Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vyměna čelniho skla na pojištovnu
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
vlastič je teď offline  vlastič
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.5.2008 , 19:35   Citovat  

tak sem si dnes byl pro našeho civica u ktereho jsem dal přesklít čelní sklo mělo malou dupku od kaminku,říkam si auto prodavám tak at nemusim někomu slevovat kvuli oknu když je pojištěny,ale ouha Ble dnes přijdu pro auto a nechápu,na moje modry c6g dali okno se zelenym pruhem Tak to koukám! přijdu blíž a baumset na jedné straně kratší plast pod oknem nesedí kouká kraj okna to mi hlava nebere
k celé věci mě bylo řečeno:"okno sme objednali čiry ale neni, samy to nechápem,nedivte se pojištovna hradí jen levná okna autosklo atd. a u jednoho z deseti to tahle nesedí"a dále"musíme se vejít do pojištovnou stanovenych cenových limitů pro daný typ vozu,jinak byste musel rozdíl doplatit"
tak se vas chci zeptat jestlim je to normal nebo sem si zase jen ja naběhl to snad ne

c6goknoproblem 001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
c6goknoproblem 001.jpg, 95.14 kB

c6goknoproblem 002.jpg

c6goknoproblem 002.jpg, 108.09 kB

c6goknoproblem 003.jpg

c6goknoproblem 003.jpg, 133.68 kB

c6goknoproblem 006.jpg

c6goknoproblem 006.jpg, 132.66 kB

c6goknoproblem 007.jpg

c6goknoproblem 007.jpg, 126.82 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Nick je teď offline  Nick
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.5.2008 , 19:58   Citovat  

Tohle vypadá jako pěkná fušeřina (je to pěkně zprasený). Asi bych s tim nejdřív zajel na pojišťovnu ať si to tam prohlédnou a vyfotí, potom to reklamovat do servisu (ať to daj do stavu jak sem jim to tam přivezl) a dal bych to jinam na nový zasklení. Tohle jsou fakt nemehla a že si dovolí tohle někomu vydat jako hotový Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2008 , 20:19   Citovat  

Sklo se zeleným pruhem je dražší než čirý, sice jen nepatrně ale je. Nejspíš udělali chybu buď při objednání nebo při montáži. Jakej máš limit plnění z připojištění čelního skla musíš vědět sám, pokud si to ta firma vyřizovala s tvojí pojišťovnou sama, určitě si na tom chce něco vydělat, proto ty výmluvy. Vyžádej si kopii faktury, ať víš kolik si za co účtovali. Ten špatně lícující bauset reklamuj a špatně nasazenej kryt ventilace taky. Je jasný že se budou vymlouvat protože nakonec můžou bejt ještě v mínuse, ale nenech se odbýt. Zkontroluj ještě všechny zarážecí nýtky, zda tam jsou původní nebo odpovídající a zda jsou funkční, často je urvou a zpět nalepí. Ikdyby jsi měl limit plnění hodně nízkej, neznamená to, že můžou práci odrbat.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.5.2008 , 20:27   Citovat  

Ohulil tě nejspíš sklenář to snad ne Jak říká Ivoss,s pruhem je dražší.Asi se mu někde povalovalo,tak to zkusil kuky kuk Pokud se nepletu bývá většinou min.plnění na sklo 10tis,tam se s tvým +materiál a práce určitě vlezeš,tudíž by ti měl dát funglovku a ne to takhle zprasit.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 21.5.2008 , 20:39   Citovat  

Mno, pardon, ale to jsou kecy, takové :mravenec: nakopat :mravenec:!!!

Měnil jsem okno čelní v únoru. Jsem připojištěn u Kooperativy. Při pojistné částce ročně má pojišťovna takového limity plnení:

I. 750,- - 10.000,-,
II. 1.500,- - 20.000,-
III. 2.250,- - 30.000,-.

JE HRAZENO VŽDY TAKOVÉ SKLO, KTERÉ DLE VÝROBCE NA AUTO PATŘÍ!!!.

Já měnil u AUTOKALFAS kde dávají i roční známku jako bonus či 1.000,- na pohonné hmoty. U mého C5G HB 1992 VTEC 92kW jsou okna tonovaná do modra. Takže tam šlo okno tonované do modra, vše lícuje a sedí a pohoda. Naopak okno s pruhem či jiné, bylo-li by dražší, připlatil bych si.

A při zadání zakázky jsem musel podepsat: plnou moc, že autokalfas může konat mým jménem, a pak jsem dostal fakturu za okno a práci, z známku a další doklady.

A cena: Kč 8.360,- - okno Sekurit, bauset a práce + Kč 1,- za známku.

Takže reklamuj a nenech se vysmát a fakuj je!!!
   Návrat  
kuba je teď offline  kuba
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.5.2008 , 21:10   Citovat  

tak to je s prominutím pěkná prasárna, tohle musel dělat nějakej učeň, nebo totálně nalitej diletant. Vzal bych je přes prsty, nenech se odbýt a reklamuj to. Co je to za firmu kde to dělali??? to snad ne
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2008 , 21:15   Citovat  

tohle jsem dělal před 14dny ...

u auta se mi vystřídaly 4. druhy skel, původně jsem chtěl s pruhem, ale nakonec pasovalo jediné čiré (neoriginal) a ještě k tomu o 6mm užší než origo sklo a bauset se musel dát origo za 3800,- (sklo bylo za 3600,-) a včetně práce a lepidla jsem v tom byl za necelých 9tis Smutný
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.5.2008 , 6:40   Citovat  

Petura napsal:
tohle jsem dělal před 14dny ...

u auta se mi vystřídaly 4. druhy skel, původně jsem chtěl s pruhem, ale nakonec pasovalo jediné čiré (neoriginal) a ještě k tomu o 6mm užší než origo sklo a bauset se musel dát origo za 3800,- (sklo bylo za 3600,-) a včetně práce a lepidla jsem v tom byl za necelých 9tis Smutný
přesně ...nechápu proč okna s pruhem jseu vždy o něco užší a kratší...vždy se pak musí hledat kompromis jak ho usadit...a taktéš většina druhovýrobních bausetů...čiré okna se sice dělají ,natrefit kolikrát na ně je bída Smutný

ps: tohle bych reklamoval a odmítl převzít...chtěl si čiré chtěl ,je tam není...bylo tam bylo...to je jak kdyby jsi chtěl vyvařit lem i s barvoua protože na dílně byla jen žlutá tak ti udělaj celolak žluté na modrou.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
vyměna čelniho skla na pojištovnu
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina