Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 358 z 486
markos je teď offline  markos
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2017 , 16:12   Citovat  

R4YNE8 napsal:
Ahoj přátelé, chtěl jsem se zeptat, zda jde použít elektronika xenonů do halogenových světel. Jde mi o to, že mám prasklé plastové sklo, ale elektronika je funkční. Bylo mi nabídnuto světlo, které je halogenové. Půjde to předělat? Nebo mám shánět jen xenonové světlo? Máte někdo zkušenosti? Potřebuju dát vědět, zítra bych si případně světlo koupil. PS: Nechci, aby se mi pak světlo mlžilo. Prodejce tvrdí, že to lze předělat. Jedná se mi o poface světlomet a xenonové nikde nemají Mrk

Ak sa bavíme o OEM svetlometoch (pôvodné a ponúkané predajcom), tak to prerobiť ide. Dole sa urobí dierka pre balast, ktorá je pri halogénovej verzii zaslepená, a opačne, zalepí sa malá dierka z boku, ktorá je pre prívod 12 V pre žiarovku. Kozmetické úpravy, robota asi na hodinku, dve.

Pri vytváraní diery od spodu, neodporúčam vrtať, ale horúcim drôtom to pekne vykrojiť, prípadne skalpel. Bordel z vrtania sa lúbi roztriasť po svetle...

Len pozor na svetlá DEPO, tie majú uplne iné projektorové uchytenie, tam OEM projektory nebudú pasovať.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.5.2017 , 17:22   Citovat  

markos napsal:
Ak sa bavíme o OEM svetlometoch (pôvodné a ponúkané predajcom), tak to prerobiť ide. Dole sa urobí dierka pre balast, ktorá je pri halogénovej verzii zaslepená, a opačne, zalepí sa malá dierka z boku, ktorá je pre prívod 12 V pre žiarovku. Kozmetické úpravy, robota asi na hodinku, dve.

Pri vytváraní diery od spodu, neodporúčam vrtať, ale horúcim drôtom to pekne vykrojiť, prípadne skalpel. Bordel z vrtania sa lúbi roztriasť po svetle...

Len pozor na svetlá DEPO, tie majú uplne iné projektorové uchytenie, tam OEM projektory nebudú pasovať.

OK, a poznám to nějak? Jsem v tomhle lajk, bude to asi originál halogen ze staršího vozu. Nerad bych ale koupil šmejd. A nevíš, kdo to dělá to výměnu vnitřku? V Hondě s tím prý zkušenosti nemají a sám se v tom nechci moc vrtat. Jinak s tou dirkou mi to říkal i ten prodávající, tak asi nekecal. Kdyby mi to v Hondě rozdělali hned, mohl jsem si vzít světlomet s sebou.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2017 , 18:09   Citovat  

Poznáš to tak ze na svetle najdes napis Stanley - to je OEM . Nikto v Honde ti to neurobí lebo to v technickom manuále nikde nenájdeš.
Ak si troska manuálne zručný tak to zvládneš doma .
Musia byt však obe svetla poface, elektronika v predface je iných rozmerov a bolo by stým troska viac roboty- ale da sa aj to.

Prehodiť elektroniku je 10 min, projektory Asi 20 min . Nie je to nejaka špeciálna veda....
Ak tak ti možem poslať nejaké videá ako sa prehadzujú projektory , len som na mobile , tak Az ked budem na Pc
   Návrat  
Radim je teď offline  Radim
PříspěvekZaslal: 26.5.2017 , 19:24   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nezaskodi ani zkontrolovat ulozeni tlumicu ,to moje bylo sice uz drive nacaty ,ale po nahozeni 18" ho musim uz vymenit ,
stabilizator nesmi klepat kdyz za nej vemes ,vymena tycek je minimalni polozka ,preventiven je vymenit kdyz jsi je ty nemenil neuskodi nikdy , ja to pomenil a mam castecne klid , taky mi tahne trochu do prava ,ale davam to na triko tomu ulozeni tlumice a mozna cepum ,ktery chci ted zkontrolovat ,ale nevylucuji ani nacatou poloosu

Tak dneska sem to kontroloval a bohužel to vypada na poloosy Ble Na pravé straně kde jde kloub na hřídel je dost velka vule. Na leve miň ale taky. Ale co jsem se dočetl tak by auto mělo s vadnyma poloosama i vibrovat? Což mě jen na nerovnostech klepe. Kde ta vule vznika, na tom tisicihranu? A na kolik ta sranda vyjde? Tak to valím bulvy
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 26.5.2017 , 22:28   Citovat  

scorpion napsal:
Dál už delší dobu pozoruji od zhruba 2500 ot. slabé ševelení. Plánuji dát do Hondy zkontrolovat ventily, ale bojím se, aby to nebyl řetěz.

Nedávno jsem na K24 měnil řetěz a napínák a nebylo to potřeba, natažení řetězu minimální i po 260tkm.

Pokud to nebudou ventily, tak bych se podíval na napínací kladku řemene příslušenství, je tam myslím ložisko 6203 a výměna je na cca 30min. Pak ještě ložisko v servu, taky se na něj v nejbližší době chystám.
   Návrat  
scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 26.5.2017 , 23:05   Citovat  

Mourl napsal:
Když tak vidím tu ručku,nezůstává ti právě viset ta ručka? tzn. že to začne přibržďovat až po zatažení ruční brzdy?
Zkus sundat postižené kolo a zahýbat na brzdiči s tou pákou od ruční brzdy.Musí chodit volně a vracet se.
Mě takhle odešel nejdříve levý třmen a teď nedávno pravý zadní třmen :-/

Tak je to jak říkáš, díval jsem se na to až teď, takže jsem si jen vlezl pod auto a ta páčka ruční brzdy se nevrací zpět, jen když jí pomůžu, ale po zatažení se už nevrátí. Chci se zeptat teda co s tím? Kupoval jsi nový třmen nebo to jde opravit/zrepasovat?
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.5.2017 , 23:46   Citovat  

Nevrací se i s odpojeným lankem? Pokud to nebude přidřeným lankem, tak buď repas, nebo dát nový třmen.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.5.2017 , 9:20   Citovat  

Stepa napsal:
Nevrací se i s odpojeným lankem? Pokud to nebude přidřeným lankem, tak buď repas, nebo dát nový třmen.

Lanko tam je navolno.
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2017 , 11:41   Citovat  

scorpion napsal:
Lanko tam je navolno.
Jeden lanovod muze byt vytahany. Takhle jsem to mel take a po par dnech praskl. Ale to nejspis nebude Tvuj problem. Kazdopadne tip pro kontrolu.
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2017 , 12:52   Citovat  

Tak mi vzadu vydrželi desky 3 měsíce Velmi šťastný ale zajímavé že sjeté jsou jen na levé straně Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2017 , 15:48   Citovat  

Meda napsal:
Tak mi vzadu vydrželi desky 3 měsíce Velmi šťastný ale zajímavé že sjeté jsou jen na levé straně Tak to valím bulvy

Tak si skontroluj strmeň. Zjavne to máš NOK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.5.2017 , 16:05   Citovat  

Tak jsem to nějak rozchodil, tak uvidím jak to dlouho vydrží. Měl jsem sundanou tu pružinku a lanko ruční brzdy, tak to chodilo pěkně, akorát ručku asi nesmím mít tak natvrdo, pak to nemá sílu to vracet.

Jinak mi včera došel tady tento AUX, tak jsem ho tam rovnou hodil a paráda. Za ty necelé tři stovky to dělá přesně to co má. Instalace velice jednoduchá, stačilo oddělat tu skříňku pod rádiem a ze spoda rádia je konektor pro CD měnič, tak do něj se to jen napojí. Pak na rádiu stačí jen přepnout CD/AUX. Hlasitost je srovnatelná s CD, akorát nelze přepínat přes volant písničky, ale s tím jsem počítal.
   Návrat  
Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2017 , 16:05   Citovat  

Dopis napsal:
Nedávno jsem na K24 měnil řetěz a napínák a nebylo to potřeba, natažení řetězu minimální i po 260tkm.

Pokud to nebudou ventily, tak bych se podíval na napínací kladku řemene příslušenství, je tam myslím ložisko 6203 a výměna je na cca 30min. Pak ještě ložisko v servu, taky se na něj v nejbližší době chystám.

U mě taky. Začínám to vnímat už nějaký ten týden... No zvenčí je auto už v dobrém stavu, teď se vrhnu na motor Úsměv

18588660_10209081210051442_1700728942867629746_o.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
18588660_10209081210051442_1700728942867629746_o.jpg, 560.57 kB
   Návrat  
R4YNE8 je teď offline  R4YNE8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.5.2017 , 16:10   Citovat  

markos napsal:

Tak jsem nakonec se světlem nepochodil. Jednalo se sice o Stanley světlomet, ale plast byl hodně zašlý, poškrábaný. Nic pro moje Acco.

Dívám se dívam a fakt jen automedik.cz, tam dle obrázku se dají najít slušná světla, ale jinde nic Ble Tak kdybych koupil nějakou druhovýrobu s novým sklem a přehodil originál vnitřnosti ze svého původního, tak by to šlo? Jinak kdyby měl někdo na prodej zachovalý pravý xenon, tak by to bylo super. Obvolával jsem nějaká vrakoviště a nikde nic. Poface je na díly celkem nedostatkové zboží, navíc shánět díly na Executive. V Hondě nové světlo 13 000,-, což mi přijde už fakt přehnané. Kdyby to bylo za 5000-6000,-, tak neřeknu nic. Jinak teda zlodějna. Bueee
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2017 , 16:37   Citovat  

Radim napsal:
Tak dneska sem to kontroloval a bohužel to vypada na poloosy Ble Na pravé straně kde jde kloub na hřídel je dost velka vule. Na leve miň ale taky. Ale co jsem se dočetl tak by auto mělo s vadnyma poloosama i vibrovat? Což mě jen na nerovnostech klepe. Kde ta vule vznika, na tom tisicihranu? A na kolik ta sranda vyjde? Tak to valím bulvy

Vadné pooloosy se nejčastěji projevují vibrací při akceleraci z rychlostí kolem 80-100 km/h. U mě stačilo vyměnit klouby, jinak nové obě poloosy stojí cca 1/3 auta...

DOHCVTEC napsal:
na tom neco bude ,ted jsem psal kamosi ,ze nato co jsem zaplatil za udrzbu opravy a a upravy z blbosti a co me teprv ceka a bohuzel jeste "ho" splacim po 100e mesicne tak jsem mohl mit za 300e+ mesicne novyho civica bejt to vedet co se stane za pristich par let Velmi šťastný

jsem na tom stejně, včetně splátky, paliva servisu a amortizace mi vychází celková cena za 1 km na 5,50 Kč, což je při nájezdu 3500 km měsíčně brutus. A to jezdím na LPG...

sandu_cz napsal:
operativní leasing mohou vybrat pouze firmy, že jo?

Dnes už je pro kohokoliv. Samo, že pokuď děláš na IČO a nedaníš paušálem, tak můžeš celou splátku odepisovat... Mě se na tom líbí to, že máš jasně dané celkové náklady na provoz, nestanou se žádná překvapení typu oprava za 15.000 Kč a za měsíc druhá za 10... Amortizace tě také nemusí zajímat. A co si budem povídat, jezdíš novým autem...

sandu_cz napsal:
dost lákavá nabídka od Hondy Finance za 2,71% ročně za nový Civic mi změnila názor Se stydím Velmi šťastný

nějaké detaily?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2017 , 17:43   Citovat  

R4YNE8 napsal:
Tak jsem nakonec se světlem nepochodil. Jednalo se sice o Stanley světlomet, ale plast byl hodně zašlý, poškrábaný. Nic pro moje Acco.

Dívám se dívam a fakt jen automedik.cz, tam dle obrázku se dají najít slušná světla, ale jinde nic Ble Tak kdybych koupil nějakou druhovýrobu s novým sklem a přehodil originál vnitřnosti ze svého původního, tak by to šlo? Jinak kdyby měl někdo na prodej zachovalý pravý xenon, tak by to bylo super. Obvolával jsem nějaká vrakoviště a nikde nic. Poface je na díly celkem nedostatkové zboží, navíc shánět díly na Executive. V Hondě nové světlo 13 000,-, což mi přijde už fakt přehnané. Kdyby to bylo za 5000-6000,-, tak neřeknu nic. Jinak teda zlodějna. Bueee

Ak kúpiš depo, tak by to asi slo ale je k tomu treba vyrobiť špeciálne úchyty. Klikni si na FB stránku Macro Lighting , je tam nejaká ukážka mojej Práce.
Možem ti to preveriť ci by to pasovalo a pripraviť tak ze by si to potom prehodil uz sam.
Da sa dohodnúť- mam nejaké depo svetlo doma tak ak počkás tyzden , možem ti to preveriť ci bx to slo.
Svetla by si napr kupil na SK, ja by som ich zobral, upravil a poslal tebe poštou .
Neraz som to takto riešil, aj z CZ
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2017 , 22:42   Citovat  

markos napsal:
Tak si skontroluj strmeň. Zjavne to máš NOK

Co na něm mám kontrolovat brzdí to jak má jen ta levá ubyla rychle to mi hlava nebere
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2017 , 23:12   Citovat  

Tak to ti nejspíš nebrzdí jak má,pokud si za ty tři měsíce nenajel třeba 100 tisíc km Velmi šťastný
Vzhledem k tomu že se ti sjela jen jedna strana,nejspíš ti stále přibrzďuje jedno kolo?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.5.2017 , 23:29   Citovat  

Meda napsal:
Co na něm mám kontrolovat brzdí to jak má jen ta levá ubyla rychle to mi hlava nebere

Vodítka a piestiky. Strmeň by sa mal min.raz ročne prečistiť, premazať vodiace plochy kolíkov(vodítka) a skontrolovať.
   Návrat  
stan je teď offline  stan
PříspěvekZaslal: 28.5.2017 , 22:48   Citovat  

scorpion napsal:
Tak jsem to nějak rozchodil, tak uvidím jak to dlouho vydrží. Měl jsem sundanou tu pružinku a lanko ruční brzdy, tak to chodilo pěkně, akorát ručku asi nesmím mít tak natvrdo, pak to nemá sílu to vracet.

Jinak mi včera došel tady tento AUX, tak jsem ho tam rovnou hodil a paráda. Za ty necelé tři stovky to dělá přesně to co má. Instalace velice jednoduchá, stačilo oddělat tu skříňku pod rádiem a ze spoda rádia je konektor pro CD měnič, tak do něj se to jen napojí. Pak na rádiu stačí jen přepnout CD/AUX. Hlasitost je srovnatelná s CD, akorát nelze přepínat přes volant písničky, ale s tím jsem počítal.

Kdybys malinko priplatil a koupil trosku vylepsenou verzi:
tudy odkaz
tak to bude prehravat i mp3 z usb a budes moc menit skladby na volantu.
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 12:51   Citovat  

Meda napsal:

Tady máš stručný návod a tipy, které ti zaručeně pomůžou.
tudy odkaz
   Návrat  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 13:17   Citovat  

Ahoj jsem tu nový, zakoupil jsem před pár dny 7g accorda v naftě, auto si pomalu zamilovávám a zvykáme si na sebe. Jen mám pár dotazů jelikož se v tomto fóru nedokážu zorientovat nebo něco rychle najít a projíždět 400 stránek není jen tak... Je to rok 2004, tedy předface, výbava Executive verze tourer.

1. Nefunguje zadní stěrač, ostřik ano, má pojistku zvlášť od předních stěračů?? Vyměnil jsem ji, ale problém přetrávává.
2. Při zamknutí a odemknutí na dálku mi zabliká jen výjimečně, čím je to způsobeno, popř. jak to vyřešit?
3. Chybí mi na něm docela hagusy, lze je tam dodělat? Teď tam není nic, jen ty lišty.
4. Mám ve výbavě navigaci, ale vzhledem k nesehnatelnosti nových map je k ničemu, přemýšlím o výměně za normální rádio co má
zbytek accordů, bude to problém když mám nad výdechy displej ještě zvlášť?
5. Tento model vážně nemá palubní PC?
6. Zadní vrata fungují, ale při zavření se nedocvaknou, lze to něják řešit zevnitř v tom mechanismu?
7. Poslední se týká tahu motoru, spíše taková kontrolní otázka. Je normální, že motor má tah hodně netypickej jako většina dieselů co známe? Takovej lehkej, plynulej a víceméně lineární, člověku přijde, že to netáhne a přitom to zrychluje, jen to nemá ten ,,odpich,,

Děkuji moc Úsměv H+
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 13:48   Citovat  

Jehla23 napsal:
Ahoj jsem tu nový, zakoupil jsem před pár dny 7g accorda v naftě, auto si pomalu zamilovávám a zvykáme si na sebe. Jen mám pár dotazů jelikož se v tomto fóru nedokážu zorientovat nebo něco rychle najít a projíždět 400 stránek není jen tak... Je to rok 2004, tedy předface, výbava Executive verze tourer.

1. Nefunguje zadní stěrač, ostřik ano, má pojistku zvlášť od předních stěračů?? Vyměnil jsem ji, ale problém přetrávává.
2. Při zamknutí a odemknutí na dálku mi zabliká jen výjimečně, čím je to způsobeno, popř. jak to vyřešit?
3. Chybí mi na něm docela hagusy, lze je tam dodělat? Teď tam není nic, jen ty lišty.
4. Mám ve výbavě navigaci, ale vzhledem k nesehnatelnosti nových map je k ničemu, přemýšlím o výměně za normální rádio co má
zbytek accordů, bude to problém když mám nad výdechy displej ještě zvlášť?
5. Tento model vážně nemá palubní PC?
6. Zadní vrata fungují, ale při zavření se nedocvaknou, lze to něják řešit zevnitř v tom mechanismu?
7. Poslední se týká tahu motoru, spíše taková kontrolní otázka. Je normální, že motor má tah hodně netypickej jako většina dieselů co známe? Takovej lehkej, plynulej a víceméně lineární, člověku přijde, že to netáhne a přitom to zrychluje, jen to nemá ten ,,odpich,,

Děkuji moc Úsměv H+

2. Niekde blbne čidlo. Môže to byť aj na kapote. Akonáhle nie je niektoré z čidiel zavretia v správnej polohe, blinkre nezablikajú
4. Nechaj to tam, vyzerá to lepšie ako bezfarební rádio. Navigáciu riešim aj tak vždy mobilom - prípadne minitabletom s online pripojením.
5. Predface nemá
6. Good luck. Dvere vedia potrápiť...
7. Nie toto nie je VW diesel. Pravda je že musíš sa naučiť aj správne stláčať plyn, neplatí tu že plyn napodlahu je to správne riešenie (to len pre info). Ak sa ti zdá výkonu málo, remap na 120 kW je bezpečný a nijak zásadne ti neovplyvní životnosť motora.
   Návrat  
Probos je teď offline  Probos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 20:36   Citovat  

Ahoj 7géčkaři Úsměv

Dostal jsem tip od člena DOHCVTEC, že mi tady můžete poradit. Koupil jsem acco 8g a bohužel je v háji řízení. Klepe to při nerovnostech, úplně šíleně. Sice to při prodeji nedělalo tak moc jak nyní, ale to není směrodatné. Při prodeji jsem si toho nevšiml. Ale majitel o tom věděl podle mě věděl.

Prý se tady řešilo, že lze udělat nějaký repas řízení? Má s tím někdo zkušenost, je to možné ?

Na internetu je spousta videí s řízením, že klepe nebo různě vrže při otáčení volantu, ale můj problém je, že klepe při průjezdu nerovností. Aktuálně je to jako kulomet. Nové řizení příjde na cca 47 tisíc + práce, to je HODNĚ drahá sranda Bueee Tak než se unáhlit, snažím najít alternativu, pokud je to možný.

Zvažoval jsem, že bych koupil použitý řízení z ebaye - sice za dobré peníze ale ta jistota, že bude v pořádku je nulová, těžko říct. Od toho asi raději upustím.

Natočil jsem i video, nejvíc to jde slyšet na v čase 0:57, 2:29 a potom 2:47, jen je potřeba mít trošku zesílený repro. tudy odkaz

Pokud žádná alternativa neexistuje, asi budu muset koupit nový řízení.

Podvozek mám jinak zkontrolovaný komplet. Měl by být v pořádku.

Díky
   Návrat  
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 20:54   Citovat  

Že je v háji řízení, to víš jistě?
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 21:07   Citovat  

nema nekdo uzivatelsky manual na a7g poface idealne executive vc ovladani telefonu na volantu .diky
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 21:10   Citovat  

Peliator napsal:
Že je v háji řízení, to víš jistě?

Prý už jinak neví co by to mohlo být. Mám zkontrolovaný celý podvozek 2x u svého mechanika a 1x přímo v hondě a nic nikde nenašli. Je fakt, že se mi zdá, že to teď dělá víc než dřív, ale jediné co to prý může být tak je to řízení.

Našel jsem ještě jedno video, kde jsou ty zvuky menší ale v podstatě identické a tam psal majitel videa, že proběhla výměna "rack and pinion" a zvuk byl pryč. Ale já tomu zase nerozumím - samozřejmě nesoudím jen podle nějakého videa. Bylo mi to tak řečeno. tudy odkaz (konec videa)
   Návrat  
rudy5 je teď offline  rudy5
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 21:11   Citovat  

Probos napsal:
Ahoj 7géčkaři Úsměv

Dostal jsem tip od člena DOHCVTEC, že mi tady můžete poradit. Koupil jsem acco 8g a bohužel je v háji řízení. Klepe to při nerovnostech, úplně šíleně. Sice to při prodeji nedělalo tak moc jak nyní, ale to není směrodatné. Při prodeji jsem si toho nevšiml. Ale majitel o tom věděl podle mě věděl.

Prý se tady řešilo, že lze udělat nějaký repas řízení? Má s tím někdo zkušenost, je to možné ?

Na internetu je spousta videí s řízením, že klepe nebo různě vrže při otáčení volantu, ale můj problém je, že klepe při průjezdu nerovností. Aktuálně je to jako kulomet. Nové řizení příjde na cca 47 tisíc + práce, to je HODNĚ drahá sranda Bueee Tak než se unáhlit, snažím najít alternativu, pokud je to možný.

Zvažoval jsem, že bych koupil použitý řízení z ebaye - sice za dobré peníze ale ta jistota, že bude v pořádku je nulová, těžko říct. Od toho asi raději upustím.

Natočil jsem i video, nejvíc to jde slyšet na v čase 0:57, 2:29 a potom 2:47, jen je potřeba mít trošku zesílený repro. tudy odkaz

Díky

Asi by si si mal dať to auto najskôr niekomu pozrieť kto tomu rozumie ako dať na diagnostiku cez net od niekoho kto to auto ani nevidel a sám si na aute toho moc ani neurobí to môj názor bez urážky.
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 21:13   Citovat  

Probos napsal:
Ahoj 7géčkaři Úsměv

Díky

Navzdory všemu bych to tipnul na vymačkané gumy v uložení stabilizátoru... Měl jsem před lety stejný problém na 7g. A x servisů na podvozku viditelně nic špatného nenašlo.. včetně mě.
Není to tak drahé - preventivně vyměnit...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 21:14   Citovat  

rudy5 napsal:
Asi by si si mal dať to auto najskôr niekomu pozrieť kto tomu rozumie ako dať na diagnostiku cez net od niekoho kto to auto ani nevidel a sám si na aute toho moc ani neurobí to môj názor bez urážky.

V pořádku Úsměv, chápu... ale já si auto nekontroloval sám. Já to měl v servisech. Samozřejme pokud by to nebylo řízení, to by to bylo úplně nejlepší...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 357, 358, 359 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina