Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nove auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2007 , 20:43   Citovat  

Ikdyz, je to brzo, tak v lete 2008, mam v planu koupit nove (ojete) auto, momentalne vlastnim civica 1.4 6G 90ps, auto je v perfektnim stavu jede pekne, ale tak nejak bych chtel uz vic vykonu (je to proste nemoc), chtel bych urcite hondu, protoze mam tuhle znacku rok a ctvrt a nedal jsem do ni nic nez olej a benzin a trochu samponu Úsměv , moje pozadavky jsou: auto by melo byt sportovni, do objemu 1.8, kvuli pojistce, budu s nim jezidit celej rok, takze targa asi nepripada v uvahu.Jinak dalsi faktor je spotreba. Strop je neco kolem 200tis kc, co mam tak v hledacku, tak je Integra type R, ale tam se bojim spotreby a asi cena bude vyssi. Dalsi adept by byl 6g civic ek4, 160ps, ale nevim, jak jede Úsměv.
Dekuji moc za vsechny rady
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.11.2007 , 21:07   Citovat  

Já jsem s EK4 mooc spokojený! Úsměv Teď s ním jezdím za 8.5l, občas na dálnici kolem 200, Vtec hodně často v provozu... Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2007 , 21:09   Citovat  

takze je to auto na bezny provoz? po Vti jsem vzdy touzil, ale v hatchbacku, nic proti hell (moc se mne nelibi), ale sedan neni pro me, je pravda, ze nemam rodinu, takze mne 3 dvere staci a ted uz skoro rok a pul jezdim v 5 a taky to zvladam
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.11.2007 , 22:56   Citovat  

Jo, na normální ježdění jde - sice je o něco tvrdší než 1.5 (i 1.4,co jsem řídil),ale je to snesitelné. Já jsem holt na ty sedany no... a těch 50kg váhy není pro běžný provoz žádný rozdíl... Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 10:57   Citovat  

jasny, a spotreba je fakt 8,5?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 11:12   Citovat  

Spotřeba je podle nohy... Úsměv Začínal jsem na 9.5,ale teď už jsem měl asi 3x po sobě těch 8.5l (i s jízdama po Praze).
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 15:01   Citovat  

tak to uz je slusny, asi uz jsem rozhodnutej ted jen najit neco fakt peknyho
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 15:10   Citovat  

Hledej Šmudlo! Úsměv

P.S. Nejnižší spotřeba (courání se svatebním dortem na palubě, pak normální cesta domů) byla asi 7.5l...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 15:14   Citovat  

Jakej smudlo!!
Mne by se libilo, to co mam ja jen s jinym motorem, cerna je cerna!! Úsměv
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.11.2007 , 15:25   Citovat  

Se stropem 200 000 Kc bych vynechal ITR...sice mozna nejakou sezenes nekde z dovozu, ale budes do toho muset narvat dalsi $... Vzdycky kdyz kupujes auto, pocitej minimalne s 10% navic > na objeveny zavady,nedostatky ci pripadne gumy. Jo a spotreba zatim nejnizsi 9.5 a na kazdodenni jezdeni je to pomerny tvrdy oproti jinym autum.
A kdyz ses na cernou, tak pohledej nejakyho hezkyho Black Phantoma...i kdyz tam ta cena budes tesne pod 200
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 13:44   Citovat  

Zdar. Uz nejakej patek premejslim o silnejsim aute s pohonem 4x4 a v kombiku, bohužel na vyber moc nemam.

Mam 5 roku aerodecka 1.8vti a krom malého kroutaku naprosta spokojenost - auto dostava co potřebuje a vykon/udrzba jsou na pohodu

Ale chtič mit silnejsi auto je velky a tak koukam na mozny exemplare a podle mych naroku moc na vyber nemam Velmi šťastný .

Subaru Impreza GT 160kw (kombi)
BMW E46 330xd (150kw) kombi
BMW E46 330ix 170kw kombi (hodit do plynu)

NIc jiného me nenapada....

- Imprezu bych strasne rad (moje stara laska), ALE: spotřeba a ceny nahradnich dilu me dost trapi

- BMW 3l v dieselu zni lakave a zatím favorit, ale nedari se me nikoho stim motorem v E46-tce sehnat na svezeni - pac jeho vaha 1800kg me dost nahani hruzu a navíc potrebuju vedet jak ten diesel pracuje Velmi šťastný holt V-tec je dost navykovej ze? šuk

- pak tu mame 330xi - spotřeba srovnatelna s GT ale cena dilu je min o 1/3 mensi, ale vaha necelých 1700kg..
pripadne se nebranim hodit to do plynu pac s cena benalu uz lepsi nebude

mel bych na to mit 130 tis + si nechavam rezervu 30k na pripadny mouchy

Snad se najdou lidi kterým nebude tato "zalezitost" vhodna akorad do pranice Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný vadit
Poradi někdo, at uz s cimkoliv?
   Návrat  
renda4 je teď offline  renda4
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 15:14   Citovat  

VlastaFR napsal:
Zdar. Uz nejakej patek premejslim o silnejsim aute s pohonem 4x4 a v kombiku, bohužel na vyber moc nemam.

Mam 5 roku aerodecka 1.8vti a krom malého kroutaku naprosta spokojenost - auto dostava co potřebuje a vykon/udrzba jsou na pohodu

Ale chtič mit silnejsi auto je velky a tak koukam na mozny exemplare a podle mych naroku moc na vyber nemam Velmi šťastný .

Subaru Impreza GT 160kw (kombi)
BMW E46 330xd (150kw) kombi
BMW E46 330ix 170kw kombi (hodit do plynu)

NIc jiného me nenapada....

- Imprezu bych strasne rad (moje stara laska), ALE: spotřeba a ceny nahradnich dilu me dost trapi

- BMW 3l v dieselu zni lakave a zatím favorit, ale nedari se me nikoho stim motorem v E46-tce sehnat na svezeni - pac jeho vaha 1800kg me dost nahani hruzu a navíc potrebuju vedet jak ten diesel pracuje Velmi šťastný holt V-tec je dost navykovej ze? šuk

- pak tu mame 330xi - spotřeba srovnatelna s GT ale cena dilu je min o 1/3 mensi, ale vaha necelých 1700kg..
pripadne se nebranim hodit to do plynu pac s cena benalu uz lepsi nebude

mel bych na to mit 130 tis + si nechavam rezervu 30k na pripadny mouchy

Snad se najdou lidi kterým nebude tato "zalezitost" vhodna akorad do pranice Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný vadit
Poradi někdo, at uz s cimkoliv?

To už ti asi zbude jen čipnout TDI koncern 4x4 v kombíku aby to nebylo drahé , protože to co jsi uvedl tě může zrujnovat Úsměv
   Návrat  
AccoJDM je teď offline  AccoJDM
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 15:42   Citovat  

Audi A6 by Ti nevonelo???? Pokud nebydlis vylozene na horach,tak mi u nas prijde 4x4 zbytecne. Jelikoz mas VTi,tak jsi se taky doted bez 4x4 obesel. Navic je to dalsi vec,ktera muye odejit. Kdysi jsem resil podobny problem jako Ty a shodou okolnosti jsem mel taky Anglana Vti,akorat kratkeho. A moje volba padla na Audi A4 1,8T 132kw. Nasekas s tim kdejakemu Vti,spotreba proti Anglanovi jeste nizsi a kroutak ma taky velky.Co si budem namlouvat,kvalita zpracovani proti Anglanu je uuuuplne nekde jinde.....takze bych se dival po nejakem tom koncernu 1,8T je hodne povedeny motor
Na odkaze Audi vypada hodne slusne a za smesny peniz,navic ti zbyde jeste dost penizku na pripadne opravy.

tudy odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 16:01  Naposledy upravil MOTyLEK dne 27.5.2014 , 16:07, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

impreza kombík HaHaaa sorry, ale tomu se snad ani nedá říkat kombík Velmi šťastný
běž do bawora, díly sice taky žádná báseň, stejně jako u audi třeba, ale jsou to držáci a kufr určitě větší jak réza. Pokud to vysloveně nechceš na honění ega a porovnávat s někým pindíka a trváš si na 4x4, klidně bych koupil CR-V, do našich končin úplně stačí.
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 16:01   Citovat  

V70R AWD Lucy

tudy odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 16:19   Citovat  

k Volvu nemam vztah...

- me jde o ten vykon/silu. Auto bych si rad nechal co nejdyl, takze me to motorove musí "nadchnout" takze i tech 150kw není moc, ale v dieselu to ma 410NM a to dohoni onen "mensi" vykon na tak tezky auto.

Subaru se 160kw me moc nenadchne, ale je to komplexne hodne dobry auto, proto je v oku.
A 330xi je atmosferickej drzak kterej ale papa N98, takze tam jedine plyn..

Pod tyhle vykony nechci jit a není to mereni pindika Úsměv , beru to jako moji startovni caru pod kterou nepujdu, to si radsi necham co mam.

Vim ze na udrzbu tyhle auta jsou na tom hur, ale pocitam stim - Kazda sranda něco stoji.

A6 pro me zbytecne velky, v garazi na udrzbu by bylo malo mista Velmi šťastný .
4kolu chci pac nahod na predek je nuda a hold jsem odchovanej na 120kach a moznost si s autem pohrat bude asi uz to poslední ceho si muzu jakoz někdo v chomoutu a s hypotékou uzit Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný .

pokud A4, tak urcite novejsi, ale tam je haldex a vykonove a cenove v moji vizi je akorad biturbo...

Ty BMW jsou takovej hezkej vykonovej a cenovej stred mezi tim co mam a "super silnyma" autama.

K 4x4: na horach neziju, ale jsem v podhori kde často prez zimu je mordor Frydlant (LBC)

A u BMW a jeho vykonu - nahon na zadek není to pravi (si myslim teda). Elektonika by to sice uhlidala, ale v zime spatny a po vypnuti elektroniky jsou gumy 2 rocni zalezitosti - coz nechci.

Co jsem tak procital, tak s 4X4 u BMW (E46) problemi "nejsou" jasny, ze je to pripadne pruser navic
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 17:03   Citovat  

kamarád má e46 320D, nevím jak jsi velký, ale já mám přes 193cm a cca 110kg, a to auto je mi malý. Co zkusit 5 řadu? sice ceny budou asi jinde, ale o dost víc místa. Využiješ kombík hodně často? nestačil by sedan? Pozor na imprezy v plynu, raketa za údržbu! Audi má haldex? sice nejsem znalý, ale myslel jsem si, že quattro je stálá 4x4, ale nejsem znalý, takže možná střílím úplně vedle.
koukal jsem na pár aut, výkon 150kW, kombík, 4x4 do 130tis Kč. Já osobně bych si teda nevybral a moc velký výběr není. Audi A4 a A6, BMW 3řady, sem tam Subaru a Mercedes. Ti nevím, ale bude to těžké hledání
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 17:44   Citovat  

180cm a svaly nabytejch Velmi šťastný 90kg, 3jka je snad totozna kastle jako muj aerodeck. Kombajna potrebuju, bude druhy dite a mame dva psi ze kterejma jezdim k lesu 5tka E60 (E61) je muj vzor auta šuk, ale je to stejna vobluda jako A6 - pro me proste velky.
130k je krajni kde se zacinaj teprve objevovat hezci kousky, mozna priplatim, ale není problém si na nej počkat. Na 95% si pro to pojedu do Zapadniho Nemecka, tak jako kdysi pro VTi-cko.

Imprezu v plynu urcite ne, to jenom pripadne toho atmosferaka od BMW
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 19:50   Citovat  

Co takové Subaru Legacy 3.0R SpecB??? Výkon 180kW, krouťák slušný, jen ty ceny začínají někde jinde než na 130 000,-... Navíc bych teď dokonce o jednom věděl...
   Návrat  
9turion je teď offline  9turion
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 20:26   Citovat  

Subaru Legacy 3,0 je hoodne nekde jinde...tak jednou tolik nez 130t Velmi šťastný
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 20:41   Citovat  

9turion napsal:
Subaru Legacy 3,0 je hoodne nekde jinde...tak jednou tolik nez 130t Velmi šťastný

Záleží který ročník... Vím o SpecB (= 6MT, Bilstein podvozek, jiná mapa v ECU, plná výbava, atd.) pod 200 000,-
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2014 , 20:51   Citovat  

Ahoj, uvažoval jsem podobně jako ty, co po vti. Koukal jsem i na subarko, BMW a na mazdu 6 MPS. Minulý týden jsem jezdil s 330xd - potah by celkem ušel (ten šestivál je fajn), dost místa v kufru ale ta váha... není to z papíru jako vti Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 9:06   Citovat  

alien44 napsal:
Ahoj, uvažoval jsem podobně jako ty, co po vti. Koukal jsem i na subarko, BMW a na mazdu 6 MPS. Minulý týden jsem jezdil s 330xd - potah by celkem ušel (ten šestivál je fajn), dost místa v kufru ale ta váha... není to z papíru jako vti Úsměv

jel si se 150kw, nebo 135kw? - udajne je ve svezeni velky rozdil
Popravde, jezdi stim manželka a jak vime Aerodeck je opravdu papir, bourat bych v tom nechtel..
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2014 , 10:50   Citovat  

VlastaFR napsal:
jel si se 150kw, nebo 135kw? - udajne je ve svezeni velky rozdil
Popravde, jezdi stim manželka a jak vime Aerodeck je opravdu papir, bourat bych v tom nechtel..

Spíš 135kw. Na semaforu tomu docela ujedu. Chtěl bych se projet s 330i, to bude určitě větší legrace.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nove auto
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina