Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Utěsnění výfuku
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
.:Generic:. je teď offline  .:Generic:.
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 20:21   Citovat  

Zdarte, koupil jsem 4-2-1 svody (Made in PRC), na auto jakš takš sedly, akorát potřebuji vyřešit utěsnění mezi středovým dílem a druhým dílem svodů, co je pod autem. Kat nemám..není na něj místo.
Problém je v tom, že originál drátěné kuželové těsnění má +- stejný vnější průměr jako kruhová část vyčnívající z čína svodů. takže nemůžu donut nasunout na ony svody. Jak mám výfuk utěsnit? koupit 20 různých kuželových těsnění, tak aby měly vnější průměr na Hondu a vnitřní byl co největší? Nebo použít nějakou pásku na výfuky? Spoj zkrátka netěsní..a auto prdí jako s děravým laufem.

Přikládám "technický" nákres Velmi šťastný

20062011062.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
20062011062.jpg, 788.25 kB
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 20:32   Citovat  

Dobrý den. chtěl bych vám poradit, já to řešil tak, jelikož na legendovi žádné těsnění nebylo, tudíž jsem zakoupil podle průměru trubky a bylo to. U nynějšího legenda mám natočeny azbestový provázek a taky to drží vždycky tak půl roku než to vyfoukne. Hihi

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 20:36   Citovat  

Brnďo, vykat mi vážně nemusíš Velmi šťastný ..nojo, ale v kelly budou vědět prd, když tam přijdu a řeknu že chci těsnění s vnitřním průměrem xy.. nebo se pletu?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 20:41   Citovat  

.:Generic:. napsal:
Brnďo, vykat mi vážně nemusíš Velmi šťastný ..nojo, ale v kelly budou vědět prd, když tam přijdu a řeknu že chci těsnění s vnitřním průměrem xy.. nebo se pletu?
ok tak koukni sem tady máš různé průměry tudy odkaz ono to asi jinak nepujde, ja měl taky zlehoučka volnější, drželo ale snado si jej stahl, tak sem jej tam nalepil tim cementem na vyfuk a pohoda Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 21:06   Citovat  

Díky, zítra přeměřím jak velý potřebuji a objednám. Zítra stejně zkusím frknout do kelly a něco vymyslet. Že smrdím jako Fanouš mě nevadí, ale te zvuk.. to je děs KO

Kdyby někoho napadl jakýkoliv konstruktivní nápad, sem s ním wokurka

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 21:19   Citovat  

.:Generic:. napsal:
Díky, zítra přeměřím jak velý potřebuji a objednám. Zítra stejně zkusím frknout do kelly a něco vymyslet. Že smrdím jako Fanouš mě nevadí, ale te zvuk.. to je děs KO

Kdyby někoho napadl jakýkoliv konstruktivní nápad, sem s ním wokurka
jo ten zvuk znam, prdi to jak kdyby si mel ruplej lauf Úsměv) a ten smradek jde krasne do kabiny Úsměv

Ivoss je teď offline  Ivoss
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.6.2011 , 23:31   Citovat  

Je to úplně jasné, máš 1,5 VTEC-E a ten má na středním dílu o číslo menší přírubu, než bývá na honďáckých katalyzátorech. Tam žádný kroužek nedáš, protože takový, aby to pasovalo k těmhle svodům neexistuje. Řešení je několik - navařit na střední díl větší přírubu, buď ze starého katalyzátoru, nebo z koncového dílu výfuku z anglána (japonské modely mají na koncáku tu stejnou malou přírubu, co máš ty). Nebo sehnat starší originál katalyzátor, zkrátit trubku středního dílu a navařit 3 děrovou přírubu ke katalyzátoru. Já to řešil tak, že jsem použil starší honďácký katalyzátor a jiný střední díl, určený na 5.generaci, tato kombinace byla ale moc krátká a musela se prodlužovat trubka středního tlumiče o 5 cm. Jo holt, to je ten domácí tuning no Velmi šťastný.
A jinak doporučuju, aby ta příruba mezi svody a středním dílem chodila tak jak má, kulová dosedací plocha na těsnicím kroužku a šrouby s pružinama tam nejsou pro srandu - kdybys to spojil "natvrdo", dlouho by ti ty china svody nevydržely, nehledě na to, že do celého výfuku by se přenášely pohyby motoru vůči kastli.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Utěsnění výfuku
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina