Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 223 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2015 , 18:29   Citovat  

No to som zvedavý či ti dajú zadara výmeny v hodnote desiatoch tisíc. V každom prípade za pokus to stojí Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2015 , 18:48   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
tak naraznik konecne nalezen vyjde na 500e v origo laku ,dokonce se mi povedlo najit zadni kridlo na poface tourera taky v laku cena cca 250e ..

chtelo by se hnout stim prodejem type s paketu ,to ho najednou nikdo nechce Velmi šťastný ?

za deset dni bude pripraven k prodeji ,pak ho vemu na castecnou vymenu do polska Úsměv

Takze naposled aktuailzuji inzerat a udavam cenu tudy odkaz
   Návrat  
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2015 , 21:07   Citovat  

markos napsal:
No to som zvedavý či ti dajú zadara výmeny v hodnote desiatoch tisíc. V každom prípade za pokus to stojí Úsměv

No to já taky Úsměv Hihi
Třeba když přislíbím že příště odjedu s novým CTR, tak jo pořádnej výtlem Hihi

Mno, vážně myslím, že to neklapne, ale proč to nezkusit? Úsměv

Pokukuju po tom novém HRV, hodně se mi libí je to dobrý
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.12.2015 , 22:53   Citovat  

markos napsal:
Doktor - a tie sáčky proti vlhkosti tam po výmene boli?

Ty jsou vždy v nové lampě + jeden ještě náhradní.

Doktor napsal:
i tak trosicku obcas zamlzilo, tak sem sundal gumky od zarovek hlavnich a nazdar - byl klid Úsměv

vsak na hlavních žárovkách žádná gumička není jako třeba u CRV 2G,civica 7G atd. A7G má gumičku až na dálkových světlech Úsměv a pak gumičku na víčku. Už jsem se setkal kdy si lidé do lampy vyvrtali malou dirku Velmi šťastný

Jumbo napsal:
Tak jsem sám zvědavý. Dnes jsem volal do Hondy, jestli je reálná šance vyměnit světlomety a prasklé svody, jelikož se na oboje vztahovala garanční výměna, i když ta už je dávno fuč. Bylo mi řečeno, že uvidíme, až s autem přijedu. Hmmm, třeba nějaká možnost ještě existuje Úsměv
Ty svody určitě né,ale třeba ti udělají cenu Velmi šťastný nedávno jsem dělal facellift už si to musel zákazník platit. Co se týče mlžení světel kde se dodávali případné cvoky, to už je ale od Honda stažené,ale snad ti ještě vyhoví.Bude záležet na servisní historii.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.12.2015 , 22:59   Citovat  

DworiBak napsal:
Ty svody určitě né,ale třeba ti udělají cenu Velmi šťastný nedávno jsem dělal facellift už si to musel zákazník platit. Co se týče mlžení světel kde se dodávali případné cvoky, to už je ale od Honda stažené,ale snad ti ještě vyhoví.Bude záležet na servisní historii.

Takže mám sebou vzít servisní knížku nebo si to najedou podle VIN? Acorda jsem kupoval v DE.. Počítám s tím, že tam neuspěji, ale proč to nezkusit.

BTW, na salonech stojí HRV?
   Návrat  
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2015 , 0:08   Citovat  

Za zkoušku nic nedáš tak proč nezkusit.HR-V na saloně stojí pár už jich dávno jezdí.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 2.12.2015 , 0:42   Citovat  

Jumbo napsal:
Takže mám sebou vzít servisní knížku nebo si to najedou podle VIN? Acorda jsem kupoval v DE.. Počítám s tím, že tam neuspěji, ale proč to nezkusit.

BTW, na salonech stojí HRV?

Uz som to sem daval x krat - ak si budes musiet kupovat zvody, objednaj si tie na Civic 8G s dieslovym motorom. Su totozne, ale zaplatis za ne skoro o polovicu menej Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2015 , 8:45   Citovat  

varuj napsal:
Uz som to sem daval x krat - ak si budes musiet kupovat zvody, objednaj si tie na Civic 8G s dieslovym motorom. Su totozne, ale zaplatis za ne skoro o polovicu menej Mrk

už by bolo vhodné tu napísať FAQ na A7G, lebo dokolečka dokola sa tu riešia tie isté veci.....
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.12.2015 , 11:33   Citovat  

No bodejť by se neřešili. Mít všechno v jednom vlákně je strašně nepřehledný. Čí to byl nápad? To je skoro jak hledat něco na facebooku Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.12.2015 , 23:57   Citovat  

Jarek napsal:
No bodejť by se neřešili. Mít všechno v jednom vlákně je strašně nepřehledný. Čí to byl nápad? To je skoro jak hledat něco na facebooku Velmi šťastný

Právě no, vlákno má už 223 stran. Na to aby si člověk vzal pak dovolenou něco vyhledávat. pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2015 , 8:53   Citovat  

Niečo pre "svetlárov"

OEM čistá optika vs čistá optika od Morimoto

tudy odkaz
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.12.2015 , 14:13   Citovat  

Petura napsal:
problikává symbol baterky...
auto startuje, svítí, troubí, prostě všechno v pohodě, ale tu a tam za jízdy problikne baterka, je to opravdu mžik... co by to mohlo být?

Nazdar, to znamená, že se nedobíjí akumulátor. Tzn. odchází ti alternátor (uhlíky, případně usměrňovač). Zavčasu jej nechej vyměnit nebo repasovat. Do použitého bych nešel, nikdy nevíš, kolik má nalítáno, v jakém jsou stavu ložiska a uhlíky. Pak je na snadě udělat si porovnání, na kolik příjde repas nebo nový.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.12.2015 , 14:18   Citovat  

Honďas14 napsal:
tak jsem si teda nakonec taky nechal ověřit VINko a hlásí mi to:
Pud - breather pipe disconnected accord 2003ym - což je podle překladače odpojené odvzdušňovací potrubí
Recall - trunk harness damage - to vypadá na něco s kufrem ale ten je uplně v klidu
Recall: front passenger airbag over pressurised - a ten airbag
A co teď? nejblíže to mám k dealerovi do Zlína. Vy jste k dealerom volali nebo se nějak domloouvali mejlem? Aj bych tam zajel osobně jen toho času neni nějak moc Smutný
Omlouvám se za stupidní dotazy, snažím se accorda mít v co nejlepším stavu a jelikož je to má prvni a ne poslední Honda tak bych rád věděl jak to chodí u Hondy atd. Díky Vám mockrát Honda

Já tam byl s airbagem asi tak měsíc po vypuknutí aféry, hned jak jsem to slyšel v médiích tak jsem si to nechal ověřit v H+ a objednal jsem se na výměnu (autorizovaný servis v Brně), odhadli dobu práce na 1 hodinu a skoro se do té doby vlezli, byli o málo rychlejší. Asi tak týden po výměně mi došel dopis z ministerstva, že bych si měl vyměnit airbag.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 3.12.2015 , 20:25   Citovat  

Presne tak, nachystej si VIN kod a zavolej jim. Reknou ti, jestli se te ta svolavacka tyka. Sam bych to mel udelat taky, at je klid.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.12.2015 , 22:23   Citovat  

Dnes v Hondě Bartyzal v ČB byl airbag vyměněn. Podepsal jsem 2 papíry, domluvili jsme se na čase vyzvednutí auta, půjčili si Jazze a vyjeli do ČB na nákupy. Pro acco jsem se stavěl po 3 hodinách a s technikem se bavil o možnosti výměny světel a pr.svodů. Nic z toho nelze uplatnit, ale asi by mi dokázal svody sehnat za rozumné peníze (8k + práce u nich. Komplet vč. těsnění. Cena je v pořádku ne? Asi bych do toho po novém roce tedy šel, než složitě shánět jiné používané a nechat je měnit někde tady bez záruky...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.12.2015 , 23:55   Citovat  

A vieš prečo by ti ich dokázal zohnať za rozumné peniaze? Lebo by ich objednal akože na civica Úsměv Už sa to tu omieľa dookelačka dokola, tak už to o chvíľu by mohlo byť brané ako spam. Je to repasná sada, a podľa toho čo píšu chalani (a majú to už namontovaný nejaký ten piatok), tak rozdiel je akurátak v cenovke, hold Honda ide tiež politkou že stačí zameniť Civic za Accord a hneď skáču cenovky inde.

Otázka je, koľko ti naparia za prácu... Neber to tak že origo servis Honda = záruka dobrej práce. Skús zabehnúť do Hondy Trnava, kde sú tá najväčšia banda pod slnkom, okrádajúcich ľudí, majiteľ HOndy je proti japonským autám a má to iba pre to lebo sú z toho lóve. Keď mi známi líčil praktiky, ako tam okrádali ľudí, tak mi došlo to snad ne to snad ne to snad ne . Nechcem teraz robiť zlú reklamu origo servisom, ale už som toho počul na Hondu, BMW, Mercedes dosť, aby som pochopil, že to že zaplatí človek nekresťanské prachy, neznamená že dostane top prácu.

Tu na fóre sú ľudia, ktorým keď zveríš svoju Honda , tak rozhodne zle neurobíš, a VEDIA čo robia. Nerobím nikomu reklamu, len čerpám z toho čo som zažil...
   Návrat  
Honďas14 je teď offline  Honďas14
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 0:00   Citovat  

Tak jsem se konečně dostal k pc a poslal e-mail do hondy, uvidím co mi odepíšou, každopádně Vám díky za rady... OK
Ale teď v týdnu se naskytl první problém, po nastartování motoru se objevil divný zvuk, podobný vysavaču. Dnes jsem se dostal k mému technikovi do servisu a jak tak poslouchal, tak říkal, že to bude asi servomotor. Zitra ráno rozdělá motor a mrkne na to víc. Chci se zeptat, měli jste někdo s něčím takovým problém? Nahrát jsem to nestihl abyste si to poslechli, ale je to jak vysavač Tak to koukám! Díky za odpovědi OK
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 10:37   Citovat  

Trošku změním téma Úsměv Půjde tendle packet (první obrázek) na mého poface Accouše (poslední 2 obrázky)? Nějak se mi nezdají všechny ty tvary a hlavně mi to přijde dost stejný, jako to co už tam mám "origo" to mi hlava nebere

Díík

Type-S.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Type-S.jpg, 104.5 kB

IMG_20151110_124040_HDR.jpg

IMG_20151110_124040_HDR.jpg, 3.33 MB

IMG_20151110_124142_HDR.jpg

IMG_20151110_124142_HDR.jpg, 3.28 MB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 10:56   Citovat  

Tak bude to o par cm nizsi to je cely ,jinak u poface paket moc vyznam nema ,ten udelalej peknej i tak ,je to jen lehky zvyrazneni a prodluzeni puvodnich krivek co neni na skodu kdyz to mas ,co u predface je to jiny , tam se meni kitem uplne tvar a dojem auta.
   Návrat  
piranha je teď offline  piranha
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 10:57   Citovat  

Ahojte,

zadarilo sa mi ukrutit stifty a znicit matice pri vymene kolesa. chcem sa spytat ci to zvladnem vymenit doma sam a ci je na to neaky postup . Ci treba dat dole cely naboj alebo sa to da vybrat len po zhodeni strmena a kotuca? alebo to radsej zaviest do servisu? nechcel by som este aj lozisko znicit ak je to zlozitejsie.

Pripadne mate referenciu na nejaky servis v okoli Ziliny?
Pytal som sa v autorizaku, chcu za to cez 100E, co sa mi zda dost...
(robota vraj na cca 2 hodky, 11E za stift aj maticu spolu)
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 13:26   Citovat  

piranha napsal:
Ahojte,

zadarilo sa mi ukrutit stifty a znicit matice pri vymene kolesa. chcem sa spytat ci to zvladnem vymenit doma sam a ci je na to neaky postup . Ci treba dat dole cely naboj alebo sa to da vybrat len po zhodeni strmena a kotuca? alebo to radsej zaviest do servisu? nechcel by som este aj lozisko znicit ak je to zlozitejsie.

Pripadne mate referenciu na nejaky servis v okoli Ziliny?
Pytal som sa v autorizaku, chcu za to cez 100E, co sa mi zda dost...
(robota vraj na cca 2 hodky, 11E za stift aj maticu spolu)

Určitě musí jít dolů náboj. Nech to udělat v servisu, bude to lepší a ať ti rovnou vymění i ta kola. Jako urvat pevnostní štefty a zničit matky, to už chce talent...
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 15:06   Citovat  

Zdar pánové, tak dlouho jsem to odkladal, az se to stalo a umřel mi xenon. Nemam denni sviceni, tak je zbytecne tam cpat neco ultra super ale i tak se zeptam.. Co a kde koupit? Diky
   Návrat  
Vaciii je teď offline  Vaciii
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 15:09   Citovat  

MAREKB napsal:
Zdar pánové, tak dlouho jsem to odkladal, az se to stalo a umřel mi xenon. Nemam denni sviceni, tak je zbytecne tam cpat neco ultra super ale i tak se zeptam.. Co a kde koupit? Diky

papa

Tak dlouho jsem kdysi na netu hledal odpověď až jsem nenašel skoro žádnou.. Na patice H7 a tak dál je testů plnej vagon, ale na xenony skoro nic.. Ale i tak, výsledek: tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 15:48   Citovat  

Osram 66240 Standard - 785 lux

Osram 66240 CBI - 805 lux

Osram 66240XNB (Nightbreaker) - 863 lux

Morimoto XB35 4500K - 863 lux

Len pre info, 2 ks výbojok morimoto XB35 4500K stoja 50 dolárov a Nightbreaker stoja asi 150 dolárov - lenže v európe nie je jediného dílera :/...

A prever si či ti naozaj umrel xenón,a nie štartér alebo balast. Tým že oďaluje výmena výbojok, sa skracuje životnosť elektroniky, ktorá je pomaly drahšia ako výbojky

Viacej v tomto odkaze tudy odkaz

Osram 66240 Standard.jpg

Osram 66240 Standard.jpg, 45.9 kB

Osram 66240 CBI - 805 lux.jpg

Osram 66240 CBI - 805 lux.jpg, 46.16 kB

Osram 66240XNB (Nightbreaker).jpg

Osram 66240XNB (Nightbreaker).jpg, 45.48 kB

Morimoto XB35 4500K.jpg

Morimoto XB35 4500K.jpg, 47.37 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 16:07   Citovat  

Vaciii napsal:
papa

Tak dlouho jsem kdysi na netu hledal odpověď až jsem nenašel skoro žádnou.. Na patice H7 a tak dál je testů plnej vagon, ale na xenony skoro nic.. Ale i tak, výsledek: tudy odkaz

az odejsou mne ,prasknu tam zarovky a hotovo kouř
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 16:21   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
az odejsou mne ,prasknu tam zarovky a hotovo kouř

cože cože ? cože cože ? cože cože ? cože cože ?
   Návrat  
MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 17:16   Citovat  

No uz dlouho svitila mene nez druha a dneska rano zacla jem blikat a oak zhasla uolne...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 17:27   Citovat  

Honda si se světlama nikdy moc nerozuměla. A5G svítil na prd (vyžrané paraboly), u té mojí 7g mám pro změnu prasklou čočku v pravém světlometu, takže mě čeká repas/výměna. Když prší, tak toho moc nevidím, leda s dálkovýma. Na co to přijde, tušíte? Má to vůbec smysl repasovat? Kolik stojí nové světlo?
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 17:30   Citovat  

von-pivoj napsal:
Já tam byl s airbagem asi tak měsíc po vypuknutí aféry, hned jak jsem to slyšel v médiích tak jsem si to nechal ověřit v H+ a objednal jsem se na výměnu (autorizovaný servis v Brně), odhadli dobu práce na 1 hodinu a skoro se do té doby vlezli, byli o málo rychlejší. Asi tak týden po výměně mi došel dopis z ministerstva, že bych si měl vyměnit airbag.

tudy odkaz

Jenom mi není jasné, proč se měni jen spolujezdec a řidič ne? Cooo??? To je takata pytel jen u spolujezdce? Chápeš!
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.12.2015 , 18:15   Citovat  

Honda má airbagy co mozu sposobit vážně zranenia aj smrt ale niektori majitelia Hondy sa bavia nad emisiami VW Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 222, 223, 224 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina