Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 234 z 486
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 23:00   Citovat  

von-pivoj napsal:
Prvně zkontroluj, jestli se ti dveře odemknou. Často se stává, že odejde vlivem oxidace a vlhkosti malý servomotorek na zámku dveří, někdo tu o tom psal a dával odkaz na náhradní díl. Pokud ti bude vyblikávat chyba "Tail GATE" tak budeš muset vyresetovat ŘJ ovládání 5-tých dveří (ta monitoruje dojezd dveří,momentové přetížení a časový dojezd od posledního otevření a zavření). Pokud je toto OK, pak je to klasika a tou jsou unavené vzpěry, tady pomůže jen výměna za nové. Ale to s těma brzdama mě totálně odrovnalo, to se dá už považovat za kameňák Je to tam.

No ten tvuj prispevek mi nenaslo ,ani se nedivim ..Jo pise to prej Tail gate a kde je ta RJ a jak se resetuje ,zeby odpojenim od baterie nebo se musi na diagnostiku ? co se tyce brzd jsem zvedavej vcem byl hacek Velmi šťastný

trosku mimo tema, nevi nekdo kde se u nas da sehnat predni horni rozpera na accora ,ale pevna zadna sroubovacka ,nasel jsem to jenom v zahranici u nas max ty hlinikovy sunty se sroubkama .. nejlip OMP ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 23:16   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
No ten tvuj prispevek mi nenaslo ,ani se nedivim ..Jo pise to prej Tail gate a kde je ta RJ a jak se resetuje ,zeby odpojenim od baterie nebo se musi na diagnostiku ? co se tyce brzd jsem zvedavej vcem byl hacek Velmi šťastný

trosku mimo tema, nevi nekdo kde se u nas da sehnat predni horni rozpera na accora ,ale pevna zadna sroubovacka ,nasel jsem to jenom v zahranici u nas max ty hlinikovy sunty se sroubkama .. nejlip OMP ..

Ve vratech je "vyblikávací" konktor. Mě navedl neomylně k problému OK (špatný kontakt jezdce koncové polohy zámku).

Najdi si na netu návod a zkus. Stojí to jen odchlípnout střešní tapec...
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.1.2016 , 23:18   Citovat  

DOHCVTEC napsal:

ŘJ je schována pod tapecírem vzadu v kufru, hned vedle hnacího motoru zadních dveří. Netuším, jak se resetuje, někde tu byl postup, bohužel si jej nepamatuji, nepotřeboval jsem jej. Zkusil bych to postaru, "po vidlácku", t.j. odpojil baterku a pozapínal všechnu elektroniku. Ale myslím, že v tomto případě to není ten správný postup Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
DworiBak je teď offline  DworiBak
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 0:23   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
takze novinky Velmi šťastný mam zasekly brzdy ,sice mi vymenily pistky,ale brzdy jsou zasekly a auto brzdi porad ikdyz se to prej ovzdusnilo ,padla takova vec ,ze je to treba napichnou a ovzdusnit pres RJ pres nadobku ... to mi hlava nebere to mi hlava nebere
a je to sekle na destičkách nebo na čelistech ,kdyby to bylo zavzdusnene tak to přeci není sekle.Mas destičky na tourera? Plno lidi tam nacpe destičky které jsou určené na jiný model kde je ručka v brzdíči.Tvar je stejný ale presto jsou jiné Velmi šťastný
   Návrat  
alvi je teď offline  alvi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 0:29   Citovat  

jak jsou stejne a presto jine ?
Prosim pripadnou odpoved textove , zadne odkazy nekam "do pryč"
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 0:58   Citovat  

DworiBak napsal:
a je to sekle na destičkách nebo na čelistech ,kdyby to bylo zavzdusnene tak to přeci není sekle.Mas destičky na tourera? Plno lidi tam nacpe destičky které jsou určené na jiný model kde je ručka v brzdíči.Tvar je stejný ale presto jsou jiné Velmi šťastný

vse tam bylo krasne volny desky ,pistek a taky voditka byly promazany , jak se to odvzdusnilo tak to slo volne ,ale pak stacilo slapnout na brzdu a kolo bylo zabrzdeny ,zajimavy ,ze jen to kde byl starej pistek zapecenej kvuli praskle prachovce ,jinak novej tam beha krasne ,tak uz nevim ,mam to ted u kamose co dela v Honde tak uvidime vcem byl problem ..
   Návrat  
owraka je teď offline  owraka
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 7:05   Citovat  

Ahoj.U accorda tourera 2.0 se mi rozsvitila oranžová kontrolka,pravděpodobně lambda (muj usudek),ale auto se začlo chovat trochu divně.Nedávno jsem natankoval na GO cca 15 litrů a teď po ujetí cca 100 km se mi stává,že auto se při rozjezdu jakoby dusí,začne cukat.Stalo se mi to včera a dnes ráno při odjezdu do práce,kdy to bylo nejvíce znát,při zpátečce auto cukalo a po uvedení do klidu,vyřazení do neutrálu otáčky spadly na cca 800,auto se jakoby přidusilo a v zápětí otáčky vyskočili na 1500.Motor měl i takový kolísavý zvuk nepravidelný,jde mi o to,jestli to může mít za důsledek špatná lambda nebo příčina je úplně někde jinde,kontroloval jsem olej a hladina oleje je v pořádku,díky za každý návrh nebo poznatek...
   Návrat  
owraka je teď offline  owraka
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 7:11   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
vse tam bylo krasne volny desky ,pistek a taky voditka byly promazany , jak se to odvzdusnilo tak to slo volne ,ale pak stacilo slapnout na brzdu a kolo bylo zabrzdeny ,zajimavy ,ze jen to kde byl starej pistek zapecenej kvuli praskle prachovce ,jinak novej tam beha krasne ,tak uz nevim ,mam to ted u kamose co dela v Honde tak uvidime vcem byl problem ..

Měl jsem stejný problém u tourera,po výměně brzd.kotoučů a desek...repas brzdičů- prachovky,pístek ale stejně vždy po odvzdušnění a následným šlápnutím na brzdu se kolo kouslo.Měl jsem s tím problém cca týden,pořád dokola rozebíral a čištil,ale pokaždé se stejným výsledkem,až potom co jsem utahoval ten plovoucí třmen postupně,vždy jeden šroub po závitu mi to přestalo,prostě pomalu souměrně,jakoby se předtím pokažde skřížil a pak to brzdilo.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 8:21   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
vse tam bylo krasne volny desky ,pistek a taky voditka byly promazany , jak se to odvzdusnilo tak to slo volne ,ale pak stacilo slapnout na brzdu a kolo bylo zabrzdeny .
Spatne destičky pistek se díky vycnelku na destičce kříží.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 8:23   Citovat  

owraka napsal:
Ahoj.U accorda tourera 2.0 se mi rozsvitila oranžová kontrolka,pravděpodobně lambda (muj usudek),ale auto se začlo chovat trochu divně.Nedávno jsem natankoval na GO cca 15 litrů a teď po ujetí cca 100 km se mi stává,že auto se při rozjezdu jakoby dusí,začne cukat.Stalo se mi to včera a dnes ráno při odjezdu do práce,kdy to bylo nejvíce znát,při zpátečce auto cukalo a po uvedení do klidu,vyřazení do neutrálu otáčky spadly na cca 800,auto se jakoby přidusilo a v zápětí otáčky vyskočili na 1500.Motor měl i takový kolísavý zvuk nepravidelný,jde mi o to,jestli to může mít za důsledek špatná lambda nebo příčina je úplně někde jinde,kontroloval jsem olej a hladina oleje je v pořádku,díky za každý návrh nebo poznatek...
vyblikat kód závady popřípadě napojit na diagnostiku a pak lze laborovat. Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 10:48   Citovat  

DworiBak napsal:
Spatne destičky pistek se díky vycnelku na destičce kříží.

dejme tomu ,ale to by delaly obe strany nemyslis a ne jenom jedna to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 16:58   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
dejme tomu ,ale to by delaly obe strany nemyslis a ne jenom jedna to mi hlava nebere
pises ze se měnil jen ten co byl vyrezli,originál si nejspíš nedával může mít trosinku vůli a to stačí. Pošli foto vnitřní zadní destičky. Závada ale může byt i jinde bordel v brzdovce,špatná hadice,seklej Pištěk v ABS atd.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 17:28   Citovat  

DworiBak napsal:
pises ze se měnil jen ten co byl vyrezli,originál si nejspíš nedával může mít trosinku vůli a to stačí. Pošli foto vnitřní zadní destičky. Závada ale může byt i jinde bordel v brzdovce,špatná hadice,seklej Pištěk v ABS atd.

tak pistek jedina druhovyroba co se dala u tady sehnat a sedela ,parametry ty same co original oproti dalsim trem sadam ktery byly uplne neco jineho nez original ,jina delka pistku a taky gumicky nesedeli i po objednani dle VIN
(na SK asi maj nahouby ulozeny cisla dilu nebo co)..brzdovka menena komplet asi dvakrat po sobe , foto desky nemam pac nejsem doma ,uvidime az se do toho kamos pusti ...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.1.2016 , 19:55   Citovat  

Tak v TECDOCU dle vin nikdy nesedí vše jako když zajdeš přímo do Honda
Na tourera je většinou problem s druhovýrobou většinou jsou v katalogu díly na sedana,ale zde na v tematu někdo psal od koho vzít pístek na tourera.
   Návrat  
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 17:42   Citovat  

Zdravím, vím že jste to tu řešili už xkrát, ale musím se zeptat znovu - do potkávacích světel u Accordu 2.2 rv. 2006 poface patří žárovky H1 nebo H7 ? Na plastu je napsáno H1, ale v autoopravně mi tvrdili, že jim tam vyskakuje H7 ? Je to možné? Ty H1 totiž svítí strašně zle - mají 55W, ale H7 má 100W, tím by to mohlo být...

No a kde kupujete nové gumy do stěračů, je-li to ještě vlastně možné? Co byste mi doporučili? Teď v zimě je znát, jak špatně už to stírá a nechce se mi zrovna dávat 1000 korun za celé ramínka...

Díky moc hondisté Úsměv))
   Návrat  
Petura je teď offline  Petura
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 18:15   Citovat  

Jumbo napsal:
Zdravím, vím že jste to tu řešili už xkrát, ale musím se zeptat znovu - do potkávacích světel u Accordu 2.2 rv. 2006 poface patří žárovky H1 nebo H7 ? Na plastu je napsáno H1, ale v autoopravně mi tvrdili, že jim tam vyskakuje H7 ? Je to možné? Ty H1 totiž svítí strašně zle - mají 55W, ale H7 má 100W, tím by to mohlo být...

No a kde kupujete nové gumy do stěračů, je-li to ještě vlastně možné? Co byste mi doporučili? Teď v zimě je znát, jak špatně už to stírá a nechce se mi zrovna dávat 1000 korun za celé ramínka...

jsou tam H1 OK watáží to určitě není, buď máš už KO čočku a nebo na prd žárovky, já dal na rady místních uživatelů žárovky Bosch v ceně asi 65,-/ks a musím říct, že svítí opravdu dobře, a to jsem předtím dával předražené Nighbreaker a Silve light, apod. a H7 je jiná patice a jsou taky 55W nebo 100W Mrk
stěrače jsem řešil nedavno a teď je budu měnit zase a jdu do originální Honda celých stěračů, do původních ramínek se prý dá koupit taky original guma, jestli chceš ale šetřit za každou cenu, tak tam lupni jakoukoliv gumičku
   Návrat  
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 18:33   Citovat  

Jumbo napsal:

Máš ss

100 W kúpiš aj H1, ale boh ochraňuj tvoje svetlá a elektriku v aute...paraboly za mesiac v čudu

EDIT: Výkon po repase parabol, vzdialenosť cca 5 metrov. Posledná fotka je tak, ako by to malo vyzerať ak sú svetlá OK (orezanie svetla, tvar osvetlenia). Je to potom opačne, pretože to sú svetlá z UK verzie (zrkadlovo preklopené)

WP_20160114_008.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20160114_008.jpg, 1.1 MB

WP_20160114_003.jpg

WP_20160114_003.jpg, 841.86 kB

WP_20160112_001.jpg

WP_20160112_001.jpg, 1.05 MB
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 20:03   Citovat  

Jumbo napsal:

Já měl v Hondě objednané nové gumičky 700,- Kč za obě, abych zjistil, že je tam nedostanou, neboť tam mezitím někdo dal jiné stěrače, klasické ramínkové Úsměv Takže Valeo za 300,- to vyřešily, cena za oba vč. gum. v AutoKelly OK

U světel si nech zrepasovat paraboly a vyčistit čočky. Už je mám zrepaslé na cestě, tak dám brzy vědět Cool
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 20:08   Citovat  

V tom príspevku hore sú práve tvoje Mrk
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 20:24   Citovat  

Jumbo napsal:
...No a kde kupujete nové gumy do stěračů, je-li to ještě vlastně možné? Co byste mi doporučili? Teď v zimě je znát, jak špatně už to stírá a nechce se mi zrovna dávat 1000 korun za celé ramínka...

Ta cena 1000 korun je aktuálně zjištěná v Hondě? Na tudy odkaz mají gumičky 11 eur/kus a celá raménka 14 eur/kus. Myslel jsem že to bude zhruba souhlasit i u nás. Navíc v únoru je servisní kampaň a na stěrače bude 30% sleva tak bych do nich asi šel. Mě tam prostě nic pořádně nestírá a i ostřikovače sotva dotečou na sklo,takže je to opruz...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 20:36   Citovat  

Dneska jsem se ptal...1 raménko v Hondě cca 700,-(na lingshondaparts cca 14E). Kupuju bosch 300,- za obě.
   Návrat  
Squixx je teď offline  Squixx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 21:41   Citovat  

Uz se to tu řešilo..pár stran dozadu..
Já osobně jsem koupil Valea - nějaká základní řada v autokelly a dotěď absolutně bez problémů..předtím jsem měl bezramínkový a ty pořád dělaly čmouhy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 22:18   Citovat  

nabidne mi nekdo kde presne sehnat komplet poradnou repasni sadu na zadni brzdice ktera zarucene funguje prosim Bueee

je treba to udelat znovu a uz mam nervy naštvanej na CTR jsem takovy veci nemusel resit ,druhovyroba stoji vetsinou za dve veci a na original se uz bojim zeptat ...
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 22:50   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nabidne mi nekdo kde presne sehnat komplet poradnou repasni sadu na zadni brzdice ktera zarucene funguje prosim Bueee

je treba to udelat znovu a uz mam nervy naštvanej na CTR jsem takovy veci nemusel resit ,druhovyroba stoji vetsinou za dve veci a na original se uz bojim zeptat ...

Předpokládám že máš vzadu kombinované brzdy - bubny+kotouče s deskami. Tím se v podstatě vylučuje že by to dělala ručka (na to bys asi přišel Velmi šťastný ).

Když máš novej pístek, těsnění a prachovku, tak se tam podle mě už nemá co pokazit. Napadá mě že by mohla být špatně namontovaná ta nosná část co je přišroubená na těhlici. Jestli byla sundaná Cooo??? Mohla se pod to dostat nějaká nečistota a je to nějaké vyosené...

Jen takový nápad... Úsměv
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.1.2016 , 22:58   Citovat  

Na kombíku jsou stejné pístky a desky jako na sedanu? Zadní deska na sedanu má odlitý výstupek a pístek má dvě drážky naproti sobě,ten výstupek na desce musí sednout do jedné z těch drážek,jinak ta deska křivě sedí a pístek se kříží. Ale u sedanu je to tak proto,aby se netočil pístek kvůli ruční brzdě. Možná že to kombík nemá. Bude to nějaká blbost. U sedanu jsem dělal repas z dílů z druhovýroby a vše maká skvěle. Nevím proč by to mělo být nekvalitní...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2016 , 9:32   Citovat  

Kmóďa napsal:
Na kombíku jsou stejné pístky a desky jako na sedanu? Zadní deska na sedanu má odlitý výstupek a pístek má dvě drážky naproti sobě,ten výstupek na desce musí sednout do jedné z těch drážek,jinak ta deska křivě sedí a pístek se kříží. Ale u sedanu je to tak proto,aby se netočil pístek kvůli ruční brzdě. Možná že to kombík nemá. Bude to nějaká blbost. U sedanu jsem dělal repas z dílů z druhovýroby a vše maká skvěle. Nevím proč by to mělo být nekvalitní...

Sedan to tak má proto ten křížek na pístku,kvůli ruční brzdě aby se ntočil při zatažení ale jen povyjel.
Tourerr má ruční brzdu v kotoučích, pístek je dutý jako na předních brzdách,proto musí být zadní destička hladká popřípadě,mít na sobě takového pavouka jako je vpředu aby zalezl do pístku. Na tourera je právě problém sehnat druhovýrobu v TECDOCu jsou data ze sedana.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2016 , 10:52   Citovat  

DworiBak napsal:
Sedan to tak má proto ten křížek na pístku,kvůli ruční brzdě aby se ntočil při zatažení ale jen povyjel.
Tourerr má ruční brzdu v kotoučích, pístek je dutý jako na předních brzdách,proto musí být zadní destička hladká popřípadě,mít na sobě takového pavouka jako je vpředu aby zalezl do pístku. Na tourera je právě problém sehnat druhovýrobu v TECDOCu jsou data ze sedana.

proto byly vsechny sady jiny i pistek je delsi a je obracenej ,gumicky taky nesedi ,bejt to vedel pred tim naštvanej

no uvidime..
   Návrat  
Martin T. je teď offline  Martin T.
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2016 , 11:16   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
proto byly vsechny sady jiny i pistek je delsi a je obracenej ,gumicky taky nesedi ,bejt to vedel pred tim naštvanej

no uvidime..

Ahoj. Já dohledával přímo zde: Frenkit. Když jsem pak dal číslo sady pro A7G Tourer do vyhledávání na stránkách prodejců, tak to sadu našlo, ale byla spárována s jinými modely.
   Návrat  
Jumbo je teď offline  Jumbo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.1.2016 , 22:26   Citovat  

Petura napsal:
jsou tam H1 OK watáží to určitě není, buď máš už KO čočku a nebo na prd žárovky, já dal na rady místních uživatelů žárovky Bosch v ceně asi 65,-/ks a musím říct, že svítí opravdu dobře, a to jsem předtím dával předražené Nighbreaker a Silve light, apod. a H7 je jiná patice a jsou taky 55W nebo 100W Mrk
stěrače jsem řešil nedavno a teď je budu měnit zase a jdu do originální Honda celých stěračů, do původních ramínek se prý dá koupit taky original guma, jestli chceš ale šetřit za každou cenu, tak tam lupni jakoukoliv gumičku

Dnes jsem koupil ty Bosch. Zlepšení je, ale není to prostě ono. To auto je pořád slepé. Takže to vypadá na kaput čočky. Určitě do léta vyřeším denní svícení a nechám ty čočky zrepasovat. Takhle to nejde. Auto potřebuji stále.

Jinak za tmy jsem se snažil sundat ramínka - nepochodil jsem ani u jednoho! Velmi šťastný Jak mám postupovat, v tom místě kde se ramínko dá otáčet jsem našel nějakou páčku, ale ať jsem ji mačkal a tlačil ramínko kamkoli, ani se to nehlo. to mi hlava nebere Koupil jsem jen nové gumičky.. Já vím, smějte se, HaHaaa ale nechci nic rozlámat, tak jsem na to silou raději nešel... Díky za poradu Úsměv H+
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.1.2016 , 22:31   Citovat  

Čočky nie sú kaput...čočky sa neopotrebovávajú. Paraboly ano...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 233, 234, 235 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina