Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco 5G - Odvzdušnění chladicí kapaliny
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Radimas je teď offline  Radimas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 27.7.2011 , 10:23  Naposledy upravil Radimas dne 29.7.2011 , 14:34, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím, mám acco 5g v LPG a řeším teď takový problém. Nedávno se mi to přehřálo, zjistil jsem, že mi unikala voda z chlazení skrze těsnění, které přivádí vodu do LPG. Tak jsem to vyměnil, nalil vodu a nemůžu nastartovat. Z motoru se ozývá jakoby někdo střílel ze samopalu, když otočím klíčkem na startování ( zvuk typu ck ck ck ck ck ck ck ck ck ck ... Velmi šťastný ) a svítí mi přitom kontrolka motoru. Přijde mi to jakoby ze starteru, jakoby tam nechtělo něco přepnout. Vyblikal bych si chybu ale nevím jak skratovat konektor Velmi šťastný jsem co se týče elektřiny naprosto jelen. Setkal se už někdo s něčim podobným ?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.7.2011 , 13:52   Citovat  

Problém vyřešen, vyměnil jsem baterku a startuje v pohodě... Akorát další problém, když chci přidat ma tendenci chcipnout a když se rozjedu tak to škube občas celým autem... občas to dělá občas ne... čím to může být ???

Edit: jak pročítám fora tak to může být v podstatě cokoliv.... sani,ucpaný kat, svíčky.... Smutný

moriett je teď offline  moriett
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.7.2011 , 16:01   Citovat  

Radimas napsal:
Problém vyřešen, vyměnil jsem baterku a startuje v pohodě... Akorát další problém, když chci přidat ma tendenci chcipnout a když se rozjedu tak to škube občas celým autem... občas to dělá občas ne... čím to může být ???

Edit: jak pročítám fora tak to může být v podstatě cokoliv.... sani,ucpaný kat, svíčky.... Smutný

tyto priznaky jsem dnes resil na a4g odpojenim eacv ventilu, asi vadna kabelaz nebo je zase spinavy. hrozne to skubalo pri jeti na malo plynu a idle nepravidelne, ecu error 14. snad ti to pomuze...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.7.2011 , 16:11   Citovat  

Ja právě zkouše ECU ... propojit dva piny ( modry konektor v pravo pod kastlikem u spolujezdce ) ale nic se nedělo, vubec nic neblikalo tak nevim, jestli jsem to špatně propojil ...

Spacir je teď offline  Spacir
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.7.2011 , 16:27   Citovat  

Radimas napsal:
Ja právě zkouše ECU ... propojit dva piny ( modry konektor v pravo pod kastlikem u spolujezdce ) ale nic se nedělo, vubec nic neblikalo tak nevim, jestli jsem to špatně propojil ...

Když si zapnul zapalování při propojeném konektoru, zůstala ti svítit tahle kontrolka? ->

pokud ano, tak tam chyba není je to dobrý

jinak

Jak vyblikat chyby

Seznam chyb z Ecu

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.7.2011 , 16:32   Citovat  

Propojil jsem, otočil kličkem a ta kontrolka svítila a po par sekundach zhasla a už se nerozsvítila

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 14:37   Citovat  

Novy problém.... potřebuji odvzdušnit chladicí kapalinu.... teda nejspíš to bude zavzdušněné ( popis : kontrolka teploty motoru je v normálu, ale jakmile dojedu, dejme tomu po 30km tak mi bublá voda v kádince vedle chladiče, podobný problém měla sestra na peugeotu a bylo to podle mechanika zavzdušněné, proto si myslím že to bude i u mne tak... )

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 15:20   Citovat  

Kde najdu tento šroub ? Jsem z toho blázen, absolutně se v tom nevyznám...https://www.honda-club.cz/old/articles/105/acco91%20odvzdusnovak.GIF

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 29.7.2011 , 19:16   Citovat  

tak hondy se odvzdusni sami dobre kdys to projedes...a to ze ti to bubla v pretlakovce znaci spis ze ti to tlaci vodu ven ze systemu ,, spis bych rekl KO tesneni pod hlavou .. kamos mel stejny problem na C5g jel, dojel a bublalo mu to v pretlakovce a bylo to KO tesneni

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.7.2011 , 16:59   Citovat  

Brnďa napsal:
tak hondy se odvzdusni sami dobre kdys to projedes...a to ze ti to bubla v pretlakovce znaci spis ze ti to tlaci vodu ven ze systemu ,, spis bych rekl KO tesneni pod hlavou .. kamos mel stejny problem na C5g jel, dojel a bublalo mu to v pretlakovce a bylo to KO tesneni

jak poznám, že je to těsnění ? V pohodě to chytá, jede t normálně ( je to line, nemá to výkon, ale dávám to za vinu LPG ) drží teplotu, akorád mi přijde že se strácí voda z chladiče.

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 30.7.2011 , 17:48   Citovat  

Radimas napsal:
jak poznám, že je to těsnění ? V pohodě to chytá, jede t normálně ( je to line, nemá to výkon, ale dávám to za vinu LPG ) drží teplotu, akorád mi přijde že se strácí voda z chladiče.
tak kamosovi to taky normalne jelo, ale po dojeti mu proste vybublala voda Úsměv mozna zkusit zmerit tlaky Úsměv

Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 30.7.2011 , 23:46   Citovat  

Radimas napsal:
me tohle delal spatne odvzdusnenej chaldici system .. taky mi vybublavala voda z expanzky a cely to bylo naky divoky skoro sem i varil to mi hlava nebere a bylo to tim ze sem nemel namontovany topeni ani tahla k nemu proste vybrakovano Velmi šťastný ... tak sem domontoval to topeni ,nastartoval ,sundal vicko z chladice , nechal zahrat nez sepne sahara a potom sem pustil na plno topeni Velmi šťastný nechal sem to jeste tak 10 min . nasadil zpatky vicko a trada vsechno ok Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Acco 5G - Odvzdušnění chladicí kapaliny
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina