Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 23 z 333
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 18:19   Citovat  

wassil napsal:
Musíš hledat né na tunelu ale asi uprostřed pod krycím plastem pod skřínkou u spolujezdce. Plato nemusíš sundávat, stačí se podívat z místa kde má spolujezdec nohy přímo uprostřed směrem vzhůru., Někde je tam ve slepé samici zastrčen modrý 2 pinový konektor, je společný pro SRS i pro ECU, nevím kterou jednotku vyblikáává první (ECU nebo SRS) ale to zjistíš sám která kontrolka bude blikat.

díky za popis, zítra se na to podívám OK

Teď jsem našel článek na tipcars: tudy odkaz

Cituju: ,,Před časem zde někdo v diskusi psal dotaz, zda je ještě stále u accordu tak komplikovaná výměna brzdových kotoučů, že se s nimi musí měnit i ložisko kola. Dlouho mi vrtalo hlavou, co tím ten čtenář mohl myslet, objasnilo mi to až technické oddělení Hondy ČR. Svého času totiž vydali přípis, že k zaručení tichého a plynulého brždění může být po výměně či stočení kotoučů nutná výměna ložiska, ve kterém vibracemi kotoučů mohly vzniknout vůle. Vyskytovaly se totiž případy, kdy accord při brždění vibroval i s novými kotouči a pomohla až právě výměna ložiska. Povinnou výbavou servisů Honda navíc je zařízení pro stáčení kotoučů přímo na autě. Vynikající věc, kterou servisy používají i při výměně destiček, protože tím zaručí zcela rovné dosedací plochy, okamžitou skvělou účinnost a prodlouží životnost obložení. Perfektní stav ložiska je podmínkou úspěchu této operace."

Mám stejnej problém, kotouče házely už jako nový. Jezdím s nima takhle cca půl roku. Má smysl to stáčet, nebo mám předtím vyměnit ty ložiska? Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 19:31   Citovat  

Tazko povedat,ja som teraz tiez stacal kotuce,takze ich teraz zabieham a uvidim,ci to pomohlo,lebo mi tiez troska hadzali,ale iba jemne.Stacali mi to tiez priamo na aute,super vec.Vyskusaj to stocit,zabehni a ked to nepomoze,tak vymen aj loziska.

Střelec napsal:
díky za popis, zítra se na to podívám OK

Teď jsem našel článek na tipcars: tudy odkaz

Cituju: ,,Před časem zde někdo v diskusi psal dotaz, zda je ještě stále u accordu tak komplikovaná výměna brzdových kotoučů, že se s nimi musí měnit i ložisko kola. Dlouho mi vrtalo hlavou, co tím ten čtenář mohl myslet, objasnilo mi to až technické oddělení Hondy ČR. Svého času totiž vydali přípis, že k zaručení tichého a plynulého brždění může být po výměně či stočení kotoučů nutná výměna ložiska, ve kterém vibracemi kotoučů mohly vzniknout vůle. Vyskytovaly se totiž případy, kdy accord při brždění vibroval i s novými kotouči a pomohla až právě výměna ložiska. Povinnou výbavou servisů Honda navíc je zařízení pro stáčení kotoučů přímo na autě. Vynikající věc, kterou servisy používají i při výměně destiček, protože tím zaručí zcela rovné dosedací plochy, okamžitou skvělou účinnost a prodlouží životnost obložení. Perfektní stav ložiska je podmínkou úspěchu této operace."

Mám stejnej problém, kotouče házely už jako nový. Jezdím s nima takhle cca půl roku. Má smysl to stáčet, nebo mám předtím vyměnit ty ložiska? Tak to valím bulvy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 14:30   Citovat  

Hondak napsal:
Tazko povedat,ja som teraz tiez stacal kotuce,takze ich teraz zabieham a uvidim,ci to pomohlo,lebo mi tiez troska hadzali,ale iba jemne.Stacali mi to tiez priamo na aute,super vec.Vyskusaj to stocit,zabehni a ked to nepomoze,tak vymen aj loziska.

To teda dělají všude v Hondě? Já mam nabídku na stočení za cca 600/kotouč, jenže ten člověk prej ty kotouče z auta sundavá a pak je nechá stáčet, tak nevím aby to nebylo to samý. Podle kámoše je navíc ta cena přemrštěná a u nich by mi to udělal kolem 150/ks, jenže taky nejdřív sundat. Co to stojí v tý Hondě ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 15:38   Citovat  

Tak jsem vyblikal chybu ECU a je to chyba č. 8, nějaký TDC sensor dle FAQ (pokud teda pro A6G platí stejný kódy). Co to je a na kolik vyjde oprava?

/EDIT/ Trochu jsem googlil a zjistil jsem, že by to mohl být senzor polohy škrtící klapky. O co se to stará a co se děje když je v háji ?

Napadlo mě, jestli by to nemohlo souviset i s timhle: tudy odkaz

jenže to výpadky výkonu už mám pár měsíců, kdežto kontrolka se rozsvítila až teď a žádnou změnu v chování auta nepozoruju, ty výpadky tam jsou furt.
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 17:08   Citovat  

Střelec napsal:
Tak jsem vyblikal chybu ECU a je to chyba č. 8, nějaký TDC sensor dle FAQ (pokud teda pro A6G platí stejný kódy). Co to je a na kolik vyjde oprava?

/EDIT/ Trochu jsem googlil a zjistil jsem, že by to mohl být senzor polohy škrtící klapky. O co se to stará a co se děje když je v háji ?

Napadlo mě, jestli by to nemohlo souviset i s timhle: tudy odkaz

jenže to výpadky výkonu už mám pár měsíců, kdežto kontrolka se rozsvítila až teď a žádnou změnu v chování auta nepozoruju, ty výpadky tam jsou furt.
mizna se pletu, ale kamosovi svitilo tdc kdys mel posunutej rozvod o zub tak to taky netahlo v urcitych otackach
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 17:12   Citovat  

Brnďa napsal:
mizna se pletu, ale kamosovi svitilo tdc kdys mel posunutej rozvod o zub tak to taky netahlo v urcitych otackach

Tím to asi nebude. Rozvody jsem dělal před rovným rokem a problémy s tahem mám cca od června. Jinak jsem vyresetoval ECU a chyba zmizela, tak budu doufat, že už se neobjeví OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 17:14   Citovat  

Střelec napsal:
Tím to asi nebude. Rozvody jsem dělal před rovným rokem a problémy s tahem mám cca od června. Jinak jsem vyresetoval ECU a chyba zmizela, tak budu doufat, že už se neobjeví OK
No a myslis si, ze nemohl byt treba adnej kus ten rozvodak ze by se natahl nebo utrhl zub? stava se to , sice malo ale jo
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.12.2010 , 20:22   Citovat  

Mne to nerobili v Honde,ale v sukromnom servise a kotuce nedavali dole,robili to priamo na aute,bol som pri tom.Mna vyslo stocenie prednych kotucov 33 EUR.

Střelec napsal:
To teda dělají všude v Hondě? Já mam nabídku na stočení za cca 600/kotouč, jenže ten člověk prej ty kotouče z auta sundavá a pak je nechá stáčet, tak nevím aby to nebylo to samý. Podle kámoše je navíc ta cena přemrštěná a u nich by mi to udělal kolem 150/ks, jenže taky nejdřív sundat. Co to stojí v tý Hondě ?
   Návrat  
Skylinee je teď offline  Skylinee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 1:18   Citovat  

tak to by mě hodně zajimalo jak se to bez sundání dělá Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 12:10   Citovat  

Brnďa napsal:
No a myslis si, ze nemohl byt treba adnej kus ten rozvodak ze by se natahl nebo utrhl zub? stava se to , sice malo ale jo

Nevim no. Mě už tehdá v servisu po té výměně rozvodů říkali, že to měl původní majitel u těch starejch rozvodů posunutý o zub s tím, že oni je namontovali správně.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 15:33   Citovat  

No,auto sa zdvihne,odmontuju sa brzdice,potom pristavy k tomu tu masinu,na sroby naboja pripoji pohon,aby sa to krutilo,roztoci to,masina zmeria kolko treba dat dole podla hadzavosti a potom uz iba noze z obidvoch stran pekne osustruzia kotuce,hodinova zalezist.Je to vlastne taky mobilny sustruh.Nenapadlo ma,ze by to niekekoho zaujimalo,ked budem este pri tom,odfotim. Úsměv

Skylinee napsal:
tak to by mě hodně zajimalo jak se to bez sundání dělá Velmi šťastný
   Návrat  
kaccerr je teď offline  kaccerr
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.12.2010 , 17:08   Citovat  

Ono pokud ty kotouče sundáš,tak je ti to celkem na nic!!!

Nové kotouče jsou rovné,ty házet nemůžou, háže právě ta nábojka. Proto se nasadí nový kotouč,který háže právě podle nábojky a tím mobilním soustruhem se vyhladí ta házivost nábojky. tzn pokud sundáš kotouč a pootočíš ho, musíš opět soustružit,takže pozor na nabídky stáčení za 150 ks,hlavně u nových kotoučů je to nesmysl, opravdu to hází nábojka. Mi to dělali v hondě v ostravě kolem 1000 kč. Mělo by se to u starších vozů dělat automaticky s výměnou kotoučů. Honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 21:02   Citovat  

kaccerr napsal:

Nové kotouče jsou rovné,ty házet nemůžou, háže právě ta nábojka. Proto se nasadí nový kotouč,který háže právě podle nábojky a tím mobilním soustruhem se vyhladí ta házivost nábojky. tzn pokud sundáš kotouč a pootočíš ho, musíš opět soustružit,takže pozor na nabídky stáčení za 150 ks,hlavně u nových kotoučů je to nesmysl, opravdu to hází nábojka. Mi to dělali v hondě v ostravě kolem 1000 kč. Mělo by se to u starších vozů dělat automaticky s výměnou kotoučů. Honda

OK poptám v Praze v Hondě Honda
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 21:16   Citovat  

chlapci, mám problém s klimou. Stává se , že po nastartování nesepne,hlavně v mínusu, po chvíli to jede. Co to je? Má to nějaké relé, nebo co? Kde to najdu,případně kolik to stojí. Nebo co to může být??? H+
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 22:32   Citovat  

Mozno je to nejaka ochrana,aby sa noposkodila vo nizkych teplotach.Ja som v zime ani nikdy klimu neskusal zapinat. Úsměv Skor kurim,ako chladim. Velmi šťastný

kaccerr napsal:
chlapci, mám problém s klimou. Stává se , že po nastartování nesepne,hlavně v mínusu, po chvíli to jede. Co to je? Má to nějaké relé, nebo co? Kde to najdu,případně kolik to stojí. Nebo co to může být??? H+
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 7.12.2010 , 22:48   Citovat  

Hondak napsal:
Mozno je to nejaka ochrana,aby sa noposkodila vo nizkych teplotach.Ja som v zime ani nikdy klimu neskusal zapinat. Úsměv Skor kurim,ako chladim. Velmi šťastný

no ona klima ti okamžitě vysuší vzuch tím pádem odmlží okna, což topení zvládne o poznání později. Ochrana to nebude, neboť loni to spínalo i v -20. V manuálu je pro okamžžité zatopení psáno zapnout klimu. Když zmáčkneš talčítko se symbolem přeedního okna na digi klimě, sepne klimu.... to mi hlava nebere
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 14:37   Citovat  

kaccerr napsal:

tak samozřejmě se musí všechno řádně očistit...pokud neháže kotouč tak tam je něco v hajzlu....a je pěkná krávovina podle toho stáčet kotouče Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 18:16   Citovat  

Skylinee napsal:
tak samozřejmě se musí všechno řádně očistit...pokud neháže kotouč tak tam je něco v hajzlu....a je pěkná krávovina podle toho stáčet kotouče Ble

co chceš čistit na nábojce,která má prostě vůli a hází? Pokud na takovou nábojku nasadíš nový ,rovný, kotouč,tak ti bude házet stejně jako ta nábojka, protože má větší průměr,bude i házivost o rozdíl průměrů větší. Tady myslím nen nad čím uvažovat. Jestli máš tolik peněz tak si měň s kotouči i nábojky...já si to raději nechám sladit s házivostí nábojky za 1000 kč.

Ps: toto pravděpodobně nemusí zajímat majitelé aut do 100000 km. Ale mi se tady bavíme o dědečcích :twisted:
Ps2: je spousta desinformací,včetně takové,která praví,že při výměně kotoučů musí dolů i poloosa včetně nábojky- nesmysl nemusí,tak by bylo dobré nepřidávat tady další o čištění.. OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.12.2010 , 23:37   Citovat  

kaccerr napsal:
co chceš čistit na nábojce,která má prostě vůli a hází? Pokud na takovou nábojku nasadíš nový ,rovný, kotouč,tak ti bude házet stejně jako ta nábojka, protože má větší průměr,bude i házivost o rozdíl průměrů větší. Tady myslím nen nad čím uvažovat. Jestli máš tolik peněz tak si měň s kotouči i nábojky...já si to raději nechám sladit s házivostí nábojky za 1000 kč.

Ps: toto pravděpodobně nemusí zajímat majitelé aut do 100000 km. Ale mi se tady bavíme o dědečcích :twisted:
Ps2: je spousta desinformací,včetně takové,která praví,že při výměně kotoučů musí dolů i poloosa včetně nábojky- nesmysl nemusí,tak by bylo dobré nepřidávat tady další o čištění.. OK

nikdo ale nepíše že při výměně kotoučů musíš sundat poloosu a náboj...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 9.12.2010 , 17:05   Citovat  

Skylinee napsal:
nikdo ale nepíše že při výměně kotoučů musíš sundat poloosu a náboj...

já taky tím nemyslím tebe OK
   Návrat  
kandik je teď offline  kandik
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.12.2010 , 9:20   Citovat  

vcera mi nejakej krávin profackoval zrcatkem zrcatko, boje se asi zaveje naproti nebo co.
Plastikova kapotaz, unasec/nastavovac s motorkem je v poradku, jen se vylouskla plastikova placka ( tu jsem na silnici sebral) a z ni se odlepilo a rozbilo zrcatko ( to jsem nesbiral). Nevite jestli lze toto sehant samostatne, pripadne s cim vsim je Acco6g ( v mym pripade TypeR) kompatibilni az pudu na vrakac? Vim ze NENI stejne jako Prelude 5g to ma jiny typ placky........

diky za info
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.12.2010 , 20:27   Citovat  

Myslim,ze spatne zrkadla maju Type R,aj klasicky Accord rovnake,takze by to malo pasovat.Podla toho co pises,som pochopil,ze potrebujes zrkadlo samotne,to nemal byt problem zohnat na vrakaci.Skus napisat karel.major,urcite ma.

kandik napsal:
vcera mi nejakej krávin profackoval zrcatkem zrcatko, boje se asi zaveje naproti nebo co.
Plastikova kapotaz, unasec/nastavovac s motorkem je v poradku, jen se vylouskla plastikova placka ( tu jsem na silnici sebral) a z ni se odlepilo a rozbilo zrcatko ( to jsem nesbiral). Nevite jestli lze toto sehant samostatne, pripadne s cim vsim je Acco6g ( v mym pripade TypeR) kompatibilni az pudu na vrakac? Vim ze NENI stejne jako Prelude 5g to ma jiny typ placky........

diky za info
   Návrat  
David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 22.12.2010 , 21:23   Citovat  

kandik napsal:

diky za info

tady mas skla zrcatek tudy odkaz
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.12.2010 , 20:00   Citovat  

David.306 napsal:
tady mas skla zrcatek tudy odkaz

Akorát si nejsem jist zda budou za tu cenu vyhřívaná.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.12.2010 , 20:13   Citovat  

wassil napsal:
Akorát si nejsem jist zda budou za tu cenu vyhřívaná.
vyhrivana zrcatka--nemas to v zrcatku, ale musis nalepit ty prouzky zezadu na to sklo, ja byxch se spis bal ze v tom nic neuvidim
   Návrat  
VlastaFR je teď offline  VlastaFR
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.12.2010 , 12:46   Citovat  

to co ti prijde je jen vyrez ze zrdcadla - ve zpetnem zrdcatku nemas obyc zrdcadlo...
ja uz odtamtud objednaval a spatenko... zrdcatko si siroke a kouka moc ven a pochybuju ze tam vklidu nalepis to rozmrazovani..

v Honda bohuzel min 1000.- , pokoukej po bazarech, nebo spis tady na forku Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 14:59   Citovat  

Nemáte někdo v Praze stroboskop na změření předstihu? Potřeboval bych to zkontrolovat.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 18:03   Citovat  

Má někdo zkušenost, jak je na tom A6g s místem v porovnání s C6g? Momentálně mám 5D i Aerodecka, ale asi budu měnit...A co kufr? Dá se tam dát složený kočárek (obyčejný, žádný hypermegahusto kočár Úsměv )
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 18:28   Citovat  

No tak do aerodecka toho narves nepomerne vic zejo... Kazdopadne takouvou zkusenost teda zatim nemam nesouhlas
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.12.2010 , 18:53   Citovat  

Co je to za žárovky v předních parkovačkách a co stojí? Nedávno jsem koukal, že mám obě prasklý Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina