Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Mestska Policie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 10:21   Citovat  

maryo napsal:
Mne prisla pred nekolika mesici vyzva k podani vysvetleni za prekroceni rychlosti o mene nez 10(asi fotka z radaru), pres internet jsem to odlozil a pak jsem na to zapomnel... Dokud nemaji tvoje priznani a podpis, tak doufam nic nezmuzou ne, leda by si pro nej prisli, ale tomu moc neverim... Rok je tusim promlceci lhuta ne... Znamy znameho( HaHaaa ) se takhle rok pred policii schovaval kdyz mu meli sebrat ridicak, pro dopisy nechodil a jezdi doted...

No mě v létě změřili na cestě z kLadna v mělníku - naměřili mi 55 km/h a po odečtení tolerance jsem překročil rychlost o celé 2 Chápeš! kilometry.....a kvůli tomu mi poslali fotku s tím, ať podám vysvětlení a tak jsem volal na dopravku jestli si s těma dvouma kilometrama dělaj srandu nebo co a ta ženská tam mi řekla, že je prej překročení do 20ti kmh a nad 20 kmh..........takže to je jako bych tam jel 68 kmh.........to je teda pakárna naštvanej

takže jsme si fotečku vystavil a zzzzzzz kouř
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Benzyl je teď offline  Benzyl
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 10:37   Citovat  

Hellborn napsal:
Jestli Tě stopli na místě, tak Ti osoba blízká moc nepomůže - hlídce jsi ukazoval občanku,ne?

Noo jsou to moji "kolegove" tudiz jsem jim ukazal obcanku i sluzebak :hehe: nooo a rikali, ze ted jakoby me nezastavili, ze mi pride dopis, ze si mam oholit hlavu, nechat narust fousy a zkusit osobu blizkou, ze jeste neni zrusena. Tak uvidim no...pac bez ridicaku ani ranu Bueee
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 11:02   Citovat  

cocks napsal:
ta ženská tam mi řekla, že je prej překročení do 20ti kmh a nad 20 kmh.....

Má pravdu... A pokuta od 1500 do 2500 (+ náklady řízení 1000,-)... V blokovém řízení 1000,- bez nákladů - to by šlo i před tím úřadem... abys nedostal víc na pořádkové pokutě než za přestupek...

Benzyl napsal:
Noo jsou to moji "kolegove" tudiz jsem jim ukazal obcanku i sluzebak :hehe: nooo a rikali, ze ted jakoby me nezastavili, ze mi pride dopis, ze si mam oholit hlavu, nechat narust fousy a zkusit osobu blizkou, ze jeste neni zrusena. Tak uvidim no...pac bez ridicaku ani ranu Bueee

Aha.. no jo,ale aby proti tobě nemuseli vypovídat... to mi hlava nebere
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 12:02   Citovat  

DaM napsal:
Pratele, leta parkuju tam, kde je misto a soucasne nikomu neprekazim. Bohuzel to je temer vzdy tam, kde se to z nejakeho posahaneho duvodu nesmi. Mam tedy s botickami, listecky a ruznymi predvolanimi na Policii CR a MP Praha dlouholete zkusenosti. Ani jednou (!) jsem pokutu neplatil. Staci se DUSLEDNE drzet nasledujiciho:
- prijit na sluzebnu;
- ukazat listecek;
- organ se vas zepta, jak chcete prestupek resit;
- vy reknete, ze ODMITATE VYPOVIDAT a CHCETE DOPLNIT jejich zapis/protokol o podani vysvetleni - to je TO JEDINE, co reknete;
- az organ dosmoli svoji cast protokolu a da vam ji k podpisu, napisete tam: "a) policista/ka cislo XXXX (opisete z visacky na kosili) nepodala pred podanim vysvetleni zadne pouceni o pravech a povinnostech, cimz zavazne porusila svoje povinnosti, b) dale odmitam vypovidat".
- to plati i v pripade, ze je pouceni vytisteno na papire a je nalepeno na stole primo pred vami; oni maji totiz povinnost vam to sdelit, ne nechat precist!
- predate organu dopsany a podepsany protokol, vezmete si zpet OP (pripadne ridicak), slusne pozdravite a odejdete.

Varianta boticka je v podstate stejna, dokonce ani praci za nandani a sundani naplatite. A pokud bude delat MP problemy, zavolejte Policii CR, ta uz jim domluvi.

POZOR: Nikdy se NESMITE NECHAT VYPROVOKOVAT K JAKEKOLIV DISKUSI !!!!! Oni totiz uz o nam podobnych vedi a zkousi to horem dolem. MLCTE a dostanete je vzdycky!

DaM

problém nastává když ti to řeknou..
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 14:39   Citovat  

Takže to chápu správně, že osoba blízká zatím zapůsobí i na neplacení pokut?
   Návrat  
Benzyl je teď offline  Benzyl
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 14:40   Citovat  

jvkgrifone napsal:
Takže to chápu správně, že osoba blízká zatím zapůsobí i na neplacení pokut?

teoreticky a z casti prakticky: ANO OK
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 14:43   Citovat  

cocks napsal:
No mě v létě změřili na cestě z kLadna v mělníku - naměřili mi 55 km/h a po odečtení tolerance jsem překročil rychlost o celé 2 Chápeš! kilometry.....a kvůli tomu mi poslali fotku s tím, ať podám vysvětlení a tak jsem volal na dopravku jestli si s těma dvouma kilometrama dělaj srandu nebo co a ta ženská tam mi řekla, že je prej překročení do 20ti kmh a nad 20 kmh..........takže to je jako bych tam jel 68 kmh.........to je teda pakárna naštvanej

takže jsme si fotečku vystavil a zzzzzzz kouř

No a to mne ani fotku neposlali... Tak ji mozna ani nemeli, nevim, neresim, leda by se dobyvali domu...
   Návrat  
džany je teď offline  džany
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 17:46   Citovat  

Kamarádův známý se s " osobou blízkou" dostal až k soudu, kde to následně prohrál. Pak to byli zajímavější peníze na zaplacení. Bylo to tuším za parkování.
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.2.2009 , 18:19   Citovat  

Newer napsal:
problém nastává když ti to řeknou..

To samozrejme zadnej problem neni, jen vynechas bod a) v mnou doporucenem postupu. A nevim, co vsichni blbnete s osobou blizkou. Vase pravo je nevypovidat a je na Policii CR ci MP, aby si proti vam sehnali dukazy, tzn. dokazali, ze jste tam zaparkoval vy. A protoze je nastesti zatim dost lidi, kteri toto nechteji z jakehokoliv udelat, tak se s vama nebudou obtezovat. Je to fakt jednoduchy a chce to jen dobre nervy.
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.2.2009 , 11:04   Citovat  

tudy odkaz

Taky najdete skvele prihody ze zivota a navody, jak v ruznych situacich postupovat. Vrele doporucuju!

DaM
   Návrat  
D15B2 je teď offline  D15B2
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 10:49   Citovat  

Cau, kdyz bude napr. nekdo stat tam kde nema apod. a mestska mu da za sterac blok ze se ma dostavit na stanici, on blok roztrha a nedostavi se. Jaky je jejich dalsi postup? Úsměv Slysel jsem ze neco jako exekuce, ale to je blbost co?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 10:53   Citovat  

D15B2 napsal:
Cau, kdyz bude napr. nekdo stat tam kde nema apod. a mestska mu da za sterac blok ze se ma dostavit na stanici, on blok roztrha a nedostavi se. Jaky je jejich dalsi postup? Úsměv Slysel jsem ze neco jako exekuce, ale to je blbost co?

Exekuce může být až na pravomocné rozhodnutí.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 10:56   Citovat  

džany napsal:
Kamarádův známý se s " osobou blízkou" dostal až k soudu, kde to následně prohrál. Pak to byli zajímavější peníze na zaplacení. Bylo to tuším za parkování.

Měli ho vyfoceného, jak tam parkuje nebo ho někdo viděl a dosvědčil to, má někdo z jeho rodiny řidičák (pokud ne,tak se dost blbě hraje osoba blízká)? Pokud tam tohle nebylo,tak prohrát nemohl, protože mu nedokážou,že tam to auto postavil skutečně on!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 10:56   Citovat  

No ale jaky je jejich dalsi postup, kamaradovi se to stalo rotrhal listek a uz je to 2 mesice a zatim nic... ??? diky
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 10:59   Citovat  

ja zahodil listek a uz je to 3 roky asi :D
no co, znicil ho dest bo ho nekdo ukrad.
jednou jedinkrat mi tusim prislo predvolani, abych podal vysvetleni.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 11:02   Citovat  

D15B2 napsal:
No ale jaky je jejich dalsi postup, kamaradovi se to stalo rotrhal listek a uz je to 2 mesice a zatim nic... ??? diky

Nevím, jestli i MPíci,ale státní by si ho mohli snad předvést k podání vysvětlení, tam jim řekne, že neřídil (řídila osoba blízka), tedy ani neparkoval a o žádném lístečku nic neví.
   Návrat  
wisastar je teď offline  wisastar
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 11:06   Citovat  

D15B2 napsal:

me pokuty chodi cca po trech letech s tim ze si exekucne odectou z uctu castku pokuty a asi 250 za tu exekuci.... ale kdyz nekdo pak nema ucet tak to je horsi Úsměv ale jedna se o celni urad tudis policii cr ne mestsky...
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 11:29   Citovat  

kolegovi ted po skorem 5 letech detska policie strhla pokutu z vraceni zaloh na dan. Takze i tak se to muze dit. Jen prisel dopis z Fú že se tak bude dit.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 11:33   Citovat  

ninja napsal:
kolegovi ted po skorem 5 letech detska policie strhla pokutu z vraceni zaloh na dan. Takze i tak se to muze dit. Jen prisel dopis z Fú že se tak bude dit.

A má tam na základě čeho mu to strhnou - teda na základě čeho byla nařízena exekuce?
   Návrat  
ninja je teď offline  ninja
4 háčka
Členství: Web
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 12:28   Citovat  

Hellborn napsal:
A má tam na základě čeho mu to strhnou - teda na základě čeho byla nařízena exekuce?

prislo mu rozhodnuti a tam to mel napsany. Nejaka nezaplacena pokuta, neco na co dostal slozenku ci co... proste uz priznal ze prestupek spachal on.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 12:33   Citovat  

ninja napsal:
prislo mu rozhodnuti a tam to mel napsany. Nejaka nezaplacena pokuta, neco na co dostal slozenku ci co... proste uz priznal ze prestupek spachal on.

Tak to leda, protože pokud nebylo rozhodnutí o nějaké pokutě (blok, příkaz, rozhodnutí),tak je na základě předvolání nic dostat nemohl...

Jinak promlčecí doba pro výkon pravomocného rozhodnutí je 10let.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 15:09   Citovat  

On dostal jen listek za sterac, kterej zahodil. Kamery tam nebyly nic takoveho. Takze co muzeou mestsky max udelat je, ze mu za cas prijde predvolani k vysvetleni?A nebo se na to vy***ou?... Tam muze rict ze zadnej listek nenasel atd nebo ze ridila osoba blizka teda ze:?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.4.2009 , 15:12   Citovat  

D15B2 napsal:
On dostal jen listek za sterac, kterej zahodil. Kamery tam nebyly nic takoveho. Takze co muzeou mestsky max udelat je, ze mu za cas prijde predvolani k vysvetleni?A nebo se na to vy***ou?... Tam muze rict ze zadnej listek nenasel atd nebo ze ridila osoba blizka teda ze:?

Nejspíš jo... Pokud nevíme,co na lístku bylo,tak těžko radit,ale nejspíš to byla předvolánka k sepsání zápisu o podaném vysvětlení.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 9:58   Citovat  

Na listku bylo, ze stal v zakazu vjezdu a ze se ma dostavit do 14 dnu ve vlastnim zajmu na mestskou policii.
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.5.2009 , 12:03   Citovat  

To spis v zajmu policie Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Mestska Policie
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích: