Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 483, 484, 485 
Zaslat odpověď

Strana 485 z 485
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
1 háčko
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 19.8.2024 , 8:17   Citovat  

Máte někdo zkušenost s konkrétní sadou aftermarket (asi?) sadou gumových/plastových záslepek do otvorů v kastli?

Mám zespodu oholenou kastli na vyvářku a spousty plastových zátek se při demontáži poškodilo, takže už asi nebudou plnit funkci.

A jedna věc, která mě velmi zarazila Tak to koukám! :
Některé otvory v kastli, které vedly přímo dovnitř (ani mezi venkem a vnitřkem nebyla dutina) byly jen přelepeny zevnitř nálepkou?? to snad ne
To vedlo k tomu, že např. za patami lidí na zadních sedačkách okraje dírek orezly, dostávala se voda pod koberečky do tlumící pěny, která nasákávala, neschla, a tím pádem to celé brutálně orezlo...

Celou kastli a všechny otvory od pedálů až po víko kufru jsem prošel a jsem docela zklamaný. Vůbec se nedivím, že to hnije před očima, když je to tak na kosočtverec udělané. Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.8.2024 , 20:08   Citovat  

Matěj Krupař napsal:
Máte někdo zkušenost s konkrétní sadou aftermarket (asi?) sadou gumových/plastových záslepek do otvorů v kastli?

Kdybys nesehnal a uvažoval o origo, tak budu objednávat nějaké díly z JPN. Záleží, jak moc na to spěcháš.
   Návrat  
schympanze1 je teď offline  schympanze1
PříspěvekZaslal: 29.8.2024 , 20:34   Citovat  

Ahoj. Menil niekto turbo na acc 7g? Da sa vybrat spodkom? Alebo musi ist motor von? Dakujem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
lukadu je teď offline  lukadu
PříspěvekZaslal: 6.10.2024 , 10:23   Citovat  

Ahoj,dnes jsem vyblikaval chyby a objevily se mi čísla 61 a 12.
61- je problém s baterií???
   Návrat  
accord.cm1 je teď offline  accord.cm1
PříspěvekZaslal: 7.12.2024 , 21:01   Citovat  

Dopis napsal:
Kdybys nesehnal a uvažoval o origo, tak budu objednávat nějaké díly z JPN. Záleží, jak moc na to spěcháš.

Prosim tě, co máš vše v plánu objednávat? Potřeboval bych nějaké díly i na CR-V 2G. Na kdy to máš v plánu a jak by vycházela doprava?
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.12.2024 , 21:43   Citovat  

accord.cm1 napsal:
Prosim tě, co máš vše v plánu objednávat? Potřeboval bych nějaké díly i na CR-V 2G. Na kdy to máš v plánu a jak by vycházela doprava?

Potřebuju ještě pár drobností na C6g a A7g. Nespěchám na to, není to urgent. Doprava je vždy podle celkové váhy.

Nakupuju tady, je tam i orientační kalkulačka dopravy. Pokud nebudeš brát něco extra těžkého, tak pro jednoduchost ber přepočet celkové ceny dílů cca 31 - 32 Kč/USD (cena dílu, doprava, DPH). Clo je většinou 0, alespoň za poslední roky jsem to tak měl.
   Návrat  
Pavel Jiřík je teď offline  Pavel Jiřík
PříspěvekZaslal: 12.12.2024 , 22:07   Citovat  

Zdravím. Mohl by mě zde někdo prosím odkázat na diskusi v souvislosti s náhradami za původní výfuk na 2.4, který již dosloužil nebo navrhnout řešení, nejlépe ze své zkušenosti. někde se to tu již řešilo, ale nevím, jak to najít. Polák za 5 se mi neosvědčil, chci něco, co přetrvá. Díky Honda
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2024 , 9:47   Citovat  

Vyfuk na 2.4 sedan me taky zajímá. Potrebuju uz komplet. Uz neni co opravovat.
   Návrat  
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
1 háčko
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 14.12.2024 , 20:13   Citovat  

tudy odkaz

Původní vlákno.

Osobně jsem bral komplet vyfuk i koleno letos na tourera 2.0 ten stejny, jako maji na ACI.CZ (jen jsem ho sehnal asi o 25 % levněji) a vypadá dobře. A řikal to i kámoš, že vypadá o dost lépe, než polák, co dával někomu jinému na auto.

Při shánění jsem ještě psal nějakému pánovi, co dělá na subaru z nerezu, ten chtěl po mě fotky a že by to byl taky schopen udělat. To byl ten pán zmiňovaný v původním vlákně.
   Návrat  
Pavel Jiřík je teď offline  Pavel Jiřík
PříspěvekZaslal: 21.12.2024 , 22:48   Citovat  

Tak situaci s véfukem jsem vyřešil (neboť to opravdu už hořelo) vyříznutím porouchaného (praskliny na obou čelech) předního tlumiče a navařením původního krásného aerodynamického vyleštěného tlumiče s gravírovaným logem Honda. Ten má zepředu otvor 55mm, vzadu dokonce 60, takže se oba konce polské trubky vlezly dovnitř a dobře vařily. Auto konečně jede jak má, na volnoběh má až zajímavě hlubší jemný tón, ale jinak je motor tichý jako lví pšouk VTEC . Pro úspěch později, totéž provedu i z rezonátorem, který jsem také zachoval a je vyveden stejně dokonale jako tlumič. Celá výfuková soustava je tedy aktuálně takový prapodivný hybrid. Svody 4-2-1 v nerezy + vlnovec a decat od Marka Chmulíka, no a ten Japonsko-Polský zbytek. Koncovky původní nelze bez úpravy (odřezání) těch stávajících polských (navařených naštvanej ) nainstalovat. Jsou dokonalé a nezničitelné, takže tam půjdou kdyby co. Ačkoliv nelze do budoucna vyloučit nerez komplet. HaHaaa
   Návrat  
MPavel je teď offline  MPavel
PříspěvekZaslal: 10.1.2025 , 11:33   Citovat  

Zdravím. Zkoušel jsem hledat tady na foru a i po internetu, ale nepovedlo se mi najít žádné info. Potřebuji na Accord 7G Tourer vyměnit tlumiče. Auto má xenony a tím pádem senzor xenonu na levém předním tlumiči. Zkoušel jsem najít tlumič z druhovýroby, který by měl na sobě úchyt, na kterém je připevněný ramínko, které toči s xenon senzorem. Bohužel se mi nepovedlo nic najít. Vše pro auta bez xenonů. Jak se dá toto řešit? Prodává se vůbec druhovýroba s tím držáčkem nebo se musí koupit originál?

Díky za odpovědi.

BTW kolik jste najezdili na originálech? Já mám ještě původní z výroby auta a mají 470 tis. km. Kdybych kvůli km neměl pocit, že se už musí vyměnit tak bych podle jízdních vlastností ani nepoznal, že už mají tolik najeto.

Pavel
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2025 , 18:23   Citovat  

Mám na cl9 podobný nájezd okolo těch 460-470 a tlumiče originál. Říkal sem si, že vyrobim kdyžtak nějakou objimku,kde bych to napasoval.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.1.2025 , 9:33   Citovat  

mad_zed napsal:
Mám na cl9 podobný nájezd okolo těch 460-470 a tlumiče originál. Říkal sem si, že vyrobim kdyžtak nějakou objimku,kde bych to napasoval.

I o této variantě přemýšlím a asi bohužel to budu muset takto pořešit protože se zdá, že originál přední tlumiče už nejsou. Na auto jarově se už sehnat nedají, dokonce ani zadek. Na parts-honda.uk se musejí dovézt z japonska a mám zde zdatím potvrzené zadní, ale u předních se zjišťuje dostupnost.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2025 , 14:53   Citovat  

Tak pokud by to někoho zajímalo tak OEM přední tlumiče na Acco už nejsou.... Ble
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.2.2025 , 22:09   Citovat  

Namontovány přední sachs a zadní origo. Jsem celkem pozitivně překvapen. Sachs jsou akorát tuhé a dobře kooperují se zadními originály. Teď už zbývá dořešit uchycení páčky od xenon senzoru.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.2.2025 , 22:18   Citovat  

Čtu tady také diskuzi ohledně výfuku. Já jsem minulý rok kupoval z polska komplet od katu a bohužel děs. Výfuk je celkem tichý, ale po cca 10 měsících prasknul svár mezi trubkou a středním tlumičem. Zavařili jsme a po týdnu to prasklo na opačné straně. Jsme zvědavý, jak na tom budou po čase další části.
   Návrat  
Mr_xx je teď offline  Mr_xx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2025 , 8:30   Citovat  

MPavel napsal:
Čtu tady také diskuzi ohledně výfuku. Já jsem minulý rok kupoval z polska komplet od katu a bohužel děs. Výfuk je celkem tichý, ale po cca 10 měsících prasknul svár mezi trubkou a středním tlumičem. Zavařili jsme a po týdnu to prasklo na opačné straně. Jsme zvědavý, jak na tom budou po čase další části.

Čínkso- polský komplet jsem taky kupoval, je to taková splácanina No name a Polmostrow výfuku - ten týž problém. Celkem snad 3x prasknul svár na středním tlumiči...
Naštěstí se zachránil origo a jen tam zpět originální střední tlumič.
Zadní výfuky jsou klasika PL Polmostrow ...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 483, 484, 485 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina