Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Alkohol testry
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 1 z 1
zdenal je teď offline  zdenal
PříspěvekZaslal: 23.5.2014 , 11:16   Citovat  

Dobrý den. Již dvakrát mně zklamal můj alkohol testr. Napovídal mi že aktuální stav je 0, ale páni policisté byli jiného názoru. Nepomohla ani kalibrace! to mi hlava nebere Vyhlédl jsem si tento typ tudy odkaz Má někdo s ním zkušenosti nebo by doporučil jiný jemu podobný v cenové relaci? Předem děkuji za odpovědi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MilanK je teď offline  MilanK
PříspěvekZaslal: 23.5.2014 , 20:48   Citovat  

zdenal napsal:
Dobrý den. Již dvakrát mně zklamal můj alkohol testr. Napovídal mi že aktuální stav je 0, ale páni policisté byli jiného názoru. Nepomohla ani kalibrace! to mi hlava nebere Vyhlédl jsem si tento typ tudy odkaz Má někdo s ním zkušenosti nebo by doporučil jiný jemu podobný v cenové relaci? Předem děkuji za odpovědi.

A není jednodušší nepít, když vím že v dohledné době pojedu? Hihi
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.5.2014 , 22:20   Citovat  

MilanK napsal:
A není jednodušší nepít, když vím že v dohledné době pojedu? Hihi

+1 OK

Jinak srovnavacich testu alkotesteru je plny internet, staci pouzit jakykoli vyhledavac.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 7:50   Citovat  

Absolutne nechapu, proc by mel nekdo kupovat tento pristroj. Kvalitni nezaplatis a pokud mas potrebu pred rizenim chlastat, tak proste nejedu, nebo zajdu na nejblizsi sluzebnu PCR a necham si zdarma dychnout.
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 8:10   Citovat  

S tím zdarma dýchnutím na služebně to je dost individuální - někde v pohodě, jinde se musí trochu překecávat, většinou se však vymluví na to, že by se to do Drägera zaznamenalo jako pozitivní kontrola a nešlo by to smazat, popřípadě že naústek stojí 6, 15 nebo dokonce 40 korun..

(stalo se mi už nejednou, že jsem večer pil a v noci nebo ráno vyvstala neplánovaná důležitá potřeba řídit, tak jsem si šel dýchnout na služebnu - vždycky však 0.00, mám nějakej rychlej metabolismus a 10° pivo najedenej spálím pod hodinu - ale ne že bych na to spoléhal)
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 9:44   Citovat  

zdenal napsal:

jako sorry , ale pokud jsi alkoholik, tak bys neměl řídit vůbec, než někoho zabiješ...
Přesně jak píše MilanK, pokud vím, že ráno budu řídit, tak se neožeru jako dobytek. A pokud se ožeru jako dobytek, tak ráno prostě nikam nejedu.....
Až někoho ožralej zabiješ tak Tvému svědomí těžko pomůže to, že Tvůj alkoholtester Ti přece ukázal 0 promile.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 9:46   Citovat  

dj-bobr napsal:
... vždycky však 0.00, mám nějakej rychlej metabolismus a 10° pivo najedenej spálím pod hodinu

Rychlost nastupu alkoholu je individualni, ale obecne se treba u 1 piva rika ze zhruba 2 hodiny. Pokud se predtim najis, tak si maximalni hladinku muzes jeste vic oddalit. Jestli jsi vazne nafoukal po hodine nulu a sedl sis za volant, nafoukas na 100% o neco pozdeji. Alkohol totiz jeste nestacil projit travici soustavou a zacit pusobit, na jeho uplne spaleni si musis pockat jeste o dost delsi dobu.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 9:30   Citovat  

[quote="MilanK"]A není jednodušší nepít, když vím že v dohledné době pojedu? Hihi[/quote]

V dohledné době? cože cože ? tak já převážně jezdím k přátelům, kde se všeci sjedem a děláme tam tak jednou za tři týdny nějakou grilovačku a jim podobné srandy a tady tento návrh být u suchánků vám rád přenechám. A pak člověk jen potřebuje vědět v kolik hodin může vyrazit jestli hned po obědě nebo až třeba kolem páté a tak ale tady jak vidím se asi nedočkám nějaké rady jaký alkohol testr se již osvědčil nebo jestli má někdo zkušenosti s tím který jsem si vyhlédl, protože tady asi na to chytrolíni chodí jinak. to mi hlava nebere
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 9:37   Citovat  

[quote="vespula.mortifer"]jako sorry , ale pokud jsi alkoholik, tak bys neměl řídit vůbec, než někoho zabiješ...
Přesně jak píše MilanK, pokud vím, že ráno budu řídit, tak se neožeru jako dobytek. A pokud se ožeru jako dobytek, tak ráno prostě nikam nejedu.....
Až někoho ožralej zabiješ tak Tvému svědomí těžko pomůže to, že Tvůj alkoholtester Ti přece ukázal 0 promile.[/quote]

Jak už jsem psal jinému! "V dohledné době? cože cože ? tak já převážně jezdím k přátelům, kde se všeci sjedem a děláme tam tak jednou za tři týdny nějakou grilovačku a jim podobné srandy a tady tento návrh být u suchánků vám rád přenechám. A pak člověk jen potřebuje vědět v kolik hodin může vyrazit jestli hned po obědě nebo až třeba kolem páté a tak ale tady jak vidím se asi nedočkám nějaké rady jaký alkohol testr se již osvědčil nebo jestli má někdo zkušenosti s tím který jsem si vyhlédl, protože tady asi na to chytrolíni chodí jinak. to mi hlava nebere" No kdoví kdo z nás bude vzornější řidič když se tu tak chvástaš! já bez 0 bodů dole a jen jednou pokutou za světla. Kdoví jak si na tom ty! Ble A do řad již menovaných rozhodně nepatřím jak si to popisoval. Ale to ty asi nikdy nepochopíš jestli nejezdíš na také věci s přáteli zmatenej Jen jsem doufal že tady někdo poradí jaký testr používá nebo jestli má někdo přímo ten co sem vyhlédl ať tam máme nějaký slušný alkohol testr! A až tě potkám na cestě jen třeba s 0,2 promile tak ti pak koupím nějaký pod stromeček morousu
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 9:43   Citovat  

[quote="gizmi"]Absolutne nechapu, proc by mel nekdo kupovat tento pristroj. Kvalitni nezaplatis a pokud mas potrebu pred rizenim chlastat, tak proste nejedu, nebo zajdu na nejblizsi sluzebnu PCR a necham si zdarma dychnout.[/quote]

Ještě že tě tu máme. Pro příště budu vědět že si mám z naší dědiny zajít na nejbližší služebnu která je vzdálena 8 km. Tam je tím otraovat a pak jít zpět těch 8 km a doma čekat třeba ještě hodinu a doufat že naměřená hodnota třeba 0,3 spadla na 0 nebo asi podle tebe bych měl jít znova zpět zjisti jestli už je to fakt 0. HaHaaa Tys to fakt vyhrál rada nad zlato Úsměv Lepší než mít doma jeden schopný testr a rovnů si dýchnůt a vědět! Fakt supr pro příště už vím jak na to ještě že si tak supr poradil!
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 10:35   Citovat  

[quote="Bully"]+1 OK

Jinak srovnavacich testu alkotesteru je plny internet, staci pouzit jakykoli vyhledavac.[/quote]

Prosím můžeš mně odkázat na nějaký srovnávací test alkohol testrů, když si tak jistý, že jsou?! nesouhlas Rád se mrknu a podívu se na ten můj vyhlédlí jak si na tom stojí oproti ostatním. Já žádný nenašel tak sem doufal, že tady bude někdo schopný poradit z vlastního používání, protože by to mělo patřit k přislušenství automobilů, aby jsme na cestách nepotkávali to co potkáváme a vidíme ve zprávách to co vidíme.[/quote]
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 10:58   Citovat  

No vzhledem k tomu,že ve zprávách vídáme obvykle 2 promile a víc, tak si nejsem jistý, že by takového odradilo od jízdy, že si dýchne.. Akorát by to mohl policajtům rovnou nahlásit... Úsměv
   Návrat  
kefa je teď offline  kefa
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 11:02   Citovat  

Toto by mě taky zajímalo, jsem na tom podobně jako autor topicu.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 12:46   Citovat  

Autorovi topicu - když přihlédnu k tomu jak reaguje na běžné odpovědi - nepomůže žádný alkohol tester, a dost možný ani žádný jiný tester.
Protože podle jeho chování , i kdyby na kalbě nepil a stavěli ho policajti tak jim vynadá , co maj co dávat foukat , ať si kiss me , že všechny testry lžou atak dál. Takže ho zavřou za napadení a nemusí ani dejchat Úsměv

Tyjo, kam ten svět vede.... Na fb zvěř, tady zvěř, já snad vážně emigruju Úsměv
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 12:57   Citovat  

@vespula morfier:
ja tomu taky nerozumim - posilas modrou kartu aby moderatizatori sklidnili autora topicu (kterej mimochodem mi pripada, ze se proste pta po kvalitnim alkoholtesteru, nic vic, nic min. Ja osobne bych spis ocenil to, jestli kdyz si da pet burtu a deset piv, ze resi jestli pojede druhej den v poledne nebo v pet.)
a pak to tady nazves zvěř
to ti pripada ok?

P.S.- když přihlédnu k tomu jak reaguje na běžné odpovědi - n pro pripomenuti: tvoje bezna odpoved zacinala " jako sorry , ale pokud jsi alkoholik, tak bys neměl řídit vůbec, než někoho zabiješ... " Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 13:10   Citovat  

@kandik :
Ano, modrou kartu jsem poslal, protože mi prostě nepřišli normální ty reakce jeho na naše odpovědi. A taky z toho důvodu, že se do mně prostě navážel... Stačí si ty jeho reakce přečíst...
Za tu zvěř se omlouvám, sice jsem tak nenazval přímo jeho, ale přiznávám, že jsem to tak myslel.
Mimochodem , kolikrát do roka dávaj dejchat třeba Tobě ? Já jezdím denně, osobákem , ve dne i v noci, různé délky a trasy a jestli musím dýchat 4x do roka tak je to fakt hodně. I při dnešních předpisech, že si při kontrole musíš dýchnout. A jeho už 2x zradil alkoholtester? Není to nějak moc?

Jinak souhlasím s Tebou že téma je určitě prospěšný a je chválou že to chce řešit.
a ano, moje první reakce byla skutečně " Jako sorry ale pokud jseš alkoholik , neměl bys řídit vůbec.... "
To je ale přece něco jinýho než kdybych mu napsal: Jsi alkoholik, za volant nelez...
Ale chápu, že se to dá brát jako skoro stejný...
přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 17:50   Citovat  

zdenal napsal:
Prosím můžeš mně odkázat na nějaký srovnávací test alkohol testrů, když si tak jistý, že jsou?! nesouhlas Rád se mrknu a podívu se na ten můj vyhlédlí jak si na tom stojí oproti ostatním. Já žádný nenašel...

Nápad je tu! A znas treba Google? Nápad je tu!

obecne treba: tudy odkaz

konkretne ten co pises treba: tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 18:09   Citovat  

[quote="Hellborn"]No vzhledem k tomu,že ve zprávách vídáme obvykle 2 promile a víc, tak si nejsem jistý, že by takového odradilo od jízdy, že si dýchne.. Akorát by to mohl policajtům rovnou nahlásit... Úsměv[/quote]

Ano pravda.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 18:26   Citovat  

[quote="Bully"]Nápad je tu! [b]A znas treba Google?[/b] Nápad je tu!

obecne treba: tudy odkaz

konkretne ten co pises treba: tudy odkaz

Jsem rád že si zjistil že existuje i něco jako google. Si šikula. Tak to valím bulvy tak 1) k tom tvojem obecně dva roky starý článek z idnesu bez konkrétních testrů nebo z eshopů všeobecné články? Srovnání? rada? zkušenosti s danými prvky? pěkně ale su rád aspoň za to že umíš napsat do googlovského vyhledavače. 2) konkrétně? to si myslel vážně? taky povedené. Heuréka lol! typu! + byl to dárek + je skladný + cena (kerou každý vidí) + pouzdro + lehký + pěkný + splňuje moje požadavky + kvalita a další supr užitečné informace. Ale tak asi si to myslel vážně. Tak to valím bulvy Omlouvám se myslel sem si že tady bude někdo ochoten smysluplně poradit ale spletl jsem se. Čekal jsme že řidiči budou v tomto schopnější a dočkám se tu užitečných rad. Sory už se tu raděj nebudu na nic ptát.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2014 , 18:33   Citovat  

Minimalne tam pisou zkusenosti majitele tohoto pristroje, kdyz uz nejsou na tomto foru. Tech odkazu tam mas mraky, delanim blbce z ostatnich se chytrejsim nestanes, naopak to svedci neco o tobe samotnem.

Pokud uz se opravdu nechces ptat dal (navic psat timhle stylem je to pro ostatni jenom prinos), tak tohle vlakno zamykam přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Alkohol testry
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina