sry, ale na tohle nemůžu neragovat...

ve vší slušnosti jsem před dvěma lety přišel k jedný zastávce s jistejma pánama v bílym fordu ST, která mne stavěli kvůli světlům.. všechno probíhalo v pohodě (já byl v pr*eli, protože jsem věděl, že tam s těma xenonama nemám co dělat), ale došlo k dechový zkoušce, já byl sice v pohodě, protože jsem večer sice měl pár pif, ale jel jsem v cajku do práce (když jsem se necejtil nebo jsem měl pocit, že něco není Ok, jel jsem sockou) a při dechový zkoušce řekli že zbytkáč a že se to neřeší, odstavili mne, řekli zajděte si na jídlo a za hodinku dojeďte a vše ok, to se neřeší... po cca půl roce, jestli chlapci potřebovali splnit tabulky - netuším - mi přišlo, že prej tohle a tamto a že se mám dostavit, přišel jsem vo papíry a nazdar... takže vono jako není všechno o slušnosti a od tý doby na benga mr*ám, protože je mi jedno na jakýho člověka narazim, ale nehodlám zkoumat, jestli je normální nebo zm*d a prostě se s nima nebavim... nemám potřebu se učit všechny vyje*ávky na to, co zrovna na mne můžou vytasit a i když je to moje blbost, že jsem je tehdy se mnou nehnal na krev, tak mne tohle poučilo, že i lidi co se tvářej, že jsou v pohodě, tak že jsou to převlečený svině, takže ač jsem tu byl na vážkách, tak zrovna tohle by mne přesvědčilo, i když ne zrovna v mojí situaci, že těch pár šušňů, který člověk jinak prochlastá, že teoreticky by mohlo mít smysl hodit někomu, aby člověk nemusel přemejšlet třeba nad pár kmh navíc oproti limitu mimo obec nebo na našich úžasně ideálních dálnicích...

BTW: služby jsou od toho, aby si je lidi platili a je jen o to, čemu člověk důvěřuje a co ho podrží a když má dostatečně podložený, že to smysl má a že to co si vybral je OK, tak proč ne.. já sám podnikám s informacema, takže moc dobře vim o čem to je a pokud tady někdo propaguje službu, která panu X vyhovuje a panu Y ne, tak to znamená, že panX si ji koupí a pan Y ne - logika... taky mám klienty, kterejm prostě něco nevysvětlím a koupí si něco, cá já osobně nepropaguju a obráceně.. to je naprosto normální a necpu to těm lidem, když mi zavtrzele furt tvrdí, že to pro ně není a když chtěj něco jinýho, tak jim prodm něco jinýho... když prodávám co funguje, tak se nmám za co stydět a pak je fakt jedno, kolik špíny ti na to kdokoliv jinej nahází.... víš kolik lidí mi haní hondu? a stejně se mi nechce přemejšlet nad jinou značkou i když vím, že honda neumí všechno...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2013 , 10:08   Citovat  

majkl_l: Ve vší slušnosti, pokud se to stalo tak jak píšeš tak je to tvoje chyba a myslím, že to není ani moc reálné... přátele
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2013 , 1:13   Citovat  

ano.. je to moje chyba.. že jsem byl na ně slušnej, upřímnej a netáhl je na krev...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2013 , 12:11   Citovat  

majkl_l napsal:
ano.. je to moje chyba.. že jsem byl na ně slušnej, upřímnej a netáhl je na krev...
no dejme tomu, ale nemůžeš házet všechny do jednoho pytle, tak jako policajti nemůžou házet do jednoho pytle řidiče. spíš mi nepřijde reálné to jak se to stalo.Nemůžeš nadychat a oni ti řeknou ok bez projít a bude to ok a pak to za zády poslat.Vždyť mají důkaz proti tobě a muzes se k tomu vyjádřit, máš výpis z Dragru tj. že ten podepisujes atd atd dle mého by si jim to na magistrátu rozbil bez problémů a vyhrál by jsi to a pokud by to byla pravda že udělali takovou prasarnu tak bych si stěžoval, takový člověk nemá u pcr co dělat....
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.4.2013 , 15:51   Citovat  

a ty si myslíš, že se se mnou budou po dýl než roce dneska bavit?
   Návrat  
beruska.zh je teď offline  beruska.zh
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2013 , 11:27   Citovat  

RSo se zajelo podívat za Hondicí Mrk

Návrat  
Majky CTR je teď offline  Majky CTR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 11:19   Citovat  

odkaz
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 11:53   Citovat  

tak to je gol pokud to je pravda
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 12:01   Citovat  

tak kolik se vás tady nachytalo Velmi šťastný
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 13:00   Citovat  

Pokud vím, řešenípokut.cz je občanské sdružení, takže vroubek 2 členů nebude mít asi zásadní vliv na chod a kdybychom měli mluvit o nachytání, tak jen v případě, kdy klient jim předá zastupování své osoby a oni nedostojí podmínkám smlouvy nebo by dělali mrtvé brouky a o nikom takovém zatím nevím. Mně "pojištění" končí na jaře a pokud do té doby někde nebude od někoho negativní zkušenost s touto firmou, tak si to na jaře opět zaplatím OK
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 13:14   Citovat  

Majkl: nebudu se tu k tomuto tematu vyjadrovat (dostatecne jsem toto udelal na webu Tuning-forum, protoze znam lidi od resenipokut a jsou to PRASATA a HOVADA) ale jen jedna vsuvka: oni ale opilce za volantem resit nebudou a ani neumi, takze by ti jejich "pomoc" byla vcelku k nicemu. Zbytkac je do 0,25 a ten se opravdu neresi a ani resit nemuze, takze jsi musel mit vic a navic se dycha minimalne 2x, aby byla videt tendence pohybu je to dobrý Ale to mas fuk, ja sam alkohol nepiju, takze nemohu soudit a na miste jsem nebyl, navic te znam jako pohodare Mrk
   Návrat  
Tafi je teď offline  Tafi
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 13:37   Citovat  

Jo, todle se dalo čekat... Kdo zná Jardu a má něco v hlavě, musel vědět že to takhle dopadne Velmi šťastný
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 13:38   Citovat  

rotker napsal:
Pokud vím, řešenípokut.cz je občanské sdružení, takže vroubek 2 členů nebude mít asi zásadní vliv na chod a kdybychom měli mluvit o nachytání, tak jen v případě, kdy klient jim předá zastupování své osoby a oni nedostojí podmínkám smlouvy nebo by dělali mrtvé brouky a o nikom takovém zatím nevím. Mně "pojištění" končí na jaře a pokud do té doby někde nebude od někoho negativní zkušenost s touto firmou, tak si to na jaře opět zaplatím OK

To neznamená, že když je to OS, že to nemůže padnout. Naopak. Nicméně na stránkách nelze moc vyčíst.
A to že je celý kšeft založen na podobě OS a ne klasické firmy je také zajímavý tah. to mi hlava nebere
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 15:36   Citovat  

Pokud vím tak dneska uz to je oficialne pojišťovna. Za me jsem maximalne spokojen znám z firmy osobně uz par lidi a za letošek se mi to bohate zaplatilo Úsměv
   Návrat  
rolda je teď offline  rolda
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 16:00   Citovat  

Za mě hodnotím za 1 !! Úsměv vyřešili velkou rychlost ve městě, vyřešili světla, parkování, výfuk... mohu říci že velmi příjemné jednání a funkční !! Úsměv
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 17:06   Citovat  

Nezapomeňte, že přestupek můžete považovat za "vyřešený" až v okamžiku uplynutí jednoho roku od data spáchání..
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2013 , 20:02   Citovat  

Skutecne od 13.zari maji status pojistovny Úsměv tim lepe
   Návrat  
Gregory7 je teď offline  Gregory7
PříspěvekZaslal: 4.1.2014 , 10:15   Citovat  

Taky znám pár lidí z Řešení pokut, ale dle mého lidi, kteří dělají přestupky a pak když dojde na věc jsou srabi. Raději si ty pokuty za rychlost zaplatím sám, než abych pak pořád porušoval předpisy a ohrožoval lidi na silnici a nenesl žádnou zodpovědnost.
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 10:34   Citovat  

Moje zkušenost s jaknapokuty.cz , udělal jsem přestupek za rychlost, na konci obce kde už nebyl ani barak ale stále před značkama mi naměřily kluci 93km/h, přestupky nedělám tohle byl první protože nam sousedka vytopila byt tak jsem spěchal domů naštvanej ,takže se stalo. Po odečtení tolerance 3km/h to bylo rovných 90 na padesátce, tedy překročení o 40km/h za co je 6-12 měsíců bez řo, 5 bodů a pokuta 5000 - 10000, bez řidičáku být opravdu nemůžu tak sem hledal způsob, našel sem jaknapokuty.cz. Po tel rozhovoru mi bylo sděleno že služba stojí 2000kč + poplatek za to že mám již přestupek a ještě nejsem pojištěn to bylo 5000kč. Odeslal jsem tedy 7000 za tuto službu. Přestupek jsem měl 27.3.2013 v červnu první předvolání, to jsem vždy naskenoval a poslal na jaknapokuty.cz a podepsanou plnou moc aby mě zastupovaly, v srpnu přišlo další že z prvního se zmocněnec řádně omluvil,v září a říjnu to samé v prosinci přišlo že zmocněnec předvolal svědky na leden (zasahující policisty) nyní je 21.3.2014 takže příští týden je to 1rok od spáchání přestupku, tak snad to dopadne. kuky kuk
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 10:40   Citovat  

-toyo- napsal:
Moje zkušenost s jaknapokuty.cz , udělal jsem přestupek za rychlost, na konci obce kde už nebyl ani barak ale stále před značkama mi naměřily kluci 93km/h, přestupky nedělám tohle byl první protože nam sousedka vytopila byt tak jsem spěchal domů naštvanej ,takže se stalo. Po odečtení tolerance 3km/h to bylo rovných 90 na padesátce, tedy překročení o 40km/h za co je 6-12 měsíců bez řo, 5 bodů a pokuta 5000 - 10000, bez řidičáku být opravdu nemůžu tak sem hledal způsob, našel sem jaknapokuty.cz. Po tel rozhovoru mi bylo sděleno že služba stojí 2000kč + poplatek za to že mám již přestupek a ještě nejsem pojištěn to bylo 5000kč. Odeslal jsem tedy 7000 za tuto službu. Přestupek jsem měl 27.3.2013 v červnu první předvolání, to jsem vždy naskenoval a poslal na jaknapokuty.cz a podepsanou plnou moc aby mě zastupovaly, v srpnu přišlo další že z prvního se zmocněnec řádně omluvil,v září a říjnu to samé v prosinci přišlo že zmocněnec předvolal svědky na leden (zasahující policisty) nyní je 21.3.2014 takže příští týden je to 1rok od spáchání přestupku, tak snad to dopadne. kuky kuk

Takže celkem drahá sranda, když ses mohl omluvit sám... Velmi šťastný
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.3.2014 , 10:48   Citovat  

taky si říkám Bueee
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Resenipokut.cz - má někdo zkušenosti?
Fórum: Pokec o autech