Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 15
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 7:35   Citovat  

Jofrey napsal:
offtopic Alespoň bude postaráno o originální zábavu a program Lucy

Ola,
nooo, tak to poteče krev.

Sám nejsem dokonalý, ale prostě i když dlužím cokoliv (peníze, zboží) komunikuji!!! Nikdy jsem s tím neměl problém.

M.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 8:26   Citovat  

Doporučuju všem, aby nikomu nic na dobré slovo neposílali.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 9:13   Citovat  

vojt4s napsal:
Doporučuju všem, aby nikomu nic na dobré slovo neposílali.

Vojto,
u Tebe už je to do nebe volající ten (NE)přístup eXi_ho to je fakt divný.

Hele jsou lidi, s kterými nejsou problémy. Setkávám se s tím docela často, chci paltit a lidi mi říkají, ať to nechám na jindy, že budou potřebovat něco jiného či ať to pošlu po výplatě další měsíc, že když jsem u nich (většinou na druhém konci republiky), že si to přece odvezu a pak pošlu peníze.

A mám takové lidi, s kterými to lze praktikovat.

Holt tohle je ale lety prověřená praxe a tím i lidé a na tomhle jsme pracovali pár let.
   Návrat  
Koubelec je teď offline  Koubelec
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2014 , 10:12   Citovat  

Já to taky jednou risknul a nechal si poslat od Standy zapomenutý šroubovák přes Majka.. A vida, vyšlo to a naše vzájemná důvěra stoupá a šroubovák je u svýho taťky pořádnej výtlem Né, samozřejmě sranda.. ale musim říct, že já mám zatim jen dobré zkušenosti jak se zbožím tak s penězma ze zdejšího obchodování. je to dobrý přátele

Edit: až na jednu menší drobnost kdy jsem kupoval podvozek s jednou "prsknutou" pružinou a ona přišla prasknutá.. Já to chápal jako prsknutá COčkem ale prý šlo o překlik, proto nebudu zmiňovat nick a cena byla adekvátní, tak jsem to opomenul kouř
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 7.4.2014 , 23:02   Citovat  

Ola,
kolega Xender přislíbil vyřízení dluhu Jazzíkovi. Jazzíku, už máš peníze??? Na Facebooku jsem mu poslal opět další zprávu!!!

M. přátele
   Návrat  
jazzik je teď offline  jazzik
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 8:34   Citovat  

M@jk napsal:
Ola,
kolega Xender přislíbil vyřízení dluhu Jazzíkovi. Jazzíku, už máš peníze??? Na Facebooku jsem mu poslal opět další zprávu!!!

M. přátele

Ahoj,zrovna jsem koukal na ucet a zatim stale nic.
   Návrat  
petrp je teď offline  petrp
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.4.2014 , 9:38   Citovat  

Jofrey napsal:
offtopic Alespoň bude postaráno o originální zábavu a program Lucy

Honda streetfighting club Je to tam.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 14.4.2014 , 19:41   Citovat  

jazzik napsal:
Ahoj,zrovna jsem koukal na ucet a zatim stale nic.

DLUŽNÍK XENDER VRÁTIL ZBOŽÍ ČI ZAPLATIL PO SKORO 1,5 ROCE??? ČI JAK DLOUHÉ DOBĚ??? UŽ JE TO HOTOVÉ???
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 11:45   Citovat  

M@jk napsal:
DLUŽNÍK XENDER VRÁTIL ZBOŽÍ ČI ZAPLATIL PO SKORO 1,5 ROCE??? ČI JAK DLOUHÉ DOBĚ??? UŽ JE TO HOTOVÉ???

Dle vyjádření poškozeného se stále nic neděje. Takže jak na FB tak tady:

Ahoj, máme dalších 11dní od poslední zprávy na FB a peníze opět nepřišly. Děláš si z nás srandu??? Jedu 18-21.4. do Chrudimi k Lubošovi, můžeš ty peníze dát anebo zboží vrátit mě a já mu je pošlu. Co Ty na to? Chápu, že každý má práci a povinnosti, ale po takové době jde už o princip. to je jedno. Já mám dvě děti a také platím včas či dle dohody. Můj telefon 777105233. Ozvi se ohledně předání peněz. Pokud mu je nepošleš.

přátele
   Návrat  
X-Slim je teď offline  X-Slim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 12:04   Citovat  

Kluci nechci Vám prát iluze, ale tuto osobu přimět k tomu, aby dostála svým závazkům je běh na tak dlouhou trať, že to až hezký neni. Já sám jsem se sním handrkoval o díly přes půl roku a výsledek se nedostavil. A výmluv bylo, požehnaně a to i pobyt v nemocnici, u kterého ani nechci vědět jestli to byla pravda, nebo ne. Evidentně sází na to že to nikomu za ten čas a nervi nestojí, ale on se jednou najde někdo na koho narazí.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 12:07   Citovat  

Vašku,
já se nechci snížit k tomu, abych nadával a byl sprostý. Pro mne není problém ho zaBANovat, chodí sem prodává díly své či kamarádovi, není problém si na něho došlápnout. Zkouším to jako člověk slušně, nevidím důvod nějaké agrese či vulgárního chování, to je zbytečné.

přátele

Podívej na Mickyho1989 z Hradce Králové - staví Palubní počítače, vybral zálohy a komunikace vázne - to je to nejhorší.
   Návrat  
X-Slim je teď offline  X-Slim
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 12:12   Citovat  

M@jk napsal:
Vašku,
já se nechci snížit k tomu, abych nadával a byl sprostý. Pro mne není problém ho zaBANovat, chodí sem prodává díly své či kamarádovi, není problém si na něho došlápnout. Zkouším to jako člověk slušně, nevidím důvod nějaké agrese či vulgárního chování, to je zbytečné.

přátele

Podívej na Mickyho1989 z Hradce Králové - staví Palubní počítače, vybral zálohy a komunikace vázne - to je to nejhorší.

Tak já to nemyslel tak že mu někdo dá po ústech, spíš že se třeba taky najde někdo kdo vydrbe s nim. Násilí a agrese nejsou dobré řešení.
přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.4.2014 , 12:13   Citovat  

Jojo.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 10:59   Citovat  

Pan Kolega Xender,
za celý víkend jsi se neozval - tak jak si na FB slíbil - předpokládám, že tedy nebylo nutno dávat mi pro Davida alias Jazzíka peníze osobně, neboť jsi je poslal, je tak???

Jazzíku,
už máš peníze?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 11:18   Citovat  

M@jk napsal:
Pan Kolega Xender,
za celý víkend jsi se neozval - tak jak si na FB slíbil - předpokládám, že tedy nebylo nutno dávat mi pro Davida alias Jazzíka peníze osobně, neboť jsi je poslal, je tak???

Jazzíku,
už máš peníze?

M@jku Ty si proste vesela kopa i takhle pri startu pracovniho tydne Velmi šťastný samozrejme ze neposlal Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 11:29  Naposledy upravil M@jk dne 22.4.2014 , 19:23, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

jazzik napsal:
M@jku Ty si proste vesela kopa i takhle pri startu pracovniho tydne Velmi šťastný samozrejme ze neposlal Úsměv

Zajisté,
protože mne iritují lidé, kteří se chovají takhle. A pokud opravdu nejsem schopen poslat cca Kč 200,- za zboží, které jsem dostal už před dejme tomu 1 či 2 lety, tak jsem nemocný - kleptoman - a je třeba se léčit.

Chápu, že lidé mají práci, dvě práce, majetky, domY, byty a starosti a musí makat, pečují o někoho v rodině, dělají v práci s nesmyslnou pracovní dobou, lezou na různá fora, nejlépe však na Facebook, prodávají, informují o různých věcech, ale tY 2 minuty na poslání DLUHU prostě nemají, já to chápu.

Já mám děti dvě, jednu práci, manželka jezdí jako steward po EU a stíháme. Takže tohle prostě je v lepším případě skleroza, v horším demence a v nejhorším úmysl. Něco dlužím, tak se starám. Jenže to bohužel není tento případ.

Velmi šťastný

Pokud Ti kamaráde peníze nepřišly, vyčkej, dávám tomu max. rok či dva a dorazí.
přátele je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 11:32   Citovat  

M@jk napsal:
Pokud Ti kamaráde peníze nepřišly, vyčkej, dávám tomu max. rok či dva a dorazí.
přátele je to dobrý

tak pokud do tech dvou let dorazi,tak v poradku,pak za to pudem na pivo pokud tu jeste budem Úsměv
   Návrat  
Crxed je teď offline  Crxed
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 12:25   Citovat  

Mam problem s uzivatelem
Viliem (viliem haken) hradec kralove.

Tento velky obhodnik u mna objednal predne ramena s stabilizatorom
Okolo 14februara odvtedy mi nevie poslat peniaze za tie veci a ojebava ze to posielal a ze dal to nahodou na inu adresu.
Tak pozor nanho.
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.4.2014 , 19:16   Citovat  

M@jk napsal:
Pan Kolega Xender,

jazzik napsal:

divne..manik ode mne chce filtry ktere by vysli na cca skoro 700kc a neni schopnej uhradit svuj zavazek cože cože ? ja teda posilam jen po predchozim zaslani penez na muj ucet takze me jen tak nepojebe,ale z tohle chovani typu neplaceni zavazku je mi slusne receno na bliti to snad ne
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.4.2014 , 23:48   Citovat  

Hlavator napsal:
divne..manik ode mne chce filtry ktere by vysli na cca skoro 700kc a neni schopnej uhradit svuj zavazek cože cože ? ja teda posilam jen po predchozim zaslani penez na muj ucet takze me jen tak nepojebe,ale z tohle chovani typu neplaceni zavazku je mi slusne receno na bliti to snad ne

Olééé,
tak pan kolega Xender poslal peníze, dnes dorazil dluh panu kolegovi Jazzikovi.

Děkujeme.

přátele
   Návrat  
Tučí je teď offline  Tučí
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.4.2014 , 18:47   Citovat  

někdo tu psal že na dobrý slovo neposílá... není to pravda.. udělal jsem dost obchodů na dobrý slovo, cizímu je to trochu risk ale zatím jsem se nesetkal s dlužníkem Úsměv ale ted se cpu M@jkovi do přízně a žádnej problém s komunikací, to samé Bobr... Úsměv všechno jde když se chce a když náhodou nemám peníze v ruce tak říkám at mi to nedrží a že se po vejplatě ozvu jestli zboží ještě má.. ideál.. když ne tak nic když jo tak pohoda
   Návrat  
Viliem je teď offline  Viliem
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2014 , 20:51   Citovat  

Crxed napsal:
Mam problem s uzivatelem
Viliem (viliem haken) hradec kralove.

Tento velky obhodnik u mna objednal predne ramena s stabilizatorom
Okolo 14februara odvtedy mi nevie poslat peniaze za tie veci a ojebava ze to posielal a ze dal to nahodou na inu adresu.
Tak pozor nanho.

Uživately CRXED ( Gábor Kajos ) Děkuji že si se pokusil mi tu pošpinit jméno,ti kteří semnou někdy udělaly nějaký obchod nebo semnou jakkoliv Rozumně a Normálně spolupracovaly ví a vědí že semnou nebyl problém a že nejsem žádný podvodník a ojebávač jak mě tu ty nazýváš.K věci abych tu vysvětlil proč spolu máme problém. Chtěl jsem od tebe přední ramena a stabilizátor na C5G 1.domluvily sme se po emailu protože si měl inzerát na bazos.cz na tom že mi tyto díly pošleš na Dobírku!! na jméno a adresu mojí přýtelkyně protože já od rána do večera pracuju! a že mi to ona převezme a při převzetí zaplatí částku za díly + poštovný který bylo extra drahý,doma jsem ji na to nechal peníze. Za pár dní cca týden dorazil balík....ovšem ty jsi mi ho poslal jentak bezhotovostně!!! A tím to začlo. Pak si mě hned začal terorizovat,na to já nejsem zvědavej a vůbec jsem o to nestál a takhle jsem to nechtěl.! 2.dal si mi číslo účtu kam ti mám poslat peníze,jenže já do zahraničí lidem peníze nikdy neposílal,zadal jsem tvůj účet a částku jenže to po mě chtělo nějaký IBAN a beztoho to nešlo odeslat,psal jsem ti to ale ignoroval jsi to. 3. dal si mi adresu abych ti to poslal složenkou ale nebylo v ní psč,takže jsem si na mapy.cz tu adrsu zadal a našel psč,ovšem jsem nemohl předpokládat že totožná adresa se na SLOVENSKU nachází ještě jako nějaký předměstí Galanty takže psč bylo někam jinam,odeslal jsem to na poště to stálo skoro 400kč a asi za 10 dní mi to přišlo zpět s tím že adresát nenalezen. Ono když jsi od 7 do 6 ti každej den v práci,nemáš řp. a ani sekretářku tak se to provádí složitě. Tohle všechno jsme si mohly ušetřit kdyby ses držel toho jak sme se v úvodu domluvily! Ale proč to dělat jednoduše když to jde i složitě!! 4.psal jsem ti jestly nemáš tady v čr nějakého známeho,že bych ty peníze poslal jemu a on pak tobě...ignorace,ptal jsem se jestly se nejezdíš do čr nebo jestly někdo za tebou.. ignorace. 5. během jednání jak tuto věc vyřešit si mi psal že chceš ode mě vzpěru ITR,když jsem ti zpátky napsal že není problém že ji mám a jestly chceš místo peněz poslat ji taky si se domě zas pustil kde sou ty peníze že nepřišly.

Já nikomu nic dlužnej zůstat nechci,nejsem socka,ale každej máme omezený schopnosti a vnímáme věci jinak.Díly od tebe jsem ani nepoužil,leží mi tu k ničemu a ještě k tomu jsem mezi Dlužníkama!
Aby se tato věc vyřešila...pokud jste někdo ochotný mi pomoct nebo říct jak panu Kajosovy mám na slovensko doručit dlužnou částku tak mě prosím kontaktujte.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2014 , 22:12   Citovat  

Viliem napsal:
Uživately CRXED ( Gábor Kajos ) Děkuji že si se pokusil mi tu pošpinit jméno,ti kteří semnou někdy udělaly nějaký obchod nebo semnou jakkoliv Rozumně a Normálně spolupracovaly ví a vědí že semnou nebyl problém a že nejsem žádný podvodník a ojebávač jak mě tu ty nazýváš.K věci abych tu vysvětlil proč spolu máme problém. Chtěl jsem od tebe přední ramena a stabilizátor na C5G 1.domluvily sme se po emailu protože si měl inzerát na bazos.cz na tom že mi tyto díly pošleš na Dobírku!! na jméno a adresu mojí přýtelkyně protože já od rána do večera pracuju! a že mi to ona převezme a při převzetí zaplatí částku za díly + poštovný který bylo extra drahý,doma jsem ji na to nechal peníze. Za pár dní cca týden dorazil balík....ovšem ty jsi mi ho poslal jentak bezhotovostně!!! A tím to začlo. Pak si mě hned začal terorizovat,na to já nejsem zvědavej a vůbec jsem o to nestál a takhle jsem to nechtěl.! 2.dal si mi číslo účtu kam ti mám poslat peníze,jenže já do zahraničí lidem peníze nikdy neposílal,zadal jsem tvůj účet a částku jenže to po mě chtělo nějaký IBAN a beztoho to nešlo odeslat,psal jsem ti to ale ignoroval jsi to. 3. dal si mi adresu abych ti to poslal složenkou ale nebylo v ní psč,takže jsem si na mapy.cz tu adrsu zadal a našel psč,ovšem jsem nemohl předpokládat že totožná adresa se na SLOVENSKU nachází ještě jako nějaký předměstí Galanty takže psč bylo někam jinam,odeslal jsem to na poště to stálo skoro 400kč a asi za 10 dní mi to přišlo zpět s tím že adresát nenalezen. Ono když jsi od 7 do 6 ti každej den v práci,nemáš řp. a ani sekretářku tak se to provádí složitě. Tohle všechno jsme si mohly ušetřit kdyby ses držel toho jak sme se v úvodu domluvily! Ale proč to dělat jednoduše když to jde i složitě!! 4.psal jsem ti jestly nemáš tady v čr nějakého známeho,že bych ty peníze poslal jemu a on pak tobě...ignorace,ptal jsem se jestly se nejezdíš do čr nebo jestly někdo za tebou.. ignorace. 5. během jednání jak tuto věc vyřešit si mi psal že chceš ode mě vzpěru ITR,když jsem ti zpátky napsal že není problém že ji mám a jestly chceš místo peněz poslat ji taky si se domě zas pustil kde sou ty peníze že nepřišly.

Já nikomu nic dlužnej zůstat nechci,nejsem socka,ale každej máme omezený schopnosti a vnímáme věci jinak.Díly od tebe jsem ani nepoužil,leží mi tu k ničemu a ještě k tomu jsem mezi Dlužníkama!
Aby se tato věc vyřešila...pokud jste někdo ochotný mi pomoct nebo říct jak panu Kajosovy mám na slovensko doručit dlužnou částku tak mě prosím kontaktujte.

Ahoj, mozem pomoct... peniaze na SK (alebo opacne do CR) sa daju posielat skoro bez poplatkov. Najdi si v okoli niekoho, kto ma csob banku a kludne mozes poslat tie peniaze na moj ucet do csob, ja ich potom preposlem dalej dotycnemu.
   Návrat  
LukasS. je teď offline  LukasS.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 11:42   Citovat  

zdarec chlapy,
neznate nekdo uzivatele Kubajsvtec ?? dluzi me prevodovku a po odeslani penez na jeho ucet zkoncila i komunikace mezi nami, nebere telefon, neodpovida na SZ. Dohledal sem si i jeho provozovnu autoservisu viz odkaz, kdyby jste mely nekdo k nemu pobliz bylo by mozne mu jit slusnou cestou domluvit? cekam na tu prevodku uz 14 dni od odeslani penez a byl bych nerad kdyby se to tahlo mesice ci roky. Byl bych vam velmi vdecny! přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 12:04   Citovat  

Viliem napsal:

Ola,
slyšel jsem na Tebe nějaké řeči, ale ignoroval jsem je a obchodoval s Tebou a nebyl problém!!!

Hele,
na to si zvykni, až na pár vyjímek, to lidi - ČEŠI ČI SLOVÁCI VŽDY ZBYTEČNĚ KOMPLIKUJÍ. A to většina. Mám praxi z několikaletého provádění špeditérství a nebyl problém Platby z ČR na SR a ze SR na ČR také, jde to rychle a levně. Stačí jen komunikovat.

Mohu říci, že je opravdu potřeba držet se dohody. Lidem jsem občas i vnucoval svůj postoj, návrh řešení, protože byl nejlevnější, nejrychlejší a vždy fungující a o to šlo v případech, když oni chtěli platit stovky korun za poštovné, balné, dopravu či platby. Jak byli překvapeni, že to lze, jde levně a rychle.
Velmi šťastný

Jestli Ti přišel balík bez dobírky, vůbec bych ho nepřebíral, už jsem dávno poučen.

Na druhou stranu, byl jsi to Ty, kdo ho převzal a měl to řešit, ne do řešit do května. My všichni máme práci, další business, dvě děti atd. a??? Stíháme, zařídíme si to. Na druhou stranu kolega mohl být vstřícnější a uznat, že udělal chybu.

Právě proto už na lidi kašlu!!!Pardon na vybrané ... je to dobrý

Jinak už vyřešeno???

varuj napsal:
Ahoj, mozem pomoct... peniaze na SK (alebo opacne do CR) sa daju posielat skoro bez poplatkov. Najdi si v okoli niekoho, kto ma csob banku a kludne mozes poslat tie peniaze na moj ucet do csob, ja ich potom preposlem dalej dotycnemu.

Ahoj,
i já není problém!!!

Manželka má ČSOB, a.s. účet a na SK to mohu poslat kamarádovi Varuj - 1000% ZÁRUKA, VELMI SOLIDNÍ ČLOVĚK!!!)

Tak dejte vědět a nepostujte tu vulgarity viz oje.avat!!!

Děkuji
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2014 , 13:00   Citovat  

LukasS. napsal:
zdarec chlapy,
neznate nekdo uzivatele Kubajsvtec ?? dluzi me prevodovku a po odeslani penez na jeho ucet zkoncila i komunikace mezi nami, nebere telefon, neodpovida na SZ. Dohledal sem si i jeho provozovnu autoservisu viz odkaz, kdyby jste mely nekdo k nemu pobliz bylo by mozne mu jit slusnou cestou domluvit? cekam na tu prevodku uz 14 dni od odeslani penez a byl bych nerad kdyby se to tahlo mesice ci roky. Byl bych vam velmi vdecny! přátele

Nyni nove proddava pod nickem autodilyhostokryje. A nabizi mou prevodovku!!
   Návrat  
vavrenak je teď offline  vavrenak
PříspěvekZaslal: 4.6.2014 , 18:30   Citovat  

LukasS. napsal:
Nyni nove proddava pod nickem autodilyhostokryje. A nabizi mou prevodovku!!

Jsem rád,že jsem si od něho nic nekoupil. Už ta komunikace mi přišla divná až "buranska"" Ble
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.6.2014 , 20:03   Citovat  

vavrenak napsal:
Jsem rád,že jsem si od něho nic nekoupil. Už ta komunikace mi přišla divná až "buranska"" Ble

semnou prave komunikace byla rychla, slusna a na urovni po poslani penez na jeho ucet vse zkoncilo Smutný takovi lidi by tu nemeli mit pravo neco hned po registraci inzerovat!!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.6.2014 , 14:05   Citovat  

chlapy opravdu tu nikdo nebydli pobliz Hostokryje?? aby se nekdo mohl k nemu stavit?
   Návrat  
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2014 , 20:02   Citovat  

tak bohužel jsem musím napsat tuto nemilou skutečnost a to s uživatelem eXi_,je to sice dva roky ale zjistil jsem to až nedávno po náštěvě u Streeta.
Scháněl jsem převodovku S80 z inegry, tak se mi nabídl, že jednu má. Po domluvě jsem si pro ni jel, sešli jsme se u Prahy. Převodvovka byla stříklá stříbrnou barvou, ale chyběl štítek. LSD měla, ale něvěděl jsem jak zjistit jestli je to daná S80 tak jsem v domění, že se jedná o ITR převodvku ji vzal. Teď se přišlo na to , že se jedná o převodovku S9B. Takže jsem přišel o nějakých 8000,- Kč.
Pokud má ně kdo na eXiho adresu nebo věděl kde je, tak mi to písněte, rád ho navštívím.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina