Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 186 z 333
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.4.2014 , 14:44   Citovat  

Máš pravdu no. To by asi neprošlo. Něco podobnýho tam sice teď mám, konkrétně tohle: tudy odkaz ale jen jako doplněk, používám jen při stání na nepřehlednám místě. + dobře doplňujíé právě coolblue, který chci víc, než ty nightbrakery.
Jinak nightbraker se mi moc neosvědčily, svítí dost žlutě. Myslel jsem, že mají mít bělejší světlo, jak je tomu u coolblue + navíc extra svítivost. Takže jakmile jedna z nich kixne, kupuju coolblue a ty už jako denní klidně svítit můžou..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2014 , 15:06   Citovat  

Já se nechal trošku nachytat na H7 od Philipsu VISION. Jako nesvítí hůř .... ani líp ..... jen se s nima trošíčku změnila geometrie kuželu světla ..... je to trošku jiný jenom. Skrátka žádnej zázrak za ty love. Velmi šťastný

Docela bych nějak rád pořešil to dení lampičkování, páč se autu uleví když nemusí živit ty pochcodně do tmi ....
   Návrat  
s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2014 , 19:43   Citovat  

já teda také přidám svoji zkušenost: Osramky mi vydržely cca tři měsíce. Prašivá Starline Eagle Eye svítí dobře a vydrží mi tak osm měsíců. Tak asi tak Úsměv
   Návrat  
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2014 , 21:23   Citovat  

Ja som denne svetla dal do naraznika miesto hmloviek, kedze som ich nemal vo vybave, chcelo to vyrezat kusok zaslepky a je to. Foto mam v garazi. Vdaka nim som za 3 r nemenil ziarovky vo svetlach. mam nejake standardne hella, H7 aj H1
   Návrat  
Davcar je teď offline  Davcar
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.4.2014 , 21:38   Citovat  

s.c.a.r.a.b.e.u.s. napsal:
já teda také přidám svoji zkušenost: Osramky mi vydržely cca tři měsíce. Prašivá Starline Eagle Eye svítí dobře a vydrží mi tak osm měsíců. Tak asi tak Úsměv

vidis a ja to mam presne naopak Velmi šťastný osramy me vydrzeli pres pul roku a to sem bral ty coolbluecka Úsměv sviti pekne jen jsem ted sel do Mtec japonských žárovek ,mají s vítivost 4700K tak su zvedavej jaky budou ve tme ,zatim mam auto v garazi tak sem to netestoval ale predbezne tady je potkávacka Mtec a dalkovy osram tady je dalkový Mtec a potkávačka Osram coolblue (jinak svetla sou zapraseny a spinavy tak se neleknete Velmi šťastný ) ,pracuju na nem ,jinak denní svícení jsem vyresil takhle a blikji i oranzove s blinkrama Úsměv a o policajtech si komentare nechte ,je mi to jasny ze to nemuzu mít ,ale co Hihi meetallll
   Návrat  
PeteZ je teď offline  PeteZ
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2014 , 21:39   Citovat  

zná ho někdo?
tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.4.2014 , 22:26   Citovat  

Koupil jsem do parkovacek t10 tudy odkaz svítily všeho všudy asi 2h celkem a už jsou dead Smutný to ten Accord má fakt jiný napětí? Ještě jsem to nemeril, ale asi na tom něco bude :-\
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 6:34   Citovat  

Kynio napsal:
Koupil jsem do parkovacek t10 tudy odkaz svítily všeho všudy asi 2h celkem a už jsou dead Smutný to ten Accord má fakt jiný napětí? Ještě jsem to nemeril, ale asi na tom něco bude :-\

Pokud u tvého auta "něco na tom bude", tak máš v háji regulátor napětí. Acco dává "standardních" 14,1 V. Obecně bývá problém v přepěťových špičkách, kdy se odepne velká zátěž a na moment to prostě regulátor nestíhá. Je fakt, že jsem se u agentury JPP dočetl, že A6G tímto problémem trpí a že po celou dobu výroby šesté generace s tím nic u Hondy neudělali. Podle mě je to kec, žárovky už jsou dnes sakra spotřební zboží, vyráběné tak akorát, aby svítily, na životnost se peče. Nemá smysl vyhazovat peníze za hyper extra super blue white yellow lights. Podle JPP je nejlepší sehnat staré Tesla žárovky, ty prý byly s ohledem na používání ve starých škodovkách dimenzované na 16 V.
   Návrat  
TMisa090 je teď offline  TMisa090
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 6:59   Citovat  

Kynio napsal:
Jinak tady fotky z audio přestavby Úsměv tak různě všechno vyfocený tudy odkaz

Chci se zeptat.... Z fotek jsem nepoznal kde máš chycenou kostru? Úsměv
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 8:21   Citovat  

Davcar napsal:
vidis a ja to mam presne naopak Velmi šťastný osramy me vydrzeli pres pul roku a to sem bral ty coolbluecka Úsměv sviti pekne jen jsem ted sel do Mtec japonských žárovek ,mají s vítivost 4700K tak su zvedavej jaky budou ve tme ,zatim mam auto v garazi tak sem to netestoval ale predbezne tady je potkávacka Mtec a dalkovy osram a blikji i oranzove s blinkrama Úsměv a o policajtech si komentare nechte ,je mi to jasny ze to nemuzu mít ,ale co Hihi meetallll
No ale vypada to docela pekne Úsměv
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 8:45   Citovat  

Kynio napsal:
......... Takže jakmile jedna z nich kixne, kupuju coolblue a ty už jako denní klidně svítit můžou..

Nevím které cool blue žárovky myslíš ale HYPER od Osramu nemají homolagaci pro provoz na veřejné komunikaci. Tak ofafrně Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 9:10   Citovat  

Ja kupuji obyc zarovky za 30kc v OBI nebo v Kelly.Vzhledem k castemu praskani se podle me drazsi nevyplati. Úsměv
   Návrat  
Shimo je teď offline  Shimo
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 9:50   Citovat  

Zdar pánové.. Nemáte někdo zkušenost s výměnou spojkové sady u acc6g F20B6 ? Montuju si to sám v garáži a nějak není nikdo kdo by mi poradil to mi hlava nebere Stačil by mi třeba nějaký šikovný plánek nebo odkaz k nějakýmu obrázku.. Budu rád za každou radu na co si dát pozor při montáži, jak si to ulehčit apod.! Předem moc děkuji
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 11:14   Citovat  

OPR napsal:
Nevím které cool blue žárovky myslíš ale HYPER od Osramu nemají homolagaci pro provoz na veřejné komunikaci. Tak ofafrně Úsměv

Žárovka OSRAM COOL BLUE INTENSE Úsměv

TMisa090 napsal:
Chci se zeptat.... Z fotek jsem nepoznal kde máš chycenou kostru?

Vzadu mezi panty sedaček. Je tam takovej plastovej kryt, ten jsem sundal a pod tím je šroub držící takovou kovovou konzoli, co zamezuje vysazení sedaček. Tak přímo pod ten šroub. Samozřejmě smirkem odstraněná barva na plechu a celý přestříknuto bezbarvým lakem. Naprosto ideální místo pro kostru Úsměv) vidět je to na této fotce tudy odkaz

piskot napsal:
Pokud u tvého auta "něco na tom bude", tak máš v háji regulátor napětí. Acco dává "standardních" 14,1 V. Obecně bývá problém v přepěťových špičkách, kdy se odepne velká zátěž a na moment to prostě regulátor nestíhá. Je fakt, že jsem se u agentury JPP dočetl, že A6G tímto problémem trpí a že po celou dobu výroby šesté generace s tím nic u Hondy neudělali. Podle mě je to kec, žárovky už jsou dnes sakra spotřební zboží, vyráběné tak akorát, aby svítily, na životnost se peče. Nemá smysl vyhazovat peníze za hyper extra super blue white yellow lights. Podle JPP je nejlepší sehnat staré Tesla žárovky, ty prý byly s ohledem na používání ve starých škodovkách dimenzované na 16 V.

Dneska proměřím. Některý ledky jsou prostě náchylný na víc jak 12V, takže nbudu muset umístit nějaký diody před ledku.Tak dvě nebo tři abych snížil napětí.
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 11:47   Citovat  

Četli jste si spec těch LEDek na ebay? Asi ne, jinak byste tady o tom nerozvíjely debatu Mrk Jestli Ti altík odpálil ty LEDky, tak by Ti asi nešlo už nic v autě...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 12:17   Citovat  

Brát smrtelné vážně specifikace levných čínských výrobků? Ale Notak Je to tam.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 12:50   Citovat  

Kynio napsal:
Brát smrtelné vážně specifikace levných čínských výrobků? Ale Notak Je to tam.

Koukal jsem na ten odkaz. Obecně je LED jedno, jaké napětí na ně přivedeš, důležitý je proud, který přes ně teče. Pokud budu brát v potaz čínskou specifikaci, tak udávaným 3 W odpovídá při provozním napětí palubní sítě 14,1 V proud 0,2 A, tzn. předřadný odpor by měl být alespoň 66 ohmů, dimenzovaný na ty 3 W. Pak ti tyhle LED svítíčka zaručeně praskat nebudou. Se divím, že ti vůbec nějakou dobu vydržely, asi jsi jezdil hodně rychle, že se stačily uchladit...Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 17:08  Naposledy upravil Stepa dne 29.4.2014 , 17:50, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Já se spíš divím, že si do toho vůbec ty peníze investoval Velmi šťastný

PS: kde myslíš, že se vyrábí ostatní elektronika?

to kynio: jestli zahořely, tak ji rozkuchej, co v tom je a jak jsou zapojené.

to piskot: to myslíš, doplnit ke stávajícím LEDkám předřadný odpor?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 17:46   Citovat  

Na těch paticích T10 je 13,3V zhruba. Ledky spálený nejsou, svítí, jen se tím teplem pokroutily drátky a byl špatnej kontakt. Stačí mít ledky zapojený asi minutu a neudržím na nich prst. Hrozně hoří. Ty patice jsou černý, očouzený. Asi tam pár žárovek už vyhořelo.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 17:53   Citovat  

Aha, psal si že jsou dead...lepší varianta mi přijde drátový odpor, jak píše piskot, než diody.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 17:59   Citovat  

Jj myslel jsem, že jsou kaput. Prostě přestaly svítit tak co tě napadne prvně, že Úsměv Nakonec svítí, takže tam dát odpor 66ohm popřípadě co nejbližší vyšší...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.4.2014 , 18:14   Citovat  

Kynio napsal:
Jj myslel jsem, že jsou kaput. Prostě přestaly svítit tak co tě napadne prvně, že Úsměv Nakonec svítí, takže tam dát odpor 66ohm popřípadě co nejbližší vyšší...

Přesně, předřadný odpor a máš klid. Namátkou tudy odkaz Takhle to do těch LED pouštíš na plný koule, se nedivím, že z nich máš lokální přímotop.
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.4.2014 , 10:19   Citovat  

Trošku se vrátím k těm H7 čkám. Zkusil jste někdo originál Honda já si je koupil v service kus á139 kč a cvaj roky v poho je to dobrý
   Návrat  
speedy_s je teď offline  speedy_s
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.4.2014 , 11:04   Citovat  

už nekolik používám osram night braker a vždy po roce vyměnim ikdyž svítí, jelikož docela znatelně ztrácí svoji účinost a jednou za rok těch pár stovek nikoho nezabije..
jinak ty mtec vypadaj zajímavě, ale bál bych se jak budou svítit, nějaký zkušenosti už s nima?
   Návrat  
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2014 , 13:26   Citovat  

Čaute, přijde mi, že se dost přenáší rázy od nerovností do kabiny. Je to nějak normální u accordů? Úsměv Jestli ne co by to mohlo způsobovat? Úsměv Tlumiče jsou v pořádku dnes jsem byl na testu večer nebo zítra přihodím oskenovaný protokol jestli se v tom někdo vyznáte Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2014 , 14:42   Citovat  

forever222 napsal:
Čaute, přijde mi, že se dost přenáší rázy od nerovností do kabiny. Je to nějak normální u accordů? Úsměv Jestli ne co by to mohlo způsobovat? Úsměv Tlumiče jsou v pořádku dnes jsem byl na testu večer nebo zítra přihodím oskenovaný protokol jestli se v tom někdo vyznáte Úsměv

Od předku? Od zadku? Má to kovový zvuk? Jak velké nerovnosti to způsobují?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2014 , 15:17   Citovat  

piskot napsal:
Od předku? Od zadku? Má to kovový zvuk? Jak velké nerovnosti to způsobují?
Kovový zvukto neni a jde to rekl bych z obou stran Velmi šťastný prikladam dnesni test tlumičů.Jinak tlumiče jsou origo od vyroby :O jo a na velikosti ani moc nezalezi staci i mensi

DSC_0260.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0260.JPG, 547.62 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2014 , 15:45   Citovat  

forever222 napsal:
Kovový zvukto neni a jde to rekl bych z obou stran Velmi šťastný prikladam dnesni test tlumičů.Jinak tlumiče jsou origo od vyroby :O jo a na velikosti ani moc nezalezi staci i mensi
Wow 305000km.Krasne cislo.To jezdis asi tak jako ja ne ze mas tlumice jeste ok Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2014 , 16:35   Citovat  

Kendik napsal:
Wow 305000km.Krasne cislo.To jezdis asi tak jako ja ne ze mas tlumice jeste ok Velmi šťastný
No ja ho koupil v 270tkm tak to spis nekdo predemnou ale alouzilo to jako firemni auto Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2014 , 16:40   Citovat  

forever222 napsal:
No ja ho koupil v 270tkm tak to spis nekdo predemnou ale alouzilo to jako firemni auto Úsměv

Hmm tak to se docela divim! to mi hlava nebere Tak to koukám!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 185, 186, 187 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina