Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vozový park - poraďte prosím
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
ma®vays je teď offline  ma®vays
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.6.2014 , 11:05   Citovat  

Dobrý den.
Musím nějak vyřešit situaci mého vozového parku a vůbec si nevím rady. Prosím vás o vaše názory, komu se to chce číst a rád poradí, nebo řekne, co si myslí.

Moje první auto byl starý "moskvič". Luxusní kára Úsměv Poté jsme měl starou škodu rapid a před deseti lety pořídil volvo v40. Před 4 lety pak vyměnil za accorda tourer 7G a zamiloval se do hondy. musel jsem ji ale z finančních důvodů prodat a peníze vrazit do baráku.

Loni jsme také s manželkou koupili civica rok 96 kupé na denní ježdění do práce. Problém je ale v tom, že kvůli prodeji accorda je to teď jedinné naše auto na vyhnálkově, kde prostě potřebujeme dvě auta. Navíc je to jen kupé a denní nakládání dvou dětí (5let a 2,5 roků) je něco an moje nervy, když mám se svými dvěma metry problémy za volant usednout sám Úsměv navíc jsme pěkně naletěli . . . . auto jsme koupili za 20k loni. Při nákupu jsme nebyli opatrní a zjistili jsme, že letos končí technická, letos musím vyměnit nádrž u LPG. Kastle je úplně v pr***i . . .ani ne ta prorezlá, ale obouchaná, dostříkaná spejem. otor je podle mě KO. Nerozumím autům a přijde mi, že jede v pohodě, jen si ymslím, že nemá takový výkon, na tachometru je 280k a to nám tachometr nefunguje. No a každý měsíc dolíváme olej.

Ale aby toho nebylo málo, tak jsme jak blbci do toho vrazili dalších 20k. hned jsme po koupi letěli do servisu, nechali udělat brzdy, nový chladič klímy + naplnění, vyvaření svodů výfuku, nové ložiska a hned "ty lepší" ať vydrží. Na bazaru sem sehnal nové světla, panty u dveří, ostřikovače, nové airbagy a spínací skříňku. no a v první řadě ekodań. před zimou pak druhé hlinikáče a zimní gumy mischelin.

No ale když se tak zamyslím, tak to vše bylo k ničemu. Auto nám žere 11,3 litrů LPG. Benzín jsem neměřil a navíc s nefunkčním tachometrem to nejde.

OTÁZKA ZNÍ: JAK POSTUPOVAT, ABYCH MĚL JEDNO SPOLEHLIVÉ STARÉ A LEVNÉ AUTO PRO RODINU A DRUHÉ STARÉ A SPOLEHLIVÉ A LEVNÉ AUTO PRO MANŽELKU NA DENNÍ JEŽDĚNÍ DO PRÁCE?

Můj názor je takový, že nechám vymontovat u známého LPG jednotku a tu pak použiju v jiném autě. Civica zkusím prodat na bazaru za "rozumnou cenu", nebo jej nechám do podzimku, pak rozeberu a rozprodám náhradní díly, případně si je nechám a zbytek vyhodím do šrotu.

Pro rodinu bych to viděl na accorda 5G, kde se vejdu v rozumném stavu snad do 20k a stejně tak nějaký civic . . . oba kolem roku 95. Musím ale koupit tak, aby na první pohled vypadala dobře alespon kastle a nebylo to prohnitý, protože podle mě vše ostatní jde spravit jednoduše (aspon si to tak představuju).
jelikož jsme v česku, tak pro zjednodušení nákupu upustím od automatu, na který jsme zvyklý, protože tak nebudu vybírat ze dvou nabídek ale ze sta Úsměv

Jak by jste postupovali vy?
Předem moc moc děkuji za váš čas.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 6:30   Citovat  

Ahoj.Mám accord coupe cd7 aktuálně tak 430tis.km,olej nebere,motor čistý, začíná koroze. Majitelem jsem asi 8let.děti za tu dobu vyrostli 11 a 8let,ale ani sedačky nebyli problém. Všichni jsme vyšší,než je průměr, ale místa zatím je.Postavil jsem s ním barákÚsměv.Spotřeba 7,5 až 8.Před nějakýma 6lety vyvstal problém, že jsem potřeboval auto na stavbu a žena na pojizdky a později do práce.Volba padla na C4G US verzi s D15B2...neskutečný dříč. Jezdí se tím skoro denně 2 až 8km občas i někde dál... vzhledově nic moc,ale když se jezdilo delší trasy,tak za 6l...měnil jsem lambdu za 400 a opravoval rozdělovač a poloosu asi za 400.Nefunguje tam akorát klima, kterou jsem nedávno sundal. Tak jsem to poresil já a jako rodina sme spokojení.... ještě ten barák dodělat,než dodělá on mě. Těm autům pak budu muset postavit pomník Velmi šťastný
   Návrat  
OKMAS je teď offline  OKMAS
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 7:50   Citovat  

no nevim, nevim jestli se ti povede sehnat nejake 19let stare auto za 20tis. ktere nebude potrebovat nejakou opravu, nebo aspon udrzbu. To by musela bejt fakt nahoda. Spis pocitej s tim ze at koupis cokoliv, tak to bude stejne, ne-li horsi. Jsou to proste stary auta a maj uz neco za sebou, tak se nemuzes divit Mrk

Byt tebou asi bych vrazil penize to toho civica co mas. Dej si ho do kupy a bude te spolehlive vozit dalsich x let.
A zene kup neco novejsiho, BEZPECNEJSIHO. Budou v tom jezdit tvoje deti a to je prece to nej... Treba takovy mondeo combi tddi. Ted jsem ho prodal za 25tis. neskutecne spolehlive, spotreba 6l a ma uz aspon 6 pytlu je to dobrý
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 7:53   Citovat  

Nikde nekoupíš za 20tis. hezké a spolehlivé auto Chápeš!
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 8:12   Citovat  

podle toho co pises tak nemas moc penez.
jako rodinne auto bych vzal c6g bud japonec sedan a nebo anglana a nebo i aerodecka pokud chete jezdit na dovoleny a potrebujes kufr.
a zene bych vzal c6g/c5g v hatchi.
preci jen auto pro rodinu by melo mit min 4 dvere protoze davat deti do kupe kazdy den musi byt opruz.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 10:12   Citovat  

Přesně tak. Peníze by byly, ale cpou se do baráku. Na podzim jsme koupili starou chatrč s obrovským pozemkem a musíme to dát do kupy.

Stěma autama jsme to myslel tak, že koupím něco za dvacet a časem do toho něco nasypu. ale musí to mít smysl. U toho našeho jsme to vzali za špatný konec. Podvozek je OK, řízení a brždění je nádhera, ale motor a kastle je KO. A to jsou myslím ty největší položky Smutný

S dětma jezdím já ráno do školky, odpoledne ze školky. manželka pracuje ve městě a celý den není doma. A je to fakt vopruz to nasedání, vysedání, pásání! Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 10:32   Citovat  

ma®vays napsal:
Přesně tak. Peníze by byly, ale cpou se do baráku. Na podzim jsme koupili starou chatrč s obrovským pozemkem a musíme to dát do kupy.

Stěma autama jsme to myslel tak, že koupím něco za dvacet a časem do toho něco nasypu. ale musí to mít smysl. U toho našeho jsme to vzali za špatný konec. Podvozek je OK, řízení a brždění je nádhera, ale motor a kastle je KO. A to jsou myslím ty největší položky Smutný

S dětma jezdím já ráno do školky, odpoledne ze školky. manželka pracuje ve městě a celý den není doma. A je to fakt vopruz to nasedání, vysedání, pásání! Úsměv

Nechci Ti brát iluze,ale nasedání, vysedání, pásání je vopruz v jakémkoli autě... Ve 4D se navíc natahuješ přes ně... Úsměv

Za 20tis. zdravou kastli nekoupíš...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 11:52   Citovat  

koupit za 20k auto se kterym se nebudu bat vozit 2 deti rekl bych ze to nejde.
nechapu proc musis mit super kastli nejdriv.
povrchova rez bezpecnosti nevadi. nejdriv je potreba mit dobry podvozek s brzdama a elektriku mit v cajku a pak treba resit nahnily lemy a ze motor si vezme nejaky olej.
k cemu ti pak bude super kastle kdyz ti v zatacce praskne kloub/cep a ty to napalis celne do tatrovky ?
proste pokud mas 20k tak bych si radeji koupil mesicni jizdenku na MHD a dal setril.

Sam sem na tom podobne. Mam novostavbu do ktere uz jsem par M narval a jeste mi tak 1M chybi aby to bylo komplet hotovy.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 19:16   Citovat  

Vokys napsal:
koupit za 20k auto se kterym se nebudu bat vozit 2 deti rekl bych ze to nejde.
nechapu proc musis mit super kastli nejdriv.
povrchova rez bezpecnosti nevadi.

No protože i když nemám peníze, tak chcu auto, které bude trochu vypadat. Bezpečnost beru jo samozřejmý základ v každém případě. Prostě mi logicky přijde lepší mít zachovalé auto a řešit pár oprav, než mít totální šot, který má v cajku řízení a brzdy.

Nicméně, je to námět k přemýšlení. kvůli tomu sem to tu zadal že Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 19:19   Citovat  

Hellborn napsal:
Nechci Ti brát iluze,ale nasedání, vysedání, pásání je vopruz v jakémkoli autě... Ve 4D se navíc natahuješ přes ně... Úsměv

No, ještě před půl rokem jsem měl stejné auto jako ty a byla to pohodička. tohle auto je pro mě vrchol spokojenosti a dál bych už nic lepšího nevymýšlel Úsměv novější a lepší už je podle mě rozežranost Úsměv
Tchán má kia Karnival a tam je pásání dětí úplná paráda. To bych ale musel jít u hondy do něčeho podobného. Ten shutle bych si musel pořídit.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 21:03   Citovat  

ale mel by si pochopit ze mit auto za 20k ktere bude trochu vypada a po technicke strance bude v cajku a vejdou se ti tam pohodlne 2 deti je skoro nemozne najit.
jedine ze by ti nekdo prodal auto pod cenou
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 21:18  Naposledy upravil M@jk dne 12.6.2014 , 21:33, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Aloha,
jak to tak čtu, tak jsem asi exot a příklad neodpovědného otce.

Ano, manželka a děti jsou to nej, co mám. Ale na dluh si auto brát nebudu, tudíž mám 22let starou plechovku. Nemá ani 1 airbag. Ale má komplet vše ok a v koncici a udržované, protože v tom právě vozím děti. Je to EG5tka čili Civic 5G, 1992 1.6 125PS a ke všemu 3dvířko. Lézt dozadu není ideální, ale zvykli jsme si a děti se naučily.

Pokud by si chtěl, můžu Ti ho prodat. Auto má najeto už přes 300.000km, motor cca 150.000km, nová spojka, chladič, spolehlivé, žere 5.5-8litrů benzínu, oleje jak kdy, většinou max. do O.2dcl/1000km, nic neteče, čistý a zachovalý, neshnilý, jediná vada: chce to lak. Ale ne za 20.000,-. Tam bychom se bavili o tak 2 násobku. Ale sedneš a jezdíš.

Je to tam.

přátele sopťa sopťa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 21:25   Citovat  

M@jk napsal:
Aloha,
jak to tak čtu, tak jsem asi exot a příklad neodpovědného otce.

Ano, manželka a děti jsou to nej, co mám. Ale na dluh si auto brát nebudu, tudíž mám 22let starou plechovku. Nemá ani 1 airbag. Ale má komplet vše ok a v koncici a udržované, protože v tom právě vozím děti. Je to EG5tka čili Civic 5G, 1992 1.6 125PS a ke všemu 3dvířko. Lézt dozadu není ideální, ale zvykli jsme si a děti se naučily.

Pokud by si chtěl, můžu Ti ho prodat. Auto má najeto už přes 300.000km, motor cca 150.000km, nová spojka, chladič, spolehlivé, žere 5.5-8litrů benzínu, oleje jak kdy, většinou max. do O.2dcl/1000km, nic neteče, čistý a zachovalý, neshnilý, jediná vada: chce to lak. Ale ne za 20.000,-. Tam bychom se bavili o tak 2 násobku. Ale sedneš a jezdíš.

Je to tam.

přátele sopťa sopťa

Zbavil by ses toho? Tak to koukám! Libor má zas něco na prodej? HaHaaa
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 21:28  Naposledy upravil SaKaL dne 12.6.2014 , 21:43, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jak píší ostatní a Ty to určitě taky sám moc dobře víš - za tyhle prachy to prostě bude sázka do loterie vždy - a pravděpodobnost výhry v tomhle případě je snad ještě nižší, než u sportky...
Nemám tucha za kolik se teď pohybují, ale jako rodinné auto bych se nebál nějakého C6G Aerodecka, klidně s 1.4kou - na to vození dětí tam a zpět do školky ze školky, na nákup z nákupu, atd. stejně nic jinýho nepotřebuješ... a ten kufr se prostě, zvláště s dětma, vždycky hodí... Já když si na to auto vzpomenu, tak se mi vždycky vybaví jen dobré a příjemné vzpomínky, protože to bylo prostě dobrý auto, který bylo v pohodě servisovatelný atd...
Ale ty peníze, no, tedy ty Tvoje, to je trochu kámen úrazu...
Edit: Měl jsem tedy 1.6ku...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 21:31   Citovat  

SaKaL napsal:
Jak píší ostatní a Ty to určitě taky sám moc dobře víš - za tyhle prachy to prostě bude sázka do loterie vždy - a pravděpodobnost výhry v tomhle případě je snad ještě nižší, než u sportky...
Nemám tucha za kolik se teď pohybují, ale jako rodinné auto bych se nebál nějakého C6G Aerodecka, klidně s 1.4kou - na to vození dětí tam a zpět do školky ze školky, na nákup z nákupu, atd. stejně nic jinýho nepotřebuješ... a ten kufr se prostě, zvláště s dětma, vždycky hodí... Já když si na to auto vzpomenu, tak se mi vždycky vybaví jen dobré a příjemné vzpomínky, protože to bylo prostě dobrý auto, který bylo v pohodě servisovatelný atd...
Ale ty peníze, no, tedy ty Tvoje, to je trochu kámen úrazu...

Peti,
přesně tak, C6G Aero s 1.4i jsou docela držáky ... přátele

Hellborn napsal:
Zbavil by ses toho? Tak to koukám! Libor má zas něco na prodej? HaHaaa

Nevím,
naposledy jsem Libora viděl u nás v práci na Informačním středisku na Magistrátě a dobíjel jsem mu Opencard, myslím, že v roce 2012 ... Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 21:59   Citovat  

díky za zajímavé názory. a jaké tedy potom ještě volit auto pro manželku do práce? Jaká hondička je nejekonomičější? Manželka je nenáročná a v podstatě vyžaduje jen aby auto mělo volant na levé straně a stěrač na zadním okně! Samozřejmě čím menší, tím lepší.

osobně sem ji chtěl koupit nějakého scootra 125ccm a na zimu měsíčník na autobus, ale tomu se brání Úsměv

PS: Těch dvacet tisíc není pevná hranice. Spíš taková startovací. Jako aby bylo všem jasno, že nedám za auto teď 160 tisíc jako předtím. Ale jestli to bude 20, nebo 25 a pak akždý měsíc něco málo na opravu . . . .
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 22:01   Citovat  

M@jk napsal:

Moc pěkné auto. ale 40 teď dokupy nedám Smutný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 22:11   Citovat  

ma®vays napsal:
Moc pěkné auto. ale 40 teď dokupy nedám Smutný

Díky moc.
Manželka by asi možná byla spokojená. Všechno funguje jak má, jak přední, tak zadní stěrače, topení v zimě na jedničku do 3minut topíšVelmi šťastný, krátká převodovka 1-4ka a 5ka ekonomická, lehčí setrvačník, tudíž na to nemusíš dupat a jede to samo, pohodlné sedačky z C5G coupé Velmi šťastný ... atd. atd. atd. ...
Jasné chápu. Těch 40.000,- je startovací částka pro mne a výš. Níž nepůjdu ... Velmi šťastný

A ted vážně:

Takže jestli mohu doporučit, aby se to auto dalo normálně servisovat, bylo spolehlivé a opravdu tam nic nezlobilo a dílů bylo a je dost mezi hondaři, tak bych to viděla na 2 varianty:
1) C5G 1.5i 16V 90PS - D15B2 či 1.5i 16V 90PS, ale SOHC VTEC-E - "ekonom" D15Z1 velmi vzácná, moc jich není 1992-1995 - třídvířko
2) C6G 1.5i 16V 115PS - D15Z6 "ekonom" přeci jen novější auto 1996-1999 buď verze "japonec" či "anglán" 3D - třídvířko

Všechno, co požaduje ženuška. Mají.

Cenově počítej tak 20-40.000,-

sopťa sopťa přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 22:16   Citovat  

a má smysl tyhle auta předělávat na LPG? Jako že ve stávajícím máme, ale i tak to žere 11 litrů.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 22:40   Citovat  

třeba tohle vypadá zajímavě si myslím Úsměv nebo ne . . . ?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 22:43   Citovat  

ma®vays napsal:

13500,- Kč + dovoz + dovozová STK (cca 2-3tis. - už si nepamatuju přesně) + min. 5tis. ekodaň + přihlášení...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 22:50   Citovat  

tak tak. nevím kolik je na tom pravdy, ale němci se prý o auta líp starají. takže by měla být menší šance, že natrefím na totální vrak. ale jestli to není jen takový marketingový slogan dovozců ojetin.
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 22:51   Citovat  

přispěju trochou svého nerozumu do mlýna. Mít 20tis na stole a potřebovat auto, nekoukám ani tak na značku čím budu jezdit, ale koukám na stav auta a na případnou cenu náhradních dílů. Koupil bych klidně i felicii nebo fiestu či něco podobné. ale koukal bych spíš na ten stav, kde se nechá hodně ušetřit nebo prodělat. pokud koupím dobrý kousek, vrátí se mi to v opravách při dobré údržbě. a až budu mít větší balík peněz, koupím to, co se mi líbí OK
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 22:52   Citovat  

ma®vays napsal:

I kdyby tě ho dali zadarmo, tak nemáš šanci se vejít do 20i tis. Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.6.2014 , 23:02   Citovat  

ma®vays napsal:
tak tak. nevím kolik je na tom pravdy, ale němci se prý o auta líp starají. takže by měla být menší šance, že natrefím na totální vrak. ale jestli to není jen takový marketingový slogan dovozců ojetin.

Já měl 2x Civic 6g 4D (1.5 a VTi - 230tis.km), 1x Shuttle (za 10tis. s přidřeným motorem), 1x C4g, 1x Acco 7g z ČR a no problém, pak jsem vzal Jazze z D (najeto asi 150tis.km a po 20km chyba motoru - špatné čidlo otáček kliky, pak špatný kabel k map senzoru, ložisko kompresoru klimy, pylový filtr klimy měl na šířku tak 15cm - evidentně nikdy neměněn, voda v kufru)... Naštěstí jsem ho bral od Rom.a a bez problémů jsme se dohodli na vrácení. Ale i tak jsem byl asi mínus 25tis.Kč... Toliko má zkušenost s Německem... Ale ten Jazz byl nejlevnější na trhu a nebyl od Romovo obvyklého dodavatele.
   Návrat  
David vti je teď offline  David vti
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2014 , 8:53   Citovat  

Do toho by ses asi i vešel...http://auto.bazos.cz/inzerat/36154894/Honda-Accord-18i-LPG--tazne.php
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2014 , 9:08   Citovat  

vypadá hezky.

otázkou je, co stím civicem, který máme teď? Je to ještě prodejný? Přeci jen je tam plno nových dílů, má zaplaceno ekodaň a LPG. Vypadá hnusně, žere olej a nefunguje tachometr. Viděl jsem tu v inzerátech stejný, akorát modrý, šrot prodávat za 40k. Kdybych to nabídl za cenu LPG?

Nebo to nechat na zimu, až nebude na zahradě co dělat a rozebrat to na díly?

Případně do toho zainvestovat ještě a nbídnout k prodji za slunou cenu . . .
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.6.2014 , 9:20   Citovat  

ma®vays napsal:
vypadá hezky.

otázkou je, co stím civicem, který máme teď? Je to ještě prodejný? Přeci jen je tam plno nových dílů, má zaplaceno ekodaň a LPG. Vypadá hnusně, žere olej a nefunguje tachometr. Viděl jsem tu v inzerátech stejný, akorát modrý, šrot prodávat za 40k. Kdybych to nabídl za cenu LPG?

Nebo to nechat na zimu, až nebude na zahradě co dělat a rozebrat to na díly?

Případně do toho zainvestovat ještě a nbídnout k prodji za slunou cenu . . .

Neinvestovat... nikdy se Ti to nevrati..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2014 , 9:59   Citovat  

SaKaL napsal:
Neinvestovat... nikdy se Ti to nevrati..

takže uklidit, nechám vymontovat LPG a udělám technickou? Naleštím a vysaju.
protože pokud bych LPG nechával, tak bych musel koupit novou nádrž. a vše končí letos koncem léta Smutný
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.6.2014 , 10:24   Citovat  

ma®vays napsal:
a má smysl tyhle auta předělávat na LPG? Jako že ve stávajícím máme, ale i tak to žere 11 litrů.

Pokud tohle auto žere 11L LPG, tak je něco špatně...Za 11L jezdím s A7G Tourerem svižnou jízdou. Měl by jsi se vejít v pohodě na cca 8L.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
vozový park - poraďte prosím
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina