Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 122 z 158
hopa je teď offline  hopa
0
Nový příspěvekZaslal: 6.9.2016 , 8:59   Citovat  

Vzhledem k tomu,že je motor dostatečně prověřený,instalací bylo provedeno vcelku dost a zatím jsem nenašel negativní recenze-nebudu hledat nejlevnèjší řešení,neobávám se ,že by mne měl potkat nějaký závažný problém.

Nejezdím žádnou pilu,spíš rychlejší klobouk,oleje měním na všech autech po 5 u nového a pak každých deset tisíc km,dávám LL -i když to není nutný,dochlazuju turbo,myju pouze ručně a celkově se ke svým autům chovám pěkně a dávám ji příkladnou péči,tak případnou záruku doufám nebudu potřebovat.
Sledoval jsem i nabidky na pojištění motoru,u Fabky jsem to taky dal do nového vozu,jasně stala půlku to co CRV.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
TheOlli70 je teď offline  TheOlli70
0
Nový příspěvekZaslal: 6.9.2016 , 15:48   Citovat  

Já mám Magic 4, vstřiky Landi Renzo a absolutní spokojenost, motor K20A3 ,spotřeba 8-9 od začátku tahle sestava šlape jak hodinky,žádné check control ,nic.
Co Jiříku, už jsi neřešil hyundai? Nebo pořád děláš mrtvou lišku?

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jiřik je teď offline  Jiřik
2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 6.9.2016 , 18:12   Citovat  

Zákazník na moji žádost přijel a vyměnil jsem mu jednotku. Vyčetl jsem tam nějakou chybu přes diagnostiku,
už si to nepamatuju, tak jsme se domluvili že to opraví. Už se od té doby neozval, tak snad to šlape.

0
Nový příspěvekZaslal: 6.9.2016 , 21:09   Citovat  

Jiřik napsal:
Zákazník na moji žádost přijel a vyměnil jsem mu jednotku. Vyčetl jsem tam nějakou chybu přes diagnostiku,
už si to nepamatuju, tak jsme se domluvili že to opraví. Už se od té doby neozval, tak snad to šlape.

No, věci se mají tak, že mu to odstrani ten pán co mi dělal obě Hondy ,říkal, že neměl nervy na to k tobě pořád jezdit a koukat na to, jak jsi bezradný a jen ztráta času.
Upřímně jsem rád, že jsem měl rozum a nesvěřil jsem auto tobě. Znáš něco teoreticky a prakticky jsi žalostný nehledě na nějaké sviňárny co umíš svým zákazníkům udělat. Znám minimálně jednu

0
Nový příspěvekZaslal: 6.9.2016 , 21:16   Citovat  

RIZ3K9 napsal:
Já jsem pro BRC HaHaaa

F20Z1 - najeto cca 200t km - měnily se doposud pouze filtry a jednou se čistily vstřiky, dle rady Jiříka.
D16V1 - najeto cca 30t km - měnily se doposud pouze filtry, od začátku trochu blbne tlačítko na přepínaní, musí se na něj trochu víc přitlačit. HaHaaa
C35A5 - najeto cca 60t km - měnily se doposud pouze filtry.

Funkčně perfektní - v létě, v zimě, v zátěží, bez zátěže pořád bez problémů Úsměv

Nezapomeň udělat vůli ventilů u D16V1 ,mám na tom motoru nějakých 70.000 a v pohodě ale po přestavbě jsem nechal udělat ventily ale borci mi jeden neudělali, protože se na něj nedostali /spíš byli líný odpojit hadičku / a po 30.000 to začalo zlobit, podchytil jsem to včas, nestačil se podpálit a taky dostali v servisu svůj díl ale pozor na to.

RIZ3K9 je teď offline  RIZ3K9
4 háčka
Členství: Žádné
0
Nový příspěvekZaslal: 6.9.2016 , 21:35   Citovat  

TheOlli70 napsal:
Nezapomeň udělat vůli ventilů u D16V1 ,mám na tom motoru nějakých 70.000 a v pohodě ale po přestavbě jsem nechal udělat ventily ale borci mi jeden neudělali, protože se na něj nedostali /spíš byli líný odpojit hadičku / a po 30.000 to začalo zlobit, podchytil jsem to včas, nestačil se podpálit a taky dostali v servisu svůj díl ale pozor na to.

Ventily dělám pravidelně u všeho (beru to jako údržbu motoru, ne lpgčka, proto jsem to nezmiňoval) krom C35 ten má hydroštely, nedávno jsem je dělal po 30t km a výfukové byli Ok, ale sací byli potřeba povolit o 0,1mm Úsměv

2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 6.9.2016 , 21:57   Citovat  

TheOlli70 napsal:
No, věci se mají tak, že mu to odstrani ten pán co mi dělal obě Hondy ,říkal, že neměl nervy na to k tobě pořád jezdit a koukat na to, jak jsi bezradný a jen ztráta času.
Upřímně jsem rád, že jsem měl rozum a nesvěřil jsem auto tobě. Znáš něco teoreticky a prakticky jsi žalostný nehledě na nějaké sviňárny co umíš svým zákazníkům udělat. Znám minimálně jednu

Udělal jsem maximum a za tím si stojím. Přestavba stejně jako ladění bylo provedeno s maximální pečlivostí.
Ty tady tuhle mojí práci prezentuješ jako nějaký totální selhání, tak jenom upřesním, že auto normálně funguje,
zákazník jej provozuje bez problémů. V pásmu mezi 2-3 tisící otáček je tuším v zátěži kolem 60% mírné škubnutí.
Kvůli tomuhle jsem mu vyměnil zdarma jednotku, protože jsem myslel že chyba je v ní. Dal jsem jinou a závada
úplně nevymizela, bylo to takové nervózní, ale škublo to jen občas. Jezdil jsem s tím bez problémů
několik dní. Zjistil jsem přes diagnostiku tuším vadné údaje o teplotě, už si moc nevzpomínám. Takže závada nesouvisela s LPG, i když se to v LPG projevuje. Známému jsem musel vyměnit např. zapalovací cívku (Mondeo)
aby mu to vůbec na plyn fungovalo, protože zapálit jej klade vyšší nároky na zapalovací soustavu.
Od té doby nemám VŮBEC ŽÁDNOU INFORMACI o nějakých problémech s tím autem.
Máš zřejmě nějaký mindrák, který si na mně musíš vykompenzovat, viď?
------------------------------------------------------------------------
No, aspoň jsi dal na moji radu a máš na autě jednotku G4 a ucházející vstřiky, i když jsou i lepší (viz můj odkaz výše). Můžeš se podívat na úspěchy, které jsem na Hondách dosáhl (liquid) jako jediný v ČR nabízím přestavby tohoto rozsahu, nabízím skutečné ZVÝŠENÍ VÝKONU při chodu na LPG. Myslím, že víc není třeba abych psal a na Tvé
žvásty reagovat dál nebudu (už jsem to jednou uvedl).

1
Nový příspěvekZaslal: 6.9.2016 , 23:07   Citovat  

Jiřik napsal:
Udělal jsem maximum a za tím si stojím. Přestavba stejně jako ladění bylo provedeno s maximální pečlivostí.
Ty tady tuhle mojí práci prezentuješ jako nějaký totální selhání, tak jenom upřesním, že auto normálně funguje,
zákazník jej provozuje bez problémů. V pásmu mezi 2-3 tisící otáček je tuším v zátěži kolem 60% mírné škubnutí.
Kvůli tomuhle jsem mu vyměnil zdarma jednotku, protože jsem myslel že chyba je v ní. Dal jsem jinou a závada
úplně nevymizela, bylo to takové nervózní, ale škublo to jen občas. Jezdil jsem s tím bez problémů
několik dní. Zjistil jsem přes diagnostiku tuším vadné údaje o teplotě, už si moc nevzpomínám. Takže závada nesouvisela s LPG, i když se to v LPG projevuje. Známému jsem musel vyměnit např. zapalovací cívku (Mondeo)
aby mu to vůbec na plyn fungovalo, protože zapálit jej klade vyšší nároky na zapalovací soustavu.
Od té doby nemám VŮBEC ŽÁDNOU INFORMACI o nějakých problémech s tím autem.
Máš zřejmě nějaký mindrák, který si na mně musíš vykompenzovat, viď?
------------------------------------------------------------------------
No, aspoň jsi dal na moji radu a máš na autě jednotku G4 a ucházející vstřiky, i když jsou i lepší (viz můj odkaz výše). Můžeš se podívat na úspěchy, které jsem na Hondách dosáhl (liquid) jako jediný v ČR nabízím přestavby tohoto rozsahu, nabízím skutečné ZVÝŠENÍ VÝKONU při chodu na LPG. Myslím, že víc není třeba abych psal a na Tvé
žvásty reagovat dál nebudu (už jsem to jednou uvedl).

Liquid ? Kdy neposkytuješ na to plnohodnotnou záruku? To si můžeš píchnout někam, kamaráde. To nemá nic společného s plnohodnotnou přestavbou ,to je jen utopie a mimo to, víš že vyloučit pumpu ze záruky nemůžeš ?
Vůbec jsem nedal na tebe, tohle mi sestavil pan mechanik, který na rozdíl od tebe ví co dělá.
Nemám z tebe mindrák, to opravdu ne jen nemám rád mluvky který své zákazníky oblbují. Je nemilé, když někomu něco uděláš a on jde na revizi a nemá tam co tam má mít, co si zaplatil.
Tak nedělej ze sebe chudáka, tebe je víc než dost.

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 15.9.2016 , 7:34   Citovat  

Dopis napsal:
Včera při kontrole na jednoduché diagnostice jsem narazil na to, že při určitých situacích (klidná jízda, celkem nezávisle na rychlosti a poloze plynového pedálu) vyskočí korekce jednotky z ničeho nic na 46,9% a zůstanou viset dokud nepustím úplně plyn. pedál a pak zase přidám. Pak je třeba zas na chvíli klid a pak se to opakuje. Na benzín se to projevuje méně často. Jinak jsou korekce v řádu % a skáčou normálně podle jízdních podmínek.

Co mě momentálně napadá, tak byla dole ta sběrná trubka s vlnovcem a první lambdou (kvůli shození převodovky). Mohlo by to způsobovat třeba přisávání vzduchu? Budu měnit vlnovec, ale to bude ještě pár dní trvat, než se k tomu dostanu.

ECU nehází žádnou chybu, jede normálně v closed loop režimu a auto jede normálně...

Nějaké nápady?

Tak pravděpodobně vyřešeno, výměna lambdy, doladění a zatím to šlape jak má VTEC

pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 15.9.2016 , 7:44   Citovat  

Dopis napsal:
Tak pravděpodobně vyřešeno, výměna lambdy, doladění a zatím to šlape jak má VTEC

Které? typ? výrobce? Jinak dobrá práce Úsměv Honda

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 15.9.2016 , 17:25   Citovat  

pata.vfr napsal:
Které? typ? výrobce? Jinak dobrá práce Úsměv Honda

První (regulační) lambda, už osvědčená Denso DOX-1424, viz. tady. Od origo se liší jen tím, že má na sobě vyražený typ.

JardaBar je teď offline  JardaBar
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 20.9.2016 , 13:57   Citovat  

Nemá prosím někdo software Magic G4 v.4.0.7 ?? Díky

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 20.9.2016 , 14:20   Citovat  

Já vždycky našel všechno tady, ale chce to hledat = zkus to Velmi šťastný tudy odkaz

3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 20.9.2016 , 14:46   Citovat  

Díky odkazu jsem našel MAGIC_G4-4.0.8.1-setup, zkusím. Dík! (snad to nebude nějaká beta Úsměv )

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 20.9.2016 , 18:50   Citovat  

JardaBar napsal:
Díky odkazu jsem našel MAGIC_G4-4.0.8.1-setup, zkusím. Dík! (snad to nebude nějaká beta Úsměv )

Co jsem stahoval, tak to byly vždycky plné funkční verze Úsměv

3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 20.9.2016 , 19:43   Citovat  

V té struktuře co jsi poslal jsem ale novější verzi nenašel. 4.0.8 jsem našel náhodou, jako doporučený odkaz ulozto. Ale už jsem zkusil a šlape s mou jednotkou. Takže dík!

2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 21.9.2016 , 8:21   Citovat  

4.0.8.X je podařená aktualizace- časy vstřiku jsou konečně v setinách, takže se dá jednotka i bez kontrolního čtení OBD korekcí naladit s velkou přesností.
V tomto týdnu jsem G4 namontoval na Camaro SS 6.2 313kW v manuálu Velmi šťastný
Dneska budu ladit, tak se docela těším.
Jednotka G4, vstřiky Hana Blue, reduktor 2x Compact (2x250kW)

pata.vfr je teď offline  pata.vfr
1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 21.9.2016 , 17:35   Citovat  

4.0.8 je zde

MAREKB je teď offline  MAREKB
1 háčko
0
Nový příspěvekZaslal: 23.9.2016 , 6:53   Citovat  

Zdravím,mam takovy problem. Pri pojizdeni a drzeni konstniho plynu jedu treba 20 m na tvojku a pri ubrani plynu dost neprijemne skubne. Udela to hlavne kdyz drzim plyn konstantne nejakou dobu. Je to dost nepříjemné, kdyz nekoho vezu vypadam jak bych neumel ridit. Landi renzo acco 2.4 Diky

LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
0
Nový příspěvekZaslal: 23.9.2016 , 9:50   Citovat  

MAREKB napsal:
Zdravím,mam takovy problem. Pri pojizdeni a drzeni konstniho plynu jedu treba 20 m na tvojku a pri ubrani plynu dost neprijemne skubne. Udela to hlavne kdyz drzim plyn konstantne nejakou dobu. Je to dost nepříjemné, kdyz nekoho vezu vypadam jak bych neumel ridit. Landi renzo acco 2.4 Diky

Vyzkoušej při jízdě na benzín, toto mi Accord dělá také a to nemám LPG...

Administrátor
0
Nový příspěvekZaslal: 23.9.2016 , 9:52   Citovat  

Ještě k tématu, jak veliká nádrž se vejde do Accord Tourer CM2 do prostoru místo rezervy? Má někdo namontovaný systém Prins?

jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.9.2016 , 10:01   Citovat  

LK7R napsal:
Ještě k tématu, jak veliká nádrž se vejde do Accord Tourer CM2 do prostoru místo rezervy? Má někdo namontovaný systém Prins?

mám tam nádrž cca. 55L myslím (ale tankuju i 56l, tak nevím) ale systém Lovato... takže 55l se 100% vejde

3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.9.2016 , 10:40   Citovat  

55l to je sen Úsměv ... já jsem u svého auta skončil na 33l, ale dostanu tam jen cca 29l Úsměv.

markos je teď offline  markos
4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.9.2016 , 10:53   Citovat  

55L nádrž v CM2. Odblokovaná, ale tankujem vždy 52-53

lpg nadrz.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
lpg nadrz.jpg, 68.53 kB

Administrátor
0
Nový příspěvekZaslal: 23.9.2016 , 11:08   Citovat  

Díky za info i foto. Pokud se vejde 55L nádrž, tak už je to poměrně zajímavé řešení. S malou nádržkou bych byl u pumpy furt a to moc nejezdím...

4 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.9.2016 , 12:37   Citovat  

LK7R napsal:
Díky za info i foto. Pokud se vejde 55L nádrž, tak už je to poměrně zajímavé řešení. S malou nádržkou bych byl u pumpy furt a to moc nejezdím...

To sice ano, mě taky nebaví tankovat každých cca 320km, ale těch 500,- za plnou nádrž lecjakou nevýhodu převažuje Velmi šťastný

2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.9.2016 , 13:03   Citovat  

MAREKB napsal:

to chce seřídit, zapojit OBD scanner a zjistit, co to dělá při tom škubání (jestli nejsou korekce mimo rozsah)

2 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 23.9.2016 , 13:08   Citovat  

LK7R napsal:

Běžně dávám průměr 650, výšku 200,aby nevyčnívala. To znamená u vnitřního toroidu objem 50 litrů. 55 litrů už
je výška 220, ta (podle provedení prolisu) už mírně vyčnívá. Pokud máte někdo zkušenost s jiným rozměrem, napište.

VenaRD je teď offline  VenaRD
0
Nový příspěvekZaslal: 26.9.2016 , 10:18   Citovat  

Ahoj,
máte někdo dobrou zkušenost s přestavbou LPG Hondy v Praze?
Rád bych někoho prověřenýho.
Díky Vašek

Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
0
Nový příspěvekZaslal: 26.9.2016 , 10:21   Citovat  

VenaRD napsal:
Ahoj,
máte někdo dobrou zkušenost s přestavbou LPG Hondy v Praze?
Rád bych někoho prověřenýho.
Díky Vašek

DOHC VTEC předělával A7G a já Audi A4 u tudy odkaz Za ty peníze (čtyřválec za 22tis.) spokojenost. Chystám se znovu.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina