Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Premium Sound System
Fórum: Interiér a Hi-Fi
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 11:07   Citovat  

Dejf napsal:
kamarád má 2,4 exclusive a liboval jsem si jak to má pecka zvuk Úsměv nicméně já jsem kulturní barbar a jsem hudebně hluchej jak poleno

no ale aspoň mám o starosti míň Úsměv

No stačí to,ale dalo by se lepší... Nicméně na rádio to nejezdí... Ale informace tu jsou zajímavé a uvidím,jestli to časem nepoladím taky - Péťa si "stěžovala",že zvuk jde jen z předních,ze zadních ve dveřích ne... Ble
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
jordi je teď offline  jordi
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 12:31   Citovat  

Hifil napsal:
Ta vyhybka měla jít ven jako první Úsměv

Vies mi poradit nejaky navod, kde to je nazorne rozpisane? ked dam tu vyhybku vonku, ako to potom pozapajat? Dik

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 17:20   Citovat  

Hellborn napsal:
No stačí to,ale dalo by se lepší... Nicméně na rádio to nejezdí... Ale informace tu jsou zajímavé a uvidím,jestli to časem nepoladím taky - Péťa si "stěžovala",že zvuk jde jen z předních,ze zadních ve dveřích ne... Ble

Hellbiku, ja mam repra taky jen vepredu a vyhrala jsem mistra HaHaaa

Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 18:55   Citovat  

jordi napsal:
Vies mi poradit nejaky navod, kde to je nazorne rozpisane? ked dam tu vyhybku vonku, ako to potom pozapajat? Dik

Návod a rozpis nemám.. Každopádně pokud bys chtěl zachovat systém 6ti reproduktorů (komponentní repro v předních dveřích + zadní dveře + basové repro v platě), tak se neobejdeš bez zesilovače.

sopta je teď offline  sopta
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 19:28   Citovat  

No hele, já když se podívám na to schéma zapojení co tady je na první stránce, tak to vypadá že ta krabička před řadičkou bude skutečný výkonový zesilovač na všechny kanály, navíc bude nejspíš rovnou spojenej i s výhybkama a případnejma fázovejma a impedančíma korekcema...a to, co je na palubce, je jen head-unit s předzesilovačema, takže obejití výhybek = nutnost zesilovače u všech kanálů

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 19:34   Citovat  

mega1 napsal:
Hellbiku, ja mam repra taky jen vepredu a vyhrala jsem mistra HaHaaa

No jo, ale ty zadních dveřích hrajou (ale dost blbě...) Ble A musím to mít víc nahlas... Smutný

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 19:44   Citovat  

Hellborn napsal:
No jo, ale ty zadních dveřích hrajou (ale dost blbě...) Ble A musím to mít víc nahlas... Smutný

dovez to sem, secko ti to vyskubeme a prekopeme Velmi šťastný
dilna po novym roce bude fungovat naplno, uz ted je ale psanej poradnik, coz je v podstate dobre Úsměv

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.11.2010 , 19:46   Citovat  

mega1 napsal:
dovez to sem, secko ti to vyskubeme a prekopeme Velmi šťastný
dilna po novym roce bude fungovat naplno, uz ted je ale psanej poradnik, coz je v podstate dobre Úsměv

Musím něco našetřit,pak se uvidí (potřeboval bych mrknout i na VTi, to už jsem Hifilovi psal.. Se stydím )

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 5.11.2010 , 9:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Musím něco našetřit,pak se uvidí (potřeboval bych mrknout i na VTi, to už jsem Hifilovi psal.. Se stydím )

jj, neco rikal Mrk

Trebor je teď offline  Trebor
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 16:57   Citovat  

Takze pokud by to nekoho zajimalo, tak strucne popisu, jak jsem to nakonec vyresil(treba by to nekdo vyresil lip a levneji, ale me se to nepodarilo...).

Trochu se zjistovanim situace a tak zmenil muj puvodni zamer, takze jsem menil jine veci a i jsem jaksi prelezl svuj predpokladany rozpocet Smutný = takze sic to nebylo nic levneho, ale ted to naprosto splnuje moje pozadavky je to dobrý

Jeste musim konstatovat, ze kdyz chcete takto vice zasahnout do neceho vestaveneho a je to u auta znacky a typu, ktery moc lidi nema, tak to ma doopravdy i svoje nevyhody=takze jsem nenarazil na zadny audio studio, kde by presne s timto Honda systemem mely nejaky zkusenosti, aby mi rekli, co a jak presne udelat a co z toho vyleze Smutný .
No, rozhodne jsem kontaktoval nekolik a ne nevyznamnych "studii" a bud se mi neozvali vubec nebo stavajici "zesilovac" nechteli menit za nejaky obycejny(normalni) - jo, nabizeli mi superpruper krabicku za cca 20000,-, ale kde jsou reproduktory, material a prace = to bylo pro mne naprosto neakceptovatelne Ble

Takze vysledek je tento - bylo to delano na dve etapy:
1) zustal tam puvodni zesilovac. A nejdrive se vymenily reproduktory ve vsech ctyrech dverich a to vcetne i vyskovych
- predek: Infinity REF 6530CS tudy odkaz
- zadek: Infinity REF6532I tudy odkaz

2) No ale pak jsem s tim nejakou chvilku jezdil a vysky a stredy byly OK, ale melo to vetsinou malo basu, takze na plato pod okno se misto stavajicich basaku dalo jeste toto Kenwood KFC-WDA69RC tudy odkaz - ma to vlastni zesilovac, ktery je napojen na ten stavajici, a taky to ma ovladani, ktere je natazeno do zaviratelnyho kastlicku pod radiem, takze si mohu jednoduse ovladat i intenzitu ducani Velmi šťastný . Jo, tohle jsem si objednaval z Velky Britanie, jelikoz nejlevnejsi co jsem u nas nasel, tak bylo porad o dva litry drazsi Smutný

Takze mne to cely vyslo na cca 16000,-
Jo, pokud by nekoho zajimaly presny cenovy relace, tak je nalezne v garazi u popsanych uprav meho auta Úsměv

PS: musim potvrdit, ze origo repro ve dverich je takovy, jak asi o dve stranky zpet uvadel Hifil = s neskutecene malym magnetem

Infinity REF 6530CS.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Infinity REF 6530CS.jpg, 7.05 kB

Infinity REF6532I.jpg

Infinity REF6532I.jpg, 13.17 kB

Kenwood KFC-WDA69RC.jpg

Kenwood KFC-WDA69RC.jpg, 19.55 kB

rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2014 , 14:43   Citovat  

Zdravím, chci se zeptat na výměnu originálního CD přehráváče Typu B (bez CD chargeru), za Typ C s CD chargerem ? Je to nějaký problém, nebo stačí vyměnit kus za kus ? Mám možnost koupit Type C, a jestli tam není nějaký zásadní problém se zapojením atd tak do něj půjdu ono 6CD charger se hodí.

Dík

Hondza je teď offline  Hondza
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2014 , 16:54   Citovat  

Jestli se nepletu, tak typ s CD changerem má zesilovač na reproduktory extra mimo.

Tajný agent
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2014 , 17:32   Citovat  

Hondza napsal:
Jestli se nepletu, tak typ s CD changerem má zesilovač na reproduktory extra mimo.

To je možný protože Type C a D už je Premium Sound System, ale mě jde výhradně o ten charger, takže to nepůjde tak jednoduše ?

marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2014 , 18:45   Citovat  

rooney napsal:
To je možný protože Type C a D už je Premium Sound System, ale mě jde výhradně o ten charger, takže to nepůjde tak jednoduše ?

neni jednodussi flashka ?

Tajný agent
0
PříspěvekZaslal: 18.6.2014 , 18:52   Citovat  

marek.82 napsal:
neni jednodussi flashka ?

Jo to je, ale já jsem puntičkář Velmi šťastný, Zvlášť když mám možnost koupit přehrávač o třídu výš, jen se mě pořád nedostalo odpovědi jestli tam bude dělat nějaký problém že type C a D už jsou pro Premium Sound .. Tak to valím bulvy

mireczek je teď offline  mireczek
2 háčka
Členství:
0
PříspěvekZaslal: 3.9.2014 , 15:25   Citovat  

Zajímalo by mě totéž, na co se ptá Rooney - jestli se dá vyměnit CD přehrávač za 6CD s DVD navigací..?

Miroslav Mitrík je teď offline  Miroslav Mitrík
0
PříspěvekZaslal: 3.1.2015 , 7:12   Citovat  

Podelim sa o moje skusenosti. Z môjho stareho Acco pred FL ktory bol KO som predaval navigaciu s DVD rom a pri vybrati komponentov z auta sme to rovno isli namontovat do Acco s výbavou Sport po FL. Problem je taky, ze vybava Sport nema totoznu elektriku t.j. nema natahanu elektroinstalaciu, kable a pod. Zo stareho sme museli povyrezavat z pôvodných zvazkov kable a samozrejme nebolo to jednoduche, lebo vsetko je paradne zaizolovane paskou plus ochrannou plastovou buzirkou. Plus spec. kable prepojenia DVD s Navi. Robota na cca pol dna, pricom bolo nutne kopec plastovych veci z palubky povyrezavat, aby sme sa dostali ku spominanym kablom zmatenej
Ked to zhrniem executive s Navi je drazsi Acco o dost a tomu nalezi aj uplne ina elektroinstalacia v aute.
Videl som, ako sa napr. na allegro.pl predava navi plus dvd rom plus horny display, ale cloveku s vybavou Sport je to uplne nanic, ak nema k tomu kable ktore vôbec nieje jednoduche vypitvat nesouhlas
Neviem posudit ako su na tom vybavy Executive bez navi, ci ta instalacia tam je uz z vyroby... Ble
Zosilovac audia bol taky isty ako vo verzii Sport.
Tolko moje poznatky je to dobrý

Dandie33 je teď offline  Dandie33
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.12.2015 , 19:31   Citovat  

Miroslav Mitrík napsal:
Podelim sa o moje skusenosti. Z môjho stareho Acco pred FL ktory bol KO som predaval navigaciu s DVD rom a pri vybrati komponentov z auta sme to rovno isli namontovat do Acco s výbavou Sport po FL. Problem je taky, ze vybava Sport nema totoznu elektriku t.j. nema natahanu elektroinstalaciu, kable a pod. Zo stareho sme museli povyrezavat z pôvodných zvazkov kable a samozrejme nebolo to jednoduche, lebo vsetko je paradne zaizolovane paskou plus ochrannou plastovou buzirkou. Plus spec. kable prepojenia DVD s Navi. Robota na cca pol dna, pricom bolo nutne kopec plastovych veci z palubky povyrezavat, aby sme sa dostali ku spominanym kablom zmatenej
Ked to zhrniem executive s Navi je drazsi Acco o dost a tomu nalezi aj uplne ina elektroinstalacia v aute.
Videl som, ako sa napr. na allegro.pl predava navi plus dvd rom plus horny display, ale cloveku s vybavou Sport je to uplne nanic, ak nema k tomu kable ktore vôbec nieje jednoduche vypitvat nesouhlas
Neviem posudit ako su na tom vybavy Executive bez navi, ci ta instalacia tam je uz z vyroby... Ble
Zosilovac audia bol taky isty ako vo verzii Sport.
Tolko moje poznatky je to dobrý

caues
taky jsem kopil navi s dvd ale ja mam 2.4 exe pred F a navi je z 2.2 tak ted nevim jak to bude fungovat jestli to
ubec pujde zapojit.nejaka rada?

Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 15:35   Citovat  

Cau tak sem sehnal navigacku, a dnes jsem zkousel dat do auta, 2.4 predface executive...
nastalo nekolik problemu, asi hlavni problem ze chybi zrejme jeden kabel na zapojeni do modreho horniho konektoru...takze se radio ani nezapne...topeni a klima fakci, jedinne co nejelo tak dvou zona myslim...vyhrivani predniho a zadniho okna taky cajk...
Dalsi volny kabel nikde nebyl takze se domnivam, ze vymena je nemozna...:/ Coz je dost skoda, ptz to tam vypada paradne

image1.JPG

image1.JPG, 1.58 MB

image2.JPG

image2.JPG, 1.33 MB

markos je teď offline  markos
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 15:40   Citovat  

Podla mňa potrebuješ zohnať i káble, viď príspevok vyššie od Miroslav Mitrík

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 15:44   Citovat  

trosku sem spolehal na executive vybavu Mr. Green

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.12.2015 , 15:45   Citovat  

Jo tak za pokus to stálo, ničmenej to podla mna zoženieš, len tá inštaláciu bude asi peklo...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 19:50   Citovat  

Čus
tak to jsme na tom stejně,dneska jsem to zkoušel take a stejne zjištění - radio s cd by hralo a klima taky fachala ale display se nerozsvítí - je pravda že jsem objevil ješte dva konektory svazane vedle řadičky nejspíš na dvd mechaniku ale jinak mi k tomu radiu chybí take ještě modrej konektor takže k vzteku že jsem koupil navi ktera je mi k h...u jsem vracel zpet stare radio a to mi ješte spadli tři šroubky nekam do tunelu a nesvítí mi žarovka v popelníku ... Vztek a vytočení to mi hlava nebere

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 19:57   Citovat  

[quote="Dandie33"]Čus
tak to jsme na tom stejně,dneska jsem to zkoušel take a stejne zjištění - radio s cd by hralo a klima taky fachala ale display se nerozsvítí - je pravda že jsem objevil ješte dva konektory svazane vedle řadičky nejspíš na dvd mechaniku ale jinak mi k tomu radiu chybí take ještě modrej konektor takže k vzteku že jsem koupil navi ktera je mi k h...u jsem vracel zpet stare radio a to mi ješte spadli tři šroubky nekam do tunelu a nesvítí mi žarovka v popelníku ... Vztek a vytočení to mi hlava nebere[/quote]

pořádnej výtlem pořádnej výtlem
ty dva konektory jsou na tlacitka vyhrivani sedacek

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 20:10   Citovat  

Dandie33 napsal:
Čus
tak to jsme na tom stejně,dneska jsem to zkoušel take a stejne zjištění - radio s cd by hralo a klima taky fachala ale display se nerozsvítí - je pravda že jsem objevil ješte dva konektory svazane vedle řadičky nejspíš na dvd mechaniku ale jinak mi k tomu radiu chybí take ještě modrej konektor takže k vzteku že jsem koupil navi ktera je mi k h...u jsem vracel zpet stare radio a to mi ješte spadli tři šroubky nekam do tunelu a nesvítí mi žarovka v popelníku ... Vztek a vytočení to mi hlava nebere

Tie šróbky nespomínaj pořádnej výtlem pořádnej výtlem peklo. Chlape zjavne sa ti vytiahol kábel od toho podsvietenia popolníka ked si to nahadzoval späť.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 20:25   Citovat  

markos napsal:
Tie šróbky nespomínaj pořádnej výtlem pořádnej výtlem peklo. Chlape zjavne sa ti vytiahol kábel od toho podsvietenia popolníka ked si to nahadzoval späť.

Nojooo ty kable jsou k vyhrevu,mas recht ale ty sroubky zmizeli nekde buh vi kde v utrobach hondy,ale ta zarovka me nastvala doslova pač jsem ji zkousel jeste pred tim a fachala a pak kdyz jsem to mel rozebrane tak mi to uz nefachalo grrr -- odkat jsi ze mas vymenu patrony v honda Pelesi Liberec

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.12.2015 , 20:33   Citovat  

Tímto nabyzim k prodeji honda Navi premium i s DVD -- upozornuji ze je to pro 2.2 cena 4000 tis Navi je v super stavu krasna,neotrena,nevymackana tlacitka proste topka

PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2016 , 15:47   Citovat  

Zdravím, viete mi niekto prosím poradiť, či do zadných dverí accord 8g executive s PSS 10 repro budú lepšie koaxiálne alebo stredobasové reproduktory? Meniť chcem v predných dverách za komponentné, zadné dvere sa neviem rozhodnúť a na plate zatiaľ nič, čiže by tam mali zostať po krajoch dva stredobasové a v strede woofer.

PaloSV je teď offline  PaloSV
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2016 , 19:47   Citovat  

Ahoj, v jednej diskusií ma jeden chlapík s acci 7g presviedča, že ani do 7g ani do 8g nevojdú bežné 16,5 repro, lebo v dverách je malá diera na iné repráky s väčším magnetom ako majú tie originály. Že je treba rezať a zväčšovať dieru. Je to tak? Nemáte niekto zmeranú veľkosť diery?

floris je teď offline  floris
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.5.2016 , 19:53   Citovat  

PaloSV napsal:
Ahoj, v jednej diskusií ma jeden chlapík s acci 7g ...

Ahoj mám Acco 7G a dával jsem tyhle repro a podložky pod repro a nic jsem neřezal,ani dveře ani tapec. Myslím tím přední dveře, zadní jsem měl rozdělaný, myslím že by tam koaxiální vlezly s podložkou též.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Premium Sound System
Fórum: Interiér a Hi-Fi
1
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina