Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 109 z 486
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 17.6.2014 , 13:24   Citovat  

Stealman: Že by to přibrzďoval ten plast, to mě nenapadlo. U mě se ručička vždy vrátí do správné polohy, ale při té akceleraci a následném brzdění se umí zasekávat,ale že by se zasekla úplně to naštěstí ne.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.6.2014 , 12:04   Citovat  

Ludia neviete ako je rieseny ABS kruzok na zadnej naprave? Potrebujem ho vycistit/vymenit ( odvrtanie senzoru nedopadlo najlepsie ). Nasiel som, ze sa da kupit cely HUB aj s loziskom, niekde uvadzaju ze pre ABS ale ja tam ten ozubeny kruzok nikde nevidim tudy odkaz

EDIT: tak uz som sa dopatral pravdepodobne k tomu co som chcel. Ziadne ozubene ABS koliesko tam nie je, je tam magnetic encoder + gumeny magneticky pruzok ( ktory je zniceny ). Predpokladam ze ten pruzok je sucastou naboja s loziskom.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 18.6.2014 , 21:25   Citovat  

ludia neporadite kde dostat kupit novy predny naraznik na accord 2004 sedan diesel? nedari sa mi najst. Napr take blatniky a podobne prkotiny najdem, ale narazniky nejak nie...
btw bude mi pasovat naraznik z poface na predface, resp. bude pasovat z tourera na sedan, resp. z benzinovej na dieselovu? dik
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.6.2014 , 21:53   Citovat  

TO scream: Já si při odvrtávání senzoru radši ten náboj sundal. Taky jsem čekal klasický ABS kroužek Velmi šťastný
Jinak sehnat by to mělo jít v pohodě, jako celek třeba v kelly: tudy odkaz případně asi kdekoliv jinde i levněji. Tohle bylo první na co jsem narazil.
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 18.6.2014 , 22:33   Citovat  

Zdarec chlapy, poradíte mi prosím? Chcu se jet podívat na tuhle A7G tudy odkaz Vy už tyto auta máte tak budete vědět na co si dát pozor při koupi že? Budu moc vděčný za rady a odpovědi. Když by ta koupě vyšla konečně bych si splnil sen.. Honda .
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.6.2014 , 23:04   Citovat  

Mourl napsal:
TO scream: Já si při odvrtávání senzoru radši ten náboj sundal. Taky jsem čekal klasický ABS kroužek Velmi šťastný
Jinak sehnat by to mělo jít v pohodě, jako celek třeba v kelly: tudy odkaz případně asi kdekoliv jinde i levněji. Tohle bylo první na co jsem narazil.

Odkaz nejde. Na Autokelly to chce spíš kód zboží. Taky řeším odvrtání čidla ABS vpředu. Předpokládám že bude stačit vysunout homokinetický kloub ven z náboje,abych to odvrtal. Doufám že nebude poškozený ten kroužek,který je nejspíš na tom homokineťáku někde...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2014 , 7:32   Citovat  

Tym ze sa neda kupit ten magneticky gumovy pasik zvlast tiez odporucam dat dole cely hub a az tak odvrtavat. I ked na druhej strane sa mi to podarilo bez problemov, dokonca aj ta strana kde je to znicene par dni fungovala. Nove naboje velmi nevidim pod 100E, na ebayi su aj za 50 o USA ani nehovorim Úsměv
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2014 , 8:35   Citovat  

piranha napsal:
ludia neporadite kde dostat kupit novy predny naraznik na accord 2004 sedan diesel? nedari sa mi najst. Napr take blatniky a podobne prkotiny najdem, ale narazniky nejak nie...
btw bude mi pasovat naraznik z poface na predface, resp. bude pasovat z tourera na sedan, resp. z benzinovej na dieselovu? dik

Skus tu: tudy odkaz Zdenek tam ma prave naskladnene nove vozy a je tam aj jeden A7G z 2005r. tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.6.2014 , 9:02   Citovat  

Takže v těhlici je průchozí díra a do ní je zastrčeno čidlo,které je v plastu a přichyceno šroubkem. Nic víc? Nevíte někdo z hlavy průměr? Že bych to celé rozebral a odvrtal a až přijde čidlo,tak ho už jen namontoval?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.6.2014 , 9:34   Citovat  

nejako tak, akurat ze na konci je to jemne zuzene, takze pozor aby si si neodvrtal aj magneticky encoder, vzdialenost medzi cidlom a hranou encodera ma byt 0,4-1,11mm takze odporucam dieru velmi nerozsirovat Úsměv

prikladam foto tudy odkaz encoder je ta cast co vykukuje na konci na lavej strane.

Ja som pouzil nejaky 4mm vrtak aby som si to prevrtal stredom na uroven encodera, potom vrtak okolo 8mm a priebezne vyskrabat/vytiahnut pinzetou, co ostane na stranach. Na konci si oznacit na mensom vrtaku hlbku do akej je mozne vrtat podla noveho abs senzora ( odhadom okolo 3-4cm). Ja som si na konci stale jemne zavrtal a zasvietil ledkou na telefone, ci sa este nedostavam skrz Úsměv

Prvy senzor mi trval asi 2 a pol hodiny druhy som mal za 30 min aj s nahodenim kolesa Úsměv
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 0:28   Citovat  

ahoj, měl bych dotaz.. nějak mě zlobí xenony.. Za jízdy mi přijde, že mi sem tam problikne levý xenon a teď jsem zjistil, že mi zhasíná pravý... prostě zhasne.. když vypnu a zapnu světla, tak zase svítí.. nevíte kde může být závada? btw už mi nesvítí ani levá parkovačka, ale ta asi jen praskla Velmi šťastný jak jí nejjednodušeji vyměnit? koukal jsem, že tam je fakt luxusní přístup Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 5:07   Citovat  

jakubM napsal:
ahoj, měl bych dotaz.. nějak mě zlobí xenony.. Za jízdy mi přijde, že mi sem tam problikne levý xenon a teď jsem zjistil, že mi zhasíná pravý... prostě zhasne.. když vypnu a zapnu světla, tak zase svítí.. nevíte kde může být závada? btw už mi nesvítí ani levá parkovačka, ale ta asi jen praskla Velmi šťastný jak jí nejjednodušeji vyměnit? koukal jsem, že tam je fakt luxusní přístup Velmi šťastný Velmi šťastný

Parkovačka přes podběh.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 5:53   Citovat  

Presne tak, pres podbeh a je to jednoducha a rychla vymena. A pokud ti problikava vybojka, tak to bude jenom kontakt. Mne to dela to same u CTR, kdyz jsem na navsteve na tom tankodromu v CR Velmi šťastný
   Návrat  
Santi je teď offline  Santi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 6:25   Citovat  

jakubM napsal:

Můžu potvrdit, že výměna levé parkovačky přes podběh. Zrovna včera jsem ji měnil. Jen pozor na ty plastový kolíčky..jeden mi nešikovností prasknul Velmi šťastný
Bohužel jsem u výměny zjistil, že mám bouli na rok staré levé pneu Smutný Takže budu muset koupit 2 nové pneu na předek Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 8:31   Citovat  

A nemaj ty xenony nějaké startéry nebo tak něco? přijde mi divné že zhasne a po vypnutí/zapnutí sětel zas svítí
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 8:52   Citovat  

Minule jsem měnil levou parkovačku normálně od motoru a to mám docela velké ruce...
   Návrat  
Mourl je teď offline  Mourl
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 10:47   Citovat  

JJ parkovačka jde vyměnit i od motoru, je to o zlomení ruky ale jde to.Lepší než si ohnout podběh,odřít lak a strhnout šrouby Velmi šťastný
Jinak k těm xenonům,doporučoval bych zkusit jako první vyměnit samotné výbojky.Mě občas jedna čínská taky nenastartovala a pomohla výměna za jinou.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 12:30   Citovat  

jakubM napsal:
A nemaj ty xenony nějaké startéry nebo tak něco? přijde mi divné že zhasne a po vypnutí/zapnutí sětel zas svítí

Mne tento problem sposoboval vadny napatovy menic/starter. Riesenie je vyemenit za cinsky za 20E.... zacal by som ale tym ze by som prehodil vybojky (prava/lava) a uvidis ci je problem vo vybojke alebo svetle.
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 14:57   Citovat  

scream napsal:
Mne tento problem sposoboval vadny napatovy menic/starter. Riesenie je vyemenit za cinsky za 20E.... zacal by som ale tym ze by som prehodil vybojky (prava/lava) a uvidis ci je problem vo vybojke alebo svetle.

Mě taky jeden po zapnutí minutu svítil, pak zhasnul a po nějaké době se zase sám rozsvítil a tak dokola.. Po vypnutí a zapnutí světel se rozsvítil hned.
Vyměnil sem staré výbojky za nové (osram) a bylo po problému. Zkusil bych prvně vyměnit výbojky než hned měnit startér. Cool
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2014 , 17:21   Citovat  

A nějaký doporučený odkaz na výbojky by byl? Úsměv
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2014 , 11:15   Citovat  

Zdravím lidi, nevíte náhodou jak zjistit přesný kód tovární barvy vozu ? Na štítku co je na vnitřní straně řidičových dveří jsem ho nenašel a ani na štítku co je ve víčku na nádrži. Mám červeného Accorda (asi Milano RED) a vzhledem k tomu, že je už spíš růžový ho nechávám přestříkat. Už dříve mi dělali přední nárazník a blatník a přijde mi že je to světlejší než zbytek auta i když jsem říkal, že to chci v originální barvě. Rád bych teď tomu předešel a nějak jim pomohl tu originální barvu zjistit (i za cenu toho že ten nárazník by pak holt vypadal světlejší, ale zbytek auta by byl tak jak má být).

Problém je že i těch Milano Red a i jiných barev je opět vícero druhů a každý je jiný .. proto by to chtělo přesný kód podle kterého by snad neměl být problém namíchat přesnou barvu.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2014 , 11:56   Citovat  

Já si teď nechal míchat grafitovou metalízu. Dal jsem mu kód a on že tahle barva má několik pododstínů,přišel s barevnýma štítkama,porovnal s lakem auta,namíchal do spraye. Dělal jsem rozstřik na kapotě okolo lišty masky a není to vůbec poznat. Jinak mě pobavilo,že kvůli vybledlému laku budeš nechat lakovat. To se v klidu rozleští a bude jak nový. Pokud to necháš lakovat a nebudeš se o to starat,pravidelně voskovat,tak to máš do 3 let znovu...
Tyhle pastelové barvy přes které není bezbarvý lak na to trpí. Jde o to,odleštit tu zoxidovanou vrstvičku někým kdo to umí.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2014 , 12:02   Citovat  

Ahoj bohužel to není tak jak říkáš a potvrdí to i každý znalý lakýrník že bohužel Honda tyhle červené dělala tak blbě, že je to červená barva POD lakem, který ale nemá (nebo má špatný)) UV filtr. Takže nerozleštíš nic, protože vybledl pigment barvy POD lakem. Hodně lidí už mi říkalo "to rozleštíš" a pak se divili že to nejde. Málokdo se setkal s tím, že vybledne barva krytá lakem. Ale Hondě se to holt povedlo Úsměv Prostě není jiná možnost než nová barva bohužel ..

U té červené je problém, že například R81 což je standardní Milano Red je mnohem světlejší než origo barva co tam mám - jak říkáš je jich více odstínů - bohužel zjistit přesnný kód té co tam mám se mi nepovedlo. Ale vzhledem k tomu, že se bude dělat komplet, tak to až tak nevadí, holt budde celé auto trochu "světlejší". Štítek s barvou se mi najít nepovedlo Úsměv
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2014 , 12:38   Citovat  

Stealman napsal:
Ahoj bohužel to není tak jak říkáš a potvrdí to i každý znalý lakýrník že bohužel Honda tyhle červené dělala tak blbě, že je to červená barva POD lakem, který ale nemá (nebo má špatný)) UV filtr. Takže nerozleštíš nic, protože vybledl pigment barvy POD lakem. Hodně lidí už mi říkalo "to rozleštíš" a pak se divili že to nejde. Málokdo se setkal s tím, že vybledne barva krytá lakem. Ale Hondě se to holt povedlo Úsměv Prostě není jiná možnost než nová barva bohužel ..

U té červené je problém, že například R81 což je standardní Milano Red je mnohem světlejší než origo barva co tam mám - jak říkáš je jich více odstínů - bohužel zjistit přesnný kód té co tam mám se mi nepovedlo. Ale vzhledem k tomu, že se bude dělat komplet, tak to až tak nevadí, holt budde celé auto trochu "světlejší". Štítek s barvou se mi najít nepovedlo Úsměv

S tou červenou POD lakem bych si tak jistý nebyl Ble Ať tak nebo tak, je pravda, že vybledne pigment a fajront. Navíc má Honda barvu v hrozně slabé vrstvě, což s faktem, že červená nejvíc trpí slunečním zářením = PINK ja vyšitý naštvanej Těch řečí o rozleštění jsem u taky pěknou řádku slyšel KO

Zrovna včera jsem odvezl Tourera do lakovny a hučel do nich, ať tam dají původní barvu (pro porovnání mají vnitřky dveří/vnitřní prahy) a navíc ať mi na to dají lak. Jinak kód barvy je na typovém štítku v motorovém prostoru - hrnec tlumiče na řidičově straně. Ale jak je to s pod-odstíny nevím...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2014 , 12:41   Citovat  

Ta červená co tam máš je metalická? Já myslel že je to klasická pastelka...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2014 , 12:48   Citovat  

To Dopis: Díky za info, mrknu se ještě tam, jestli tam něco bude Úsměv Jinak jak říkáš, vnitřky dveří jsou jasné vodítko .. sice neřeknou přesnej kód ale aspoň se dá porovnat

To Kmóďa: Metalíza to není, je to údajně prostě spodní barva a na tom clear lak .. bohužel špatnej.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2014 , 12:49   Citovat  

Dopis napsal:
...Těch řečí o rozleštění jsem u taky pěknou řádku slyšel KO

To myslíš o rozleštění téhle Honda červené? Pokud to není metalická barva ale obyčejná,nevim proč by byla překrytá lakem. Tohle je klasická pastelová červená,půlka rozleštěna...

Fotografie0638.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Fotografie0638.jpg, 877.92 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2014 , 12:54   Citovat  

Stealman takže když vezmeš abrasivní pastu,třeba Tempo na staré laky a zkusíš leštit,tak nemáš červený hadr? To vidím poprvé,pastelová nemetalická barva se sama o sobě leskne a obvykle se přes to lak nedává. Ten se dává přes metalízu,jelikož ta je sama o sobě matná...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2014 , 13:00   Citovat  

Jo přesně to co píšeš jsem si taky myslel, dokud jsem nepotkal svého Accorda a myslí si to hodně lidí, keří pak říkají "rozleštit". Bohužel opravdu je to lak přes barvu, která není metalická - a ten lak přestože nijak nechrání barvu pod ním před vyblednutím tak naprosto bezpečně zabraňuje opravě rozleštěním. Abrazivní pasta právě neudělá červený hadr, protože brousí jen lak, který je na povrchu. To se zkrátka Hondě fakt nepovedlo Úsměv

Rozleštěním laku bych maximálně vrátil lesk a možná trochu zlepšil jeho průhlednost (oživil o nějaký odstín barvu) ale pigment té barvě už nic nevrátí.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.6.2014 , 14:09   Citovat  

Je to divné,když koukám třeba sem tudy odkaz tak píšou že pro zachování odstinu Milano Red R81 se stříká červený podklad a lak R81 o žádném bezbarvém laku tam nic není...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina