Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
XYZ podvozky a brzdy !!! nižší ceny -10% !!!
Fórum: Komerční inzeráty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 6 z 7
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.11.2013 , 15:07   Citovat  

Tak jsme ted byli projet moje auto po prvnich dvou korekcich nastaveni podvozku a pro vetsi objektivitu jsem si vzal sebou "Varuj" a oba jsme byli prekvapeni, co vsechno ten novy podvozek dokaze vyhladit...
Naprosto zmizelo odskakovani na hrbolech, auto ma po celou dobu trakci na kolech a pokud je hrbolata silnice v zatacce, je ten rozdil neskutecnej, protoze dokaze jet pod plnym plynem aniz by to auto vynaselo ven.
..
Az jsem si musel nektera mista projet dvakrat abych se ujistil, ze tu silnici posledni tyden neopravili Úsměv
Takze pokud by to nekdo chtel zazit a vyzkouset drive, nez napadne snih, tak at napise a dohodneme se na predvadeci jizde...
Sice mi jeste zbyva doladit spravne geosku a vyzkouset tuzsi nastaveni abych vedel jak se to chova pri tvrdem nastaveni, ale to co mam ted je rozhodne komfortnejsi a mekci nez seriovy podvozek, coz me prekvapilo nejvic...

Je to trosku narocnejsi na nastaveni, ale stoji to za to...

Myslim ze s timto podvozkem by uz Loko na Czechringu Jarku dal Mrk

Jakmile ted doresim prvni testy, pokusim se aplikovat pripadne zmeny do standartnich nastaveni tech podvozku primo ve fabrice a udelali bychom v ramci nejake vanocni akce objednavky techto podvozku i na jine modely nez CTR za nejake rozumne ceny... Zajemci sledujte topic...

20131116_122549.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20131116_122549.jpg, 402.74 kB

20131116_122615.jpg

20131116_122615.jpg, 287.69 kB

20131116_125939.jpg

20131116_125939.jpg, 308.01 kB

20131116_160624.jpg

20131116_160624.jpg, 293.29 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.11.2013 , 8:51  Naposledy upravil Dany dne 10.12.2013 , 8:38, celkově upraveno 7 krát. Citovat  

Vánoční akce 2013...
Novinkou pro letošní vánoce je nová řada podvozků s externími nádobkami pro náročnější uživatele za přijatelnou cenu... Tato řada tlumičů má kompletně nové pístnice, jejichž tuhost je stavitelná v 36 krocích, externí nádobka má stavitelný tlak ve 24 krocích, dá se říct, že podvozek může mít tedy 864 různých nastavení tuhosti HaHaaa něco více o těchto podvozcích u mě ... tudy odkaz
Bohužel podvozky nejsou dostupné pro všechny aplikace jako XYZ SuperSport, takže je nutné to ověřit u mě...

Objednací a dodací podmínky:
- termín objednání je 4.12.2013, peníze musí být připsány nejpozději 5.12., 6.12. objednávám u výrobce...
- pokud vše dopadne dobře, kity dorazí ještě pod stromeček
- záloha musí být zaplacena při objednání ve výši 60% z celkové objednávky, je možno si individuálně dohodnout zálohu i menší s přijatelným navýšením, kdyby to bylo nutné
- doplatek při dodání, zase je možné termín dodání individuálně posunout, pokud by někdo potřeboval na zaplacení delší čas
- kdo má již ode mě nějaký kit, může zase požádat ještě o individuální cenu o něco málo výhodnější

Závazně objednáno...
Posero ... SuperSport Nitrogen ... Honda CIVIC EG SINGLE CAM (Rr FORK) 92-95 ... HN16 ... A ... A (zaplaceno)
Luke.S20 ... SuperSport ... Honda INTEGRA DC2 TWIN CAM (Rr EYE) 98-01 ... AC08 ... A ... A (zaplacena záloha)
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.11.2013 , 9:11   Citovat  

já chci ten novej zázračnej na c5g Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
luke.s20 je teď offline  luke.s20
PříspěvekZaslal: 26.11.2013 , 15:33   Citovat  

Jak jsem už psal do SZ, jeden SuperSport na ITR prosím Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.12.2013 , 9:29   Citovat  

Máme komplikaci v tom, že stále čekám na potvrzení jednotlivých aplikací verze SuperSport Nitrogen...

Nicméně dneska večer nebo nejpozději zítra dopoledne začnu posílat dalším údaje k zaplacení a zaplacení se bude tolerovat i v pondělí, není to Vaše a ani moje chyba, je to o tom přesvědčit dodavatele, aby mi ty podvozky udělal Velmi šťastný

D.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2013 , 9:43   Citovat  

čekám Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.12.2013 , 9:45   Citovat  

posero napsal:
čekám Úsměv

Brzdi to hlavne Tvoje aplikace Velmi šťastný Nejak se porad nemuzu s hlavnim inzenyrem dohodnout...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.12.2013 , 9:48   Citovat  

muj projekt je zabržděnej několik let pořádnej výtlem oni snad nepočítali, že to někdo bude chtít i na veterány?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 6.12.2013 , 8:22   Citovat  

Všem děkuji za příspěvek na mou dovolenou v Las Vegas, i když z H-C toho zase tak moc není Úsměv

je to v běhu, budu informovat...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 28.12.2013 , 13:00   Citovat  

Zásilka dorazí v pondělí do Prahy. Vzhledem ke svátkům počítám s proclením ČT - PÁ a hned potom posílám...
Takže kdo mi to ještě neposlal, tak prosím o adresu, ať to mám kam poslat, případně info o osobním odběru nebo montáži u nás...

V úvodním topicu jsem aktualizoval ceny, které platí od 1. ledna 2014, tedy i pro další objednávku v půlce ledna... Další vývoj cen zatím nedokážu odhadnout...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.1.2014 , 10:17   Citovat  

Lednová objednávka se uzavírá zítra , další pak bude koncem února, to vše se v pohodě dodá (případně namontuje) do začátku sezóny, kdyby měl někdo ještě zájem...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.2.2014 , 13:50   Citovat  

nevíte někdo rozměry pístků ze sady 286x26 6ti píst? díky Mrk sem línej sundat si kolo a měřit
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.2.2014 , 8:08   Citovat  

posero napsal:
nevíte někdo rozměry pístků ze sady 286x26 6ti píst? díky Mrk sem línej sundat si kolo a měřit

ty budes mit asi pravdepodobne 1x26mm maly a 2x31mm velky pistek...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.2.2014 , 8:19   Citovat  

díky Úsměv
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 24.3.2014 , 9:40   Citovat  

Crosspost z typer.cz:

K instalaci se určitě vyjádří Dany. Vypadá to, že není 8G jako 8G.

Co se týká podvozku SuperSport NITROGEN tak jsem naprosto spokojen, měl jsem zatím možnost ho projet jen v tvrdém nastavením vhodném na okruh, ale to co jsem si tam mohl dovolit bylo neskutečné. Tomu podvozku je naprosto jedno co se pod ním nachází a nabízí prostě jen absolutní trakci na jakémkoliv povrchu. Mimo okruh jsem si na trase domů projel roletky, rozbité krajnice, příčné hupy a jeden železniční přejezd a naprosto mě to dostalo. Na čemkoliv se podvozek chová jako by člověk jel po hladkém asfaltu. Po skoku, na roletkách a tak podobně se kola ihned přilepí k silnici a můžu si dovolit akcelerovat nebo brzdit jako bych nejel po rozbitém povrchu.
V tvrdém nastavení odpovídá tuhost cca SuperSportu na 6/6 kliků, ale mnohem lépe filtruje přičné nerovnosti. Oproti sérii je jen nepříjemné když člověk přejede nejaký hup s poklesem asfaltu tak se auto prostě propadne a přilepí se na asfalt, je to jen důsledek toho, že ten podvozek kopíruje profil vozovky, stížnosti je možné adresovat k našim silničářům. Na lepších silnicích je jízdní komfort celkem v pohodě i v tvrdém nastavení, nic pro manželky a přítelkyně, ale dá se podle mě přežít i pár stovek kilometrů.

Na okruhu mám najednou o půl metru víc místa v zatáčkách, protože je možné naprosto bez problémů katovat všechny obrubníky, které jako by tam nebyly.

Přes týden přenastavím na "měkké" (dle Danyho) nastavení a pojedu se projet na silnice kolem Mělníka a Dubé, čekám jen samá pozitiva a sociální jistoty. Velmi šťastný
   Návrat  
mates0H je teď offline  mates0H
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2014 , 14:47   Citovat  

cus je ještě moznost podvozku xyz bez dane?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.4.2014 , 5:38   Citovat  

Není...
   Návrat  
Prelude 90 je teď offline  Prelude 90
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.5.2014 , 7:17   Citovat  

Ahoj chtěl bych podvozek SUPER SPORT XYZ na Prelude 3G když jsem tuhle čet že Ti kteří u Tebe nakupuji mohou mit dodatečnou slevu...tak mne napadlo at všichni u H-clubu sem napišou co chcou a ty potom udělaš velkou slevovou objednávku čím víc objednaš tím vetší celkova sleva. Nechci aby to vypadalo jako nejake škemrani za co nejmíň jen se ptam.Dík za odpoveď Michal Brno.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.5.2014 , 7:28   Citovat  

Tohle řešíme každý rok na vánoce, kdy se dělá větší objednávka s lepšími podmínkami, loni to bylo již asi pátý rok...

Během roku se těžko dá dohromady objednávka třeba s dvaceti kity... Navíc když se podíváš na standardní ceník tudy odkaz (třeba podvozek SuperSport za 19650,- bez daně) a pak na ceník pro H-C ... tudy odkaz (ten samý podovozek za 18000,- bez daně), tak si myslím, že zvýhodnění tam je...
Jestli si někdo myslí, že je na tom marže třeba 30%, tak ho musím zklamat, není...

Takže se dá již šetřit pouze na levnější dopravě při větší objednávce... Další slevy už nejsou, výrobce se bohužel z nějakých pěti kitů navíc nesesype Smutný

Dělám sice prodeje stále v průměru přes sto kitů ročně, ale je to třeba třetina toho, co v UK Smutný

Prostě nejsme tak velký trh a tím je to dané...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.10.2014 , 14:53   Citovat  

Aktualizoval jsem ceny v úvodním topicu. Máme bohužel každoroční zdražení z fabriky a hlavně také díky propadu měnového páru EUR/USD, pokud se euro vzpamatuje, pak by se to mělo zase trošku posunout dolů...

Máme dvě novinky, tou první je nová řada podvozků... SportSpec
Tato řada vychází technicky z řady SuperSport, má však přibližně o 10% tvrdší pružiny a celkové tuhostní nastavení této řady podvozků je mezi SuperSportem a TarmacRally, o něco blíže spíše k SuperSportu...
Hodí se tedy o něco víc k jízdám na dobrých površích (kopce, okruhy, blbnutí) a o něco méně na rozbitou okresku. Současně dochází k lehkému "změkčení" řady SuperSport...

Druhou a zásadnější novinkou je kompletní změna brzdových třmenů...
Od této chvíle již budou brzdové kity dodávány pouze s novými MONOBLOKOVÝMI brzdiči. Bez diskusí to je obrovský krok kupředu a profi řešení...
Cena brzdového kitu je sice třetinová oproti konkurenci, např. Brembo, nicméně na druhou stranu to sebou nese zase zvýšení cen kitů v řádu několika procent...

tyřpíst nový.jpg

tyřpíst nový.jpg, 172.39 kB

estipíst nový.jpg

estipíst nový.jpg, 185.84 kB
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.10.2014 , 18:01   Citovat  

Dany napsal:
Aktualizoval jsem ceny v úvodním topicu. Máme bohužel každoroční zdražení z fabriky a hlavně také díky propadu měnového páru EUR/USD, pokud se euro vzpamatuje, pak by se to mělo zase trošku posunout dolů...

Máme dvě novinky, tou první je nová řada podvozků... SportSpec
Tato řada vychází technicky z řady SuperSport, má však přibližně o 10% tvrdší pružiny a celkové tuhostní nastavení této řady podvozků je mezi SuperSportem a TarmacRally, o něco blíže spíše k SuperSportu...
Hodí se tedy o něco víc k jízdám na dobrých površích (kopce, okruhy, blbnutí) a o něco méně na rozbitou okresku. Současně dochází k lehkému "změkčení" řady SuperSport...

Druhou a zásadnější novinkou je kompletní změna brzdových třmenů...
Od této chvíle již budou brzdové kity dodávány pouze s novými MONOBLOKOVÝMI brzdiči. Bez diskusí to je obrovský krok kupředu a profi řešení...
Cena brzdového kitu je sice třetinová oproti konkurenci, např. Brembo, nicméně na druhou stranu to sebou nese zase zvýšení cen kitů v řádu několika procent...

ty brzdiče jsou Tak to koukám! deska je stejná?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 17.10.2014 , 18:05   Citovat  

maxxi napsal:
ty brzdiče jsou Tak to koukám! deska je stejná?

Jasně, máme stále stejné dva typy desek a ty co máš třeba ty, jsou použity i v těch nových monoblokových 6-i pístech... V těch 4-pístkových monoblokách je použita ta menší deska, co dříve v menších šesti pístech....
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.11.2014 , 16:28   Citovat  

VÁNOČNÍ AKCE:
- zaplacená záloha nejpozději 26.11.2014 ve výši 60%
- zboží dorazí do vánoc, takže dárek pod stromeček Velmi šťastný
- ceny nižší oproti standardním cenám, po novém roce navíc může dojít ke zdražení, jak tomu většinou bývá

Akční vánoční ceny pro H-C:
Podvozky XYZ racing:
... SuperSport - plně stavitelný s unibaly, vhodný pro denní ježdění ... 19.000,- / 18.400,- kč bez DPH
... SportSpec - plně stavitelný s unibaly, vhodný pro klubové závodění ... 20.800,- / 20.200,- kč bez DPH
... TarmacRally - plně stavitelný s unibaly, tužší nastavení ... 22.300,- / 21.400,- kč bez DPH

Přední brzdové kity XYZ racing s brzdiči v provedení MONOBLOK:
... 4píst monoblok, kotouče 286/26 dvoudílné, destičky Street ... 25.400,- / 24.400,- kč bez DPH
... 4píst monoblok, kotouče 303/28 dvoudílné, destičky Street ... 27.600,- / 26.500,- kč bez DPH
... 4píst monoblok, kotouče 303/28 dvoudílné, destičky Race ... 30.000,- / 28.800,- kč bez DPH
... 6píst monoblok, kotouče 330/32 dvoudílné, destičky Street ... 30.900,- / 29.600,- kč bez DPH
... 6píst monoblok, kotouče 330/32 dvoudílné, destičky Race ... 33.000,- / 31.800,- kč bez DPH
... 6píst monoblok, kotouče 355/32 dvoudílné, destičky Street ... 34.900,- / 33.400,- kč bez DPH
... 6píst monoblok, kotouče 355/32 dvoudílné, destičky Race ... 37.000,- / 35.400,- kč bez DPH

Všechny uvedené ceny jsou konečné včetně dopravy a kompletních poplatků bez DPH...

všechny detaily najdete v úvodním příspěvku ... tudy odkaz
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 23.11.2014 , 11:20   Citovat  

tento tyden uzavirame a dalsi objednavka bude az v lednu, pravdepodobne zase s drobne zvysenou cenou, jak to zacatkem roku u vyrobce byva...
Tak kdo se rozhoduje, at moc nevaha...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.12.2014 , 17:43   Citovat  

Nové monoblokové brzdiče naživo...

IMG_20141219_171105.jpg

IMG_20141219_171105.jpg, 356.68 kB

IMG_20141219_171123.jpg

IMG_20141219_171123.jpg, 377.82 kB

IMG_20141219_171114.jpg

IMG_20141219_171114.jpg, 323.61 kB

IMG_20141219_171132.jpg

IMG_20141219_171132.jpg, 399.65 kB
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.1.2015 , 15:17   Citovat  

Vzhledem k masivnímu propadu kurzu USD / EUR očekávám od 1.2.2015 zdražení o 5-15% , protože všichni na východ mají ceny většinou vázány na USD a kurz EUR je dopočítávají...

Pokud tedy někdo ještě váhá s nákupem, asi bych to urychlil...

Uzavírám objednávky zítra...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.3.2015 , 20:35   Citovat  

Vzhledem k velkému propadu kurzu eura k Americkému dolaru za posledních 6 měsíců dochází od 20.3.2015 ke zdražení koncových cen produktů o cca 20%.
Pokud tedy máte někdo něco v jednání či ve stádiu rozmýšlení, zkuste to vyřešit pátku 13.3. Ačkoli mám čerstvě uzavřenou objednávku, jsem ochoten v případě zájmu ještě v pondělí udělat další objednávku tak, aby ještě zůstaly současné ceny... Jejich zachování totiž výrobce podmiňuje připsáním peněz do 20.3. na svůj účet, což znamená v pondělí peníze poslat...

Nové ceny budou na webu od pondělí 23.3.2015
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 19.4.2015 , 18:31   Citovat  

Došlo k finálnímu cenovému dorovnání propadu kurzu EUR k USD...
Pokusil jsem se ceny nechat co nejlepší, ale navýšení je bohužel stejně citelné...

Viz. AKTUALIZACE úvodního topicu...

BTW: Z posledních objednávek navíc zbývá ještě pár položek za lepší ceny...
- SuperSport pro FN2 ... 20.000,- bez DPH
- 6píst monoblok červený, drážkované kotouče 330/32 dvoudílné, destičky Street pro FN ... 31.500,- kč bez DPH
- 6píst monoblok červený, drážkované kotouče 330/32 dvoudílné, destičky Street pro EP ... 31.500,- kč bez DPH
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.11.2015 , 19:15   Citovat  

Vánoční akce 2015

- kit musí být objednán do 27.11.2015
- záloha musí být zaplacena, respektive peníze připsány na účet, nejpozději 30.11.2015 v minimální výši 50% z celkové objednávky

Akční vánoční ceny pro H-C:
Podvozky XYZ racing:
... SuperSport - plně stavitelný s unibaly, vhodný pro denní ježdění ... 19.900,- bez DPH
... SportSpec - plně stavitelný s unibaly, vhodný pro klubové závodění ... 21.800,- bez DPH
... TarmacRally - plně stavitelný s unibaly, tužší nastavení ... 23.500,- bez DPH

... 4píst monoblok, kotouče 286/26 dvoudílné, destičky Street ... 26.500,- bez DPH
... 4píst monoblok, kotouče 303/28 dvoudílné, destičky Street ... 28.900,- bez DPH
... 4píst monoblok, kotouče 303/28 dvoudílné, destičky Race ... 31.400,- bez DPH
... 6píst monoblok, kotouče 330/32 dvoudílné, destičky Street ... 32.800,- bez DPH
... 6píst monoblok, kotouče 330/32 dvoudílné, destičky Race ... 35.300,- bez DPH
... 6píst monoblok, kotouče 355/32 dvoudílné, destičky Street ... 37.600,- bez DPH
... 6píst monoblok, kotouče 355/32 dvoudílné, destičky Race ... 39.900,- bez DPH

Všechny uvedené ceny jsou konečné včetně dopravy a kompletních poplatků bez DPH...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 22:08   Citovat  

Akční ceny pro leden 2016

Ze zvýhodněných cen uvedených níže bude pro lednovou objednávku poskytnutá ještě další akční sleva ve výši 5%

- kit musí být objednán do 27.11.2015
- záloha musí být zaplacena, respektive peníze připsány na účet, nejpozději 29.1.2016 v minimální výši 75% z celkové objednávky
- je to asi nejlepší příležitost v letošním roce, předpokládám drobné zdražení po čínském novém roce ...

Loňskou novinkou je nová řada podvozků SportSpec (TopSport)...
Tato řada vychází z řady SuperSport, má však přibližně o 10% tvrdší pružiny a celkové tuhostní nastavení této řady podvozků je mezi SuperSportem a TarmacRally, o něco blíže spíše k SuperSportu...

Druhou loňskou novinkou je kompletní změna brzdových třmenů...
Od loňska jsou již brzdové kity dodávány pouze s novými MONOBLOKOVÝMI brzdiči. Bez diskusí to je obrovský krok kupředu a profi řešení...

- Novinky v brzdových kitech a podvozcích SportSpec jsou popsány níže v příspěvku ... tudy odkaz
- Ti, kteří u mě pravidelně nakupují nebo již nějaký kit XYZ mají, mohou požádat o individuální slevu...
- kompletní koncový ceník je zde ... tudy odkaz

- záloha musí být zaplacena při objednání ve výši minimálně 60% z celkové objednávky
- aktuální termín objednávky je na úvodní straně tudy odkaz

Zvýhodněné ceny pro H-C:

Podvozky XYZ racing:
... SuperSport - plně stavitelný s unibaly, vhodný pro denní ježdění ... 20.500,- bez DPH
... SportSpec - plně stavitelný s unibaly, vhodný pro klubové závodění ... 22.400,- bez DPH
... TarmacRally - plně stavitelný s unibaly, tužší nastavení ... 24.200,- bez DPH

... 4píst monoblok, kotouče 286/26 dvoudílné, destičky Street ... 27.700,- bez DPH
... 4píst monoblok, kotouče 303/28 dvoudílné, destičky Street ... 30.200,- bez DPH
... 4píst monoblok, kotouče 303/28 dvoudílné, destičky Race ... 32.700,- bez DPH
... 6píst monoblok, kotouče 330/32 dvoudílné, destičky Street ... 34.200,- bez DPH
... 6píst monoblok, kotouče 330/32 dvoudílné, destičky Race ... 36.700,- bez DPH
... 6píst monoblok, kotouče 355/32 dvoudílné, destičky Street ... 39.200,- bez DPH
... 6píst monoblok, kotouče 355/32 dvoudílné, destičky Race ... 41.700,- bez DPH

Stránky popisu a aplikací produktů: tudy odkaz
Popis destiček: tudy odkaz
Srovnání destiček: tudy odkaz
Obecně o závodních destičkách v běžném provozu: tudy odkaz
Něco o brzdové kapalině: tudy odkaz

Info o vývoji a testování:
V roce 2008 jsem tyto produkty testoval sám a pomáhal vyvíjet. V roce 2009 jsem je poprvé nasadil i na závodní auta co stavím a začali mi pomáhat s testováním kluci z blízkého okolí. Výsledkem byla další evoluce a nová nastavení vhodná i naší rozmanitou a krásnou republiku s tak specifickými okreskami, které se v evropě těžko hledají...

Rok 2010 i 2011 byl pro rozvoj XYZ racing i TypeR.cz úspěšný, ale pro další vývoj je třeba neusnout na vavřínech a tvrdě pracovat. Pro většinu Hond mám již několik variant nastavení poměru tlumičů a pružin v rámci jednoho typu podvozku...
V roce 2012 se pokračovalo dál, zůčastníli jsme se se závodním CTR7G vytrvalostního seriálu ARC a v posledním závodě dokonce odzkoušeli i další závodní CTR 8G připravené na sezónu 2013...
V roce 2014 se zase pokračovalo dále a to projektem AttackuGTR. V produktech XYZ se nahradily brzdiče dvoudílné výhradně brzdiči MONOBLOCKovými...

Reference:
A jak tahle čína funguje se můžete dočíst a podívat se v tomto topicu ... tudy odkaz

Zkušenosti v praxi:
DARK ... ITR ... tudy odkaz
PADAM ... CTR8G ... tudy odkaz
MAXXI ... CTR8G ... tudy odkaz a doplnění tudy odkaz
POSERO ... C5G ... tudy odkaz
ROTKER ... CTR7G ... tudy odkaz
Jura ... CTR8G SSNitrogen ... tudy odkaz
Padam ... CTR8G SSNitrogen ... tudy odkaz

Vzhledem k poměrně častým dotazům na postup montáže stavitelných podvozků jsem dal dohromady takový jednoduchý návod, jak si namontovat a nastavit co nejsnáze podvozek doma, čemu se vyvarovat a jak si to můžete vhodným postupem ulehčit...

Je to sice napsané přímo pro XYZracing podvozky, ale je to i jednoduše aplikovatelné na všechny stavitelné podvozky, tak Vám to snad také pomůže...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
XYZ podvozky a brzdy !!! nižší ceny -10% !!!
Fórum: Komerční inzeráty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina