Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 15
vojt4s je teď offline  vojt4s
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.6.2014 , 20:26   Citovat  

mišane, jestli ho navtívíš, tak mu přidej i jednu za mě, odměním to.

mě přes rok dluží 3000,-

věřím tomu, že se tu teď ten šmelinář jenom směje...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
misan je teď offline  misan
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.6.2014 , 20:41   Citovat  

opravdu nechápu jak člověk může mít takovou povahu, mě by hanba fackovala i ve spánku..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.6.2014 , 23:26   Citovat  

misan napsal:
tak bohužel jsem musím napsat tuto nemilou skutečnost a to s uživatelem eXi_,je to sice dva roky ale zjistil jsem to až nedávno po náštěvě u Streeta.
Scháněl jsem převodovku S80 z inegry, tak se mi nabídl, že jednu má. Po domluvě jsem si pro ni jel, sešli jsme se u Prahy. Převodvovka byla stříklá stříbrnou barvou, ale chyběl štítek. LSD měla, ale něvěděl jsem jak zjistit jestli je to daná S80 tak jsem v domění, že se jedná o ITR převodvku ji vzal. Teď se přišlo na to , že se jedná o převodovku S9B. Takže jsem přišel o nějakých 8000,- Kč.
Pokud má ně kdo na eXiho adresu nebo věděl kde je, tak mi to písněte, rád ho navštívím.

Hele to je fakt už pěkně na prd.

Není tomu tak dávno, co se zjevil na pražském srazu: MiniMaxiSraz Chodov s tím svým Roverem ... máte někdo foto, jak to auto vypadá??? Mělo UK značky ... jestli se nepletu a minulý týden stál podoboný Rover kousek od Danyho dílny ve Slaném ... shodou okolností modrý a shodou okolností na UK značkách ...

Ale včera tu byl ...

Zkusím se zeptat pár lidí, jestli o něčem nevědí.

eXi_.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
eXi_.jpg, 199.34 kB
   Návrat  
R3S je teď offline  R3S
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.6.2014 , 20:43   Citovat  

mě zas dohodil swap, pro kterej jsem si musel dojet , to nevadí , bohužel netušil že swap muisí mít polosy a LHD kabeláž , ne RHD , vem to čert , ale snad každej kdo něco kupoval s ním měl problém. jinak alespon motor co jsem od něj koupil byl dobrej
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 16:08   Citovat  

Člen Absik - odkaz - si nechal poslat budíky na C4G, budíky podle domluvy odeslány následující den po domluvě, čili 5.6, odeslání oznámeno mailem i s číslem balíku.
Po upozornění pošty, že nebyl balíček vyzvednut, jsem mu psal zde SZ (zatím nepřečtena), mail a přes Megušku jsem mu vzkazoval na FB, ať si budíky vyzvedne. Na FB napsal, že to neprodleně udělá.
Dnes se mi balík vrátil.

absik balík.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
absik balík.jpg, 132.24 kB
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 19:23   Citovat  

2 minor: ja to resim zalohou na ucet v hodnote prepravy a zbytek dobirka
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 19:28   Citovat  

No jo, asi děláš dobře.
Já se holt občas spálím.
   Návrat  
HondaCrxed9 je teď offline  HondaCrxed9
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 20:49   Citovat  

Ahoj, všem předem píšu: Petr Abosolon, Absík,Absi atd. jak mu kdo řiká :nepřijímá balíky, neplatí dluhy , pokud si neco objedná nepřijme to. neposílejte mu! Mám to odzkoušené tolikrát a mí kamarádi tak,takže vím že 100% nepřebere zísilku,nezaplatí dluh,... Jen taková malá rada pro všechny. Úsměv
   Návrat  
Zdendad je teď offline  Zdendad
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.6.2014 , 21:30   Citovat  

HondaCrxed9 napsal:
Ahoj, všem předem píšu: Petr Abosolon, Absík,Absi atd. jak mu kdo řiká :nepřijímá balíky, neplatí dluhy , pokud si neco objedná nepřijme to. neposílejte mu! Mám to odzkoušené tolikrát a mí kamarádi tak,takže vím že 100% nepřebere zísilku,nezaplatí dluh,... Jen taková malá rada pro všechny. Úsměv

No mně balík převzal dvakrát a bez problémů… není to tak dávno… to mi hlava nebere
   Návrat  
Mirič je teď offline  Mirič
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2014 , 21:49   Citovat  

od Exiho jsem bral B16 swap, vyzvedl jsem si u něj osobně, ale zapomněl k tomu přivízt poloosy, držáky, jednotku a pár blbostí, který ale pak nechal přivízt až ke mně domů....motor jsem na šroub rozdělal a je skoro vše v pohodě, teda doufám- ještě jsem ho nestartoval Úsměv ...takže ja s ním třeba neměl problém
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.6.2014 , 22:12   Citovat  

Mirič napsal:
od Exiho jsem bral B16 swap, vyzvedl jsem si u něj osobně, ale zapomněl k tomu přivízt poloosy, držáky, jednotku a pár blbostí, který ale pak nechal přivízt až ke mně domů....motor jsem na šroub rozdělal a je skoro vše v pohodě, teda doufám- ještě jsem ho nestartoval Úsměv ...takže ja s ním třeba neměl problém

"zapomněl" - určitě KO
   Návrat  
Mirič je teď offline  Mirič
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.6.2014 , 22:27   Citovat  

on nezapomněl, on to jen zprostředkovával....ale dal vše dopořadku a přivezl se i zbytek...takže no problem
   Návrat  
matuliik13 je teď offline  matuliik13
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 11:29   Citovat  

člen rrrumcajs - si nechal poslat výfuk Remus. Dohodli sme na urcitej sume + postovne. Posledna sprava znela ci by som mu ten vyfuk stihla poslat co najskor, ze to dost ponahla. Tak som to stihla za den odinstalovat z auta a na dalsi den mu to bolo odoslane. Na dalsi tyzden sa mi vyfuk vratil spät. odkaz
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 13:11   Citovat  

matuliik13 napsal:
člen rrrumcajs - si nechal poslat výfuk Remus. Dohodli sme na urcitej sume + postovne. Posledna sprava znela ci by som mu ten vyfuk stihla poslat co najskor, ze to dost ponahla. Tak som to stihla za den odinstalovat z auta a na dalsi den mu to bolo odoslane. Na dalsi tyzden sa mi vyfuk vratil spät. odkaz

Matka,
nikdy už to nerob. Počkaj dokedy pridu prachy na Tvoj učet. to je jedno, že si nová, kšeft je kšeft, já to tak robím vždy a s každým a funguje to. Ked naopak ludí požiadám o pomoc či vyísť v ústrety, nemajú pak problém.

je to dobrý přátele
   Návrat  
Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 13:20   Citovat  

ano presne tak aj ja to tak riesim a vyzera to byt asi najlepsie schodne riesenie to roiesit ako majk napisal přátele přátele nikto sa neodzube a kazdy je spokojny a je to ferovi obchod přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.7.2014 , 13:47   Citovat  

Madvad napsal:
ano presne tak aj ja to tak riesim a vyzera to byt asi najlepsie schodne riesenie to roiesit ako majk napisal přátele přátele nikto sa neodzube a kazdy je spokojny a je to ferovi obchod přátele

Eugen,
treba preložit z "cudzieho jazyka" >>odzubať<< = okrást!!!
Velmi šťastný

Inač ide to, že keď spravíš láskavosti, vyjdeš v ústrety, pomožeš, ludia skor urobi voči Tebe ústupok keď to potrebuješ!!! A o tom to je!!!
přátele
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.7.2014 , 15:41   Citovat  

Rad bych varoval ty ktery nechtej platit domluveny ( a jednoduchou podepsanou smlouvou potvrzeny) zavazky a zaroven dodal nadeji tem kterym je dluzeno: Nekdy v r. 2009 jsem prodal svoji prvohondu nejmenovanemu Hondarovi na splatky ( chteje pomoci mlade hondarske dusicce) - prestal splacet cca po pul roce, s celkovym dluhem 23000,- . Diky pomoci jednoho mistniho klubaka jsem to dal k soudu, ten pomerne rychle rozhodl a vec byla predana exekutorovi a dnes mi prisel dopis se zaverem, ze vse bylo uhrazeno. Celkovy ucet pro dluznika byl cca 40tis Kc.....
takze vymahat dluhy lze i realne v tomhle state, hurá....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.7.2014 , 15:46   Citovat  

A měl bys dobrého exekutora?
   Návrat  
D.R.H. je teď offline  D.R.H.
PříspěvekZaslal: 5.8.2014 , 13:12   Citovat  

Zdravím lidi, chci vás jen varovat před člověkem ze Znojma, který prodává i na facebookových stránkách, bazarech a tak auta na díly, dejte si pozor na domluvu, chtěl jsem od něj pár věcí z auta a poslal mi uplně něco jiného s 4x menší hodnotou a trvalo to asi tři týdny než se odhodlal to vůbec poslat, když jsem mu to psal tak ochotně nabízel zadarmo jinej díl z auta, po domluvě si mě vymazal z konverzace takže mu nešli psát zprávy a nic se nedělo, náhodou pak dával auto na díly na HC Face. Napsal jsem mu tam komentář, pak jsme se domluvily že mu ten balík pošlu zpět na dobírku...no nevyzvedl si ho, z facebooku si mě opět vymazal Cool hlavně že má vyděláno ZBYNĚK MINAŘÍK...
   Návrat  
chatek je teď offline  chatek
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2014 , 16:55   Citovat  

D.R.H. udělej si víkemdový výlet Mr. Green
   Návrat  
Tomas Civic je teď offline  Tomas Civic
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.8.2014 , 17:04   Citovat  

D.R.H. napsal:
Zdravím lidi, chci vás jen varovat před člověkem ze Znojma, který prodává i na facebookových stránkách, bazarech a tak auta na díly, dejte si pozor na domluvu, chtěl jsem od něj pár věcí z auta a poslal mi uplně něco jiného s 4x menší hodnotou a trvalo to asi tři týdny než se odhodlal to vůbec poslat, když jsem mu to psal tak ochotně nabízel zadarmo jinej díl z auta, po domluvě si mě vymazal z konverzace takže mu nešli psát zprávy a nic se nedělo, náhodou pak dával auto na díly na HC Face. Napsal jsem mu tam komentář, pak jsme se domluvily že mu ten balík pošlu zpět na dobírku...no nevyzvedl si ho, z facebooku si mě opět vymazal Cool hlavně že má vyděláno ZBYNĚK MINAŘÍK...
/ Mam tu samou zkusenost chtel sem zadni kotoucovou napravu sliboval mi ji tejden ze zavola ale nevolal kdyz sem mu volal rikal ze to uz sundava a ze to posle.Nedoporucuju s nim obchodovat
   Návrat  
Speedey je teď offline  Speedey
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.8.2014 , 5:50   Citovat  

PROČ tady musim tohle číst!! Měl jsem za to že u nás ve Znojmě jsou prohnilý Hondaři minulostí...to zase budou kšefty až někomu napíšu adresu "Znojmo" naštvanej
   Návrat  
Crxed je teď offline  Crxed
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2014 , 15:25   Citovat  

Viliem napsal:
Uživately CRXED ( Gábor Kajos ) Děkuji že si se pokusil mi tu pošpinit jméno,ti kteří semnou někdy udělaly nějaký obchod nebo semnou jakkoliv Rozumně a Normálně spolupracovaly ví a vědí že semnou nebyl problém a že nejsem žádný podvodník a ojebávač jak mě tu ty nazýváš.K věci abych tu vysvětlil proč spolu máme problém. Chtěl jsem od tebe přední ramena a stabilizátor na C5G 1.domluvily sme se po emailu protože si měl inzerát na bazos.cz na tom že mi tyto díly pošleš na Dobírku!! na jméno a adresu mojí přýtelkyně protože já od rána do večera pracuju! a že mi to ona převezme a při převzetí zaplatí částku za díly + poštovný který bylo extra drahý,doma jsem ji na to nechal peníze. Za pár dní cca týden dorazil balík....ovšem ty jsi mi ho poslal jentak bezhotovostně!!! A tím to začlo. Pak si mě hned začal terorizovat,na to já nejsem zvědavej a vůbec jsem o to nestál a takhle jsem to nechtěl.! 2.dal si mi číslo účtu kam ti mám poslat peníze,jenže já do zahraničí lidem peníze nikdy neposílal,zadal jsem tvůj účet a částku jenže to po mě chtělo nějaký IBAN a beztoho to nešlo odeslat,psal jsem ti to ale ignoroval jsi to. 3. dal si mi adresu abych ti to poslal složenkou ale nebylo v ní psč,takže jsem si na mapy.cz tu adrsu zadal a našel psč,ovšem jsem nemohl předpokládat že totožná adresa se na SLOVENSKU nachází ještě jako nějaký předměstí Galanty takže psč bylo někam jinam,odeslal jsem to na poště to stálo skoro 400kč a asi za 10 dní mi to přišlo zpět s tím že adresát nenalezen. Ono když jsi od 7 do 6 ti každej den v práci,nemáš řp. a ani sekretářku tak se to provádí složitě. Tohle všechno jsme si mohly ušetřit kdyby ses držel toho jak sme se v úvodu domluvily! Ale proč to dělat jednoduše když to jde i složitě!! 4.psal jsem ti jestly nemáš tady v čr nějakého známeho,že bych ty peníze poslal jemu a on pak tobě...ignorace,ptal jsem se jestly se nejezdíš do čr nebo jestly někdo za tebou.. ignorace. 5. během jednání jak tuto věc vyřešit si mi psal že chceš ode mě vzpěru ITR,když jsem ti zpátky napsal že není problém že ji mám a jestly chceš místo peněz poslat ji taky si se domě zas pustil kde sou ty peníze že nepřišly.

Já nikomu nic dlužnej zůstat nechci,nejsem socka,ale každej máme omezený schopnosti a vnímáme věci jinak.Díly od tebe jsem ani nepoužil,leží mi tu k ničemu a ještě k tomu jsem mezi Dlužníkama!
Aby se tato věc vyřešila...pokud jste někdo ochotný mi pomoct nebo říct jak panu Kajosovy mám na slovensko doručit dlužnou částku tak mě prosím kontaktujte.

ja sa nikomu nepokusim pospinit meno ale co je dost to je dost.
lebo toto uz sa taha kolem pol roka,a ked sem nenapisem tak stale by sa nedialo nic.
ale stale k tomu neverim ze s toho volaco bude...
Kontaktoval si ma mailom.
dobieku neslo spravit cez postu inak.
postovne vyslo dost penazi ale to som pisal ze polovicu zaplatim ja.
Prebral si to a si prestal odpisovat na maily...
Potom som hladal a nasiel som ta tu na hc.
keby ze tu ti nenapisem.uz nikdy mi neodpises na mail.
Ja nikoho neterorizujem!
Este ty ma nastav ako zleho nie?
ked ty mi dlzis a ignorujes s.spravy aj vsetko.
Nevrav ze si nemal cas 6mesiacov poslat tie peniaze.
Ja som nikoho neignoroval skor ty.
Pisal som ti ze znameho nemam a posli mi peniaze tam a tam bola aj adresa aj cislo uctu
Ked nechces byt dlznikom tak preco stale si?
Adresu mas alebo ti dam este raz.staci napisat ss ze chces adresu alebo cislo uctu nic zlozite.
A mostova je dedina.
a nie ulica v galante..aj to som ti pisal.

najvacsia sranda je to.
ze ja ti neumoznim zaplatit pořádnej výtlem
   Návrat  
Crxed je teď offline  Crxed
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.8.2014 , 16:54   Citovat  

M@jk napsal:

Ola,
slyšel jsem na Tebe nějaké řeči, ale ignoroval jsem je a obchodoval s Tebou a nebyl problém!!!

Hele,
na to si zvykni, až na pár vyjímek, to lidi - ČEŠI ČI SLOVÁCI VŽDY ZBYTEČNĚ KOMPLIKUJÍ. A to většina. Mám praxi z několikaletého provádění špeditérství a nebyl problém Platby z ČR na SR a ze SR na ČR také, jde to rychle a levně. Stačí jen komunikovat.
Mohu říci, že je opravdu potřeba držet se dohody. Lidem jsem občas i vnucoval svůj postoj, návrh řešení, protože byl nejlevnější, nejrychlejší a vždy fungující a o to šlo v případech, když oni chtěli platit stovky korun za poštovné, balné, dopravu či platby. Jak byli překvapeni, že to lze, jde levně a rychle.

Jestli Ti přišel balík bez dobírky, vůbec bych ho nepřebíral, už jsem dávno poučen.

Na druhou stranu, byl jsi to Ty, kdo ho převzal a měl to řešit, ne do řešit do května. My všichni máme práci, další business, dvě děti atd. a??? Stíháme, zařídíme si to. Na druhou stranu kolega mohl být vstřícnější a uznat, že udělal chybu.

Právě proto už na lidi kašlu!!!Pardon na vybrané ...

Jinak už vyřešeno???

neni nic vyreseno
neviem preco nevie poslat peniaze ze vraj nema cas.
ti si snim obchodoval, aj ja s tebou nebol problem.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.8.2014 , 18:24   Citovat  

Crxed napsal:
neni nic vyreseno
neviem preco nevie poslat peniaze ze vraj nema cas.
ti si snim obchodoval, aj ja s tebou nebol problem.

Jejda,
to je na hovienko ... Smutný

Kedy sme spolu obchodovali, prosim, pripomen sa ... Úsměv ÁÁÁ, už viem, slovenský crxman. Ďakujem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.8.2014 , 22:12   Citovat  

zzzzzzz
   Návrat  
Carlos66 je teď offline  Carlos66
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 19:49   Citovat  

Viliem napsal:
Uživately CRXED ( Gábor Kajos ) Děkuji že si se pokusil mi tu pošpinit jméno,ti kteří semnou někdy udělaly nějaký obchod nebo semnou jakkoliv Rozumně a Normálně spolupracovaly ví a vědí že semnou nebyl problém a že nejsem žádný podvodník a ojebávač jak mě tu ty nazýváš.K věci abych tu vysvětlil proč spolu máme problém. Chtěl jsem od tebe přední ramena a stabilizátor na C5G 1.domluvily sme se po emailu protože si měl inzerát na bazos.cz na tom že mi tyto díly pošleš na Dobírku!! na jméno a adresu mojí přýtelkyně protože já od rána do večera pracuju! a že mi to ona převezme a při převzetí zaplatí částku za díly + poštovný který bylo extra drahý,doma jsem ji na to nechal peníze. Za pár dní cca týden dorazil balík....ovšem ty jsi mi ho poslal jentak bezhotovostně!!! A tím to začlo. Pak si mě hned začal terorizovat,na to já nejsem zvědavej a vůbec jsem o to nestál a takhle jsem to nechtěl.! 2.dal si mi číslo účtu kam ti mám poslat peníze,jenže já do zahraničí lidem peníze nikdy neposílal,zadal jsem tvůj účet a částku jenže to po mě chtělo nějaký IBAN a beztoho to nešlo odeslat,psal jsem ti to ale ignoroval jsi to. 3. dal si mi adresu abych ti to poslal složenkou ale nebylo v ní psč,takže jsem si na mapy.cz tu adrsu zadal a našel psč,ovšem jsem nemohl předpokládat že totožná adresa se na SLOVENSKU nachází ještě jako nějaký předměstí Galanty takže psč bylo někam jinam,odeslal jsem to na poště to stálo skoro 400kč a asi za 10 dní mi to přišlo zpět s tím že adresát nenalezen. Ono když jsi od 7 do 6 ti každej den v práci,nemáš řp. a ani sekretářku tak se to provádí složitě. Tohle všechno jsme si mohly ušetřit kdyby ses držel toho jak sme se v úvodu domluvily! Ale proč to dělat jednoduše když to jde i složitě!! 4.psal jsem ti jestly nemáš tady v čr nějakého známeho,že bych ty peníze poslal jemu a on pak tobě...ignorace,ptal jsem se jestly se nejezdíš do čr nebo jestly někdo za tebou.. ignorace. 5. během jednání jak tuto věc vyřešit si mi psal že chceš ode mě vzpěru ITR,když jsem ti zpátky napsal že není problém že ji mám a jestly chceš místo peněz poslat ji taky si se domě zas pustil kde sou ty peníze že nepřišly.

Já nikomu nic dlužnej zůstat nechci,nejsem socka,ale každej máme omezený schopnosti a vnímáme věci jinak.Díly od tebe jsem ani nepoužil,leží mi tu k ničemu a ještě k tomu jsem mezi Dlužníkama!
Aby se tato věc vyřešila...pokud jste někdo ochotný mi pomoct nebo říct jak panu Kajosovy mám na slovensko doručit dlužnou částku tak mě prosím kontaktujte.

Ty vogo, do očí bijící !!! VRAŤ SE NA ZÁKLADKU A ZOPAKUJ SI ČEŠTINU !!!
   Návrat  
KingsKiller je teď offline  KingsKiller
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.8.2014 , 20:01   Citovat  

Carlos66 napsal:
Ty vogo, do očí bijící !!! VRAŤ SE NA ZÁKLADKU A ZOPAKUJ SI ČEŠTINU !!!

přýtelkyně pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem sopťa sopťa
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.8.2014 , 8:53   Citovat  

Crxed napsal:
ja sa nikomu nepokusim pospinit meno ale co je dost to je dost.
lebo toto uz sa taha kolem pol roka,a ked sem nenapisem tak stale by sa nedialo nic.
ale stale k tomu neverim ze s toho volaco bude...
Kontaktoval si ma mailom.
dobieku neslo spravit cez postu inak.
postovne vyslo dost penazi ale to som pisal ze polovicu zaplatim ja.
Prebral si to a si prestal odpisovat na maily...
Potom som hladal a nasiel som ta tu na hc.
keby ze tu ti nenapisem.uz nikdy mi neodpises na mail.
Ja nikoho neterorizujem!
Este ty ma nastav ako zleho nie?
ked ty mi dlzis a ignorujes s.spravy aj vsetko.
Nevrav ze si nemal cas 6mesiacov poslat tie peniaze.
Ja som nikoho neignoroval skor ty.
Pisal som ti ze znameho nemam a posli mi peniaze tam a tam bola aj adresa aj cislo uctu
Ked nechces byt dlznikom tak preco stale si?
Adresu mas alebo ti dam este raz.staci napisat ss ze chces adresu alebo cislo uctu nic zlozite.
A mostova je dedina.
a nie ulica v galante..aj to som ti pisal.

najvacsia sranda je to.
ze ja ti neumoznim zaplatit pořádnej výtlem

Gabo,
to se děláte už srandu.

To je snad na kupujícím, aby si vymyslel, jak si to zařídí. Každý má na FB stovky přátel, ale když dojde na lámání chleba, tak nikdo nemůže, nemá čas atd. ... já myslel, že už to je zaplacené.
   Návrat  
Mejla je teď offline  Mejla
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.8.2014 , 12:54   Citovat  

Zdravím,nezna tu nekdo osobne uzivatele danydon,vlastním jmenem Daniel Donée.
Prodal jsem mu kridlo ala ek9 ktere jsi jiz minuly patek vyzvednul ale od te doby se neozval nic,slibil ze me posle 1500 hned v patek a ze je budu mit nejdyl do pondeli.
Bohuzel uz je patek a penize na ucet nedorazili Smutný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužníci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 13, 14, 15  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina