Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 358, 359, 360 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 359 z 486
Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 21:30   Citovat  

Já bych to viděl buď na to uložení stabilizační tyče jak píše Acxe a nebo uložení tlumičů. Rozhodně bych začal tím, než se hned pouštět do repase řízení. Ale auto neznám, nejel jsem v něm, nevím kolik má namotáno tak těžko posuzovat.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
sandu_cz je teď offline  sandu_cz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 22:23   Citovat  

Chtělo by zkontrolovat velmi důkladně podvozek, zda se mi také že mohou být stabilizátory nebo tlumiče... co třeba zkusit další servis nebo někoho kdo opravdu rozumí Hondam?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 22:34   Citovat  

Jehla23 napsal:
Ahoj jsem tu nový, zakoupil jsem před pár dny 7g accorda v naftě, auto si pomalu zamilovávám a zvykáme si na sebe. Jen mám pár dotazů jelikož se v tomto fóru nedokážu zorientovat nebo něco rychle najít a projíždět 400 stránek není jen tak... Je to rok 2004, tedy předface, výbava Executive verze tourer.

1. Nefunguje zadní stěrač, ostřik ano, má pojistku zvlášť od předních stěračů?? Vyměnil jsem ji, ale problém přetrávává.
2. Při zamknutí a odemknutí na dálku mi zabliká jen výjimečně, čím je to způsobeno, popř. jak to vyřešit?
3. Chybí mi na něm docela hagusy, lze je tam dodělat? Teď tam není nic, jen ty lišty.
4. Mám ve výbavě navigaci, ale vzhledem k nesehnatelnosti nových map je k ničemu, přemýšlím o výměně za normální rádio co má
zbytek accordů, bude to problém když mám nad výdechy displej ještě zvlášť?
5. Tento model vážně nemá palubní PC?
6. Zadní vrata fungují, ale při zavření se nedocvaknou, lze to něják řešit zevnitř v tom mechanismu?
7. Poslední se týká tahu motoru, spíše taková kontrolní otázka. Je normální, že motor má tah hodně netypickej jako většina dieselů co známe? Takovej lehkej, plynulej a víceméně lineární, člověku přijde, že to netáhne a přitom to zrychluje, jen to nemá ten ,,odpich,,

Děkuji moc Úsměv H+

k tomu nedocvaknutí zadních dveří,dělá to špatně vrácená klika zadních dveří,dostane se ti tam voda a zatuhne ty otevřeš dveře ručně a ona se nevrátí do původní polohy.
Chce to rozebrat a vyčistit.
   Návrat  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
PříspěvekZaslal: 29.5.2017 , 23:46   Citovat  

Diky moc za odpovedi. Vedeli by jste i zbytek? Konkretne ty hagusy, jestli maji pripraveny zavity na strese vsechny tourery predface? A nevi nekdo kde sehnat nebo nema nekdo doma stary dvd s mapama do predface? Vypalil jsem mapy, ale navi to nechce precist. Diky ☺️
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 5:35   Citovat  

Tenhle clanek si cetl? tudy odkaz
   Návrat  
jonik je teď offline  jonik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 8:20   Citovat  

Ahoj,

trosku mimo téma co se aktuálně řeší, ale přesto..
Jestli někdo uvažujete o vystřelovacím klíčku, můžu doporučit tento odkaz
super cena, došel za cca 14dní, vypadá přesně jako na fotkách..
Vůle v planžetě trošku je, ale nic strašného..
v zámečnictví mě ho vyřízli za 190,- bez problému

klic.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
klic.jpg, 222.66 kB
   Návrat  
MAIKY 35 je teď offline  MAIKY 35
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 8:57   Citovat  

markos napsal:
2. Niekde blbne čidlo. Môže to byť aj na kapote. Akonáhle nie je niektoré z čidiel zavretia v správnej polohe, blinkre nezablikajú
4. Nechaj to tam, vyzerá to lepšie ako bezfarební rádio. Navigáciu riešim aj tak vždy mobilom - prípadne minitabletom s online pripojením.
5. Predface nemá
6. Good luck. Dvere vedia potrápiť...
7. Nie toto nie je VW diesel. Pravda je že musíš sa naučiť aj správne stláčať plyn, neplatí tu že plyn napodlahu je to správne riešenie (to len pre info). Ak sa ti zdá výkonu málo, remap na 120 kW je bezpečný a nijak zásadne ti neovplyvní životnosť motora.

K bodu 7.

Lineárne to áno, ale dosť záleží aj na tom, aké tam máš pneu. Na 16tkách to pri nesprávnom pridávaní až "prešmykuje" - je tam vysoký kruťák a na suchej vozovke to je "raketa" HaHaaa takže to auto by malo mať odpich.Nemalo by to byť nejak lenivé alebo ľahké, ak je všetko OK tak ten motor na rovine vie zatiahnuť mohutne..možno to nemáš len zatiaľ "rozbehané". To auto vie obstojne zrýchľovať aj na 18tkach Úsměv. Zrýchlenie je citeľné až za hranicou 2tis.otáčok/min.
   Návrat  
scorpion je teď offline  scorpion
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 9:01   Citovat  

jonik napsal:

Jestli někdo uvažujete o vystřelovacím klíčku, ...

Taky uvažuji, že objednám vystřelovák, ale našel jsem si tento. Je na něm aspoň logo Honda, ale jak je kvalitní to nevím. Nejvíc by se mi líbil přímo vystřelovák od Civicu 9G, ale prej to nejde naprogramovat.
   Návrat  
jakubM je teď offline  jakubM
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 9:19   Citovat  

tak v listopadu montovaný originální spodní čep má dnes už trochu vůli... čekal jsem teda klvalitnější produkt Velmi šťastný
   Návrat  
jonik je teď offline  jonik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 9:21   Citovat  

scorpion napsal:
Taky uvažuji, že objednám vystřelovák, ale našel jsem si tento. Je na něm aspoň logo Honda, ale jak je kvalitní to nevím. Nejvíc by se mi líbil přímo vystřelovák od Civicu 9G, ale prej to nejde naprogramovat.

Tento má taky nalepovací logo.. Já jsem chtěl právě tento, protože má "nový" tlačítka.. Na mém origo klíčku už byly ošoupaný..
Na tom co jsi posílal ty, vkládáš ten "tlačítkový modul" do klíčku a zůstávají ti origo tlačítka.. U mého ty stříbrné tlačítka mačkají origo tlačítka HaHaaa Ale funguje to normálně Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 9:35   Citovat  

jakubM napsal:
tak v listopadu montovaný originální spodní čep má dnes už trochu vůli... čekal jsem teda klvalitnější produkt Velmi šťastný

hoj, a máš na ňom najazdené km ? aj si ho videl pred montážou ? robili to predpokladám v Honde..

už si v krátkej dobe 2hý človek čo sa na to u originálneho čapu sťažuje, jeden chalan myslím zo Žiliny to tiež rieši už po 16 tis.km (benzín). Tie čapy sú asi trocha rozdielne benzín vs.nafta predpokladám. Nevie niekto ?
   Návrat  
Kendik je teď offline  Kendik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 9:36   Citovat  

jonik napsal:
Tento má taky nalepovací logo.. Já jsem chtěl právě tento, protože má "nový" tlačítka.. Na mém origo klíčku už byly ošoupaný..
Na tom co jsi posílal ty, vkládáš ten "tlačítkový modul" do klíčku a zůstávají ti origo tlačítka.. U mého ty stříbrné tlačítka mačkají origo tlačítka HaHaaa Ale funguje to normálně Velmi šťastný
Mám ten samý co máš Ty a spokojenost. Jen to nalepovací logo jsem nedostal Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 9:56   Citovat  

MAIKY 35 napsal:
hoj, a máš na ňom najazdené km ? aj si ho videl pred montážou ? robili to predpokladám v Honde..

už si v krátkej dobe 2hý človek čo sa na to u originálneho čapu sťažuje, jeden chalan myslím zo Žiliny to tiež rieši už po 16 tis.km (benzín). Tie čapy sú asi trocha rozdielne benzín vs.nafta predpokladám. Nevie niekto ?

najeto tak 8tis km.. bylo to obráceně, honda dodala, já a _Márty_ montáž (auto mi stálo s vyskočeným čepem před barákem)
   Návrat  
Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 10:35   Citovat  

jakubM napsal:
najeto tak 8tis km.. bylo to obráceně, honda dodala, já a _Márty_ montáž (auto mi stálo s vyskočeným čepem před barákem)

V srpnu jsem měnil oba spodní čepy (Díly a práce honda. Najeto cca 260 000km - čepy bez vůle, bohužel na jednom praskla prachovka.

Asi se mám na co těšit. Mám na nich zatím 14000. A nenapadlo mě je kontrolovat Tak to koukám! Čekal bych ze vydrží aspoň 150 000.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 11:08   Citovat  

Acxe napsal:
V srpnu jsem měnil oba spodní čepy (Díly a práce honda. Najeto cca 260 000km - čepy bez vůle, bohužel na jednom praskla prachovka.

Asi se mám na co těšit. Mám na nich zatím 14000. A nenapadlo mě je kontrolovat Tak to koukám! Čekal bych ze vydrží aspoň 150 000.

benzín a nafta sú rovnaké ?

jedine že na tom nejak "odrbávajú" v H., možno aj rôzni dodávatelia alebo čo a nie je kvalita ako kvalita.., napr. viem že v H. kde beriem diely ja im to posielajú z rakúskej H. a tie veci čo pošlú tak vyzerajú dosť dobre oproti inej druhovýrobe..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 11:48   Citovat  

MAIKY 35 napsal:
benzín a nafta sú rovnaké ?

jedine že na tom nejak "odrbávajú" v H., možno aj rôzni dodávatelia alebo čo a nie je kvalita ako kvalita.., napr. viem že v H. kde beriem diely ja im to posielajú z rakúskej H. a tie veci čo pošlú tak vyzerajú dosť dobre oproti inej druhovýrobe..

mám dojem, že ve Vídni mají centrální sklad..
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 12:29   Citovat  

jakubM napsal:

No to si děláš srandu.... Tak to koukám! Já čekám (po komunikaci s Peliatorem) na nové, stávající podezřívám že už mají vůli, páč po přezutí na 17" je citelné klepání na nerovnostech. Auto má již skoro 180 tak bych se tomu ani nedivil.
   Návrat  
edy je teď offline  edy
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 12:50   Citovat  

Spodní čepy jsem nechal teď při výměně tlumičů preventivně kontrolovat,měnily se před 100 tis.km a jsou stále bez vůlí,asi spíš záleží kde jezdíte ....
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 12:56   Citovat  

No tak určitě reklamovat. Zvlášť když už seš druhej. To bude nějaká vadná série.
Ale je teda smutný, že kontrola kvality kolabuje už i u originál dílů. Smutný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.5.2017 , 12:59   Citovat  

edy napsal:
Spodní čepy jsem nechal teď při výměně tlumičů preventivně kontrolovat,měnily se před 100 tis.km a jsou stále bez vůlí,asi spíš záleží kde jezdíte ....

jezdím z většiny po zánovních silnicích, žádná hrůza...

Jarek napsal:
No tak určitě reklamovat. Zvlášť když už seš druhej. To bude nějaká vadná série.

reklamaci by mi stejně neuznali, když nemám doklad o montáži...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.5.2017 , 10:57   Citovat  

jakubM napsal:

ako si zistil tú vôľu v tom čape ? robí to nejaké problémy aj pri jazde ?
   Návrat  
von-pivoj je teď offline  von-pivoj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.5.2017 , 12:40   Citovat  

MAIKY 35 napsal:

Během jízdy lze slyšet klepání, při akceleraci nebo zpomalování táhne do boku. Při prohlídce (je to trochu složitější a často se to přehlídne v servise kvůli tomu že auto celé zvednou) se musí po sundání kola, náprava podložit a pozvednout (heverem) aby se kloub uvolnil (příliš velké vykloubení, které částečně eliminuje vůli v kloubu samotném z důvodů momentového působení vůči ose lůžka kloubu), pak se mezi spodní rameno a těhlici vrazí nějaký nástroj, většinou páčidlo. Páčením mezi ramenem a těhlicí zjistíš vůli v čepu. Občas to jde i bez sundání kola a podložení ramene, ale to už jsou čepy dávno po smrti viz tady: tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.5.2017 , 14:35   Citovat  

von-pivoj napsal:
Během jízdy lze slyšet klepání, při akceleraci nebo zpomalování táhne do boku. Při prohlídce (je to trochu složitější a často se to přehlídne v servise kvůli tomu že auto celé zvednou) se musí po sundání kola, náprava podložit a pozvednout (heverem) aby se kloub uvolnil (příliš velké vykloubení, které částečně eliminuje vůli v kloubu samotném z důvodů momentového působení vůči ose lůžka kloubu), pak se mezi spodní rameno a těhlici vrazí nějaký nástroj, většinou páčidlo. Páčením mezi ramenem a těhlicí zjistíš vůli v čepu. Občas to jde i bez sundání kola a podložení ramene, ale to už jsou čepy dávno po smrti viz tady: tudy odkaz

To klepanie je počuť aj v kabíne alebo len keď trčí hlava z okna Úsměv ?
Skôr som myslel, ako ste zistili po tak krátkom nájazde, že už aj nový čap má vôľu. Najhoršie je, keď sa to vysype počas jazdy ako napr. tu: tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2017 , 16:28   Citovat  

MAIKY 35 napsal:

vůli v čepech mi zjistil servis páčidlem na heveru Velmi šťastný auto mi trošku plave, na nerovnostech trochu "tancuje", lehce něco ťuká (může být cokoliv)
   Návrat  
Jehla23 je teď offline  Jehla23
PříspěvekZaslal: 31.5.2017 , 18:50   Citovat  

MAIKY 35 napsal:
K bodu 7.

Lineárne to áno, ale dosť záleží aj na tom, aké tam máš pneu. Na 16tkách to pri nesprávnom pridávaní až "prešmykuje" - je tam vysoký kruťák a na suchej vozovke to je "raketa" HaHaaa takže to auto by malo mať odpich.Nemalo by to byť nejak lenivé alebo ľahké, ak je všetko OK tak ten motor na rovine vie zatiahnuť mohutne..možno to nemáš len zatiaľ "rozbehané". To auto vie obstojne zrýchľovať aj na 18tkach Úsměv. Zrýchlenie je citeľné až za hranicou 2tis.otáčok/min.

Auto ma nalitano 270 tisic km, netaha spatne, mozna taha jak ma, treba na 4 na 5 stupen se mu, ale i mezi 2200 az 2800 otacek moc nechce. Rovinky do mirnyho kopce jsou pro tyhle 2 kvalty spatny, rychlost spis drzi a zrychleni se takrka nekona. V pripade prudkych kopcu jedine 1 nebo 2 kvalt a kdyz se rozjede tak na 3 pak jeste zpomaluje. Mam doma jeste oktavku, 77kw a ta mi prijde o dost zivejsi vicemene v celem spektru otacek. Muze to byt turbem?
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.5.2017 , 21:51   Citovat  

MAIKY 35 napsal:
Skôr som myslel, ako ste zistili po tak krátkom nájazde, že už aj nový čap má vôľu. Najhoršie je, keď sa to vysype počas jazdy ako napr. tu: tudy odkaz

mne treba tahne do prava ,ale zadny tukani neni slyset aspon otom nevim ,
trochu toho ramusu pripisuji rizeni jako je u 7G zvykem .. doufam ,ze pri 140000km by cepy meli byt jeste OK ..
   Návrat  
Jarek je teď offline  Jarek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2017 , 9:06   Citovat  

jakubM napsal:

No nevím, jestli jste s tím nedělali psí kusy typu, cpát zmraženej čep do žhavý těhlice, tak bych ho reklamoval.
Pokud by se na něm našla výrobní vada, tak musí uznat. A pokud byla vadná série a už o ní vědí, tak by určitě taky uznali.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.6.2017 , 13:05   Citovat  

Jehla23 napsal:
Auto ma nalitano 270 tisic km, netaha spatne, mozna taha jak ma, treba na 4 na 5 stupen se mu, ale i mezi 2200 az 2800 otacek moc nechce. Rovinky do mirnyho kopce jsou pro tyhle 2 kvalty spatny, rychlost spis drzi a zrychleni se takrka nekona. V pripade prudkych kopcu jedine 1 nebo 2 kvalt a kdyz se rozjede tak na 3 pak jeste zpomaluje. Mam doma jeste oktavku, 77kw a ta mi prijde o dost zivejsi vicemene v celem spektru otacek. Muze to byt turbem?

Tak to je potom niečo špatne, ak tam nemáš náhodou 19ky Úsměv . Kilometre nie sú v tomto ohľade veľmi podstatné, viezol som sa vo viacerých diesel H. kt. mali nalietané cez 400 tkm, a išli rovnako dobre a "silno" ako tie, čo mali 180 tkm.
Tourer je ťažší a preto trocha lenivší v porovnaní so sedanom, ale aj tak na trojke to musí ťahať kopec nekopec, 4ka musí takisto obstojne zrýchľovať aj do kopca (nielen mierneho), 5ka je až od 120 km/h a vyššie HaHaaa .
Skús pozrieť vzduchový filter, vymeniť palivový (za originálny z Hondy, teraz posledne dodávali zn.Bosch). Svoj podiel môže mať aj slabšia váha vzduchu. Turbo (ak po zahriatí nepíska alebo nepočuť nejaké divné zvuky pri pridávaní podobé takému kvíleniu) tak tam môže byť jedine zanesená regulácia, ale nebýva to u týchto aút častý jav, to by ťa pri prudkom pridaní hodilo do núdzového režimu. A trocha ho rozhýbať, môže byť aj výfukové potrubie a kat trocha zanesený, záleží ako sa s tým dlhodobo jazdilo, akým štýlom, trasy..
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.6.2017 , 14:53   Citovat  

Meda napsal:
k tomu nedocvaknutí zadních dveří,dělá to špatně vrácená klika zadních dveří,dostane se ti tam voda a zatuhne ty otevřeš dveře ručně a ona se nevrátí do původní polohy.
Chce to rozebrat a vyčistit.

Mám vyčištěno, dokonce i jiný zámek a při dovírání to zlobí dál, je to v elektrice...

Dnes se mi stalo, že po stisknutí tlačítka pro zamčení centrálu uvnitř auta, se nic nestalo, odemykání fungovalo dobře. Chvilku do blblo i venku přes dálkáč. Teď už to zase vypadá ok. Další závada do seznamu Úsměv

jakubM napsal:

takže mi to za chvíli může rupnout znova? Tak to valím bulvy

MAIKY 35 napsal:

Nebo třeba tady: Velmi šťastný tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 2.6.2017 , 14:15   Citovat  

Ak aktuálne niekto rieši čapy riadenia, tak v krabici od Ruville sa pravdepodobne objaví zabalená zn. CTR (made in Korea), čo by mala byť vraj celkom OK kvalita..a priaznivá cena.. je to dobrý
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 358, 359, 360 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina