Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kandík psí zub: Honda Integra DC2 Type R 1999 už ne Turbo
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.10.2015 , 6:30   Citovat  

FastCivic napsal:
A do kolika km/h uz si se ho odvazil podrzet?

255 tacho na nemecky dalnici- vic bych z ni asi nevyzdimal v tuhle chvili a i tak si myslim ze to neni nic bezpecnyho to zkouset.Muze se to zdat malo, Antone Pavloviči (Cimrman),mozna hraje roli i dlouha petka, protoze ty pruzny zrychleni asi potvrzujou ze tam nejakej kun bude Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.6.2016 , 16:46   Citovat  

vcera zase po 9 mesicich zavrcela VTEC

WP_20160623_001.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
WP_20160623_001.jpg, 1.8 MB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.6.2016 , 17:05  Naposledy upravil kandik dne 30.6.2016 , 13:12, celkově upraveno 6 krát. Citovat  

pospa napsal:
Proč po tak dlouhé době?Já byhc jezdil každý víkend, musí to být návkové ten boost efekt. je to dobrý Byl nějaký defekt nebo se ke mě dostaly jen nějaké bláboly?

za jednoho slunecneho zarijovyho dne fialovej dym/mokra svicka na ctvrtym/rozborka/prasklej lock na ctvrtym pistnim cepu/postrouhanej darton od pistniho cepu/motor ven/blok Kaslovi/novej Darton/novy olejovy cerpadlo/novy krouzky/ novy todle/tamdle a mensi uraganek ve šrajtofli.......

(turbohaters si ted mnou asi rucicky HaHaaa)

FastCivic napsal:
jake jsi tam mel pojistne krouzky na pistech? Klasicky spiro? Taky mi prasknul, ale zustal tam, nevypadl ani ten ulomek a tim padem ani čep. Že ja si ty kovane pisty do priste vazne rozmyslim. Ne nadarmo to ma honda z fabriky lisovane to mi hlava nebere

nevim, nevyznam se v nich, kazdopadne ne ty co tam patrily. Set dilu byl kupovanej od Dimitara, Wheelovi to pri kontrole nakoupenych veci uteklo. ( A ze se nektery veci vracely - protoze proste Dimitar.)
M@jk napsal:
Jojo, Faste, honda to tak má. A je to dobře. Ale jak píše kandik jsou lidi a lidi.
přátele je to dobrý

Kandaš,
držím palce, ať se daří a doufám, že mne svezeš, a to všemi bílými!
Děkuji

Je to tam. přátele přátele

pospa napsal:
Takže sem zaslechl správně, no to mě mrzí. Vím jak to pak je finančně jen to hvízdne. Smutný
Probíhá to tak teda že se usadí darton a po usazení se frezuje na danej rozměr ? Kolik máš vrtání 81.5 ?
Tak snad už bude jen dělat radost, letos honday ?

nojo, takovej je zivot, samozrejme ze me to seje. Hlavne takova ta nejistota, co se vysype priste, to mi vadi.
Vrtani je myslim 84, nevim to presne. Darton se vylisuje, nalisuje novej a svrta na spravny prumer. Nastesti se prodavaji v kusovkach, ne sadach.
Na Hondayi mozna bude, ale ja bych mel prijet s jinou milenkou - bejvalou miss honday Úsměv
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 17:09   Citovat  

h22 má plovoucí jak v ojnici tak v pístu.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 17:48   Citovat  

pospa napsal:
Tak to je super, já se hnedle taky hlásím o jízdu prosím, abych měl jasno co příští rok. HaHaaa

se pak prihlas, nicmene je v zabehu, nemyslim ze ji bude mozno nejak vic povodit.....kdyztak pozdejc na podzim Úsměv
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.6.2016 , 20:47   Citovat  

monty napsal:
h22 má plovoucí jak v ojnici tak v pístu.

Jak ktery. Treba h22a ma nalisovanej cep s pistu ale treba h22a7 z atr ma plovouci.
   Návrat  
LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 8:28   Citovat  

Gratulace k znovu rozběhání motoru. Budu držet palce, aby to teď už bylo v klidu.

ad. čepy: lisovaný se používají primárně kvůli snížení výrobních nákladů, jinak oproti plně plovoucím čepům nemají žádnou jinou výhodu.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 9:44   Citovat  

Jsem rád že už ti to zase frčí Úsměv

A trošku offtopic , Honzíku ty moje kola by měly teoreticky být vyleštěné před Hondayem, tak bych ti po Hondayi vrátil ty co jsi mi půjčil, případně pokud by to trvalo ještě týden navíc, tak bych si je ještě chvíli půjčil, jen takhle veřejně dávám na vědomí, že jsem na tebe nezapomněl a neukradl jsem ti je, tak aby jsi neměl strach Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 9:55   Citovat  

@Dante f jako fklidu.
@LJay - budes na HD so odpo?
   Návrat  
LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.6.2016 , 10:11   Citovat  

Pokud do toho něco nevleze, tak bych tam měl v sobotu být.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 11.3.2017 , 20:05   Citovat  

...zvlastni rano to dneska bylo... zase po letech s atmosferou... a uz to tak nejspis zustane.
tudy odkaz

prasecak.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
prasecak.jpg, 539.33 kB
   Návrat  
Marek BB je teď offline  Marek BB
Partner H-C
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 12.3.2017 , 19:03   Citovat  

turbo je prec? co sa stalo?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.3.2017 , 19:30   Citovat  

zaklepala na klice. Spolu s tim jak Wheel nema bvubec cas, coz chapu, tak to nechci resit.
Musim mimochodem priznat, ze jsem ji povodil uz dvakrat po ranu mezi vesnicema a ma to velky kouzlo vlastne. Asi mam menopauzu nebo co Úsměv
   Návrat  
oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.3.2017 , 19:34   Citovat  

kandik napsal:
zaklepala na klice. Spolu s tim jak Wheel nema bvubec cas, coz chapu, tak to nechci resit.
Musim mimochodem priznat, ze jsem ji povodil uz dvakrat po ranu mezi vesnicema a ma to velky kouzlo vlastne. Asi mam menopauzu nebo co Úsměv

Dobře zvážená situace. OK . Budes jezdit a to se počítá + hlavne mas Integru Honda meetallll
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.3.2017 , 19:40   Citovat  

:)
Ano ja myslim ze aj v atmo prevedeni to ma svoje caro.
Btw. spominas na nas rozhovor na Honday 2013 to bolo tusim?
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.3.2017 , 20:44   Citovat  

Marek BB napsal:
Úsměv
Ano ja myslim ze aj v atmo prevedeni to ma svoje caro.
Btw. spominas na nas rozhovor na Honday 2013 to bolo tusim?

tak pochopitelne ze vzpominam:) nevim na co presne narazis, pokud na K20 swap, tak na urovni informaci, ktery jsem tehdy mel, to proste nemelo sanci financne i jinak. K20 swap od HR jsi nabizel tusim za 2700eur, a Dany mi nalezite nalozil co do cenovky taky - tam litalo neco ve smyslu " od sto vejs". Coz nijak nerozporuju, Dany uvazuje v kvalite, kterou bezesporu umej dodat, a ta neco stoji. Az s odstupem casu se objevily dalsi informace - ze se to da K20swap postavit daleko levnejc " partyzansky" (Infi). B18 turbo bylo v tu chvili cenove vyhodnejsi, s perspektivnou obecne levnejsich dilu. Celkovej zamer byl daily "trochu GT", ne okruhovka na zabavu, tzn. pruzny, rychly relativne tichy auto. Az s odstupem casu jsem zjistil, ze GT z toho postavit nejde - tichy a pohodlny se to postavit proste neda, tim spis ze se resily problemy se zatekanim, cili to jezdi vetsinou odstrojeny. A v ty dobe kdy projekt zacinal to melo zustat my jediny auto - az posleze jsem objevil jinej "žánr" a poridil jako D1 killer Lexuse V8.
Kazdopadne nelituju, je to poucny. Jezdilo to, uhrnem kratce, ale velmi rychle. Sobe jsem udelal radost mockrat, a mam par kamosu, ktery jsem svezl a vykladaj o tom v hospode dodnes. Az posledni dobou se dozvidam ( a je pro tohle forum symptomaticky ze to je s krizkem po funuse Úsměv ) ze kdybych nekoupil darton blok ale celou B18C4, idealne ani snad neotevrenou, jezdil bych bez problemu.( viz pribeh Pospy).
Takze jsem asi dosel k nejakymu smireni a pokracuju bez kyselosti Úsměv. JDM cumak je pro me jedina volba, brzdy od Danyho brzdej vzdy, vsude a hodne, kompletni repas podvozku dava zaruku, ze to ma zdravy nohy, plysovej interier zustava peknej i po dvou letech, Sportster CS jsou nejlepsi zidle, v kterejch jsem sedel ( a mimochodem jediny v kategorii, do kterych dostanu kaďák).
A kdyz to po ranu za prasecakem posles do cervenyho, je ti jedno ze 8500 ot dela jen 140kW Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.3.2017 , 20:58   Citovat  

Hlavne je ze to beres pozitivne, mas nejaky zazitky a si o nejake to poznanie bohatsi.
A ako som pisal vyssie podla mna je aj seriova ITR velmi dobre nacinie na zabavu. Dnes je uz vela aut relativne rychlych, ale malo ktore ti vedia naozaj urobit radost z jazdy. A toto myslim ITR aj ked seriova bude vediet vzdy.
   Návrat  
Tina je teď offline  Tina
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2017 , 10:51   Citovat  

Šťastný konec s hořkou příchutí, který je mi dobře znám. Podruhý by stejnou věc člověk neopakoval, ale poprvý by to udělal vždycky.. sen je prostě sen. Hlavně, aby teď dobře sloužila! je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kandík psí zub: Honda Integra DC2 Type R 1999 už ne Turbo
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina