Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 199, 200, 201 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 200 z 333
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2014 , 19:38   Citovat  

OPR napsal:
Co by takovouhle vibraci volantu mohlo ještě způsobovat krom nevyvážených kol? Setkal se s tím někdo?

No, může bejt taky nakoplý kolo. Ale předpokládám, že bys o tom věděl pokud bys vymetl nějakou škarpu. Táákže to asi vyloučíme Úsměv Mně takhle vibrovalo řízení při rychlosti podobné jak udáváš, ale vymetl jsem díru, až mě to zabolelo Bueee Na silnici I. třídy a za autobusem, chystám se předjet a najednou prásk a levej přední disk v zadku wc Nechal jsem to opravit, ale stejně to bylo znát a řízení vibrovalo +- mezi 100-120km/h. Nakonec jsem šel do jiných alu. Měl jsem 18" a pořídil jsem z Acca 7g 17" páč ty 18" byly peklo. Stále hlídat volant, kam tě koleje zavedou Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 7:11   Citovat  

Peliator napsal:
No, může bejt taky nakoplý kolo. Ale předpokládám, že bys o tom věděl pokud bys vymetl nějakou škarpu. Táákže to asi vyloučíme Úsměv

Když on je problémek v tom, že to auto jsem kupoval nedávno Snad Velmi šťastný z druhé ruky . A tu hystorii dozadu nevím.
Dálší věc je, že se to objevuje různě, a volant má pokaždý jinou intenzitu toho vibrování. Taky kolikrát se to změní jen když uberu plyn tak se to kolikrát rozvibruje víc, než když náprava je v tahu.
Dokonce někdy to nedělá vůbec a jen co uberu plyn se to rozvrní.

Jo a ještě jedna věc vlastně. Když jedu těch 110/ 130 a volant se rozvybruje, tak pokud ho pustím, má tendenci se lehounce tak max do centimetru si sám jakoby uprvuje polohu natočení. Cukne si tam a zase spátky pak chvilku drží rovně a zase.

Nemohla by tohle dělat třeba zprasená geometie?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
forever222 je teď offline  forever222
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 7:39   Citovat  

OPR napsal:
Když on je problémek v tom, že to auto jsem kupoval nedávno Snad Velmi šťastný z druhé ruky . A tu hystorii dozadu nevím.
Dálší věc je, že se to objevuje různě, a volant má pokaždý jinou intenzitu toho vibrování. Taky kolikrát se to změní jen když uberu plyn tak se to kolikrát rozvibruje víc, než když náprava je v tahu.
Dokonce někdy to nedělá vůbec a jen co uberu plyn se to rozvrní.

Jo a ještě jedna věc vlastně. Když jedu těch 110/ 130 a volant se rozvybruje, tak pokud ho pustím, má tendenci se lehounce tak max do centimetru si sám jakoby uprvuje polohu natočení. Cukne si tam a zase spátky pak chvilku drží rovně a zase.

Nemohla by tohle dělat třeba zprasená geometie?
Tím, jak jsi napsal že to dělá i když není v tahu...koukni jestli nemá nějakou velkou vůli poloosa Úsměv
   Návrat  
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 7:58   Citovat  

Zdravim nevi nekdo vule ventilu pro f18b2? Diky
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 8:07   Citovat  

forever222 napsal:
Tím, jak jsi napsal že to dělá i když není v tahu...koukni jestli nemá nějakou velkou vůli poloosa Úsměv

Děkuju mrknu Úsměv
   Návrat  
s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 8:49   Citovat  

K tomu vibrování - mám to taky. Na zimákách. Někde jsem vymetl díru. Musím je nechat před zimou vyvážit a možná i srovnat. Nic jiného mě nenapadá. Můžeš zkusit dávat rezervu postupně na všechna kola. Ale jeď opatrně, moc to s rezervou nedrží. Nebo zajeď do pneuservisu a nechej si to převážit a uvidíš hned.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 8:51   Citovat  

DJRICO napsal:
Zdravim nevi nekdo vule ventilu pro f18b2? Diky

Pokud ještě nemáš tak si stáhni servisní manuál např. tady z fóra a tam najdeš vše potřebné OK
   Návrat  
DJRICO je teď offline  DJRICO
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 9:27   Citovat  

Peliator napsal:
Pokud ještě nemáš tak si stáhni servisní manuál např. tady z fóra a tam najdeš vše potřebné OK

me ty manualy nefungujou a nebo v tom neni nic podstatnyho.
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 9:32   Citovat  

s.c.a.r.a.b.e.u.s. napsal:
K tomu vibrování - mám to taky. Na zimákách. Někde jsem vymetl díru. Musím je nechat před zimou vyvážit a možná i srovnat. Nic jiného mě nenapadá. Můžeš zkusit dávat rezervu postupně na všechna kola. Ale jeď opatrně, moc to s rezervou nedrží. Nebo zajeď do pneuservisu a nechej si to převážit a uvidíš hned.

Když nebudu počítat přezutí a tam prvotní vyvažování kol, tak jsem s tím byl už dvakrát v pneuservisu a nově vyvažovali. Takže dohromady už třikrát vyvažovaný kola a pořád bez efektu. Takže víc peníze za pneuservis vyhazovat necu. Bueee

Klucííí a co ta rozhašená geometrie? nemohla by to dělat že při určitý rychlosti to kolo chytne nějakej flatr? Bo něco takého?
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 9:35   Citovat  

Každopádně tím nic nezkazíš, aspoň uvidíš na čem jsi a ušetříš gumy je to dobrý
   Návrat  
isulsten je teď offline  isulsten
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 9:39   Citovat  

S tou ručkou je to pracnější, doporučuji rozebrat třmen a zkontrolovat, pročistit, namazat. Ono to chce jednou dvakrát do roka, jinak potvora zatuhne. Zlatý bezúdržbový bubny, ale zase ten brzdící účinek.
   Návrat  
fuck3rkkt je teď offline  fuck3rkkt
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 10:06   Citovat  

OPR napsal:
Když nebudu počítat přezutí a tam prvotní vyvažování kol, tak jsem s tím byl už dvakrát v pneuservisu a nově vyvažovali. Takže dohromady už třikrát vyvažovaný kola a pořád bez efektu. Takže víc peníze za pneuservis vyhazovat necu. Bueee

Klucííí a co ta rozhašená geometrie? nemohla by to dělat že při určitý rychlosti to kolo chytne nějakej flatr? Bo něco takého?

Ahoj, kdysi jsem mel taky tenhle problém, taky jsem vyvazoval a nic..nakonec to byla boule na pneumatice..poradne prohlidni pneu zda není nekde vyboulena Úsměv
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 11:48   Citovat  

fuck3rkkt napsal:
Ahoj, kdysi jsem mel taky tenhle problém, taky jsem vyvazoval a nic..nakonec to byla boule na pneumatice..poradne prohlidni pneu zda není nekde vyboulena Úsměv

No, kéžby to bylo jen boulkou na pláťence a nemuselo se do toho jakkoliv šahat. Auto vobkouknu ale vím že jsem ty letní pláťrenky zkoumal opravdu pečlivě a nic jsem neviděl. Ta bulka se může vytvořit i během provozu? Já co si tak vzpomínám .... když jsem viděl bulku na gumě, tak to měla ta guma už od novoty prostě byla s vadou. Proto se tak ptám.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 12:40   Citovat  

OPR napsal:
No, kéžby to bylo jen boulkou na pláťence a nemuselo se do toho jakkoliv šahat. Auto vobkouknu ale vím že jsem ty letní pláťrenky zkoumal opravdu pečlivě a nic jsem neviděl. Ta bulka se může vytvořit i během provozu? Já co si tak vzpomínám .... když jsem viděl bulku na gumě, tak to měla ta guma už od novoty prostě byla s vadou. Proto se tak ptám.

Drátěný kord pneumatiky ti může popraskat i za provozu, třeba když vymeteš nějakou díru nebo najedeš pod blbým úhlem na obrubník. Zda-li se ale takové poškození pneumatiky může projevit až při určité rychlosti, to pochybuji.
Co si tak ze znalostní databáze pamatuji, tebou popisované chování "sedí" na tlumiče v háji. Zaměřil bych se i na kulové čepy řízení, i horního ramene.
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 13:02   Citovat  

piskot napsal:
Drátěný kord pneumatiky ti může popraskat i za provozu, třeba když vymeteš nějakou díru nebo najedeš pod blbým úhlem na obrubník. Zda-li se ale takové poškození pneumatiky může projevit až při určité rychlosti, to pochybuji.
Co si tak ze znalostní databáze pamatuji, tebou popisované chování "sedí" na tlumiče v háji. Zaměřil bych se i na kulové čepy řízení, i horního ramene.

Ahoj, dík za typ. Ještě mne napadá jedna věc. Při rozjezdu a při otvřeném okýnku je při záběru z klidu slyšet takový loupnutí / prasknutí nebo jak to popsat. Není to pokaždé, ozve se to je nobčas ..... nic čeo by sis všiml, musíš se na to trošku soustředit. Jo a je jedno jestli jsou kola rovně, nebo jsou vytočená. Z čehož usuzuju, že by to homokyneťáky být nemuseli. Teda jestli to má s tou vibrací volantu něco společného. Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 13:57   Citovat  

OPR napsal:
Ahoj, dík za typ. Ještě mne napadá jedna věc. Při rozjezdu a při otvřeném okýnku je při záběru z klidu slyšet takový loupnutí / prasknutí nebo jak to popsat. Není to pokaždé, ozve se to je nobčas ..... nic čeo by sis všiml, musíš se na to trošku soustředit. Jo a je jedno jestli jsou kola rovně, nebo jsou vytočená. Z čehož usuzuju, že by to homokyneťáky být nemuseli. Teda jestli to má s tou vibrací volantu něco společného. Velmi šťastný

To "loupnutí" může způsobovat např. uložení tlumičů. Jak psal piskot, nech si zkontrolovat tlumiče a uložení
   Návrat  
OPR je teď offline  OPR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 14:15   Citovat  

Pánové, mockrát děkuju. Úsměv
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 16:42   Citovat  

OPR napsal:

To loupnutí by mě nutilo si v prvé řadě prohlédnout kulové čepy horních ramen.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 18:27   Citovat  

zbavoval jsem se rezavého puchýře na dveřích dopadlo to docela dobře Úsměv Akorát když se k tomu klekne tak je vidět že to je nový lak a kolem dokola starý ale když se u auta stojí normálně tak se musí člověk hodně zadívat aby to viděl Úsměv přikládám foto :)Hlavně že už to nerezne bylo to durch prorezlé a musel se tam navařovat plíšek. A ted je to i nově pozinkováno Úsměv

DSC_0334[1].JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0334[1].JPG, 1.02 MB

DSC_0336[1].JPG

DSC_0336[1].JPG, 894.7 kB

DSC_0349[1].JPG

DSC_0349[1].JPG, 527.61 kB

DSC_0351[1].JPG

DSC_0351[1].JPG, 694.6 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 21:26   Citovat  

A ještě nevíte kde koupit za dobrou cenu gufero na kliku? Úsměv Našel jsem v Elit a tam ho mají za nějakých 580 Úsměv
   Návrat  
RASTA je teď offline  RASTA
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2014 , 8:33   Citovat  

forever222 napsal:
A ještě nevíte kde koupit za dobrou cenu gufero na kliku? Úsměv Našel jsem v Elit a tam ho mají za
nějakých 580 Úsměv

to koukáš asi na druhý..to, co je na straně rozvodů stojí origo cca 230,- bez daně
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2014 , 9:31   Citovat  

forever222 napsal:
zbavoval jsem se rezavého puchýře na dveřích dopadlo to docela dobře Úsměv Akorát když se k tomu klekne tak je vidět že to je nový lak a kolem dokola starý ale když se u auta stojí normálně tak se musí člověk hodně zadívat aby to viděl Úsměv přikládám foto :)Hlavně že už to nerezne bylo to durch prorezlé a musel se tam navařovat plíšek. A ted je to i nově pozinkováno Úsměv
je to dobrý peknee Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2014 , 9:59   Citovat  

RASTA napsal:
to koukáš asi na druhý..to, co je na straně rozvodů stojí origo cca 230,- bez daně
Aha super tak to se dá Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2014 , 10:02   Citovat  

Ted jsem kontroloval hladinu oleje a koukam tak po motoru a našel jsem tam jeden volný drátek který není nikde zapojený :O má hnedou koncovku a je to zelený drátek je to na straně řidiče pod oknem. Přikládám foto. Jestli by někdo věděl od čeho je a kam patří Úsměv Ale zdá se, že vše funguje Úsměv

DSC_0357.JPG

DSC_0357.JPG, 746.88 kB
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2014 , 14:42   Citovat  

Tak jsem zjistil, že je to normální že se najdou nezapojené konektory. Že je to příprava na něco co má až vyšší výbava Úsměv
   Návrat  
H_71 je teď offline  H_71
PříspěvekZaslal: 21.6.2014 , 16:54   Citovat  

Ahoj, nevíte někdo, zdali je možné si nějak zablokovat/odblokovat stahování okénka u řidiče - tu druhou polohu, kdy okno jede až dolu/nahoru. Vybila se mi úplně baterka a po nabití funguje stahování jen na tu první.
Díky.
   Návrat  
H_71 je teď offline  H_71
PříspěvekZaslal: 21.6.2014 , 17:15   Citovat  

Tak už to mám. Vyjet s oknem zdola nahoru a ještě jednou zmáčknout.
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2014 , 18:48   Citovat  

Kynio napsal:
tak na tohle se chystám taky o víkendu. 110Kč jedna guma. Bylo mi řečeno že to dělají ty dva držáky gumový s objímkou, co drží právě tu stabilizační tyč. Je totiž hodně steřelá a vepředu je provizorně omotaná izolačkou gumovou aby to nemlátilo Úsměv) tak doufám, že to bude ten problém a klapání z kufru zmizí.

Tak bohužel nepomohlo. Stále něco vzadu klape/klepe. Při malých nerovnostech v nižších rychlostech. I ve vyšších samozřejmě. Čert ví co by to mohlo být. Nechám to prohlédnout
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2014 , 19:01   Citovat  

Kynio napsal:
Tak bohužel nepomohlo. Stále něco vzadu klape/klepe. Při malých nerovnostech v nižších rychlostech. I ve vyšších samozřejmě. Čert ví co by to mohlo být. Nechám to prohlédnout
Uložení tlumičů jsi měnil? Úsměv Taky mi to dělalo a taky jsem měnil první gumy a ty pomohly ale neco pořád zustalo a pak jsem vyměnil to uložení a zmizlo to uplně Úsměv
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2014 , 19:05   Citovat  

Co přesně si měnil?? tady mi z autoelegance poslali pdf.. tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech