Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Rozumí tu někdo pořádně hypotékám?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Manas je teď offline  Manas
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 13:58   Citovat  

Ahoj, mám možnost v blízké době koupit rodinný domek za cca 600000Kč, další penízky apdnou na rekonstrukci, cca milion celkem s kupní cenou. Jsem v podstě bez hotovosti. heldám enjschůdnější možnost financování. Bud těch 600000Kč a nebo milion hotově. Mátě někdo zkušenosti s úvěry? Poradte, kde si úvěr sjednat a kde za něj zaplatím nejméně a kdo ví nějaká konkrétní čísla, budu ještě raději.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:02   Citovat  

odkud jsi?
   Návrat  
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:08   Citovat  

Modrá Pyramida, 100% hypověr, 5,3% RPSN ... mám 575tis a platím 3450 měsíčně. Možnost splatit kdy chci bez sankce, možnost zasílat větší splátky atd.

Dobrá nabídka mi také přišla od mBank, ale údajně to ještě nemaj všechno podchycený ... čert ví.

V Modré pyramidě ti můžu sehnat kontakt v Praze na úvěrářku, která umí všechno a nezná "to nejde" je to dobrý ... a navíc má pěkný prsa Se stydím
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:11   Citovat  

U modré pyramidy jsem si z tohoto důvodu pořídil minulý týden stavebko.ˇ´Uvěrářku z modré také mám a modrá pyramida je hned vedle mé práce. Jen se informuji, zda-li nejní něco ještě lepšího. Můžeš mi prosím říct, kolik v konečném stádiu zaplatíš celkem? za těch 575, nebo kolik si to říkal?
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:16   Citovat  

Manas napsal:
U modré pyramidy jsem si z tohoto důvodu pořídil minulý týden stavebko.ˇ´Uvěrářku z modré také mám a modrá pyramida je hned vedle mé práce. Jen se informuji, zda-li nejní něco ještě lepšího. Můžeš mi prosím říct, kolik v konečném stádiu zaplatíš celkem? za těch 575, nebo kolik si to říkal?

Jo tak to nevím ... raděj jsem si to ani nezjišťoval ... ale co se týče nákupu nemovitosti, tak vzhledem k rostoucím cenám si myslím, že na tom možná ještě vyděláme HaHaaa
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:16   Citovat  

Daver napsal:
Modrá Pyramida, 100% hypověr, 5,3% RPSN ... mám 575tis a platím 3450 měsíčně. Možnost splatit kdy chci bez sankce, možnost zasílat větší splátky atd.

Dobrá nabídka mi také přišla od mBank, ale údajně to ještě nemaj všechno podchycený ... čert ví.

V Modré pyramidě ti můžu sehnat kontakt v Praze na úvěrářku, která umí všechno a nezná "to nejde" je to dobrý ... a navíc má pěkný prsa Se stydím

to sis bral 575k a mesicne 3450kc?to je jako uver nebo je to jako hypoteka ale kazdopadne to je slusne a na kolik to je mesicu?
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:21   Citovat  

znám poradce z OVB a ten by ti určitě něco vymyslel, je to moc schopnej chlapík

je to praha
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:22   Citovat  

Předpokládám, že an dvacet let, co? No..Když to spočítáš, tak dáš třista papírů navrch, což nejní tak strašné..pokud je tedy výše splátek neproměná a neplatí se nic za vedení plůjčky navíc.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:25   Citovat  

kamol napsal:
to sis bral 575k a mesicne 3450kc?to je jako uver nebo je to jako hypoteka ale kazdopadne to je slusne a na kolik to je mesicu?

na 14let je to a je to normální stavební spoření se 100% překlenovacím úvěrem ... a samozřejmě mi tam na to chodí i státní podpora, což je supr ! Fixace úrokové sazby na 6let.
   Návrat  
Administrátor
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:27   Citovat  

Manas napsal:
Předpokládám, že an dvacet let, co? No..Když to spočítáš, tak dáš třista papírů navrch, což nejní tak strašné..pokud je tedy výše splátek neproměná a neplatí se nic za vedení plůjčky navíc.

Nic se neplatí ... jen za zřízení tuším 1,5%, což není málo, ale pak už nic neplatíš ... takže to není zase tak strašné ... vlastně je to celkem normál je to dobrý
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:30   Citovat  

Daver napsal:
na 14let je to a je to normální stavební spoření se 100% překlenovacím úvěrem ... a samozřejmě mi tam na to chodí i státní podpora, což je supr ! Fixace úrokové sazby na 6let.

to jako za tech 14 let coz je 168 mesicu x 3450 = 579600 preplatis jenom 4600kc nejake divne ne?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:31   Citovat  

Ne, fixace říká, že enjní po celou dobu, tudíž poté se částka klidně zvedne..
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:36   Citovat  

Manas napsal:
Ne, fixace říká, že enjní po celou dobu, tudíž poté se částka klidně zvedne..

nevim nejak to nechapu ale kdyz mam danou castku 3450 po dobu 14let tak prece zaplatim 3450 x 168 mesicu.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:38   Citovat  

No já tomu azs tak také nerozumím, jen vím, že zaplatit jen 4600kč navrcvh je blbost a vlastně ještě by na tom vydělal, protože každej rok mu chodí statní podpora. Prostě po těch šesti letech, nebo dky to bude pěkně růst nahoru, zajímala by mě přesná čísla..Smutný
   Návrat  
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:39   Citovat  

kamol napsal:
nevim nejak to nechapu ale kdyz mam danou castku 3450 po dobu 14let tak prece zaplatim 3450 x 168 mesicu.

Pokud má fixaci na 6 let, tak pak se částka může změnit.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:39   Citovat  

Manas napsal:
No já tomu azs tak také nerozumím, jen vím, že zaplatit jen 4600kč navrcvh je blbost a vlastně ještě by na tom vydělal, protože každej rok mu chodí statní podpora. Prostě po těch šesti letech, nebo dky to bude pěkně růst nahoru, zajímala by mě přesná čísla..Smutný

no prave proto mi to nejde do hlavy kdyz tam psal 5.3 RPSN.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:40   Citovat  

Lucy napsal:
Pokud má fixaci na 6 let, tak pak se částka může změnit.

jako ze 6 let bude platit 3450 a pak dalsich 8let treba 8000 tak tomu rozumim?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:41   Citovat  

Manas napsal:

No jestli chceš, aby se částka pak už neměnila,je třeba to zafixovat na celé období hypotéky ( většinou je tam pak o něco vyšší úrok). Jinak v den fixace se může úrok a tudíž i splátka změnit, takže to dopředu úplně přesně vědět nebudeš. nesouhlas
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:43   Citovat  

kamol napsal:
jako ze 6 let bude platit 3450 a pak dalsich 8let treba 8000 tak tomu rozumim?

Ju, a nebo třeba taky jen 2500,- Úsměv))) To je podle aktuální výše úroku v ten den fixace. Může být vyšší, ale i třeba nižší.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:44   Citovat  

Lucy napsal:
Ju, a nebo třeba taky jen 2500,- Úsměv))) To je podle aktuální výše úroku v ten den fixace. Může být vyšší, ale i třeba nižší.

aha aha.no ale nizzsi asi nebude kdyz po dobu 6let zaplati 3450kc mesicne tak prece pak nemuze mit nizsi treba 2500 splatky po dobu zbylych 8let.to by v zaverecne fazi nezaplatil ani 575 zpatky.
jako ja sem pres finance tupec a nejak tomu nerozumim ale jako tak ciste matematicky HaHaaa

jinak uvadel 5,3% RPSN coz je z castky po dobu 14let 426650 kc.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:47   Citovat  

No, počkej, to je trochu blbost. I dkyby zůstala stejná(nižší nepřichází už v úvahu, protože by na tom spořitelna tratila) tak z toho má celkem uplné prd. ty 4600kč a to nepočítám uroky ze stavebka a státní podporu.Prostě po těch 6ti letech to 100% dost naskočí. To ybch viděl raději fixovat na celou dobu splácení.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:49   Citovat  

kamol napsal:
aha aha.no ale nizzsi asi nebude kdyz po dobu 6let zaplati 3450kc mesicne tak prece pak nemuze mit nizsi treba 2500 splatky po dobu zbylych 8let.to by v zaverecne fazi nezaplatil ani 575 zpatky.
jako ja sem pres finance tupec a nejak tomu nerozumim ale jako tak ciste matematicky HaHaaa

No tak jako to bylo jako příklad, spíš jde o změnu úroku... Ten má ted fixovanej na šest let třeba na 5%, pak bude třeba úrok o něco nižší a tím pádem se zaplatí míň, na úrocích, tu půjčku samozřejmě zaplatíš vždy celou Úsměv)). ale většinou bývá spíš vyšší... Akorát že dopředu Ti to nikdo neřekne. Ale nejběžnější je fixace tak na 5-6 let.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:50   Citovat  

Jelikož dělám v realitce tak jsem schopnej zaridi hypo u jakekoliv banky a s procentem které ijinde nedostanete možná to zní jako reklama:-)ale je to tak.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:51   Citovat  

Manas napsal:
No, počkej, to je trochu blbost. I dkyby zůstala stejná(nižší nepřichází už v úvahu, protože by na tom spořitelna tratila) tak z toho má celkem uplné prd. ty 4600kč a to nepočítám uroky ze stavebka a státní podporu.Prostě po těch 6ti letech to 100% dost naskočí. To ybch viděl raději fixovat na celou dobu splácení.

Nevím přesně, jak je to s hypotékou když je přes stavebko, podle mne je to tam trošku jinak, než u klasických, protože ti jde na to splácení nejspíš i ta podpora od státu, proto se Ti zdá, že přeplatíš málo... Ale fakt to přesně nevím, jak to je.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 14:55   Citovat  

Marfi napsal:
Jelikož dělám v realitce tak jsem schopnej zaridi hypo u jakekoliv banky a s procentem které ijinde nedostanete možná to zní jako reklama:-)ale je to tak.
Tak mi udělej nabídku na 800 nebo 600 tisíc, nemovitost budu kupovat za 600tisíc. Chci s ní ručit a nemám žádné jiné volné prostředky. Výdělek Ti klidně napíšu přes SZ a ty mi taky napiš na Sz co mi nabídneš.
   Návrat  
Ctverak je teď offline  Ctverak
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 18:15   Citovat  

Řekl bych že dostat dneska hypotéku na 100% bude už celkem problém, když si mladý což asi jsi takže jsi pro většinu bank rizikový klient. Pak záleží na jakou částku bude odhad toho baráku a od toho se bude taky odvíjet riziko pro tu banku. Stavební spořitelny některé věici tolik neřeší a přijde mě to že při 600tis bude to stavebko lepší
Co se týká úrokových sazeb, tak se většině bankovních ústavů dá diskutovat o výši úroků a někdy je lepší oběhat několik bank a něco se vyhádat dá a pak se rozhodnout kde jsou nejlepší podmínky. Samozřejmě v tomto případě mají víc úspěchu solventní klienti banky kteří tam mají na běžném účtu několik melounů a berou si hypotéku třeba na 20mil.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 18:49   Citovat  

Zabývám se finanční poradenstvím a pokud si dobře vzpomínám bydlíme kousek od sebe tak že pokud bys měl zájem nebyl by problém se někdy sejít a mrknli by sme na to co se s tim dá dělat
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 19:18   Citovat  

Václav napsal:
Zabývám se finanční poradenstvím a pokud si dobře vzpomínám bydlíme kousek od sebe tak že pokud bys měl zájem nebyl by problém se někdy sejít a mrknli by sme na to co se s tim dá dělat
Co si mám představit pod tím, že se zabýváš finančním poradenstvím? Děláš pro nějakou banku? Nebo na volné noze, nebo jako amatér?
   Návrat  
Václav je teď offline  Václav
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 19:49   Citovat  

Manas napsal:
Co si mám představit pod tím, že se zabýváš finančním poradenstvím? Děláš pro nějakou banku? Nebo na volné noze, nebo jako amatér?

dělám pro společnost která spolupracuje s nejsilnějšími bankami na trhu tím pádem ti mužu vybrat to co by bylo nejvýhodnější přímo pro tebe. navíc s bankami máme dobrou spolupráci a v některých případech nás nechjí nabízet mnohem výhodnější produkty které by ti ani sami běžně na pobočce nenabídli....
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.11.2008 , 21:42   Citovat  

Mladej klient neni u hypoteky rizikovej ne kdo jinej ma dostavat hypoteky na 30 let kdyz ne mladej?
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Rozumí tu někdo pořádně hypotékám?
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina