Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 43 z 100
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.5.2014 , 18:34   Citovat  

Chlapi,nemate někdo koncový dil výfuku??mam sedana ale koukal jsem ze by sel i z hatcbacku jen má delsi tu poslední trubku.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.5.2014 , 9:45   Citovat  

mitomito napsal:
Ahojte Hondu som predal tak sa lucim...
A len pre info trapil som sa z tym ze mi nevracial volant za jazdy ale na mieste siel lahko.

Novy majitel nasiel zly spoj v elektroinstalacii za 15 minut Bueee
A ja idiot chodim po geometriach menim loziska atd...

To len tak keby mal nahodou niekto podobny problem...
Cafte H+ kiss me Velmi šťastný

Diky za tip OK , asi méně obvykle...
   Návrat  
Reg je teď offline  Reg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2014 , 23:28   Citovat  

Ahoj, mám otázku, mám 7g coupe a když točím do leva volantem tak mi tam něco pravitelně cvaká, je jasně slyšet že je to z volantu, neblokuje se ani to nijak nezadrhává, jen než natočím rejd do leva, slyším tři nebo čtyři pravidelná cvaknutí. Do prava to nedělá. Mám i dojem že to dělá jen prvních pár zatáček po nastartování auta ale to si nejsem jistej, poslouchám hlasitou hudbu muhehe
   Návrat  
rebt je teď offline  rebt
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 8:40   Citovat  

ja myslim ze to je ta zapadka(rapkac) ktera(y) ma vypnout blinkr ve chvili kdy otocis volant zpatky Úsměv dela mi to taky. ale neni to zavada. myslim ze to je jen dalsi otravny zvuk jako treba pipani pro pasy Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 8:51   Citovat  

ale cvakat by to mělo i doprava, pač to vypíná blinkr když máš zatočeno a vraciš volant do roviny.
   Návrat  
Reg je teď offline  Reg
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.5.2014 , 9:00   Citovat  

No to mám radost Velmi šťastný Já doufal že se toho zbavim Velmi šťastný
   Návrat  
Teny85 je teď offline  Teny85
PříspěvekZaslal: 19.5.2014 , 19:47   Citovat  

Ahoj drazí hondaři, mám dotázek. Mám trošku blbnoucí světla, držák na žárovku na PP je kapku už po smrti - rozpadá se a už moc nechce držet. Netuším, zdali je standardní nebo ne. Chci se zeptat - dá se koupit? Nebo tam mám po předchozím majiteli nějaký nestandard? V Auto Kelly na mě čuměli jak tele na nové vrata Úsměv klasická patice na H4 vypadá jinak... 7g poface

tudy odkaz

Díky a omlouvám se, pokud se to tady už řešilo Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.5.2014 , 19:57   Citovat  

nejlepší by bylo asi vrakoviště a z nějaký bouračky, ale sehnat by se to snad dalo, chce to víc pátrat.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.5.2014 , 21:07   Citovat  

Takže tato zvláštní patice či držák či jak to nazvat, to je normální, jo? Kdyby tak těch 7g poface bylo víc... Úsměv no budu se teda snažit ptát a ptát a ptát
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.5.2014 , 21:25   Citovat  

Teny85 napsal:
Takže tato zvláštní patice či držák či jak to nazvat, to je normální, jo? Kdyby tak těch 7g poface bylo víc... Úsměv no budu se teda snažit ptát a ptát a ptát

J poface to takhle měl, přinejhoršim kup origo v Hondě, nemělo by to stát hodně.
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2014 , 7:20   Citovat  

koupíš asi jen v Hondě, ale jestli si dobře pamatuju, tak to nebylo nijak drahý to mi hlava nebere
   Návrat  
Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.5.2014 , 13:31   Citovat  

poradím ti jak to udělat ''zadarmo''
kostru přiveď na kontrukci světla, je tam jazýček asi 3cm za hranou a + na jazýček žárovky (H1)
ten konektor ani nepotřebuješ, sice to nebude tak elegantní ale funguje mi to už 2 roky bez jediného problému
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.5.2014 , 15:19   Citovat  

Simarik napsal:
poradím ti jak to udělat ''zadarmo''
kostru přiveď na kontrukci světla, je tam jazýček asi 3cm za hranou a + na jazýček žárovky (H1)
ten konektor ani nepotřebuješ, sice to nebude tak elegantní ale funguje mi to už 2 roky bez jediného problému

A Standovi věřtě, je to virtuoz, co se týče autoelektriky a nejen ji.
Má elektrika prochází u něj už od loňského rekonstrukčcí.

přátele
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 21.5.2014 , 9:33   Citovat  

to jsou rady! Díky za ně Úsměv ale pozdě, už jsem si tu ptákovinu včera pořídil, 350 za to chtěli. Ovšem jelikož teď je nová, vcelku, zase jsem bojoval se zacvaknutím přes půl hodiny, prostě se mi to furt vycvakává. Ale vím, chce to klid a věřit, že jednou to zapadne Úsměv Stejně je ale kontakt v zásuvce kapku zoxidovaný, takže se mi může stát, že žárovky budou praskat dál, to ale udělám, až budu mít čas...
A k výměně parkovaček jsem se ještě neodhodlal, nemám tolik času Velmi šťastný
Občas se mi rozsvítí kontrolka lambdy (ano, mám LPG) a většinou jede Civic furt jak najatý, ale někdy si řekne, že mě nepustí nad 4000 otáček a prostě nepustí, ani kdybych chtěl (což je právě ta oblast, proč si člověk kupuje Hondu:) ). Dá se to nějak řešit nebo to je prostě plyn a mám servisáka nechat laborovat s nasycením LPG směsi? Jen kdyby měl náhodou někdo zkušenost Úsměv

Díky za předchozí rady, ať se daří přátele
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.5.2014 , 12:30   Citovat  

Pro me bylo teda jednoduzsi vymenit parkovacky. Je tam tisickrat pohodlnejsi pristup(pres podbehy)
   Návrat  
JirkaT je teď offline  JirkaT
PříspěvekZaslal: 22.5.2014 , 11:18   Citovat  

Civic 1,6 VTEC 7G, 5 dveř., r.2001 - připojení DO.

Prosím all: ví někdo, na které dva vodiče (podle obrázku) připojit signály z DO - otevři a zavři. DO je z Prelude, tedy kompatibilní...
Situace je na fotografii. Je to vlevo pod krytem dole u řidiče. Z konektoru to vede do dveří řidiče.
Servis manuál mám, ale podle něj to mají být modro-bílý a zeleno-bílý, takové vodiče tam ale vůbec nejsou...
Moc díky za případné reakce...

dvere_ridice_2.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
dvere_ridice_2.jpg, 1.21 MB
   Návrat  
R4ms3S je teď offline  R4ms3S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 13:28   Citovat  

Řeším dvě věci u svého CTR.

Jak rozdělat a hlavně oddělat airbag za volantem, ne na volantu, ale za volantem (to točící)? Chci dát nábu na sportovní volant, ale ani za boha jsem nepřišel na to, jak to rozdělat :/

Druhá věc je to, že potřebuju žárovky na osvětlení přístrojovky, koupil jsem nějaký ledky, ale je to ještě horší než to bylo, takže ví někdo jaké a kde koupit? Zda obyč nebo led, zda bílé nebo červené, aby to vypdalo stejně jako v serii?

Díííky!
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 13:35   Citovat  

R4ms3S napsal:
Řeším dvě věci u svého CTR.

Jak rozdělat a hlavně oddělat airbag za volantem, ne na volantu, ale za volantem (to točící)? Chci dát nábu na sportovní volant, ale ani za boha jsem nepřišel na to, jak to rozdělat :/

Druhá věc je to, že potřebuju žárovky na osvětlení přístrojovky, koupil jsem nějaký ledky, ale je to ještě horší než to bylo, takže ví někdo jaké a kde koupit? Zda obyč nebo led, zda bílé nebo červené, aby to vypdalo stejně jako v serii?

Díííky!
proč nekoupíš žárovky v hondě? ale pokud trváš na ledky tak ok ale měli by být kulaté a zbruš je aby byly mléčné a mělo by to svítit normálně ale jinak nechápu proč nekoupíš origo... to mi hlava nebere
   Návrat  
R4ms3S je teď offline  R4ms3S
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 13:39   Citovat  

ok, tak jinak... kde koupit orig? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 14:05   Citovat  

R4ms3S napsal:
ok, tak jinak... kde koupit orig? Úsměv
V Hondě Velmi šťastný tady to vypadá jako komplet ale je tam i samotatná žárovka...

h.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
h.jpg, 108.63 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 15:27   Citovat  

nechápu proč by to měl kupovat v Hondě za nesmysl, když je to klasická celoskleněná žárovka typu T5 !! Někdy ty rady fakt nepobírám Tak to valím bulvy Jinak pokud chceš LEDky tak buď koupíš klasika T5 LED Bílé a zabrousíš je jak bylo řečeno aby nedělaly kruhy, nebo koupíš rozptylky rovnou, což je lepší a hezčí řešení, ale rozhodně nekupuj SMD LEDky, to svítí moc a v noci oslňují ! OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 15:42   Citovat  

Simarik napsal:
nechápu proč by to měl kupovat v Hondě za nesmysl, když je to klasická celoskleněná žárovka typu T5 !! Někdy ty rady fakt nepobírám Tak to valím bulvy Jinak pokud chceš LEDky tak buď koupíš klasika T5 LED Bílé a zabrousíš je jak bylo řečeno aby nedělaly kruhy, nebo koupíš rozptylky rovnou, což je lepší a hezčí řešení, ale rozhodně nekupuj SMD LEDky, to svítí moc a v noci oslňují ! OK
protože nevím jak u CTR ale u starších hond je ta žárovka potažena nějakou gumou kvůli zabarvení žárovky v budíku... to se musí sám podívat jakou tam ma jestli čirou a nebo s tímhle povlakem... nepobíráš protože nevíš Tak to valím bulvy

edit: a jinak druhá věc je ta, že ani rozptylky sni zbroušení nemusí fungovat protože jsou ledky delší než obyč žárovka a i tak vidíš že ty budíky nejsou celistvě osvícené ale sem tam nějaká část je lehce výraznější...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 17:05   Citovat  

[quote="Dutch"]protože nevím jak u CTR ale u starších hond je ta žárovka potažena nějakou gumou kvůli zabarvení žárovky v budíku... to se musí sám podívat jakou tam ma jestli čirou a nebo s tímhle povlakem... nepobíráš protože nevíš Tak to valím bulvy

nepobírám tebe chytráku, já vím co tam je narozdíl od tebe, s povlakem měly starší hondy, nastuduj si to a pak na mě tahej moudra kiss me dělal jsem už několik verzí podsvícení, více tipů LED diod, nakonec jsem do své vyrobil dvojité podsvícení. Prosím vůbec se k mé osobě nevyjadřuj,budu ti vděčný !!! zmatenej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.5.2014 , 17:55   Citovat  

Dutch napsal:
protože nevím jak u CTR ale u starších hond je ta žárovka potažena nějakou gumou kvůli zabarvení žárovky v budíku... to se musí sám podívat jakou tam ma jestli čirou a nebo s tímhle povlakem... nepobíráš protože nevíš Tak to valím bulvy

edit: a jinak druhá věc je ta, že ani rozptylky sni zbroušení nemusí fungovat protože jsou ledky delší než obyč žárovka a i tak vidíš že ty budíky nejsou celistvě osvícené ale sem tam nějaká část je lehce výraznější...
potažený jsou jen proto aby to světlo nebylo nažloutlé ale víc do běla(s tou modrou šprckou)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2014 , 7:56   Citovat  

Sablos: je to dobrý

Simarik: jedinej chytrak jsi tady ty, precti si příspěvky co jsem mu napsal, ze jde dat dioda ale ze bych dál origo zarovicku z hondy, a ty napíšeš hned ze nechapes tyhle rady. Šlo mi o to ze pokud má zarovicka ten potah tak ji normálně nekoupí.Bohužel jsem napsal ze nevim jestli novejsi hondy ten povlak mají, ale to snad při rozebírání zjistí a pak ví co a kde koupit. Bohužel zastávám názor originality a kdyz mam na ctr tak mam pár korun na zarovicku a vím ze mi to funguje tak jak má... Takze se nenavazej do me a snáz se názory jiných respektovat a popř. Je doplnit takhle fórum funguje, mohlo by se ti stát ze az budeš potřebovat pomoct ty, tak se za tohle chovani můžou lidí na tebe wc
   Návrat  
edoy je teď offline  edoy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2014 , 11:38   Citovat  

nahoodou , kde zjistím hodnoty co mají být ventilech u EP2 Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2014 , 14:50   Citovat  

Dutch napsal:
Sablos: je to dobrý

Simarik: jedinej chytrak jsi tady ty, precti si příspěvky co jsem mu napsal, ze jde dat dioda ale ze bych dál origo zarovicku z hondy, a ty napíšeš hned ze nechapes tyhle rady. Šlo mi o to ze pokud má zarovicka ten potah tak ji normálně nekoupí.Bohužel jsem napsal ze nevim jestli novejsi hondy ten povlak mají, ale to snad při rozebírání zjistí a pak ví co a kde koupit. Bohužel zastávám názor originality a kdyz mam na ctr tak mam pár korun na zarovicku a vím ze mi to funguje tak jak má... Takze se nenavazej do me a snáz se názory jiných respektovat a popř. Je doplnit takhle fórum funguje, mohlo by se ti stát ze az budeš potřebovat pomoct ty, tak se za tohle chovani můžou lidí na tebe wc

Neboj od tebe pomoc chtít nebudu,mě přijde nesmyslné reagovat na otázku když neznám odpověď,proto jsem to napsal,ty hned že neznám nevím,snažím se poradit protože narozdíl od tebe tohle vím. Ale bohužel se musím přiklonit k názoru že HC se po vzoru dalších for mění na otázky bez odpovědí a když se někdo snaží pomoct je hned kritizován,už reagovat nebudu,nemá to smysl,jezdi si pro všechno do hondy,já kupuji uni díly za zlomek ceny a funguje to už roky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2014 , 14:51   Citovat  

edoy napsal:
nahoodou , kde zjistím hodnoty co mají být ventilech u EP2 Se stydím

Martine seženu ti to,někde to mám napsané,radši SZ
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2014 , 15:00   Citovat  

Simarik napsal:
Neboj od tebe pomoc chtít nebudu,mě přijde nesmyslné reagovat na otázku když neznám odpověď,proto jsem to napsal,ty hned že neznám nevím,snažím se poradit protože narozdíl od tebe tohle vím. Ale bohužel se musím přiklonit k názoru že HC se po vzoru dalších for mění na otázky bez odpovědí a když se někdo snaží pomoct je hned kritizován,už reagovat nebudu,nemá to smysl,jezdi si pro všechno do hondy,já kupuji uni díly za zlomek ceny a funguje to už roky
offtopic neznáš, nevíš jsem napsal protože jsem chtěl vidět jak zareaguješ a to se potvrdilo... a druhá věc ikdyž mám velice dobre kontakty v Hondě tak věř že se mezi Hondama a hlavně dílama pohybuju skoro 10 let... ale už dost offtopic pouze mě mrzí některých reakce a pak se nedivte, že lidi kteří něco umí a jsou nám k něčemu na H-C nechodí kvůli chování lidí Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2014 , 16:10   Citovat  

Takovou provokací se nediv,neznáš mě a hned mě soudíš Bueee je mi jedno jak dlouho máš hondu,je mi jedno kolik ti je,stačí mi vědět že se ke mě tady neumíš chovat,věřím že naživo bysme spolu mluvili normálně a všemu se zasmáli,na internetu je to ovšem neosobní a každý z nás si to vyloží jinak,je to jen text. I tak ale zastávám názor že bys neměl reagovat a nechat to jiným kteří vědí...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina