Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 483, 484, 485 
Zaslat odpověď

Strana 485 z 485
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
1 háčko
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 19.8.2024 , 8:17   Citovat  

Máte někdo zkušenost s konkrétní sadou aftermarket (asi?) sadou gumových/plastových záslepek do otvorů v kastli?

Mám zespodu oholenou kastli na vyvářku a spousty plastových zátek se při demontáži poškodilo, takže už asi nebudou plnit funkci.

A jedna věc, která mě velmi zarazila Tak to koukám! :
Některé otvory v kastli, které vedly přímo dovnitř (ani mezi venkem a vnitřkem nebyla dutina) byly jen přelepeny zevnitř nálepkou?? to snad ne
To vedlo k tomu, že např. za patami lidí na zadních sedačkách okraje dírek orezly, dostávala se voda pod koberečky do tlumící pěny, která nasákávala, neschla, a tím pádem to celé brutálně orezlo...

Celou kastli a všechny otvory od pedálů až po víko kufru jsem prošel a jsem docela zklamaný. Vůbec se nedivím, že to hnije před očima, když je to tak na kosočtverec udělané. Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.8.2024 , 20:08   Citovat  

Matěj Krupař napsal:
Máte někdo zkušenost s konkrétní sadou aftermarket (asi?) sadou gumových/plastových záslepek do otvorů v kastli?

Kdybys nesehnal a uvažoval o origo, tak budu objednávat nějaké díly z JPN. Záleží, jak moc na to spěcháš.
   Návrat  
schympanze1 je teď offline  schympanze1
PříspěvekZaslal: 29.8.2024 , 20:34   Citovat  

Ahoj. Menil niekto turbo na acc 7g? Da sa vybrat spodkom? Alebo musi ist motor von? Dakujem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
lukadu je teď offline  lukadu
PříspěvekZaslal: 6.10.2024 , 10:23   Citovat  

Ahoj,dnes jsem vyblikaval chyby a objevily se mi čísla 61 a 12.
61- je problém s baterií???
   Návrat  
accord.cm1 je teď offline  accord.cm1
PříspěvekZaslal: 7.12.2024 , 21:01   Citovat  

Dopis napsal:
Kdybys nesehnal a uvažoval o origo, tak budu objednávat nějaké díly z JPN. Záleží, jak moc na to spěcháš.

Prosim tě, co máš vše v plánu objednávat? Potřeboval bych nějaké díly i na CR-V 2G. Na kdy to máš v plánu a jak by vycházela doprava?
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.12.2024 , 21:43   Citovat  

accord.cm1 napsal:
Prosim tě, co máš vše v plánu objednávat? Potřeboval bych nějaké díly i na CR-V 2G. Na kdy to máš v plánu a jak by vycházela doprava?

Potřebuju ještě pár drobností na C6g a A7g. Nespěchám na to, není to urgent. Doprava je vždy podle celkové váhy.

Nakupuju tady, je tam i orientační kalkulačka dopravy. Pokud nebudeš brát něco extra těžkého, tak pro jednoduchost ber přepočet celkové ceny dílů cca 31 - 32 Kč/USD (cena dílu, doprava, DPH). Clo je většinou 0, alespoň za poslední roky jsem to tak měl.
   Návrat  
Pavel Jiřík je teď offline  Pavel Jiřík
PříspěvekZaslal: 12.12.2024 , 22:07   Citovat  

Zdravím. Mohl by mě zde někdo prosím odkázat na diskusi v souvislosti s náhradami za původní výfuk na 2.4, který již dosloužil nebo navrhnout řešení, nejlépe ze své zkušenosti. někde se to tu již řešilo, ale nevím, jak to najít. Polák za 5 se mi neosvědčil, chci něco, co přetrvá. Díky Honda
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.12.2024 , 9:47   Citovat  

Vyfuk na 2.4 sedan me taky zajímá. Potrebuju uz komplet. Uz neni co opravovat.
   Návrat  
Matěj Krupař je teď offline  Matěj Krupař
1 háčko
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 14.12.2024 , 20:13   Citovat  

tudy odkaz

Původní vlákno.

Osobně jsem bral komplet vyfuk i koleno letos na tourera 2.0 ten stejny, jako maji na ACI.CZ (jen jsem ho sehnal asi o 25 % levněji) a vypadá dobře. A řikal to i kámoš, že vypadá o dost lépe, než polák, co dával někomu jinému na auto.

Při shánění jsem ještě psal nějakému pánovi, co dělá na subaru z nerezu, ten chtěl po mě fotky a že by to byl taky schopen udělat. To byl ten pán zmiňovaný v původním vlákně.
   Návrat  
Pavel Jiřík je teď offline  Pavel Jiřík
PříspěvekZaslal: 21.12.2024 , 22:48   Citovat  

Tak situaci s véfukem jsem vyřešil (neboť to opravdu už hořelo) vyříznutím porouchaného (praskliny na obou čelech) předního tlumiče a navařením původního krásného aerodynamického vyleštěného tlumiče s gravírovaným logem Honda. Ten má zepředu otvor 55mm, vzadu dokonce 60, takže se oba konce polské trubky vlezly dovnitř a dobře vařily. Auto konečně jede jak má, na volnoběh má až zajímavě hlubší jemný tón, ale jinak je motor tichý jako lví pšouk VTEC . Pro úspěch později, totéž provedu i z rezonátorem, který jsem také zachoval a je vyveden stejně dokonale jako tlumič. Celá výfuková soustava je tedy aktuálně takový prapodivný hybrid. Svody 4-2-1 v nerezy + vlnovec a decat od Marka Chmulíka, no a ten Japonsko-Polský zbytek. Koncovky původní nelze bez úpravy (odřezání) těch stávajících polských (navařených naštvanej ) nainstalovat. Jsou dokonalé a nezničitelné, takže tam půjdou kdyby co. Ačkoliv nelze do budoucna vyloučit nerez komplet. HaHaaa
   Návrat  
MPavel je teď offline  MPavel
PříspěvekZaslal: 10.1.2025 , 11:33   Citovat  

Zdravím. Zkoušel jsem hledat tady na foru a i po internetu, ale nepovedlo se mi najít žádné info. Potřebuji na Accord 7G Tourer vyměnit tlumiče. Auto má xenony a tím pádem senzor xenonu na levém předním tlumiči. Zkoušel jsem najít tlumič z druhovýroby, který by měl na sobě úchyt, na kterém je připevněný ramínko, které toči s xenon senzorem. Bohužel se mi nepovedlo nic najít. Vše pro auta bez xenonů. Jak se dá toto řešit? Prodává se vůbec druhovýroba s tím držáčkem nebo se musí koupit originál?

Díky za odpovědi.

BTW kolik jste najezdili na originálech? Já mám ještě původní z výroby auta a mají 470 tis. km. Kdybych kvůli km neměl pocit, že se už musí vyměnit tak bych podle jízdních vlastností ani nepoznal, že už mají tolik najeto.

Pavel
   Návrat  
mad_zed je teď offline  mad_zed
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.1.2025 , 18:23   Citovat  

Mám na cl9 podobný nájezd okolo těch 460-470 a tlumiče originál. Říkal sem si, že vyrobim kdyžtak nějakou objimku,kde bych to napasoval.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.1.2025 , 9:33   Citovat  

mad_zed napsal:
Mám na cl9 podobný nájezd okolo těch 460-470 a tlumiče originál. Říkal sem si, že vyrobim kdyžtak nějakou objimku,kde bych to napasoval.

I o této variantě přemýšlím a asi bohužel to budu muset takto pořešit protože se zdá, že originál přední tlumiče už nejsou. Na auto jarově se už sehnat nedají, dokonce ani zadek. Na parts-honda.uk se musejí dovézt z japonska a mám zde zdatím potvrzené zadní, ale u předních se zjišťuje dostupnost.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 20.1.2025 , 14:53   Citovat  

Tak pokud by to někoho zajímalo tak OEM přední tlumiče na Acco už nejsou.... Ble
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.2.2025 , 22:09   Citovat  

Namontovány přední sachs a zadní origo. Jsem celkem pozitivně překvapen. Sachs jsou akorát tuhé a dobře kooperují se zadními originály. Teď už zbývá dořešit uchycení páčky od xenon senzoru.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.2.2025 , 22:18   Citovat  

Čtu tady také diskuzi ohledně výfuku. Já jsem minulý rok kupoval z polska komplet od katu a bohužel děs. Výfuk je celkem tichý, ale po cca 10 měsících prasknul svár mezi trubkou a středním tlumičem. Zavařili jsme a po týdnu to prasklo na opačné straně. Jsme zvědavý, jak na tom budou po čase další části.
   Návrat  
Mr_xx je teď offline  Mr_xx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.2.2025 , 8:30   Citovat  

MPavel napsal:
Čtu tady také diskuzi ohledně výfuku. Já jsem minulý rok kupoval z polska komplet od katu a bohužel děs. Výfuk je celkem tichý, ale po cca 10 měsících prasknul svár mezi trubkou a středním tlumičem. Zavařili jsme a po týdnu to prasklo na opačné straně. Jsme zvědavý, jak na tom budou po čase další části.

Čínkso- polský komplet jsem taky kupoval, je to taková splácanina No name a Polmostrow výfuku - ten týž problém. Celkem snad 3x prasknul svár na středním tlumiči...
Naštěstí se zachránil origo a jen tam zpět originální střední tlumič.
Zadní výfuky jsou klasika PL Polmostrow ...
   Návrat  
peterrrpn je teď offline  peterrrpn
PříspěvekZaslal: 8.3.2025 , 20:39   Citovat  

Mam otazku zohnal som na mieru robeny duplex kvalitny no zistil som ze je origo robeny na ATR6g takze otazka je ci to nebude robit problemy ci bude spravny spätny tlak nakolko to pojde na A7G 2.4. Nejake skúsenosti?
Este je otázne ci to tam pojde napasovat ci pasuju uchyty a priemery.
   Návrat  
Vapor je teď offline  Vapor
PříspěvekZaslal: 16.3.2025 , 21:31   Citovat  

Ahoj zhanam krytku disku na Acco 7g
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: