Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
propadlá STK = problém?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 8:21   Citovat  

Radek.Jiranek napsal:
Cus.Proto píšu,že v LB kraji je evidenčka sólo,stojí 180.- a musíš jí mít ke každému přihlášení vozidla na nového majitele,jestli to je z jiného okresu nebo auto koupeno v okrese.Prostě LBC jenom škube prachy

jj u nas taky musis mit evidencku a to je karvinsky kraj.pokazde jak sem prihlasoval auto tak sem musel mit evidencku.jak to pise bany tak v tom pripade staci jako donest protokol technicke na prihlaseni...tomu neverim
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 10:34   Citovat  

kamol napsal:
jj u nas taky musis mit evidencku a to je karvinsky kraj.pokazde jak sem prihlasoval auto tak sem musel mit evidencku.jak to pise bany tak v tom pripade staci jako donest protokol technicke na prihlaseni...tomu neverim
mě teda stačila jen stk, udělal jsem ji novou na svý jméno a už jsem evidenčku solo mít nemusel .
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 10:40   Citovat  

monty napsal:
mě teda stačila jen stk, udělal jsem ji novou na svý jméno a už jsem evidenčku solo mít nemusel .

jak sem prihlasoval civica tak sem taky evidencku nepotreboval protoze sem mel dovoz a vsechno sem mel pripravene na cistopis.ale jak sem mel stare auto a predtim auto tak pokazde sem musel evidencku davat.
   Návrat  
Radek.Jiranek je teď offline  Radek.Jiranek
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 13:05   Citovat  

To chápu.U nového auta,nebo dovozu evidenčku nedeláš,protože je vydán novej TP+nová tk.to tady funguje stejně.Ale převod na jiného majitele musí být doložen evidenčkou.Pojem evidenční kontrola je jenom aby lidi platili za nesmyslnou kontrolu,která stejně nemá smysl.Na registraci vozidel to založej do karty a konec.Prostě jenom vydelat za každou cenu.
   Návrat  
Petan.B je teď offline  Petan.B
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 13:11   Citovat  

Je to jak píše Radek.Jiranek. Když sem si dovezl auto z čech, taky sem musel napřed na evidenčku a až pak sem to mohl napsat na sebe. Technicku to ještě mělo.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 13:14   Citovat  

V Praze evidenčku chtějí i při dovozu i při převodu. Z toho, co takhle čtu, mi plyne, že je sice jeden zákon, ale na každým úřadě jiná praxe.
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 15:59   Citovat  

Petan.B napsal:
Je to jak píše Radek.Jiranek. Když sem si dovezl auto z čech, taky sem musel napřed na evidenčku a až pak sem to mohl napsat na sebe. Technicku to ještě mělo.

Ovsem tady se jedna o to,ze nove udelana TK (max.14 dni stara nebo tak nejak,uz presne nevim) plati i jako evidencka,ta ma totiz sama o sobe omezenou platnost.Jde o to,ze pri prihlasovani auta chteji mit jistotu souhlasu udaju na aute a v papirech,cehoz kontrolu samozrejme na STK delaji tak jako tak...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 17:05   Citovat  

V Praze chtějí evidenčku bez ohledu na TK. I kdyby ta byla třeba 5 minut stará.
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.1.2008 , 19:26   Citovat  

Wayne napsal:
Ovsem tady se jedna o to,ze nove udelana TK (max.14 dni stara nebo tak nejak,uz presne nevim) plati i jako evidencka,ta ma totiz sama o sobe omezenou platnost.Jde o to,ze pri prihlasovani auta chteji mit jistotu souhlasu udaju na aute a v papirech,cehoz kontrolu samozrejme na STK delaji tak jako tak...

OK přesně tak sem to měl na mysli Úsměv teda aspoň v Příbrami to tak funguje Mrk
   Návrat  
evils je teď offline  evils
PříspěvekZaslal: 5.1.2008 , 8:19   Citovat  

Součástí každé TK je i evidenční kontrola, nebo vám snad nekontrovali při TK identifikátory vozidla? Jestliže vozidlo má platnou TK, pro přihlášení ti stačí evidenčka. Jestliže nemá, uděláš TK a evidenčku zvlášť neděláš. V případě, že na nějakém úřadě ji po vás požadují, nechte si zavolat vedoucího, ten to paní za přepážkou jistě vysvětlí. Vozidlo bez TK je nezpůsobilé provozu na pozemních komunikacích a jako takové se po vlastní ose nesmí přepravovat. Sankce je Oznámení o dopravním přestupku na příslušný úřad, který udělí pokutu 5000-10000 (závady ohrožující bezpečnost silničního provozu).
   Návrat  
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.9.2012 , 14:39   Citovat  

Zkušenost: STK Bohdalec, udělal jsem technickou, šel jsem s protokolem z technické hned vedle auto přepsat a OK, prý protokol z technické platí 30 dní jako evidenčka.
   Návrat  
vespula.mortifer je teď offline  vespula.mortifer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 5:51   Citovat  

Pouze pro potvrzeni toho, že je to jen zas byznys naší státní mafie. Koupil jsem svoji esinu se 14 dni cerstvou technickou. Na evidencku jsem musel, protoze v dobe TK jsem nebyl uveden v technicaku.
Proste bych ty nahore všechny vystrilel... Jako když už vam i technik na STK řekne : koukam ze mate 14 dni starou technickou, to je buzerace, co? My za to pane ale nemůžeme, to je nařízení statu.... Tak to je smutnej příběh.
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 5:54   Citovat  

bohužel aby stk nahradila evidenčku musí být na tebe.zas jsou to 2kila spíš ten čas.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 7:45   Citovat  

v Ústí tři kila a dvacet minut, včera.
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 9:11   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
v Ústí tři kila a dvacet minut, včera.

Jojo už to zvedli na 300,- kuny
   Návrat  
bigy je teď offline  bigy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 10:30   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Pouze pro potvrzeni toho, že je to jen zas byznys naší státní mafie. Koupil jsem svoji esinu se 14 dni cerstvou technickou. Na evidencku jsem musel, protoze v dobe TK jsem nebyl uveden v technicaku.
Proste bych ty nahore všechny vystrilel... Jako když už vam i technik na STK řekne : koukam ze mate 14 dni starou technickou, to je buzerace, co? My za to pane ale nemůžeme, to je nařízení statu.... Tak to je smutnej příběh.

no mě to přijde celkem logický, že ta stk musí být psana na tebe,aby se dala brat jako evidenčka. vzhledem k tomu, že auto je poté přihlašováno na tebe Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 10:39   Citovat  

bigy napsal:
no mě to přijde celkem logický, že ta stk musí být psana na tebe,aby se dala brat jako evidenčka. vzhledem k tomu, že auto je poté přihlašováno na tebe Úsměv

Mne přijde nelogicka cela evidenční kontrola. Stejně když udělám evidencku a než to auto prihlasim tak klidně třeba motor stihnu vyměnit za jinej typ. Smysl melo to kdyz to policajti pri prepisu chodili kontrolovat na parkoviště, jenomže to by český urednik musel zdvihnout kiss me ze židle. A stát by nemohl kasirovat penize.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 10:44   Citovat  

vespula.mortifer napsal:
Mne přijde nelogicka cela evidenční kontrola. Stejně když udělám evidencku a než to auto prihlasim tak klidně třeba motor stihnu vyměnit za jinej typ. Smysl melo to kdyz to policajti pri prepisu chodili kontrolovat na parkoviště, jenomže to by český urednik musel zdvihnout kiss me ze židle. A stát by nemohl kasirovat penize.

Nejsou náhodou STK soukromá?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 11:10   Citovat  

Hellborn napsal:
Nejsou náhodou STK soukromá?

Samozřejmě že jsou. Ovšem podstatnou část z té ceny odvádějí do statni pokladny. Mel jsem před 4 lety zákazníka právě jednu stk, skolil jsem jeho lidi komunikaci se zakaznikem a protože to byla poměrně malá firma tak měl speciální cenu od naší firmy a revansoval se tim že nám dělal stk za tu cenu kterou odváděl statu, v podstatě teda za nakupku. i tak to bylo včetně emisi asi 1100,-, přesně si to už nepamatuju. Takže ono provovozovat STKacko zas nějak uzasnej byznys nebude vzhledem k tomu co s tim má provozovatel za dalši naklady. Fakt je že asi nejvic tam vydělávají ti technici ( jasně že jak kde), a to my ten člověk ukazoval jejich vejplatni pásky. Jsem docela litoval že jsem se lip neucil, hned bych tam šel dělat. Nejmíň tam měla účetní v kanceláří a i jeji vyplata v čistým začínala trojkou.....
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.9.2012 , 11:54   Citovat  

DanTe napsal:
Jojo už to zvedli na 300,- kuny

Plzeň letos Praha, 2 místa: Dekra 250,- v dubnu a Bodahlec 350,-. Nedíval jsem se však na ceník.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
propadlá STK = problém?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina