Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Strana 62 z 100
RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.10.2015 , 22:16  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 27.11.2016 , 10:27, celkově upraveno 5 krát. Citovat  

Tak dávám report co se týče slavných poloos.

Pravou poloosu jsem objednal a byla mi dodána po 3 dnech odtud: tudy odkaz balík přišel ze Slovenska z firmy Import poloos Košice, je nová, vypadá kvalitně udělaná, kroužek ABS sedí na zuby, přišla hezky zabalená, včetně nové pojistné matice a bez závaží HaHaaa - odkud doopravdy pochází nevím, snad to není vyloženě levná čína Velmi šťastný co vydrží klouby atd. se uvidí. Cenovka 4200,- i s dopravou/dva roky záruka. Sedla tam v pohodě jak na drážkování, tak délkou. kouř

Kouknul jsem i na levou poloosu a zjistil jsem, že ta na sobě má závaží dokonce DVĚ vedle sebe (na úrovni olejové vany). Pod jedním je jak nová a pod druhým závažím, už začínala povrchová koroze. Takže jsem obě závaží odstranil, vybrousil rez a poladil barvou (žádný zeslabení není patrný) Úsměv

Při jízdě žádný nepříjemnosti ani vibrace (zkoušeno do 150 km/h). Možná mi přijde, že je to úplně ideální, dřív tam lehký vibrace kolem 130 km/h byly, ale spíš to už dělali pneu na konci sezony, dnes jsem nahodil nově vyvážený zimáky a nebo taky za ten pocit muže placebo efekt Velmi šťastný zkusím na hladký dálnici do Vmax a uvidí se Úsměv Ale stejně, proč by tam ty závaží dávali dokonce dvě, když tam defakcto být nemusí? to mi hlava nebere

Edit: Vmax vyzkooušen a přežila Velmi šťastný
Edit2: Má za sebou 30t km a drží HaHaaa
Edit3: I manžety jsou pěkný, čínský jsou většinou po pár km v haji a tyhle se ještě lesknou Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.10.2015 , 22:19   Citovat  

Simarik napsal:
chceš radu ? vůbec tam 14ky nedávej ! to auto vůbec nedrží na silnici !!! minimálně ty 15ky je to dobrý

Souhlas 15 ideál na zimu a 16 na léto Velmi šťastný
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2015 , 8:15   Citovat  

Add poloosy: je to problém snad u každé Hondy, kde se poškodí gumové těsnění kolem závaží, pak se tam drží vlhkost, nečistoty a pracuje to poměrně rychle.. pokud se závaží sundá nic se neděje - nevypozorovány žádné vibrace, aftermarketové poloosy ty závaží nemají, proč asi Velmi šťastný
Ty poloosy z Břeclavi jsou ještě docela palba, doporučuju je nakoupit z Polska, přijde to tam takřka na polovičku, je možné je koupit jak kompletní, tak holé tyče. Měl jsem v ruce odtud holé tyče na HR-V a kvalita zpracování za mě výborná, bez problémů šly nasadit původní klouby.. jednu chvíli je poláci nabízeli i přes CZ aukro, na PL aukru pro změnu nechtějí posílat za hranice, tak je dobré mít někoho, kdo tam má P.O Box je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2015 , 8:34   Citovat  

Bullseye napsal:
Add poloosy: je to problém snad u každé Hondy, kde se poškodí gumové těsnění kolem závaží, pak se tam drží vlhkost, nečistoty a pracuje to poměrně rychle.. pokud se závaží sundá nic se neděje - nevypozorovány žádné vibrace, aftermarketové poloosy ty závaží nemají, proč asi Velmi šťastný
Ty poloosy z Břeclavi jsou ještě docela palba, doporučuju je nakoupit z Polska, přijde to tam takřka na polovičku, je možné je koupit jak kompletní, tak holé tyče. Měl jsem v ruce odtud holé tyče na HR-V a kvalita zpracování za mě výborná, bez problémů šly nasadit původní klouby.. jednu chvíli je poláci nabízeli i přes CZ aukro, na PL aukru pro změnu nechtějí posílat za hranice, tak je dobré mít někoho, kdo tam má P.O Box je to dobrý

Ano, na Aukru nabízej ty PL poloosy a tyčky, já pak našel ještě akorát v Německu nějakou firmu (otázka, zda je to fakt Německo), tyhle z Břeclavi je otázka
   Návrat  
Simarik je teď offline  Simarik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2015 , 9:57   Citovat  

reznicek9 napsal:
Souhlas 15 ideál na zimu a 16 na léto Velmi šťastný

no a nebo jako já 17 na zimu jako špalky a 18 na léto muhehe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2015 , 10:49  Naposledy upravil RIZ3K9 dne 21.10.2015 , 10:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak určitě ze se dají sehnat levněji, ale pro mě byl prioritní čas a nějaká jistota že budou sedět. A navíc je to porad čtvrtina ceny originálu HaHaaa a kdyz se vysypou klouby tak tam přendám původní a pohoda. Ale myslím ze by mohli vydržet, jezdí s tím přítelkyně a ta má lehkou nohu Velmi šťastný tu poloosu jsem zlomil já, když jsem s tím jel po hodně dlouhý době svatoušek , ale tak alespoň při příležitosti, že to bylo na heveru jsem vyčistil brzdy a zjistil vymlaceny tyčky stabilizátoru VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.10.2015 , 10:53   Citovat  

Simarik napsal:
no a nebo jako já 17 na zimu jako špalky a 18 na léto muhehe

Hold lepší oddíl pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2015 , 13:04   Citovat  

nemáte někdo tucha, jak se může dostávat trochu vody pod rezervou u c7g 5d? dělá mi to odjakživa, shora to nebude, možná spodem nějakou spárou nebo závitem co drží rezervu? Cooo???
   Návrat  
Turek777 je teď offline  Turek777
PříspěvekZaslal: 25.10.2015 , 18:22   Citovat  

Máme tucha. Na otcovém civicu bylo to samé... Teklo to takovýma těma cuplíkama po stranách na spodu, když otevřeš kurf. Nemůžu teď na rychlo najít žádnou fotku civica s otevřeným kufrem abych to ukázal, ale jiné tam nejsou. Mám pocit že jsou v tom šrouby a když se podíváš pořádně dovnitř, tak po stranách jsou takové malé otvory - nevím k čemu to má sloužit ale teče tím dovnitř...

Nejlíp se to zjišťuje když vyhodíš tapec z kufru, jeden si vleze dovnitř a druhý stříká vodu na auto...

Se sedanem takové problémy nemám Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2015 , 21:53   Citovat  

Turek777 napsal:
Máme tucha. Na otcovém civicu bylo to samé... Teklo to takovýma těma cuplíkama po stranách na spodu, když otevřeš kurf. Nemůžu teď na rychlo najít žádnou fotku civica s otevřeným kufrem abych to ukázal, ale jiné tam nejsou. Mám pocit že jsou v tom šrouby a když se podíváš pořádně dovnitř, tak po stranách jsou takové malé otvory - nevím k čemu to má sloužit ale teče tím dovnitř...

Nejlíp se to zjišťuje když vyhodíš tapec z kufru, jeden si vleze dovnitř a druhý stříká vodu na auto...

Se sedanem takové problémy nemám Velmi šťastný

jako tufliky smerem dozadu? resp strcim hlavu dokufru a divam se na zadni stenu, spodni stenu? hlava mi to cely ty roky nebrala, tak sem neresil a nez sem se zeptal, tak sem to pustil z hlavy Velmi šťastný

ted me napadlo...myslis v kufru nebo na dverich zadnich?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.10.2015 , 8:01   Citovat  

[quote="Doktor"]jako tufliky smerem dozadu? resp strcim hlavu dokufru a divam se na zadni stenu, spodni stenu? hlava mi to cely ty roky nebrala, tak sem neresil a nez sem se zeptal, tak sem to pustil z hlavy Velmi šťastný

ted me napadlo...myslis v kufru nebo na dverich zadnich?[/quote]

Na zadní stěně auta když otevřeš zadní dveře. Po stranách v těch "žlábkách" kudy stéká voda ze střechy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2015 , 8:47   Citovat  

Turek777 napsal:
Na zadní stěně auta když otevřeš zadní dveře. Po stranách v těch "žlábkách" kudy stéká voda ze střechy

ok mrknu, ale o nicem nevim, ze by tam bylo Úsměv zlabky, dole lampy, na narazniku zaslepky a pod tim srouby na naraznik...schvalne uka sipku Úsměv ja se dival jen dovnitr, tam sou naky dve diry nad rezervou Úsměv

kufr.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
kufr.jpg, 70.31 kB

IMG_7281.jpg

IMG_7281.jpg, 71.04 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.10.2015 , 9:51   Citovat  

Teď nevím jestli nenapíšu blbost, jsem trošku zmatený. Ale pod těma záslepka na šrouby na nárazník (které mimochodem na našem nejsou) by měla být vedle toho šroubu taková mezera (v té díře) kama to teklo dovnitř. Zkus se tam podívat...

Když ne tak večer nebo zítra ráno skočím do garáže se na to podívat, protože teď si fakt nejsem jistý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2015 , 12:55   Citovat  

Turek777 napsal:
Teď nevím jestli nenapíšu blbost, jsem trošku zmatený. Ale pod těma záslepka na šrouby na nárazník (které mimochodem na našem nejsou) by měla být vedle toho šroubu taková mezera (v té díře) kama to teklo dovnitř. Zkus se tam podívat...

Když ne tak večer nebo zítra ráno skočím do garáže se na to podívat, protože teď si fakt nejsem jistý

tož sem koukal a uvížám prosím, když na to mrkneš a napíšeš/vyfotíš, bo sem nic neobjevil...akorát pod tou krytkou na narazniku je šroub co ho drží ke kastli, a tam nepředpokládám, že by to bylo...dík

IMG_7282.jpg

IMG_7282.jpg, 61.15 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 8:41   Citovat  

Tak je to tak jak jsem psal. Je to u těch šroubů co drží nárazník - po bokách jsou díry. Z tvé fotky to jde taky vidět, jen jsem si toho napoprvé nevšiml.
Zkus do té díry nálet trochu vody a sleduj dno kufru.
Aspoň teda do té naší tama teklo.

IMG_20151027_072953.jpg

IMG_20151027_072953.jpg, 1.53 MB
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 9:34   Citovat  

Těmi otvory nemůže téct do kufru, protože pod tou dírou je ocelový šasi. Když pojedeš bez nárazníku, tak Ti taky nebude zatékat do kufru...stejné situace Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 9:47   Citovat  

Stepa napsal:
Těmi otvory nemůže téct do kufru, protože pod tou dírou je ocelový šasi. Když pojedeš bez nárazníku, tak Ti taky nebude zatékat do kufru...stejné situace Úsměv

No prave Úsměv zakopanej pes bude asi nekde jinde...budu holt muset zkouset Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.10.2015 , 17:21   Citovat  

Mně samému to zní divně, ale tak snad nejsem blbej, vim kama to teklo...
   Návrat  
dave1973 je teď offline  dave1973
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 10:32   Citovat  

mate někdo zkusenosti s tlumici Kamoka ?? diky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 14:02   Citovat  

Turek777 napsal:
Mně samému to zní divně, ale tak snad nejsem blbej, vim kama to teklo...

tak sem tam lil vodu a nikde nic, budu zkouset dal a sledovat, nicmene sem prisel na jednu vec, kterou to teoreticky mohlo bejt - spatne prisroubovana rezerva a sroub byl na skrz pres podlahu dolu ven, tak teoreticky mohlo tamtudy neco malo projit, zalepil sem a uvidime...

IMG_7291.jpg

IMG_7291.jpg, 69.82 kB
   Návrat  
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 17:15   Citovat  

dave1973 napsal:

Fungují bez problému.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2015 , 17:54   Citovat  

dave1973 napsal:

Já bych se jim vyhnul obloukem. Koleha je měl na O1 a po 20tis na tom byli hůř než orig. po 150tis
Ostatně co bys za tu cenu mohl čekat...
   Návrat  
Pista71 je teď offline  Pista71
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 11:34   Citovat  

Doktor napsal:
tak sem tam lil vodu a nikde nic, budu zkouset dal a sledovat, nicmene sem prisel na jednu vec, kterou to teoreticky mohlo bejt - spatne prisroubovana rezerva a sroub byl na skrz pres podlahu dolu ven, tak teoreticky mohlo tamtudy neco malo projit, zalepil sem a uvidime...

Mne to tieklo poza prave svetlo. Poskodene bolo tesnenie. Vybral som to svetlo natiahol okolo neho silikon a tak prichytil ku kasni. Od vtedy no problem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 11:35   Citovat  

Pista71 napsal:
Mne to tieklo poza prave svetlo. Poskodene bolo tesnenie. Vybral som to svetlo natiahol okolo neho silikon a tak prichytil ku kasni. Od vtedy no problem

vdaka otestujem OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 13:03   Citovat  

Pista71 napsal:

tak sem se dival a zkousel na wapce, pod zadnim svetlem na strane ridice jenom je takovej plastovej kus-vanicka co jde skrz kastli dovnitr a kolem ni trochu voda prosakuje...to je ono? netusim, k cemu tohle je Úsměv

IMG_7293.JPG

IMG_7293.JPG, 86.41 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 13:20   Citovat  

Tohle máš na každém autě...bez toho by si nezavřel/těžko zavřel dveře. Jsou to průduchy pro čerstvý vzduch. Když to máš v háji, tak se tam nějaká voda dostat může. Jsou přes to membrány zvenku, které se svojí vahou uzavírají, když není v autě přetlak.

A hlavně tohle nevede k rezervě, ale jenom za vnější plášť.

PS: když na to napereš wapku, tak se logicky nějaká voda dovnitř dostane Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 13:31   Citovat  

Stepa napsal:
Tohle máš na každém autě...bez toho by si nezavřel/těžko zavřel dveře. Jsou to průduchy pro čerstvý vzduch. Když to máš v háji, tak se tam nějaká voda dostat může. Jsou přes to membrány zvenku, které se svojí vahou uzavírají, když není v autě přetlak.

A hlavně tohle nevede k rezervě, ale jenom za vnější plášť.

PS: když na to napereš wapku, tak se logicky nějaká voda dovnitř dostane Tak to valím bulvy

Aha, nicmene mam na mysli okolo te vanicky ne uvnitr vanicky, tzn ze prosakuje voda okolo ni jak je na kastli a pak stejka pod tapecirunk a tam po podlaze k rezerve, tak to dokola zasilikonuju a uvidime Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2015 , 20:14   Citovat  

Aha...když si řešil ten šroub na rezervu, tak jsem myslel, že teče přímo do rezervy.

Zkontroluj, jestli máš v pohodě ty membrány, ale na to to chce shodit nárazník. Pokud jsou v háji, tak tam téct může, ale je to dost zastrčené a myslím, že by to tam nestříkalo...
   Návrat  
Juriss je teď offline  Juriss
PříspěvekZaslal: 3.11.2015 , 13:46   Citovat  

Cus, uz jste nekdo zkousel oleje od Millers Oils? Pocitam, ze asi vpoho nebo s tim mate nekdo spatny zkusenosti?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.11.2015 , 17:26   Citovat  

nějakej dobrák, co má možnost mi změřit délku tyčky krátký poloosy? jen délku tyčky + počet drážek thx přátele VTEC
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Civic 7g
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 98, 99, 100  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina