Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 115 z 272
prelude2.0i je teď offline  prelude2.0i
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 13:48   Citovat  

kachnacrx napsal:
Mu zavolej zeptej se ho jestli je opravdu už sepsana smlouva a že mu nabídneš 10t. Uvidíš. Jinak 10 je fak maximálka auta když vezmeš v potas přepis....Víc nee.
prepis uz je zaplacen a stk do 2012.je to 95ka poface.a jak sem mu volal tak uz si to zrovna nekdo odvez za 7000kc to mi hlava nebere chapete to nekdo?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
monty je teď offline  monty
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 13:48   Citovat  

kachnacrx napsal:
Jasan, proč ne , jsem lajk a dohadovat se nechci ale troufám si tvrdit že 85% lidí tady tvoří hodnoty dle finančních možností. Tzn. když si spočítám kolik výjde přestavba za Turbo , beru v potas nové díly, ne nekvalitní šme a za kolik se dá koupit JDM. Příklad P5G anglán se dá koupit za 20 - 40tis.Ne jen SWAP ale celé auto !
tj , ale srovnáváš ojetý auto s novejma dílama -to to srovnání dost zkresluje. vem si turbo taky seženeš jetý v pořádku kolem 5 t , nový za 15-23.vstřiky seženeš za 3-4 t nový za 12 atd.
taky jsem byl k turbu neduvěřivej ale prostě je to výsledkově jinde.v posledním(myslím ) tuning magazínu je srovnání e21 s oturbenou 2,1 proti klasice atmo e30 m3 2,3i .výkon oba kolem 200 k , ale krou´ták u turba o 100Nm vyšší a tomu odpovídaj i hodnoty zrychlení.
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 14:05   Citovat  

monty napsal:
tj , ale srovnáváš ojetý auto s novejma dílama -to to srovnání dost zkresluje. vem si turbo taky seženeš jetý v pořádku kolem 5 t , nový za 15-23.vstřiky seženeš za 3-4 t nový za 12 atd.
taky jsem byl k turbu neduvěřivej ale prostě je to výsledkově jinde.v posledním(myslím ) tuning magazínu je srovnání e21 s oturbenou 2,1 proti klasice atmo e30 m3 2,3i .výkon oba kolem 200 k , ale krou´ták u turba o 100Nm vyšší a tomu odpovídaj i hodnoty zrychlení.

Ja to beru tak že koupim 2,2 přehodím a jezdím. Když tam budu do 2,0 cpát turbo tak to nikdy neskončí že ho tam namontuješ a jezdíš...bezhlavě mužes přehodit motor pokud sedne ale nemužes bezhlave nacpat do něčeho turbo...toť muj nazor.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 14:06   Citovat  

Prelude napsal:
A nebo P5G Velmi šťastný Velmi šťastný

Tě kašlu ...se smeješ tak tě prásknu chceš ??? nebo se přiznáš sám Velmi šťastný
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 14:08   Citovat  

a pak 2,2 JDM nedela takove to krasne KKKkkssssss heeen Kkkssss :twisted:
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 14:22   Citovat  

kachnacrx napsal:
Tě kašlu ...se smeješ tak tě prásknu chceš ??? nebo se přiznáš sám Velmi šťastný
ze ji mate vy kanci? kouř ja si to myslel
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 14:44   Citovat  

prelude2.0i napsal:
ze ji mate vy kanci? kouř ja si to myslel

Nee něco lepšího....však počkej jestli se preluďák vyjádří.... ale tu fialovou nemám/e a ja bych asi do ni asi ani nešel.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 14:51   Citovat  

kachnacrx napsal:
Nee něco lepšího....však počkej jestli se preluďák vyjádří.... ale tu fialovou nemám/e a ja bych asi do ni asi ani nešel.
lepsiho?tak to me zajima co jste vy dva vymysleli za lumparnu Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 15:04   Citovat  

prelude2.0i napsal:
lepsiho?tak to me zajima co jste vy dva vymysleli za lumparnu Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný

To spíš preluďák zauřadoval , to byl kup nejlepší co se mohl povést.
Máme v poslední době štěstí.
Mě se povedlo Winsome kdysi sehnat Targu z puvodních 110 -> 90 -> na finalnich 70tis.TOP STAV!!!!
Potom nahradní (nebudu rozebírat) pro Winsome Targu s el střechou z 60 -> na finalnich 15tis Úsměv
A ted zaperlil Preluďák ,prasknu ho tak napůl , koupil P5G ale za kolik , to at se pochlubí on ! pořádnej výtlem to už nemělo obdoby !!!!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 15:36   Citovat  

kachnacrx napsal:
Mě se povedlo Winsome kdysi sehnat Targu z puvodních 110 -> 90 -> na finalnich 70tis.TOP STAV!!!!
Potom nahradní (nebudu rozebírat) pro Winsome Targu s el střechou z 60 -> na finalnich 15tis Úsměv
A ted zaperlil Preluďák ,prasknu ho tak napůl , koupil P5G ale za kolik , to at se pochlubí on ! pořádnej výtlem to už nemělo obdoby !!!!
tak to budete mit zne HaHaaa ja uz jsem pekne vyluxovanej Ble ze dvou aut uz mam docela prd Tak to koukám! chtelo by to dalsi slecinku na holeni Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Remin je teď offline  Remin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:02   Citovat  

čau lidi kde se nachází přípojka na počítač v Preludce jsme to tam hledali pul hodiny a nikde nic poradí někdo?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:05  Naposledy upravil mot dne 10.2.2011 , 16:12, celkově upraveno 5 krát. Citovat  

Remin napsal:
čau lidi kde se nachází přípojka na počítač v Preludce jsme to tam hledali pul hodiny a nikde nic poradí někdo?

tu tam asi ani nenajdes Velmi šťastný najdes tam max zkratovaci konektor, kterej ti vyblika kod chyby, ten je za radiem...vedou do neho 2 draty, u P4G je to na leve strane stredoveho tunelu kousek za radiem... u P5G na prave strane, pod krytkou "access cover" (potazena kobereckem)

PS: staci mrknout do FAQ

Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:06   Citovat  

mot napsal:
tu tam asi ani nenajdes Velmi šťastný najdes tam max zkratovaci konektor, kterej ti vyblika kod chyby, ten je za radiem...vedou do neho 2 draty, u P4G je to na leve strane stredoveho tunelu kousek za radiem...
Za radiem no hned jdu kouknout
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:09   Citovat  

Remin napsal:

Ty maš ale P5G ne ?? Koukni se pod čudlik na ovladaní šíbru a mlhovkly k ovládání výšky světel Se stydím
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:11   Citovat  

kachnacrx napsal:
Ty maš ale P5G ne ?? Koukni se pod čudlik na ovladaní šíbru a mlhovkly k ovládání výšky světel Se stydím

a co by tam mel najit? to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:18   Citovat  

mot napsal:
tu tam asi ani nenajdes Velmi šťastný najdes tam max zkratovaci konektor, kterej ti vyblika kod chyby, ten je za radiem...vedou do neho 2 draty, u P4G je to na leve strane stredoveho tunelu kousek za radiem...
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:19  Naposledy upravil Prelude dne 10.2.2011 , 16:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kachnacrx napsal:
Potom nahradní (nebudu rozebírat) pro Winsome Targu s el střechou z 60 -> na finalních 15tis Úsměv

No tak já se prásknu když už je to venku.Takže na sbazaru se v pátek objevil inzerát že se v neratovicích prodá P5G za 10.000.Tak jsem tam napsal že co kdyby se to náhodou povedlo ale moc jsem si od toho nesliboval.Kachna se furt chlamal že to je fejk a že se natáhnu.V sobotu juknu na meil a ejhle.Tel kontakt na pána.Hurá volačka a že se na to v neděli zajedem juknout no a po menším špekulování jsme ještě v sobotu večer respektivě po 18.00 vyrazili.Po cestě u konce jsme byli celkem vystrašeni protože protože nás zavedli na statek a tam byla.Takže nakonec štasný hepy end.Stříbrná P5G urvaná ojnice na 4 válci prasklé zrcátko u řidiče a chycený pravý lem.Toď vše jinak krasavice.
Jo a pán byl hustý!!Prý-chcete se podívat na moje hlídycí psy?My že jo.Otevřel dveře od přístřešku co tam měl postavený a já očekával pitbula nebo něco podobného.Čumím do tmy a tam TYGR!!Beze srandy TYGR!!No a on jestli chcem vidět ještě druhého psa no a my že jo.Tak jdem vedle a tam LEV!!No prostě hustý majitel.Po cestě z5 jsme o ničem jiném nemluvili.Nejhustější kup co jsem kdy udělal a to nepočítám nákupy v tescu. HaHaaa
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:24   Citovat  

Prelude napsal:
No tak já se prásknu když už je to venku.Takže na sbazaru se v pátek oběvil inzerát že se v neratovicích prodá P5G za 10.000.Tak jsem tam napsal že co kdyby se to náhodou povedlo ale moc jsem si od toho nesliboval.Kachna se furt chlamal že to je fejk a že se natáhnu.V sobotu juknu na meil a ejhle.Tel kontakt na pána.Hurá volačka a že se na to v neděli zajedem juknout no a po menším špekulování jsme ještě v sobotu večer respektivě po 18.00 vyrazili.Po cestě u konce jsme byli celkem vystrašeni protože protože nás zavedli na statek a tam byla.Takže nakonec štasný hepy end.Stříbrná P5G urvaná ojnice na 4 válci prasklé zrcátko u řidiče a chycený pravý lem.Toď vše jinak krasavice.
Jo a pán byl hustý!!Prý-chcete se podívat na moje hlídycí psy?My že jo.Otevřel dveře od přístřešku co tam měl postavený a já očekával pitbula nebo něco podobného.Čumím do tmy a tam TYGR!!Beze srandy TYGR!!No a on jestli chcem vidět ještě druhého psa no a my že jo.Tak jdem vedle a tam LEV!!No prostě hustý majitel.Po cestě z5 jsme o ničem jiném nemluvili.Nejhustější kup co jsem kdy udělal a to nepočítám nákupy v tescu. HaHaaa

No tak to je mazec Velmi šťastný OK To je kauf století a takový psi by se mi taky líbili, ale živit bych je nechtěl Velmi šťastný
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:25   Citovat  

Prelude napsal:
No tak já se prásknu když už je to venku.Takže na sbazaru se v pátek oběvil inzerát že se v neratovicích prodá P5G za 10.000.Tak jsem tam napsal že co kdyby se to náhodou povedlo ale moc jsem si od toho nesliboval.Kachna se furt chlamal že to je fejk a že se natáhnu.V sobotu juknu na meil a ejhle.Tel kontakt na pána.Hurá volačka a že se na to v neděli zajedem juknout no a po menším špekulování jsme ještě v sobotu večer respektivě po 18.00 vyrazili.Po cestě u konce jsme byli celkem vystrašeni protože protože nás zavedli na statek a tam byla.Takže nakonec štasný hepy end.Stříbrná P5G urvaná ojnice na 4 válci prasklé zrcátko u řidiče a chycený pravý lem.Toď vše jinak krasavice.

jj obcas se zadari, taky jsem takhle koupil P4G za 15tis. - bouracka (s vyfukem Invidia) takze jsem si koupil vyfuk, kterej normalne tech 15tis. stoji a k tomu jsem mel P4G s motorem 2.2VTEC na dily Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:27   Citovat  

Prelude napsal:

A je to Venku !!!! je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:29   Citovat  

mot napsal:
a co by tam mel najit? to mi hlava nebere

Tam je myslim nějakej PIN a někdo mi řekl že je to na check...ale nezaručuju, Expert nejsem. Do elektriky nedělám Se stydím
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:32   Citovat  

FAQ ti budiž užitečné je to dobrý
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:34   Citovat  

kachnacrx napsal:
Tam je myslim nějakej PIN a někdo mi řekl že je to na check...ale nezaručuju, Expert nejsem. Do elektriky nedělám Se stydím

to nebude ono... uz jsem mu tam dal obrazek z FAQ, aby vedel kde to ma hledat...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:37   Citovat  

Prelude napsal:
No tak já se prásknu když už je to venku.Takže na sbazaru se v pátek objevil inzerát že se v neratovicích prodá P5G za 10.000.Tak jsem tam napsal že co kdyby se to náhodou povedlo ale moc jsem si od toho nesliboval.Kachna se furt chlamal že to je fejk a že se natáhnu.V sobotu juknu na meil a ejhle.Tel kontakt na pána.Hurá volačka a že se na to v neděli zajedem juknout no a po menším špekulování jsme ještě v sobotu večer respektivě po 18.00 vyrazili.Po cestě u konce jsme byli celkem vystrašeni protože protože nás zavedli na statek a tam byla.Takže nakonec štasný hepy end.Stříbrná P5G urvaná ojnice na 4 válci prasklé zrcátko u řidiče a chycený pravý lem.Toď vše jinak krasavice.
dobrej kup je to dobrý nahod naky fotky ty krasky.mely jste si vzit k tomu toho tygta za nej by jste dostaly ranec nez za hondu Velmi šťastný akorad nevim kam by jste ho daly pořádnej výtlem doma by nadseny asi nebyly zmatenej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 16:38   Citovat  

mot napsal:
to nebude ono... uz jsem mu tam dal obrazek z FAQ, aby vedel kde to ma hledat...

je to dobrý děkuji , o5 jsem o něco chtřejší je to dobrý
   Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 22:08   Citovat  

kachnacrx napsal:
Ja to beru tak že koupim 2,2 přehodím a jezdím. Když tam budu do 2,0 cpát turbo tak to nikdy neskončí že ho tam namontuješ a jezdíš...bezhlavě mužes přehodit motor pokud sedne ale nemužes bezhlave nacpat do něčeho turbo...toť muj nazor.
cokoli uděláš bezhlavě bude stát zaprd. viz např tema v bazaru u swapu h22 do p3g , jede to ale dlouhý hřídele,nízko motor....osobně bych to nedělal . i u swapu do 4 nebo5 g kam se ten motor dával může narazit na dost potíží , viz třeba hifil sice má jpn verzi motor ale evropu ecu ,k jpn má ecu s omezovačem na 180 a myslím že z atomatu tak na ni nejezdí=200k nemá.mot řešil tady stejnej problém - automatová ecu jak ji oblbnout aby vubec nastartoval .o tom co jsou schopni lidi při montáži zbastlit , nefunkční vtec,dodrbaná elektrika atd nemá cenu se zmiňovat .
nevím no,pokud počítám že támhle 35-40 dá za auto +15 t dá za prohození , myslím že za těch 40 to v klidu oturbí ne sice z novejch dílů ale nezbastleně.V tomhle záleží na šikovnosti,lidi kolikrát prodávaj díly pod cenou (nebo pro ně tu cenu už nemají apotřebují prachy na nový )a tak se dá opravdu hodně ušetřit. i kdyby nešel ani na těch 0,5 baru ale jen na cca 0,3 s malým turbem tak to bude velice uživatelsky příjemný auto a mám obavy že silně potrápí nejednoho vtecaře -nedávno jsme to s desťákem na f20a4 motor počítali.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 22:27   Citovat  

monty napsal:
cokoli uděláš bezhlavě bude stát zaprd. viz např tema v bazaru u swapu h22 do p3g , jede to ale dlouhý hřídele,nízko motor....osobně bych to nedělal . i u swapu do 4 nebo5 g kam se ten motor dával může narazit na dost potíží , viz třeba hifil sice má jpn verzi motor ale evropu ecu ,k jpn má ecu s omezovačem na 180 a myslím že z atomatu tak na ni nejezdí=200k nemá.mot řešil tady stejnej problém - automatová ecu jak ji oblbnout aby vubec nastartoval .o tom co jsou schopni lidi při montáži zbastlit , nefunkční vtec,dodrbaná elektrika atd nemá cenu se zmiňovat .
nevím no,pokud počítám že támhle 35-40 dá za auto +15 t dá za prohození , myslím že za těch 40 to v klidu oturbí ne sice z novejch dílů ale nezbastleně.V tomhle záleží na šikovnosti,lidi kolikrát prodávaj díly pod cenou (nebo pro ně tu cenu už nemají apotřebují prachy na nový )a tak se dá opravdu hodně ušetřit. i kdyby nešel ani na těch 0,5 baru ale jen na cca 0,3 s malým turbem tak to bude velice uživatelsky příjemný auto a mám obavy že silně potrápí nejednoho vtecaře -nedávno jsme to s desťákem na f20a4 motor počítali.

Na všem je kus pravdy...každý by chtěl zvyšovat výkon i já , chtěl turbit a podbně.většina má velké oči tak jako ja kdysi , ale když nad tim človškzačne opravdu přemýšlet a počítat tak většino z toho sejde.ja došl k nazoru že než trubit mou F20A4 která se nemusí stydět za to jak jede...a pomoc ji tim ryhleji do hrobu,tak ji raději necham vrnět tu svou až si doklepe a mezitím přišetřit na 2.2. Vyměním a jezdím dál.Jo potom už by se dalo uvažovat o tom vražet prachy do 2.2...ale vše kvalitní a precizně udělané stojí ranec, o tom sem se už přesvědčil a to mi nikdo nevyvrátí...Fandím všem odvážným kteří se pouští do takových věcí jako turbení apod....já na toto prachy zbytečně nemám,a toje jeden ale asi i havní důvod proč to nedělám...o tom že benzín s turbem jede dobře o tom žádná...některé přestavby až pekelně.Good Luck všem turbičům a swaperům je to dobrý
   Návrat  
Vinc 1 je teď offline  Vinc 1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.2.2011 , 23:04   Citovat  

Good Luck všem turbičům a swaperům - ÁMEN H+ Velmi šťastný
   Návrat  
winsoMe je teď offline  winsoMe
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 9:46   Citovat  

prelude2.0i napsal:
dobrej kup je to dobrý nahod naky fotky ty krasky.mely jste si vzit k tomu toho tygta za nej by jste dostaly ranec nez za hondu Velmi šťastný akorad nevim kam by jste ho daly pořádnej výtlem doma by nadseny asi nebyly zmatenej

no nadšená bych teda nebyla určitě Úsměv a tygra bych mohla zavřít maximálně do koupelny, ale už bychom se nikdy neumyli Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.2.2011 , 9:54   Citovat  

winsoMe napsal:
no nadšená bych teda nebyla určitě Úsměv a tygra bych mohla zavřít maximálně do koupelny, ale už bychom se nikdy neumyli Úsměv

Tam by se Vám ani nevlezl pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 114, 115, 116 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina