Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Slunečná neděle byla černým dnem motorkářů
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.5.2008 , 18:30   Citovat  

[web:7be5955b39]http://www.novinky.cz/clanek/140733-slunecna-nedele-byla-cernym-dnem-motorkaru.html[/web:7be5955b39]
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jagy je teď offline  jagy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2008 , 18:36   Citovat  

Ted jsem to cetl.. smutne no. Chudak ta buchta, co se s jednim z nich vezla a to 2lety dite..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Petra Baková je teď offline  Petra Baková
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2008 , 18:42   Citovat  

Vím že je to hnusný, ale ty motorkáří nemaj jezdit jako prasata, múžou si za to sami, já sama taky jezdím na motorce a půlka moji rodiny taky, ty kreteni co maj silničky si hrajou na machry a pak to takle dopada. Jestli ste si taky stihli všimnout většinou umíraj řidiči silničních motocyklů.a ti co maj Choprříky se kochaj krajinou. když sem jela do Kolína tak jel proti mě kreten a pulku kolína projel po zadním taky to narval do auta a byl na místě tuhej. silnou motorku si má kupovat pouze ten kdo ji zvládne a ne nějakej mladej .... co ji ani neudrží. nebudu tady nikoho hájit a ani jich litovat. lituju pouze těch co jim někdo nedal přednost ale tím to hasne. Vím že asi nekoho tenhle příspěvek třeba pobouří ale, každej máme právo říct svůj názor, mě furt nebaví číst na diskuzích jak jich kazdej jenom lituje. přitom si z ato z půlky můžou sami, maj bejt na silnici ukázněný
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2008 , 18:59   Citovat  

Zrovna me kamaradka psala ze po ceste domu videla rozsekanou motorkua vsude plno krve. je to myslim to u toh frydku. Je to hnus. Ja vcera malem srazil chlapa. tak tak sem to ubrzdil s nohou na podlaze. Chlap byl nality jak doga a sotva se vesel na skoro 2metrovy chodnik. a jeste mu nestacil.
   Návrat  
hondamens je teď offline  hondamens
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2008 , 21:38   Citovat  

Přesně tak jak píše Petra, jen je mi líto těch pozůstalích a nejvíce rodičů!! Smutný
   Návrat  
Jinoch je teď offline  Jinoch
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.5.2008 , 22:02   Citovat  

Petra Baková napsal:
Vím že je to hnusný, ale ty motorkáří nemaj jezdit jako prasata, múžou si za to sami, já sama taky jezdím na motorce a půlka moji rodiny taky, ty kreteni co maj silničky si hrajou na machry a pak to takle dopada. Jestli ste si taky stihli všimnout většinou umíraj řidiči silničních motocyklů.a ti co maj Choprříky se kochaj krajinou. když sem jela do Kolína tak jel proti mě kreten a pulku kolína projel po zadním taky to narval do auta a byl na místě tuhej. silnou motorku si má kupovat pouze ten kdo ji zvládne a ne nějakej mladej .... co ji ani neudrží. nebudu tady nikoho hájit a ani jich litovat. lituju pouze těch co jim někdo nedal přednost ale tím to hasne. Vím že asi nekoho tenhle příspěvek třeba pobouří ale, každej máme právo říct svůj názor, mě furt nebaví číst na diskuzích jak jich kazdej jenom lituje. přitom si z ato z půlky můžou sami, maj bejt na silnici ukázněný

tvůj názor je více než správný. Já osobně motorku nemám, ale časem si chci pořídit nějakého toho chopera. Klidně si to valit krajinou a kochat se a né divočinu. Můj kolega má silnici a strašně se chlubil, že s ní byl na dovče móře, ale když jsem se ho zeptal co si pamatuje z cesty tak mi odpověděl, že rozmazaný tunel jak to valil. Vcelku nedávno mi jeden takový šílenec málem zabrzdil o haupnu, když to přivalil na křižovatku jak zběsilé prasce a ještě se vztekal. GRRR nejhorší na tom je to, že bych to odnesl já páč se rozhlídnu do křižovatky nikde nic tak si tam v klidu pomalu najíždím a najednou motorka. Ještě, že tam bylo dost místa a měl jsem kam mu uhnout. Prostě a jednoduše "KDO CHCE KAM, POMOZME MU TAM".
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.5.2008 , 22:31  Naposledy upravil M@jk dne 27.5.2008 , 16:53, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Mno je škoda, každého života, který vyhasne ... adrenalin je krásná věc a pocit z vysokých otáček a rychlostí je super, ale pokud u toho vyhasínají životy cizí, je to špatné. Ať tedy vyhasnou životě těch, co riskují a ne nevinní nebo konoce děti. OK Smutný Smutný Smutný to mi hlava nebere

Doufám, že ta holčička to přežije bez následků ... OK
   Návrat  
Blade je teď offline  Blade
PříspěvekZaslal: 25.5.2008 , 23:13   Citovat  

K tomuhle bych se taky chtěl vyjádřit... Ono na každým názoru něco je...

Když na něco takovýho vlezete, stejně jako když sednete do sporťáka, tak vám to dřív nebo později nedá a zacházíte pořád blíž a blíž k možnostem stroje. A pokude není štestí, skončí to tragicky.

Já teda na motorce nejezdím a vím proč... Právě proto... Nic proti tomu nemám, ale mám z toho respekt, je to jezdící rakev. Proto bych raději volil chopra, kochal se krajinou a užival si tu jízdu...
   Návrat  
hometuner je teď offline  hometuner
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.5.2008 , 23:18   Citovat  

tak ja se pripojuju ze co sem cetl ty pripady tak je to vetsinou zavineno vysokou rychlosti a riskovanim takze casto vina samotnejch motorkaru. Horsi je kdyz motorkar je ukaznenej a nekdo mu neda prednost a potom co si ti pozustali maji rict, kdyz jejich dite/kamarad si to ani nezpusobil sam, protoze kdyz se zabije vlastni vinou tak apson si muzu rict ze si za to muze sam,ale kdyz je to klidnej motorkar kochajici se krajinou a nekdo mu veme zivot zbytecne.....ja sem motorkar, jezdim spise pro zabavu a taky trochu to cestovani, nerikam ze sem tam za to nevemu kdyz je rovinka, ale kazdopadne rozumne kdyz nikde neni ani noha, jinak se i bojim jezidt rychle a navic s pritelkyni za zady uz si vubec nic nedovolim, mam motorku ne zrovna slabou, ale jezdim pomerne v klidu, za 4 roky co jezdim na moto ani jeden pad nebo nehoda musim zaklepat na drevo.....chce to hodne predvidat, myslet za ostatni ridice a neriskovat, radsi si pockat....

a taky by to melo byt jak v Japonsku - ze kdyz tu motorku v autoskole nezvednes ze zeme , ridicak nedostanes je to dobrý
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 5:46   Citovat  

Je to presne tak jak tu vsichni pisete,za posledni dobu sem videl jen minimum nehod ,ktere zpusobil nejaky choperr,nebo endurko,sou to silnicky a je jasne proc.....sam sem za posledni dobu pochopil,kdyz sem presel z endura na silnici proc tomu tak je..... opravdu to hodne laka jezdit rychle ono kdyz chce nekdo jezdit rychle tak musi hodne dopredu predvidat hafec veci(ikdyz v nakejch 200 + uz je to asi jedno)....samozrejmne ze drtiva vetsina nehod je neprimerenou rychlosti...... kdyby kazdej jezdil tak jak ma,tak tolik lidi nezemre,ale to plati i pro auta......jen je smutne ze kdyz se nekdo takhle vyseka ze ohrozuje zivoty i ostatnich........ at si vsichni jezdej blbnout nekam na letiste,nebo na mista tomu urcena........ale to je same vytahovani a predvadeni se pred ostatnima..... zivot mame jen jeden,a motorkari by bely byt o to vic opatrni.....
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 7:22   Citovat  

jezdil jsem chvili na yamah xt 6kilu takze mam male zkusenosti a kazdej motorkar(z tech chytrejsich) uz vi ze na motorce prednost v jizde neexistuje a kdo to jeste nepochopil tak by na ni nemelc co delat, takze pokud nekdo chce zatahnout na litru kohout vsude kde se da a mysli si ze kdyz je na hlavni a jede 200 ze je to v pohode, tak pak musi pocitat s tim ze mu tam nekdo vjede a sbiraji se kousky - byl sem ted v nemocnici na mensi operaci oka a co sem videl a slysel tak doktori nenavidi motorkare hehe
   Návrat  
Darila je teď offline  Darila
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 7:43   Citovat  

Chtíc nechtíc se připojuji na toto téma taky... Machrovat ano, pokud neveze dotyčný ještě někoho s sebou... Jenže málokdo umí machrovat tak, aby neublížil ostatním nebo sobě... Adrenalin je skvělá věc, sama ho mám ráda, ale nemusí být často... Je to hezký pocit z rychlosti, ale taky je otázka, jestli člověk řídí své nebo cizí (atuo či motorku), jestli veze jen sebe či ještě někoho... Asi taky dotíční jezdí jinak, když už mají rodinu... aspoň Ti, co jim nezáleží jen na sobě... Taky si myslím, že řidiči by asi jezdili jinak, kdyby prožili něco, z čeho by se dlouho dostávali... (nemyslím to zle, jedná se tu teď o slova, nikomu nepřeji nic zlého)...

Je mi líto pozůstalých a nevinných lidí, natož dětí... Sama jedno mám a nevím co bych dělala, kdyby mu někdo ublížil vlastní blbostí... Ble .

Ostatním přeji spoustu najetých kilometrů bez nějaké úhony... Mno a taky veselejší témata na fóru je to dobrý.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 8:27   Citovat  

Jinoch napsal:
Vcelku nedávno mi jeden takový šílenec málem zabrzdil o haupnu, když to přivalil na křižovatku jak zběsilé prasce a ještě se vztekal. GRRR nejhorší na tom je to, že bych to odnesl já páč se rozhlídnu do křižovatky nikde nic tak si tam v klidu pomalu najíždím a najednou motorka. Ještě, že tam bylo dost místa a měl jsem kam mu uhnout. Prostě a jednoduše "KDO CHCE KAM, POMOZME MU TAM".

To jsou oni,plížej se do křižovatky,hledaj na zemi žvejku,která jim tam před týdnem upadla a pak se divěj meetallll muhehe
Padaj jen silničkáři?Spíš je o nich jen víc slyšet..Kluky na bahňákách z lesa nebo louky vždycky kamarádi do špitálu odvezou,k tomu se media nedostanou a že tam jsou zlomený kosti a vykloubený končetiny na denním pořádku,jen nejsou tak vidět.Ale je fakt,že na chopperech se padá asi míň.Ze svýho okolí znám jen jednoho,kterej musel wild stara položit a ten mu doškrábal nohu tak,že mu jí nad kolenem fikli.Jezdí dál,koupil pětikilo skůtra,tam tu nohu k řazení nepotřebuje Hihi (před 14ti dny ho z něj srazil čičmunda s fábií)..Fakt si nevyberete,všechno to má jen dvě kola a nezbývá vám než myslet za ostatní,krotit své vášně a doufat..
Jak je to pravidlo střelců?Jezdí se jen do 100km/h a nad 200?do 100 máš velkou šanci na přežití a nad 200 to je jistý..100-200 je totiž velká šance stát se mrzákem svatoušek
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 10:16   Citovat  

spoon napsal:
To jsou oni,plížej se do křižovatky,hledaj na zemi žvejku,která jim tam před týdnem upadla a pak se divěj meetallll muhehe

Kdo říká, že jsem se plížil jen jsem jel v pohodě, ale je taková blbá křižovatka, kde hlavní vede do levotočívé zatáčky a vedlejší se rovně napojí na hlavní. Tam opravdu člověk nečeká, že to tam někdo bude valit okolo 100, i když je na hlavní a v obci. Hihi papa

P.S.- žvejky nepožívám větrové bonbónky jsou lepší pořádnej výtlem Je to tam.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 11:13   Citovat  

jj, jak uz to tu nekdo trochu rekl... na motorce se musi jezdit tak "jakobyste byli neviditelni". Jinak to dopada jako muj kamarad. A dle toho clanku koukam ze se stava casto ze ke srazce dojde tak ze nekdo zacne odbocovat, treba k benzince, a motorkar do nej nalitne. Presne tak se to stalo i mymu best kamosovi na cbr600. Jel, siroka rovna silnice, nakladak, najednou pred nim odbocujici osobak a bum, taky letel tak 50m a bylo po nem :(
Jinak ja mam jako ridic auta drtivou vetsinu motorkaru rad, jsou to fajn lidi, pohodovy, pratelsky a rad je pred sebe poustim, obcas pak jedu trochu rychlejc za nima, kdyz to jsou zatacky a dovoli to situace :) Nevadi mi, koukam totiz okolo sebe.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 11:22   Citovat  

Bitkar napsal:
jj, jak uz to tu nekdo trochu rekl... na motorce se musi jezdit tak "jakobyste byli neviditelni". Jinak to dopada jako muj kamarad. A dle toho clanku koukam ze se stava casto ze ke srazce dojde tak ze nekdo zacne odbocovat, treba k benzince, a motorkar do nej nalitne. Presne tak se to stalo i mymu best kamosovi na cbr600. Jel, siroka rovna silnice, nakladak, najednou pred nim odbocujici osobak a bum, taky letel tak 50m a bylo po nem Smutný
Jinak ja mam jako ridic auta drtivou vetsinu motorkaru rad, jsou to fajn lidi, pohodovy, pratelsky a rad je pred sebe poustim, obcas pak jedu trochu rychlejc za nima, kdyz to jsou zatacky a dovoli to situace Úsměv Nevadi mi, koukam totiz okolo sebe.

Jo, jakoby byl motorkář neviditelnej - tak by měli jezdit, protože ona je to bohužel pravda - obzvlášť při "mírně" vyšších rychlostech,které nejsou pro mašiny problém a když si připočtu "prima zvyk" nepoužívat blinkr,tak je na průšvih zaděláno... zmatenej
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 11:34   Citovat  

Jinoch napsal:
Kdo říká, že jsem se plížil jen jsem jel v pohodě, ale je taková blbá křižovatka, kde hlavní vede do levotočívé zatáčky a vedlejší se rovně napojí na hlavní. Tam opravdu člověk nečeká, že to tam někdo bude valit okolo 100, i když je na hlavní a v obci. Hihi papa

P.S.- žvejky nepožívám větrové bonbónky jsou lepší pořádnej výtlem Je to tam.

dyks´to tam napsal "pomalu v klidu".. to je fuk..ono je to s tou rychlostí na pikaču..tuhle jsem si půjčil od Rewolwera zrzku,trošku ji protáh,vjel jsem zpátky do Litoměřic,proplítám se pohodově ulicí,oko mi sjede na tacho a tam 94 (a to jsem myslel,že jedu předpisově).. Tak to valím bulvy
Pár vteřin nám neublíží,proto jim dávám přednost,uhnu s bliknutím ke kraji....,odměnou mi bývá pokynutí ruky,vykopnutá nožka (při rozbalování se nějak nechtěj pustit rukojeti HaHaaa ) nebo zaškubání plynem je to dobrý
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 11:45   Citovat  

no nevím podle zážitku včera si o nehodu přímo koledujou , kdo byl u mě možná si pamatuje spodní křižovatku -u slovnaftu. Je to t čko , rovně výpadovka na brno, doleva do kopce buď nájezd na prahu nebo ke mě,jedu směrem z města , vyhodím levej blinkr ,najedu do odbočovacího pruhu ,dobržďuju ,vpravo mě dojíždí nějaká baba s felckou jede rovně na brno,proti nic ,volno ,kouknu do zpě´táku vidím motorka ,celkem daleko , říkám si no nic ,je teplo jsou nadržení radši si ho pohlídám ,už jedu krokem dojíždím do bodu,kdy se začnu stáčet kouknu do zpěťáku pro sichr a v tom to zleva udělalo vraoummm a magor mě vzal zleva.
celý to bylo samozřejmě v rychlosti , pár vteřin , ale říkám si co kdybych tak nějak v pozadí nepočítal s tím že něco vyvede a odbočil tak jak jsem zvyklej ,buď bych ho měl zaraženýho v boku nebo pokud by to stih strhnout tak by on byl někde píchlej v poli .podotýkám že celou dobu jsem měl vyhozenej blinkr a je to ještě v obci na 50tce o pár metrů dál je 70 ani jednu z rychlostí určitě nedodržel.
Na motorce jsem jezdil , jezdí i brácha , mám motorky rád ,ale přijde mě že někteří jak si nasaděj helmu tak jim to v hlavě spustí program racing a absolutně ztratěj pud sebezáchovy.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 12:09   Citovat  

tak tohle už byla jiná kategorie to mi hlava nebere Kategorie těch,co doma nechaj koule i mozek Tak to valím bulvy
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 12:12   Citovat  

Asi budu to snad ne to snad ne to snad ne to snad ne

Lidi, nejdriv si zjistete nejaky fakta a zkusenosti o tom co pisete, ANO ?!

Na motorce jsem zacal jezdit v 15 letech, od 17 do 22 jsem jezdil na silnicni Yamaze, pomerne dost znacnou pilu a nikdy jsem nikoho neohrozil, to jen ja letel 3x k zemi protoze mi nejaka P*CA v aute nedala prednost, z toho jednou to znamenalo sesroubovany kosti na rok zeleznyma podperama, a do dnesniho dne potize s pohybem v zapesti(zachranku mi volali lidi co stali okolo, pan ridic se nezmohl na nic nez jen stat a tvrdit ze za to nemuze, a pak jeste krive vypovidat na policii - diky bohu za skutecne svedky) .

Na motorce jsem zacal v 15, ale uz na ni nejezdim. Ne proto, ze bych se bal toho, ze udelam chybu(ikdyz by to stejne jako v aute byla otazka casu a nasledku), ale proto, ze po sesti letech za riditkama mam strach z ostatnich, a obzvlaste z tech kteri jedou v obci 50, protoze chrapou za volantem a vubec netusi co se deje. Nekolikrat jsem se vyhybal autu bez blinkru co mi vlitlo pred masinu na posledni chvilku.

To, ze v dnesni dobe je skupina motorkaru zastoupena par bezmozkama, kteri si koupi 130k silnici jako prvni motorku a napali to do prvniho sloupu je bohuzel smutny, ale neni nic horsiho nez stupidni propaganda medializaci a provarovani podobnych nehod zpusobem " neco exotickyho se stalo tak to soupnem na nase stranky, kam chodi 800 tis lidi denne, ono nam to pomuze v ratingu".

Bohuzel faktem zustava, a statistiky to dokazuji, ze drtiva vetsina nehod motorek ktery konci vaznym zranenim nebo smrti, NEJSOU zavinena ridicem motocyklu. Jeste smutnejsi potom je, kdyz si tupec(mineno obecne, nejen na H-C, aby se tu zas nekdo neurazel ze jdu proti nemu) , ktery o tom vubec nic nevi, udela nazor na zaklade vysoce kvalitne ohnuteho clanku, a zacne vykrikovat bezmyslenkovite vety na verejnost, ktera se ho v jeste horsim pripade chytne jako dobytek ve stadu, a jde za nim v jedne linii.

Podivejte se laskave, kolik lidi na motorce pravidelne jezdi na jizdy verejnosti na zavodni okruhy, a snazi se ladit idealni stopu, poznavat jak se motorka chova v kritickych okamzicich, zvladat ji za kazde situace. Masarykac je otevrenej 3x tydne na 1,5 hodiny a i tak je tam vzdy narvano k prasknuti, motorek se na trat vejde 65. Auta byly minulej rok 6 pulhodinovych jizd za celou sezonu? A vyprodano bylo 2x a to v poctu 35 aut? Spocitejte si ten rozdil. To jen pro ukazku.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 15:49   Citovat  

dark napsal:
Bohuzel faktem zustava, a statistiky to dokazuji, ze drtiva vetsina nehod motorek ktery konci vaznym zranenim nebo smrti, NEJSOU zavinena ridicem motocyklu. Jeste smutnejsi potom je, kdyz si tupec(mineno obecne, nejen na H-C, aby se tu zas nekdo neurazel ze jdu proti nemu), ktery o tom vubec nic nevi, udela nazor na zaklade vysoce kvalitne ohnuteho clanku, a zacne vykrikovat bezmyslenkovite vety na verejnost, ktera se ho v jeste horsim pripade chytne jako dobytek ve stadu, a jde za nim v jedne linii.

Jen chci dodat, že nejdu v linii lidí (neurážím se každý má právo říci svůj názor), kteří se k tomuto dostávají ze zpráv z medíí. Jsem polda (PČR) a sloužil jsem v Doksech okr. Česká Lípa jsou tam známé Dubské zatáčky směrem na Mělník. Nemusíš mi vyprávět jaký způsobem ve většině (neříkám vždy) případů je na vině jedno jediné, nepřiměřená rychlost motorky. Co je horší většinou jsou to řidiči vozidel, kteří mají spoluvinu jen proto, že chtějí na tuto vozovku vjet a tím, že ve chvíly, kdy se rozhlídnou nikoho nevidí (ba většinou díky kopcům ani neslyší) a ve zlomku vtřeřiny sem ze zatáčky vletí motorka, zůsobí nehodu. S autem prostě nedokážeš v takové situaci nic udělat. Nejen, že si ten jouda, který si dopřává adrenalinu rozemele ústa, ale řidič vozidla dostane spoluvinu při nehodě. Když jde o slušného člověka, který má svědomí tak s něčím tako musí žít celý život a určitě mu to není příjemné. Na to, že jsem v Doksech sloužil jen tři roky jsem těch nehod viděl dost a dost. Nyní sloužím v České Lípě a věř mi, že mi tyto nehody vůbec, ale vůbec nechybí.

Dost mých kolegů mají silnice a určitě jako všichni ostatní nejezdí tak jak by měli a já osobně nemám nic proti tomu si vyzkoušet co ta motorka umí, ale někde na přehledném místě. Jenže to je nebaví to je nuda tak to dopadá jak to dopadá.

A o mediích mám svůj vlastní nároz GRRRRRR naštvanej - je ti jasné jaký, vše překroutí jen aby byla senzace.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 15:54   Citovat  

tím neříkám, že chyba je jen a jen v motorkářích i řidiči vozidel by se měli trochu více kolem sebe dívat a přemýšlet i za ostatní. Dávat také pozor a i když mají přednost tak nebrat, že je absolutní.
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 16:06   Citovat  

ten kamos o nejakej mesic driv nez se zabil mel taky nehodu, plouzil se pred nim autak smer vyjezd z mesta, tak ho kamarad chtel predjet, s tim ze predtim jel 50 za nim. Zacal predjizdet a najednou typek zacal odbocovat doleva, bez blinkru. Jel na motorce s mladou, polozil to, vyrazil si dech a hadejte kdo mu pomohl, rovnez vysekana jeho pritelkyne. Ty :mravenec: by ho tam snad nechali chcipnout a jeste pak tvrdili ze blikali a bylo to na kamosovi a jeste snad musel i nejakou pokutu par tisic platit. NESNASIM blbce, ktery nedavaj blinkr. Bejt policajt, tak takovy chytam a pokutuju az zrudnou.
   Návrat  
Petan.B je teď offline  Petan.B
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 16:55   Citovat  

dark napsal:
Podivejte se laskave, kolik lidi na motorce pravidelne jezdi na jizdy verejnosti na zavodni okruhy, a snazi se ladit idealni stopu, poznavat jak se motorka chova v kritickych okamzicich, zvladat ji za kazde situace.
No jo, oni možná ladí tu ideální stopu, jenže jenom na okruhu. Venku to vypadá jako na střelnici. Navíc na okruhu všichni jezdí jedním směrem a proto je nemůže nic překvapit. Kdepak, motorkáři jsou blázni a ty blinkry maj taky beztak jen pro parádu. A o těch co si schválně zakrývaj značky ani nemluvím...
   Návrat  
marab je teď offline  marab
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 17:12   Citovat  

Já myslím že jsou tady problémy dva. Neohleduplnost řidičů k motorkářům(viz mnoho nehod nedání přednosti v jízdě) a velké množství nezkušených majitelů silných motorek, co si myslí že to mají absolutně pod kontrolou Úsměv
Sám jsem nedávno po pár letech sedl na silnější motorku (Hornet 600) a ač mám za sebou několik let ježdění na motorce a několik tisíc ujetých km měl jsem k motorce maximální respekt a dovolil jsem si ji protáhnout jen na takových místech, kde jsem si věřil a kde jsem široko daleko neviděl nějakou možnost, že by mi tam vjel neohleduplný nebo vyplašený řidič s kloboukem na hlavě Ble
A výmluvy řidičů aut, že tam to "motorkářský prase" jelo rozhodně víc jak 50 nebo 90 a že se na motorce stejně víc nesmí....zkuste si na to někdy sednout a jet mimo obec 90 HaHaaa
   Návrat  
Hurikan je teď offline  Hurikan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 17:13   Citovat  

Na kazdem tom clanku je proste kus pravdy.. vzdycky to tak bude ze jedna strana bude proti motorkarum a druha bude s nima.......jenze pokazdy kdyz se takhle nekdo "vyseka" tak se uz na motorkare kouka jako na toho spatnyho a ze za vse muze on.......do spousty tech nehod nevidime,jen co nas narkmej media nebo v televizi.....proste budeme muset prijmout fakt ze na motorkare vetsina lidi nekouka priznive a odsuzuje je...... KO
   Návrat  
dark je teď offline  dark
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 17:15   Citovat  

Petan.B napsal:
No jo, oni možná ladí tu ideální stopu, jenže jenom na okruhu. Venku to vypadá jako na střelnici. Navíc na okruhu všichni jezdí jedním směrem a proto je nemůže nic překvapit. Kdepak, motorkáři jsou blázni a ty blinkry maj taky beztak jen pro parádu. A o těch co si schválně zakrývaj značky ani nemluvím...

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Petan.B je teď offline  Petan.B
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 17:39   Citovat  

dark napsal:
pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Co Tě tak pobavilo? Ble
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 17:42   Citovat  

Petan.B napsal:
Co Tě tak pobavilo? Ble
Asi tvůj svobodný názor HaHaaa
   Návrat  
Radek11111 je teď offline  Radek11111
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 17:56   Citovat  

tak teda taky napíšu názor...jsem teda taky vlastík 95konˇové silniční motorky.....už nějakou dobu jezdím,a prošel jsem snad vším, jak kroska,enduro,silniční motorka, na chopperovi sem něco málo taky najezdil...myslím si, že se nelze zastávat ani motorkářů ani na ně nadávat....je spousta ko..tů, co by si fakt zasloužili přes držku,ohrožujou sebe ale i ostatní...jenže jsou taky ti druzí, co třeba jezdí rychle ale opatrně, o těch ale člověk neslyší...někteří tu děláte, jak kdyby každej na silniční motorce každýho ohrožoval....je pravda, že nejezdí 90, ale jak tu bylo řečeno, to na takový motorce ani nejde...a z vás nemotorkářů jezdíte všici s autem 90? a nikdy ve vás nebuchnou saze a nedáte tomu kotel? nevím proč se hází všici motorkáři do jednoho pytle....sou blbci ale i v pohodě...a to platí všude....a ty media, to je asi jak na policajty (napadlo mě to,pač se tu někdo o policajtech zmiňoval)? myslíte, že o nich řeknou něco dobrýho, znák kluka co odmítl úplatek asi 40tis a bylo to někdě?ne v mediich bude jen jak 1nažranej policista z 5000 někoho zbil a druhej vzal úplatek...a tak je to i s motorkářema...je to dobrý téma, všichni si zanadávaj a je všem dobře...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Slunečná neděle byla černým dnem motorkářů
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina