Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Lidi sou závistiví svině
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 3
schizi je teď offline  schizi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 22:44   Citovat  

Tak sem dnes přijel z práce, parknul sem Hanicku vedle baraku, a kdyz se po hodce vratim tak je to strasny pohled Bueee . Nějaká závistivá svině mi to obešla klíčem Bueee . Kompletně dokola. Haničku sem si přivez minulý týden v pondělí, a po týdnu se najde nějakej šmejd co mi ji zkurví. Chápete to?? Chytit toho člověka tak to jentak nerozdejchá....

DSC00506.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC00506.JPG, 331.96 kB

DSC00505.JPG

DSC00505.JPG, 304.77 kB

DSC00503.JPG

DSC00503.JPG, 302.3 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 22:47   Citovat  

všichni víme, že to může udělat jen ubožák, zkus se nad tím povznést a nějak to přežít a spravit .. zas bude dobře Mrk
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček

za to bych sekal ruce.tohle nedokazu pochopit proc lidi :mravenec: auta.nedejboze treba po novem laku.
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka

Tak od ted za tyden tomu XXXXX upadne ruka je to dobrý

PS: u ramene
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
eric je teď offline  eric
1 háčko

nevim co dodat,tohle na me cekalo na zadnim blatniku :

Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 22:49   Citovat  

Lidi co tohle dělají jsou fakt ubožáci.
Když tohle vidím tak cítím vztek jako by to bylo na mém vlastním autě naštvanej
   Návrat  
schizi je teď offline  schizi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 22:53   Citovat  

No povznest - to neni tak snadne Bueee .Melo tak pekny lak a ted to budu muset nechat spravit za nemale penize Smutný . Njn ale neda se nic delat, jen se bojim ze kdyz to necham spravit tak dalsi den to nekdo udela znova...
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 22:53   Citovat  

nejhorsi je ta bezmocnost,temer se tomu neda ubranit Bueee ja uvazuju s brachou o nejakym reseni jedno je garaz ale tu mam dost daleko od baraku cca 2km takze pro moje ouziti temer k nicemu takze prichazi druha varianta a tou je web kamera za barakem je parkoviste temer porad volny tak budem stat tam a sledovat auta kamerou jinak to asi nejde sice to nezabrani primo poskozeni ale snad to pomuze najit vinika,me uz taky nekdo lopal z auta znak kerej nikomu k nicemu nemuze bejt az nekoho chytim tak mu ruce zmrzacim tak ze se s nima ani nenazere vocas
   Návrat  
eric je teď offline  eric
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 22:55   Citovat  

schizi napsal:
No povznest - to neni tak snadne Bueee .Melo tak pekny lak a ted to budu muset nechat spravit za nemale penize Smutný . Njn ale neda se nic delat, jen se bojim ze kdyz to necham spravit tak dalsi den to nekdo udela znova...

mas to asi jedno...tomu mymu umelci taky bylo asi malo kdyz videl rejhu od predniho blatniku pres svetlo,vlnovkou pres kapotu az k druhymu blatniku klicem - a to sem mel jeste fantomacky polepy, protrhany diky tomu
   Návrat  
prochy13 je teď offline  prochy13
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 22:56   Citovat  

Chytit tohodle kripla přitom tak bych mu to vyškrábal hluboko do ksichtu.... naštvanej naštvanej
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 22:59   Citovat  

nedavno jsem videl komplet poskrabane auto (passat) - vsechny dily...nechtel bych wc
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 23:14   Citovat  

No je to fakt svinstvo, někteří lidi jsou fakt závistiví ubožáci Smutný
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 23:20   Citovat  

vítejte v klubu, mě nedávno při vyhlášení v soutěži vybrali Punto před plnou hospodu uprostřed dne, zničili zámky, když poznali, že tudy cesta nevede, tak rozbili okno, kůli dvou bundám, baťůžku s diplomkou a psím žrádlem Bueee
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 23:23   Citovat  

Sfině ... ale jak říká posero ... kameru, ale s dobrým rolišením ... chvíli ho detailně točit ... a pak na něj vlítnout ... a pak zavolat policii ... a když se bude :mravenec: bránit ... že on nic ... tak vytáhnete DVD ve vysoké kvalitě ... a podáte na něj s ještě větším úsměvem trestní oznámení ... SEKAT RUCE
   Návrat  
posero je teď offline  posero
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.5.2008 , 23:44   Citovat  

M@jk napsal:
Sfině ... ale jak říká posero ... kameru, ale s dobrým rolišením ... chvíli ho detailně točit ... a pak na něj vlítnout ... a pak zavolat policii ... a když se bude xxxx bránit ... že on nic ... tak vytáhnete DVD ve vysoké kvalitě ... a podáte na něj s ještě větším úsměvem trestní oznámení ... SEKAT RUCE

policii do toho tahat nebudu proste se jenom pojistim ze uz to nikdy neudela,policie mu nemuze temer nic udelat bohuzl ma svazane ruce diky zakonum,nj zijeme v kocourkove Tak to valím bulvy
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 0:09  Naposledy upravil M@jk dne 27.5.2008 , 5:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Trestní oznámení je zadarmo a zabývat se jím musí ... takže pokud doložíš, že poškodil Tvou věc ... je to jen o tom, že bud chceš to řešit anebo ne ... a jestli je pro Tebe "lacinější" to opravit a opět riskovat ... myslím, že člověk by neměl být laksní ... !!!
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 1:33   Citovat  

posero napsal:
policii do toho tahat nebudu proste se jenom pojistim ze uz to nikdy neudela,policie mu nemuze temer nic udelat bohuzl ma svazane ruce diky zakonum,nj zijeme v kocourkove Tak to valím bulvy

Ale může,mýho škrabače odsoudili k 12ti měsíční podmínce a náhradě škody,po tlamě dostal už u auta svatoušek
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 5:56   Citovat  

Bány napsal:
vítejte v klubu, mě nedávno při vyhlášení v soutěži vybrali Punto před plnou hospodu uprostřed dne, zničili zámky, když poznali, že tudy cesta nevede, tak rozbili okno, kůli dvou bundám, baťůžku s diplomkou a psím žrádlem Bueee
Pronim že to tak napíšu ale je to tvoje blbost. Né pro nic za nic jsou všude upoutávky že "Vaše auto není trezor" a každá kravina na sedadle je láká protože neví jestli i ta bunda je prázdná nebo v ní není peněženka.

Jinak by mě děsně zajímalo co to je za lidi co tak poškrábou lak. Ti co se mají dobře a žijou si v pohodě asi těžko. Jen blbci co se neumí o sebe postarat asi a závidí.
   Návrat  
Kuna2 je teď offline  Kuna2
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 6:47   Citovat  

M@jk napsal:
Sfině ... ale jak říká posero ... kameru, ale s dobrým rolišením ... chvíli ho detailně točit ... a pak na něj vlítnout ... a pak zavolat policii ... a když se bude xxxx bránit ... že on nic ... tak vytáhnete DVD ve vysoké kvalitě ... a podáte na něj s ještě větším úsměvem trestní oznámení ... SEKAT RUCE

Tak jednoduchý to není. Jednak tě tak kamera a záznamový zařízení bude stát víc než auto (a zázračný rozlišení to určitě nebude) a navíc budeš mít možná i problém, že někoho venku nahráváš a zaznamenáváš (ochrana osobních údajů). Promiň, ale jednoduchý to prostě není.
Jinak mám taky asi 14 dní odřenej a promáčklej zadní blatník od nějakýho debila na parkovišti od jeho dveří nebo nákupního košíku, nevím. A to jsem byl v krámě 15 minut.
   Návrat  
SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 6:54   Citovat  

Už jsem si zvykl že auto po mém zručném zamaskování škrábanců má druhý den dalších 10. Někdo si prostě řekne:"Sem se musím vejít!", tak to tam pošle i kdyby měl druhému vorvat celý auto. Hlavně že má zaparkováno!!!! naštvanej
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 7:04   Citovat  

Já to říkám pořád naštvanej . Já někoho takovýho nachytat jak by něco dělal s "mým" autem tak ho asi opravdu zabiju. KO
   Návrat  

SpaceMan je teď offline  SpaceMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 7:10   Citovat  

rooney napsal:
Já to říkám pořád naštvanej . Já někoho takovýho nachytat jak by něco dělal s "mým" autem tak ho asi opravdu zabiju. KO

A kor když jde o Hondí OK Nejhorší jsou řidičky jeepařky... Ty bych vraždil na potkání. Tuhle se mi stala kuriozita! Jedu si v tarze a najednou koukám, že se na mě z boku lepí před světlama jeep. Jen tak tak uhnu a na světlech celej nasranej vylezu. V Jeepu Cheroke bloncka velký masařky na xichtě. Říkám jí:"Kam čumíš, ty krá*o?!!! Od čeho máš ty zrcátka?!!!" Ona si srolovala okýnko a povídá:"Di do háje, nemáš to mít tak nízký!" Ty voe, stát tam ještě chvilku tak jí asi zmasakruju...

naštvanej to snad ne
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 7:13   Citovat  

schizi: cejtim s tebou Bueee tohle je svinstvo...

nablejskaný auto na ulici je magnet pro takovýhle ubožáky Smutný
   Návrat  
Rysa je teď offline  Rysa
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 7:16   Citovat  

pochopte uz ze dokud to auto nemate v loznici tak si snim kazdej muze delat co chce v tu chvili jak od nej odejdete neni uz vase a kazdej muze prijit a rozbit to na sracku - a ty kecy ze kdybych ho chytil atd to je jasny ze nikdy nikoho nechytite to mel akorat pako tehdy takovy stesti taky bych si pral to zazit by me ale zavreli pak hned
   Návrat  
Darila je teď offline  Darila
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 7:18   Citovat  

Kamarádi, tak to je mi líto, že Vaším Honda bylo se zavistí ublíženo. Nedokáži pochopit lidi, co dokáží jen tak projdou kolem auta s klíčem... Aji, když člověk parkuje na veřejnmém místě, kde je spousta lidí, tak svědek pro jistotu není žádný... Ble
   Návrat  
V@P je teď offline  V@P
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 7:26   Citovat  

Přesně tak dneska se radši každej kouká jinam Smutný
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 7:29   Citovat  

Henges napsal:
Pronim že to tak napíšu ale je to tvoje blbost. Né pro nic za nic jsou všude upoutávky že "Vaše auto není trezor" a každá kravina na sedadle je láká protože neví jestli i ta bunda je prázdná nebo v ní není peněženka.

Jinak by mě děsně zajímalo co to je za lidi co tak poškrábou lak. Ti co se mají dobře a žijou si v pohodě asi těžko. Jen blbci co se neumí o sebe postarat asi a závidí.
jak můžeš tohle napsat ,že ten kdo něco má je vlastně blbej...podle mne je NORMÁLNÍ NEKRÁST . Jestli se jedná o auto nebo o dům je jedno,nebo snad doma nikdo nemá cenné věci...dům také není trezor...moje peněženka v kapse taktéž není trezor....
a k svázanosti rukou policie?? zákonem?? blbost ,svazuje si je sama a ráda...proč nedělat represe někde kde to má lehkou odezvu a to je normální občan neznalí přesně svých práv a neorientující se v zákoně,nebo si má vybrat klasické recividisty(byť jen čorkaře)kteří vědí že si max chvíli posedí u stolu policisty který odťuká svoje do psacího stroje,má svoje procento vyřešeno....schválně se koukněte kde dnes všude potkáte policisty...jestli na klasickém rejžovním místě s plácačkou v ruce,či jako preventivní hlídky v ulicích...třeba v Praze v Karlově ulici tam projížděj rádi...doporučuju si tam půl dne postát až pojedeu...i v zimě jezdí se staženým okénkem...přistoupí k němu zavalitý hnědočech vstrčí ruličku tisícovek a hlídka má splněno...nedívá se neslyší...jj peněženka a kabelka není váš trezor...tak tam nic nenoste,přinejmenším dávejte najevo že nejste turisti...
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 7:44   Citovat  

jak to tak sleduju , tak je asi nejlepsi mit auto az po strechu spinavy jak prase a do zadu hodit jeste hromadklu nejakyho humusu a krumpac , pak si toho snad nikdo nevsimne Smutný
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 7:55   Citovat  

PAKO napsal:
jak můžeš tohle napsat ,že ten kdo něco má je vlastně blbej...podle mne je NORMÁLNÍ NEKRÁST . Jestli se jedná o auto nebo o dům je jedno,nebo snad doma nikdo nemá cenné věci...dům také není trezor...moje peněženka v kapse taktéž není trezor....
a k svázanosti rukou policie?? zákonem?? blbost ,svazuje si je sama a ráda...proč nedělat represe někde kde to má lehkou odezvu a to je normální občan neznalí přesně svých práv a neorientující se v zákoně,nebo si má vybrat klasické recividisty(byť jen čorkaře)kteří vědí že si max chvíli posedí u stolu policisty který odťuká svoje do psacího stroje,má svoje procento vyřešeno....schválně se koukněte kde dnes všude potkáte policisty...jestli na klasickém rejžovním místě s plácačkou v ruce,či jako preventivní hlídky v ulicích...třeba v Praze v Karlově ulici tam projížděj rádi...doporučuju si tam půl dne postát až pojedeu...i v zimě jezdí se staženým okénkem...přistoupí k němu zavalitý hnědočech vstrčí ruličku tisícovek a hlídka má splněno...nedívá se neslyší...jj peněženka a kabelka není váš trezor...tak tam nic nenoste,přinejmenším dávejte najevo že nejste turisti...
Slovíčkaření... psal jsem že to je blbost, ne že je někdo blbej. Pokud vidíš rozumné nechávat něco v autě viditelně tak prosím Mrk
   Návrat  
Keak je teď offline  Keak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2008 , 8:03   Citovat  

nechápu čeho všeho sou lidi schopný a proč..zabil bych ho vidět ho šahat na Honda
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Lidi sou závistiví svině
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina