Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Strana 11 z 31
Sporťák je teď offline  Sporťák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 10:46   Citovat  

Zrádče HaHaaa Ne, gratulace k novému autu. Dobrá volba ! Já tady zrovna pročítám katalog Hondy a slintám nad Civic Tourerem 1.8 i-VTEC Sport. jen si počkám až se manželka po mateřské vrátí příští rok do práce a asi taky budu objednávat. Můj Stream je rok 2003, bude mít najeto kolem 160tkm, takže čas na obnovu.
Nejraději bych zase MPV, ale to Honda nenabízí. Takže uvažuju buď nad zhruba 2-3 roky jetým CR-V 2.0i nebo novým Civicem. Kočárek už taky potřebovat nebudeme a těch 477l u Civica 5D by mohlo stačit, když u Streama stačilo 424l. Ale ten Tourer se mi víc líbí.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 11:09   Citovat  

Jestli ja nekdy budu menit streama, tak spis za acco nebo FRV. Nic proti CRV, ale provozni naklady jsou znatelne vyssi. Mrkni napr kolik stoji pneu se zatezovym indexem 100H...
   Návrat  
PetrStream je teď offline  PetrStream
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 11:15   Citovat  

Sporťák napsal:
Zrádče HaHaaa Ne, gratulace k novému autu. Dobrá volba ! Já tady zrovna pročítám katalog Hondy a slintám nad Civic Tourerem 1.8 i-VTEC Sport. jen si počkám až se manželka po mateřské vrátí příští rok do práce a asi taky budu objednávat. Můj Stream je rok 2003, bude mít najeto kolem 160tkm, takže čas na obnovu.
Nejraději bych zase MPV, ale to Honda nenabízí. Takže uvažuju buď nad zhruba 2-3 roky jetým CR-V 2.0i nebo novým Civicem. Kočárek už taky potřebovat nebudeme a těch 477l u Civica 5D by mohlo stačit, když u Streama stačilo 424l. Ale ten Tourer se mi víc líbí.

Na Tourer jsme šli koukat jako první, je krásný, ale dát 60 litrů za 150 litrů vzduchu v kufru navíc se nám zdálo fakt dost Úsměv MPV je pěkná věc, ovšem při využití na dvě dovolené a pár víkendů v roce je to taky dost drahá zbytná záležitost. No nicméně Stream asi s největší pravděpodobností i tak v záloze zůstane Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 11:18   Citovat  

PreludeZ napsal:
Jestli ja nekdy budu menit streama, tak spis za acco nebo FRV. Nic proti CRV, ale provozni naklady jsou znatelne vyssi. Mrkni napr kolik stoji pneu se zatezovym indexem 100H...
Ano, FRV byla taky varianta v hledáčku, ale dostatečně nové kousky nejsou k mání a na Stream stejně nemá Úsměv...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 11:21   Citovat  

PreludeZ napsal:

O tahání 4x4 s sebou nemluvě... Se stydím
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 11:23  Naposledy upravil Hellborn dne 16.5.2014 , 11:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

PetrStream napsal:
Na Tourer jsme šli koukat jako první, je krásný, ale dát 60 litrů za 150 litrů vzduchu v kufru navíc se nám zdálo fakt dost Úsměv

Já bych je z osobních (žaludečních) důvodů obětoval - zadek 5D fakt NE... Se stydím
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 11:26   Citovat  

Hellborn napsal:
Já bych je z osobních důvodů obětoval - zadek 5D fakt NE... Se stydím
Nám tento subjektivní estetický důvod v dané finanční situaci za 60 litrů nestál Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 11:33   Citovat  

PetrStream napsal:
Nám tento subjektivní estetický důvod v dané finanční situaci za 60 litrů nestál Úsměv

Věřím. Úsměv Ale když jsme o víkendu byli na "malém" nákupu v Německu (+ naši na týdenní dovolené na chalupě se starším potomkem) a měli jsme problém se vejít do kufru Accorda (570l - tam byl kočárek) a Swifta (211l), tak mám další důvod pro kombi. Úsměv Holt to bude u mě časem asi snížení třídy z Accorda (8g a jeho 460l je KO) na Civic.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 13:31   Citovat  

No, mám právě dilema. Civic 5D má 477 litrů a Magic Seats, Tourer má 624l. Můj Stream má 424 litrů, když jsem z něj vyndal 3. řadu sedaček tak má odhadem o nějakých 80-100l víc. V 95% případů jezdíme maximálně 2 dospělí a 2 malé děti, teď už bez kočárku, nebo případně jen s golfkama. Občas potřebujeme dát to auta dětská kola a jinak opravdu plný kufr potřebujeme tak 1-2 ročně na dovču. V posledních letech nám půlku kufru vždy zabral kočárek, ale i tak jsme se vešli pod roletku. Benzínový motor je jasná volba. Najezdíme jen kolem 20 tkm ročně, a to ještě většinu po městě a nebo na trase Praha - Kladno, takže byť asi bude jezdit za víc než 1.6 i-CTDi, tak ale nebudu mít problémy s ucpávajícím se DPF filtrem a vzhledem k vyšší ceně nafty a vyšší pořizovací ceně dieselu tam zas tak moc v porovnání s benzínem neprodělám. A hlavně jsem na charakteristiku a styl jízdy s atm. benzínem zvyklý. Spíš řeším jestli by stačil 5D hatchback, který se manželce zdá malý nebo se vyplatí připlatit za kombík. Ten rozdíl v ceně je teď fakt velký - 488 tisíc za kombi ( vč. 30 tisíc bonusu) nebo 420 tisíc za 5D (vč.70 tisíc bonusu) oba 1.8 i-VTEC Sport. Podle mě bude 5D postačující, když bude v kufru málo místa dá se na tu jednu dvě cesty ročně dát na střechu rakev. Jak píšeš, nemá smysl dát 60-70 tisíc za 150 litrů v kufru, když je využiju 1-2 do roka.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 13:46   Citovat  

PetrStream napsal:
Měnil jsem na 1,7 (r.v.2001) v únoru 2011 ve 165tkm v Honda Ostrava celou sadu a stálo mě to tam i s prací 12.567 Kč vč. DPH včetně výměny kabelu mínus pólu (cabel assy earth) -nějaký přetrhlý, který stál z toho 460 + 300 (práce). Podle zakázkového listu stála sada spojky 5993 bez DPH a práce 3994 bez DPH, z obojího (spojka i kabel) jsem měl pak ještě -10% slevu na matroši i práci. U toho ještě měnili (v té celé ceně 12 litrů) těsnění výfuku za 526, matici výfuku za 20, šroub výfuku za 383 + odmašťovač za 15 a mazací tuk za 79 - to čtu ceny ze zakázkového listu bez DPH a bez slevy 10%

Hm, to není špatný, čekal bych cenu o dost vyšší. Je otázka jak moc rozdílná je cena spojky pro 1.7 a 2.0, ale jinak by to ušlo. Mimochodem, za kolik jsi chtěl toho Streama prodávat ?
Tipnu si tak 70-80 tisíc?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 14:16   Citovat  

Sporťák napsal:
No, mám právě dilema. Civic 5D má 477 litrů a Magic Seats, Tourer má 624l. Můj Stream má 424 litrů, když jsem z něj vyndal 3. řadu sedaček tak má odhadem o nějakých 80-100l víc. V 95% případů jezdíme maximálně 2 dospělí a 2 malé děti, teď už bez kočárku, nebo případně jen s golfkama. Občas potřebujeme dát to auta dětská kola a jinak opravdu plný kufr potřebujeme tak 1-2 ročně na dovču. V posledních letech nám půlku kufru vždy zabral kočárek, ale i tak jsme se vešli pod roletku. Benzínový motor je jasná volba. Najezdíme jen kolem 20 tkm ročně, a to ještě většinu po městě a nebo na trase Praha - Kladno, takže byť asi bude jezdit za víc než 1.6 i-CTDi, tak ale nebudu mít problémy s ucpávajícím se DPF filtrem a vzhledem k vyšší ceně nafty a vyšší pořizovací ceně dieselu tam zas tak moc v porovnání s benzínem neprodělám. A hlavně jsem na charakteristiku a styl jízdy s atm. benzínem zvyklý. Spíš řeším jestli by stačil 5D hatchback, který se manželce zdá malý nebo se vyplatí připlatit za kombík. Ten rozdíl v ceně je teď fakt velký - 488 tisíc za kombi ( vč. 30 tisíc bonusu) nebo 420 tisíc za 5D (vč.70 tisíc bonusu) oba 1.8 i-VTEC Sport. Podle mě bude 5D postačující, když bude v kufru málo místa dá se na tu jednu dvě cesty ročně dát na střechu rakev. Jak píšeš, nemá smysl dát 60-70 tisíc za 150 litrů v kufru, když je využiju 1-2 do roka.
Úvahy byly přesně stejné, proto vyhrál 5D. Navíc jsme usmlouvali s hodným panem dealerem za 1,8 Sport cenu pod 400 Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 14:22   Citovat  

Sporťák napsal:
Hm, to není špatný, čekal bych cenu o dost vyšší. Je otázka jak moc rozdílná je cena spojky pro 1.7 a 2.0, ale jinak by to ušlo. Mimochodem, za kolik jsi chtěl toho Streama prodávat ?
Tipnu si tak 70-80 tisíc?
No tak v servisu jsou přístupní jednání o ceně, materiálu (i neorigo), nebo nějakého vlastního (pravidelně si nosím min. vlastní olej za lepší cenu při serviskách). Navíc teď mají už asi druhým rokem i k 10% věrnostní zákaznické slevě + další 1% za každý rok stáří vozu, takže se celkově dostávám nyní už na 23% slevu Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 15:46   Citovat  

PetrStream napsal:
Úvahy byly přesně stejné, proto vyhrál 5D. Navíc jsme usmlouvali s hodným panem dealerem za 1,8 Sport cenu pod 400 Úsměv

Slušný ! A jak jsi psal s těma slevama v Honda servisu taky, to ani nevím jestli to u nás nabízí. Mě servisuje auto soused, kterej má autodílnu. Do Hondy jsem jel akorát když jsem měnil palivový filtr a v 80tkm na roční prohlídku. Hlavním důvodem kromě peněz bylo to, že nejbližší Honda servis mám 30km, takže to by vždycky byla akce na celý den.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 15:57   Citovat  

Jinak co tak pročítám recenze toho motoru 1.8 i-VTEC, tak mě docela znepokojuje, že většina z nich je zklamaných, že to nejede a díky emisním normám je motor přiškrcený a převodovka má dlouhé převody. Že to jakž takž jede jen nad 5.000 ot./min, čímž samozřejmě stoupá spotřeba. Je to fakt tak hrozný? Pro PetrStream to možná nebude tak velký rozdíl, když přesedlá z 1.7/92kW ale jak to bude po přesednutí z 2.0 i-VTEC/115kW ? Většina těch recenzentů je zklamaná a doporučují buĎ 1.6 diesel nebo něco jiného s downsizovanými turbomotory a za příklady dávají tříhrnky 1.0/92kW Ecoboost ofd Fordů, 1.2 e-THP od Pažoutů nebo koncernovou skoromodlu 1.2 popř 1.4 TSi. Co na tom turbu proboha všichni mají, když s tím 75% lidí ani neumí jezdit?
   Návrat  
standacer je teď offline  standacer
PříspěvekZaslal: 16.5.2014 , 21:16   Citovat  

PetrStream napsal:
Navíc teď mají už asi druhým rokem i k 10% věrnostní zákaznické slevě + další 1% za každý rok stáří vozu, takže se celkově dostávám nyní už na 23% slevu Úsměv

Kde je takovej dobrej servis?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 8:32   Citovat  

standacer napsal:
Kde je takovej dobrej servis?
U nás, Honda Ostrava tudy odkaz 10% věrnostní + až 15% za stáří vozu = se starším autem 15ti let už sleva nestoupá.
   Návrat  
palokm je teď offline  palokm
PříspěvekZaslal: 14.7.2014 , 15:34   Citovat  

Ludia poradte kde zozenie Gumy stabilizatora na STREAM..ale len CZ a SK...ide mi aj o tel,kontakt,aby som vedel vysvetlit co chcem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.7.2014 , 16:01   Citovat  

palokm napsal:
Ludia poradte kde zozenie Gumy stabilizatora na STREAM..ale len CZ a SK...ide mi aj o tel,kontakt,aby som vedel vysvetlit co chcem

Já kupoval tyčky stabilizátoru a gumy uložení v intercars
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.7.2014 , 16:35   Citovat  

Já měl problém ty gumy sehnat, takže mi je můj mechanik sundal, vyčistil namazal vazelínou a dal zpátky. Jinak jsem před měsícem měnil tyčky stabilizátorů na všech kolech a kupovaly se v Intercars. Jinak teď jsem měnil vzduchový a kabinový filtry, chtěl jsem je vzít v AutoKelly, ale až pak mi došlo jak drahý tam jsou. Takže to co by mě vyšel jeden fitr v AK mě stály všechny filtry i s dopravou PPL na tudy odkaz Druhý den byly doma. A myslím, že tam měli i ty díly na podvozek.
   Návrat  
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 12:57   Citovat  

tudy odkaz
a nebo tady tudy odkaz , ono ti to carspace dodá
   Návrat  
palokm je teď offline  palokm
PříspěvekZaslal: 15.7.2014 , 21:01   Citovat  

dik moc...objednane z carspace
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.7.2014 , 17:16  Naposledy upravil marab dne 21.7.2014 , 15:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nechtěl byste někdo zadní křídlo na Streama Sport? Budu objednávat ze zahraničí nějaké větší díly, tak mi to k tomu nabízejí. Cena i s dopravou do Prahy by byla kolem 3.000-3.200CZK, křídlo je v bílé barvě.
Nikdo nechce křídlo? Zítra odjíždím pro díly, mohl bych to přihodit do kufru.....

image.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
image.jpg, 66.85 kB
   Návrat  
WrabCZak_ je teď offline  WrabCZak_
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2014 , 9:09   Citovat  

Ahoj . mel bych dotaz ohledne krycich plechu za prednima kotoucema . mam ¹.7ku co asi nekde stala a jeden plech je poradne sezranej ... Na vrakaci mi rek 500.- + posta . koukal sem ze kotouce pasujou i na cr-v 2 tak jestli by pasovali i ty plechy ???

Dik Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2014 , 20:16   Citovat  

Lehký bodykit Tak to koukám!

Já už ale netuním, mám dost svých starostí se svými JDM OEM HID světly nesouhlas

2014-09-25 20.05.37.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2014-09-25 20.05.37.jpg, 88.99 kB
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.9.2014 , 20:21   Citovat  

marab napsal:
Lehký bodykit Tak to koukám!

Já už ale netuním, mám dost svých starostí se svými JDM OEM HID světly nesouhlas

tak to je "nasranec" !!! Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.9.2014 , 22:30   Citovat  

Rom. napsal:
tak to je "nasranec" !!! Velmi šťastný

Být v tom ta správná K20tka, případně nadopovaná nějakým tím kompresůrkem, dal bych si to jako rodinné auto líbit HaHaaa
   Návrat  
olld je teď offline  olld
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 15:42   Citovat  

Zloději mi vysklili pravé zadní okno (to poslední nad kufrem). Hmotná škoda skoro žádná (taška přes rameno, stará mikina a triko na převlečení po bruslení), ale zato starosti s výměnou skla. Nemáte někdo, prosim vás, tip na kvalitní skloservis za přijatelnou cenu v Praze a okolí, kde bych nemusel dlouho čekat na objednání? Zkoušel jsem Aldův servis, u něj by to ale bylo až počátkem prosince – nemám to auto kde bezpečně zaparkovat a originál neni zrovna nejlevnější...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 18:58   Citovat  

V partnerech je Autoskolo Maxi...má tady i vlákno. Zkušenosti pozitivní...mrkni na to.
   Návrat  
olld je teď offline  olld
PříspěvekZaslal: 12.11.2014 , 20:05   Citovat  

Dík. Rozeslal jsem pár mailů, mezi nima i do Autosklo maxi, a čekám. Zatim to vypadá, že to bude komplet i s prací stát nejmíň 6000 Kč. Bylo by dobrý, kdyby šlo snadno demontovat starší, ale je tam přilepený. Pokud má někdo zkušenost, podělte se...
   Návrat  
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2014 , 13:12   Citovat  

WrabCZak_ napsal:
Ahoj . mel bych dotaz ohledne krycich plechu za prednima kotoucema . mam ¹.7ku co asi nekde stala a jeden plech je poradne sezranej ... Na vrakaci mi rek 500.- + posta . koukal sem ze kotouce pasujou i na cr-v 2 tak jestli by pasovali i ty plechy ???

Dik Úsměv

sice pozdě ale přece jenom , bude pasovat i s civika 2.0 cena 40eur P.N. 45255-S7A-N00
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Honda Stream
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 29, 30, 31  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina