Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
vyfuk - vymena..prosim poradte..
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 0:06   Citovat  

Ahoj..ackoliv je moje CD7ka (Accord Coupe 2.2i) v super stavu tak jedine,co se zrejme brzo tlrozpadne na prach je vyfuk...a vypada to ze celej...nejak uz jsem vyrost z urvanejch "ladaku" apod a tak bych chtel uplne normalni,tichej,seriovej...ale z vlastnich zkusenosti (Bosal,Walker apod) vim,ze vyfuky z druhovyroby jsou tak na dva roky...co s tim..ma nekdo nejaky tipy ? Napadlo me nechat si postavit z nerezu kamarad to dela a zas tak drahy to neni ale nevim..stej e aby to nervalo tak bych musel koupit seriovy tlumice a ty se k nerezu tezko vari a stejne by zase shnily..ma nekdo spasnou myslenku jak z toho ven ? Original Honda bude jiste stat ranec..vyresil bych i nerezovy svody a nechal treba jen jeden tlumic a vyhodil bych kat pokud by to nedelalo randal ale tomu moc neverim...

Diky za rady a tipy Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
MattiK je teď offline  MattiK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 7:19   Citovat  

nekdy byva v kampanich od hondy sleva na vyfuk 40% - tak bych zkusil vydrzet Mrk
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 13:26   Citovat  

Já koupil poláky Polmostrow, nahodil na ně dvě vrstvy barev na kamna plus tlumex na exponovaný místa zespodu a po druhé sezoně stále vypadá jako novej... když zabráníš korozi před jejím vznikem tak se není čeho bát přátele
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 13:32   Citovat  

gear napsal:
Já koupil poláky Polmostrow, nahodil na ně dvě vrstvy barev na kamna plus tlumex na exponovaný místa zespodu a po druhé sezoně stále vypadá jako novej... když zabráníš korozi před jejím vznikem tak se není čeho bát přátele

A jak zabráníš korozi ze zkondezované vody uvnitř výfuku? Třeba to někde drží jen ten nátěr z venku... Velmi šťastný
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 13:58   Citovat  

gear napsal:

To je hezké, ale výfuk hnije vždy zevnitř, jelikož tam díky zkondenzované vodě a výfukovým spalinám vzniká poměrně dost kyselé prostředí Velmi šťastný A teď nedávno byla ve Světě motorů příloha, kde výfuky testovali + je rozřezaly a zrovna Polmostrow zaujal jednu z posledních příček. Problém většiny výfuků byly nedostačující sváry, někde nebyly vůbec a převážně chybějící odtokové kanály na kondenzát, hle asi důvod proč kvalitní a OEM výfuky vydrží 3x více a déle
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 14:44   Citovat  

Hellborn napsal:
A jak zabráníš korozi ze zkondezované vody uvnitř výfuku? Třeba to někde drží jen ten nátěr z venku... Velmi šťastný

No... to je taky možný HaHaaa

Asi máte pravdu, ale zatím drží a středovej díl mě stál... eee.. 1500+/- ? za ty prachy zatím drží Úsměv
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 15:43   Citovat  

taky sem koupil polaka a natrel, aspon nepujde rez naproti ty druhy ktera jde zevnitr, navic za ty prachy neni co resit, jestli shnije polak za 3roky, nebo predrazenej bosal za 4 Velmi šťastný
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 17:08   Citovat  

Becky napsal:
taky sem koupil polaka a natrel, aspon nepujde rez naproti ty druhy ktera jde zevnitr, navic za ty prachy neni co resit, jestli shnije polak za 3roky, nebo predrazenej bosal za 4 Velmi šťastný

pod to se podepisu

a tipuju,ze vydrzi jak bosal jen za polovic OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 22:16   Citovat  

Sakrys 40% na vejfuk vod Hondy to uz by se vyplatilo..ten by treba dal vic nez 3-4 roky koor kdyz s autem skoro nejezdim ted...
Jinak jsem teda chtel taky napsat ze laufy hnijou hlavne zevnitr kvuli kondenzatu no..
Takze zkusit asi hondu nebo zkusim toho kamarada...takze reseni zatim zadny..no uvidime..kazdopadne crcat se s novym vejfukem a za dva roky ho delat znova..to ne Úsměv
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 22:22   Citovat  

Hlavator napsal:
pod to se podepisu

a tipuju,ze vydrzi jak bosal jen za polovic OK

Vydrží kupodivu o dost víc než Bosal. Bosal je neskutečně předraženej šmejd co si hraje na kvalitní značku.

Ikdyby Polmostrow vydržel jenom 2 roky, co je záruka, tak je to skvělej poměr cena/výkon. Jenže on vydrží minimálně 3 roky. Vyzkoušeno na více autech po více zim.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 22:28   Citovat  

Petr 78 napsal:
Vydrží kupodivu o dost víc než Bosal. Bosal je neskutečně předraženej šmejd co si hraje na kvalitní značku.

Ikdyby Polmostrow vydržel jenom 2 roky, co je záruka, tak je to skvělej poměr cena/výkon. Jenže on vydrží minimálně 3 roky. Vyzkoušeno na více autech po více zim.

To je stejne smesny..vejfuk ma drzet aspon 10 let a my tady resi.e zda vydrzi dva nebo i mozna vic Velmi šťastný ja snad fakt koupim original..ten drzel od 1998 dodnes Velmi šťastný jen nechci vedet cenu u Hondy Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 22:30   Citovat  

cocks napsal:
To je stejne smesny..vejfuk ma drzet aspon 10 let a my tady resi.e zda vydrzi dva nebo i mozna vic Velmi šťastný ja snad fakt koupim original..ten drzel od 1998 dodnes Velmi šťastný jen nechci vedet cenu u Hondy Úsměv

Já už mám na Accordu načatý vlnovec... Smutný Ani těch 10let nevydržel... Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.7.2013 , 22:45   Citovat  

Hellborn napsal:
Já už mám na Accordu načatý vlnovec... Smutný Ani těch 10let nevydržel... Velmi šťastný

Nojo,to jsou ty novy auta,to uz vubec nereyim dneska se vsechno dela na chvili...10let je vlastne docela ok....ale porad lepsi nez BMW ty se dusujou ze maj vejfuky nerezovy a taky to stejne shnije..byt teda fakt za relativne dlouhou dobu..hold je tam asi fakt kyselylost kolik chces...
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.7.2013 , 7:41   Citovat  

Hellborn napsal:

Tak vlnovec nemůžeš brát, to je nejkritičtější místo na výfuku a hlavně permanentně mechanicky namáhaný. Každopádně s origo výfukama mám u více značek zkušenost, že vždy vydrží okolo 10ti let a více, polský 2-3 roky KO Jestli se vyplatí OEM x polský si musí každý spočítat sám Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.7.2013 , 8:01   Citovat  

rotker napsal:
Tak vlnovec nemůžeš brát, to je nejkritičtější místo na výfuku a hlavně permanentně mechanicky namáhaný. Každopádně s origo výfukama mám u více značek zkušenost, že vždy vydrží okolo 10ti let a více, polský 2-3 roky KO Jestli se vyplatí OEM x polský si musí každý spočítat sám Úsměv

Já vím. Dával jsem to jako nadsázku. Každopádně neuhnil,ale prasknul namáháním. Alda se už mooc těší na výměnu. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.7.2013 , 13:59   Citovat  

Co to je vubec ten OEM ..jakoze original ?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.7.2013 , 14:24   Citovat  

cocks napsal:
Co to je vubec ten OEM ..jakoze original ?

tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2013 , 0:12   Citovat  

Bully napsal:
http://cs.wikipedia.org/wiki/OEM_produkce

Diky..no takze v podsrate to muze bejt treba nipparts..?
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.7.2013 , 9:07   Citovat  

Pokud Nipparts vyrabi pro Hondu a ta na nej da svoje logo, pak klidne Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.7.2013 , 15:46   Citovat  

Bully napsal:
Pokud Nipparts vyrabi pro Hondu a ta na nej da svoje logo, pak klidne Úsměv

Jo takhle..nojo..prece jen jsem byl vcera dele na slunicku HaHaaa ..tak to se budu muset poohlednout,ktera firma pro Hondu delala vyfuk na Accorda v roce 1998 a zkusit jim napsat zda se jim ve skladu jeste nejakej nevali Úsměv
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.10.2015 , 9:18   Citovat  

Tak si dovolím vytáhnout jedno starý výfukový téma a přidat konkrétní zkušenost z praxe, páč těch není nikdy dost. Úsměv
Takže zadní Polmostrow na C6G vydržel cca. 3,5 roku a 65000km. Nejdřív se vevnitř uvolnila přepážka a krátce poté vyhnil z venku u držáku.
O víkendu místo něj půjde pro změnu MTS.
Ještě stojí za zmínku, že střední Polmostrow co jsem dával na jaře je znatelně hlučnější než originál, což mě poněkud zklamalo neb u zadního jsem zvýšenou hlučnost nepozoroval.
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2015 , 19:51   Citovat  

Polmostrow (Poland) vs. MTS (Italy)
Rozměrově se dost liší jak vidíte na foto, ale sedí oba.
MTS je trochu těžší, držáky má nerez (konstrukčně jako originál) a lépe chycené, celkově působí kvalitněji a má homologaci (narozdíl od poláka). Uvidíme co vydrží Mrk

polmstrow-mts-1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
polmstrow-mts-1.jpg, 78.28 kB

polmstrow-mts-2.jpg

polmstrow-mts-2.jpg, 106.89 kB
   Návrat  
valentyne je teď offline  valentyne
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 18:40   Citovat  

ahoj,
prosim o radu.
predem rikam, ze jsem lama na auta Úsměv chtel bych pred technickou vymenit vyfuk - celou tu cast pod autem od mista viz. fotka (sipka)
ted tam mam vyfuk z jineho typu civica a ten je provesenej (pri vice lidech skrka o silnic) a navic je v nem par der a plyny jsou citit vsude kolem i v aute

je to civic eg5 1.6 vtec r.1994

je to jen stredni a zadni dil nebo je to i predni dil?

da se sehnat na vrakovisti? (znamy od bratrance mi nabizi stredni a zadni dil za 2200 + 1795Kc, dobra cena?)

diky moc za ochotu a odpoved Honda

hondamotor.jpg

hondamotor.jpg, 542.96 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kopy je teď offline  Kopy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 22:16   Citovat  

valentyne napsal:
ahoj,
prosim o radu.
predem rikam, ze jsem lama na auta Úsměv chtel bych pred technickou vymenit vyfuk - celou tu cast pod autem od mista viz. fotka (sipka)
ted tam mam vyfuk z jineho typu civica a ten je provesenej (pri vice lidech skrka o silnic) a navic je v nem par der a plyny jsou citit vsude kolem i v aute

je to civic eg5 1.6 vtec r.1994

je to jen stredni a zadni dil nebo je to i predni dil?

da se sehnat na vrakovisti? (znamy od bratrance mi nabizi stredni a zadni dil za 2200 + 1795Kc, dobra cena?)

diky moc za ochotu a odpoved Honda

Ahoj. To mi moc jako dobrá cena nepřijde. Já před zimou měnil středový díl na autě ženy(C6G Hatch) 900,- a koncový na svém (C5G Coupe) 1400,-. To kam ukazuje šipka je (pokud si to dobře vykládám) spoj mezi svody a kolenem. Ten jsem snad ještě neviděl prohnilej a opravdu bych se divil kdyby jsi potřeboval novej. Potom budeš mít kat a teprve potom začíná středovej díl. Pořádně to zkontroluj ale vážně bych se divil kdyby jsi měl to ,,koleno´´ děravý. Jinak samozřejmně záleží co Ti kámoš od bratrance nabízí za výrobce, bohužel u výfuku je to téměř jedno, schnije každej Úsměv Každopádně ta cena mi přijde celekem vysoká. Odkud jsi? Bych Ti klidně nechal za odvoz koncák na Hatche v celkem dobrym stavu. Posílat se mi to moc nechce....
   Návrat  
valentyne je teď offline  valentyne
PříspěvekZaslal: 18.1.2016 , 23:35   Citovat  

Kopy napsal:
Ahoj. To mi moc jako dobrá cena nepřijde. Já před zimou měnil středový díl na autě ženy(C6G Hatch) 900,- a koncový na svém (C5G Coupe) 1400,-. To kam ukazuje šipka je (pokud si to dobře vykládám) spoj mezi svody a kolenem. Ten jsem snad ještě neviděl prohnilej a opravdu bych se divil kdyby jsi potřeboval novej. Potom budeš mít kat a teprve potom začíná středovej díl. Pořádně to zkontroluj ale vážně bych se divil kdyby jsi měl to ,,koleno´´ děravý. Jinak samozřejmně záleží co Ti kámoš od bratrance nabízí za výrobce, bohužel u výfuku je to téměř jedno, schnije každej Úsměv Každopádně ta cena mi přijde celekem vysoká. Odkud jsi? Bych Ti klidně nechal za odvoz koncák na Hatche v celkem dobrym stavu. Posílat se mi to moc nechce....

Ahoj, no koleno asi bude v pohode, mozna je tam spis problem spatny tesneni, ale kdyz stojim, citim jak mi to leze dovnitr a kolem auta je taky strasnej smrad
jsem asi 15km od Brna
asi to sverim nekomu na prohlidku, ale nemuzu ted moc rozhazovat penize
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Kopy je teď offline  Kopy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.1.2016 , 7:07   Citovat  

Ono dira muze byt kdekoliv ale vetsinou bejva az za katem kde se vic srazi voda. A pokud je deravej a nebo spatny tesneni tak vlez pod auto dokud nebude rozpalenej vejfuck a ochmatej ho, urcite najdes diru nebo netesnej spoj. Na to fakt nemusis bejt odbornik. Kdyz Ti to nekdo bude prohlizet tak uz te to taky bude neco stat....Kdyby mel nekdo nebo Ty sam cestu tak dej vedet, ten koncak bych Ti klidne nechal. Jsem z Litomysle takze do Brna cca 90km je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
vyfuk - vymena..prosim poradte..
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina