Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 35 z 486
wokrhlak je teď offline  wokrhlak
PříspěvekZaslal: 25.10.2012 , 17:55   Citovat  

no ta osramka je beztak nějaky fake z činy tedka ty svině z činy zaplavili trh s osramkama a philipsama ktere maji problem startovat a vykon 0 normalni orig vybojka osram stoji 1500, a ještě lepši zkušenost jsem měl dnes měnil jsem tyčky stabilizatoru udělal jsem chybo že jsem nekoupil originalni dil předek pasoval ale vzadu jsem vyoperoval ty tyčky a rozbalim nove a hle ony absolutně nepasovaly prostě totalně na nic system katalogu kdy je všecko špatně.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gebar je teď offline  gebar
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 7:39   Citovat  

Ahoj, jsem postaven před rozhodnutí zda vyměnit H&R pružiny zpět za originální a to z jediného důvodu. Negativ (odklony) na zadní nápravě se mi zdají DOST velké a na gumách se to dosti podepsalo (Sjeté vnitřní hrany). Včera jsem přezul na zánovní zimáky a nerad bych je kvůli tomu za chvíli měnil Smutný . Co jsem tak koukal na zavěšení, tak na zadní nápravě jde štelovat pouze sbíhavost Cooo??? přečetl jsem celé toto vlákno (ufff Velmi šťastný ) , nicméně se o tomto problému nikdo nezmiňuje. Byl bych velmi rád za vaše názory, rady a návrhy. Díkes
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 8:54   Citovat  

gebar napsal:
Ahoj, jsem postaven před rozhodnutí zda vyměnit H&R pružiny zpět za originální a to z jediného důvodu. Negativ (odklony) na zadní nápravě se mi zdají DOST velké a na gumách se to dosti podepsalo (Sjeté vnitřní hrany). Včera jsem přezul na zánovní zimáky a nerad bych je kvůli tomu za chvíli měnil Smutný . Co jsem tak koukal na zavěšení, tak na zadní nápravě jde štelovat pouze sbíhavost Cooo??? přečetl jsem celé toto vlákno (ufff Velmi šťastný ) , nicméně se o tomto problému nikdo nezmiňuje. Byl bych velmi rád za vaše názory, rady a návrhy. Díkes

Já mám HR pružiny a vzadu mám lehké "acka", nicméně pneumatiky mám sjete stejnoměrně...Ale mám pocit, ze Tourery, na to jsou více náchylnější. Jestli se nepletu, tak o tom Bully někde něco psal...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 9:08   Citovat  

Díky, zkusím to někde u Bullyho dohledat. Jinak mám sedana 2.4ku. Ještě to tam asi chvíli nechám a budu sledovat stav pneu.
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 9:11   Citovat  

gebar napsal:

tudy odkaz + cely topic, mrkni se na to. Co mas na aute za kola? Prilis siroke disky s podstatne nizsim ET nez OEM ET 55 v kombinaci s nizkoprofilovymi plasti a zatizenym autem udelaji taky svoje.
Nejpodstatnejsi je dobra volba plastu a jejich prehazovani po par tkm z jedne napravy na druhou, aby se sjizdely rovnomerne. Tenkrat byly moje nove plaste uplne KO po 18 tkm, dneska jedu treba sadu plastu ve stejnem rozmeru (225/40x18) uz 50-60? tkm a maji jeste hodne slusnou rezervu. 80 tkm mi tam tentokrat vydrzi.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 9:19   Citovat  

Tak to bude nejspíš ono. Koupil jsem to na 19kách s určitě nižším ET (nevím teď kolik) a pneu Falken 215/35 R19 na dost širokým disku (taky nevím z hlavy kolik) Úsměv Nu každopádně origo Honďácký Alu 17ky se zánovním zimním obutím co jsem při koupil dostal jsou sjeté absolutně rovnoměrně. Díky moc Bully!
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 9:41   Citovat  

gebar napsal:
Tak to bude nejspíš ono. Koupil jsem to na 19kách s určitě nižším ET (nevím teď kolik) a pneu Falken 215/35 R19 na dost širokým disku (taky nevím z hlavy kolik) Úsměv Nu každopádně origo Honďácký Alu 17ky se zánovním zimním obutím co jsem při koupil dostal jsou sjeté absolutně rovnoměrně. Díky moc Bully!

Je to presne tak. Mam na svojom Acco tie iste pruziny ake ma aj Bully a zadne kolesa su mierne do A. Mam 17 disky origo H a gumy mam ojazdene rovnomerne, tiez ich preventivne pravidelne menim na napravach.
A tie 19 by som vymenil za 18´´ s vyssim ET...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 9:53   Citovat  

Neni zac přátele
Jsou lidi co vozi na A7G 19" kola i se snizenym autem, ale na ceskych silnicich to uz bude dobra slalomarska disciplina, ne? Pokud si ta kola prece jenom nechas, pomaha poresit i sbihavost, kdyz nejdou seridit odklony. Jinak opravdu preventivne prehazovat kola a navic se potvrzuje, ze znacka Falken bude mit asi vazne problemy s nepravidelnym sjizdenim behounu. Taky slo o FK-452?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 10:02   Citovat  

Přesně tak. Je to FK-452. A nejen, že hrany jsou sjeté, ale taky pěkně poskákané. Nu kola bych chtěl přes zimu prodat (i když vypadaj naprosto parádně - viz foto v profilu Cool ) Ale přesně jak říkáš - slalom jak blázen. Po nazutí těch zimáků si připadám jak v nějaký komfortní limuzíně HaHaaa Na příští léto bych je rád vyměnil za nějaký 18ky.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 18:52   Citovat  

gebar napsal:
Přesně tak. Je to FK-452. A nejen, že hrany jsou sjeté, ale taky pěkně poskákané.

A jsou to disky s dírou na Hondy nebo je větší? Máš středící kroužky?
Pokud ne, tak by to oskákání mohlo být způsobeno i tímto...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 18:59   Citovat  

Stredící kroužku samozřejmě mám. Gumy jsou poskákané stejně jako u Bullyho podle jeho fotek.
   Návrat  
boratko je teď offline  boratko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 19:30   Citovat  

Doporučený typ brzdových destiček je?.....
   Návrat  
Davidoff je teď offline  Davidoff
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.10.2012 , 22:06   Citovat  

boratko napsal:

Mám předek ATE a zadek TRW včetně kotoučů (měnil sem komplet) a po třech letech nemaj ani drážku, sou pořád ready kouř
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.10.2012 , 10:23   Citovat  

boratko napsal:

Uplne v pohode dosticky z Hondy, ked si ich objednas teraz pocas servisnej kampane, mas 30% zlavu...
   Návrat  
benza je teď offline  benza
PříspěvekZaslal: 29.10.2012 , 10:48   Citovat  

Prosím vás, jak je to s výměnou akumulátoru? Baterii mám ještě originál 8 let starou a pomalu začíná dosluhovat. Stačí jenom vyměnit a nechat těch 5 minut na volnoběhu nebo je potřeba navštívit servis? A co rádio? ..nezakóduje se mi? Ještě mě napadlo, během výměny baterie připojit na soustavu náhradní aku, aby se to neresetovalo? Díky
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.10.2012 , 11:08   Citovat  

benza napsal:
Prosím vás, jak je to s výměnou akumulátoru? Baterii mám ještě originál 8 let starou a pomalu začíná dosluhovat. Stačí jenom vyměnit a nechat těch 5 minut na volnoběhu nebo je potřeba navštívit servis? A co rádio? ..nezakóduje se mi? Ještě mě napadlo, během výměny baterie připojit na soustavu náhradní aku, aby se to neresetovalo? Díky

Servis navštěvovat určitě nemusíš, na rádiu se Ti akorát vymažou hodiny, předvolby a jiná nastavení, o těch 5ti minutách se v manuálu nikde nic nepíše... ještě režim "auto" u řidičova okna budeš možná muset znovu nastavit...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 29.10.2012 , 11:30   Citovat  

Dnes jsem narazil na toto: polštářek Accord Docela pěkný Cool
   Návrat  
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 30.10.2012 , 19:07   Citovat  

Ahoj

Znáte cenu horních podélných ramen. Dělají se v náhradě, nebo jen mě čeká originál Honda servis? Díval jsem se na autokelly a tam nic.
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2012 , 20:56   Citovat  

saly napsal:
Ahoj

Znáte cenu horních podélných ramen. Dělají se v náhradě, nebo jen mě čeká originál Honda servis? Díval jsem se na autokelly a tam nic.
co to je horní podélná kuky kuk myslíš asi přední horní a ty se v náhradě dělají. např. zde přátele
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 30.10.2012 , 21:26   Citovat  

saly napsal:

Na jaře jsem řešil výměnu horního předního ramene - viz obrázek - u Aldy.
Nabídl mi Nipparts za 2400,- nebo origo Honda za 3600,- - vybral jsem si origo...
(Měnil jsem ho, protože se při přejezdu nerovností ozývaly podivné pisklavé pazvuky jakoby z interiéru a docela mě to prudilo, neb to bylo jen občas a nikdo, koho jsem vezl (ani já), mi nebyl schopen říci, odkud to je. Tak jsme pak různým kýváním a nahýbáním auta do všech možných poloh a úhlú nakonec museli tahat za blok motoru, aby se to ozvalo. Byl tam vykloktaný ten "silentblok"...)

Rameno.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Rameno.jpg, 104.95 kB
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 5:33   Citovat  

Ja som menil len tudy odkaz

a rovno som nechal vymeniť silenty na spodnom ramene tudy odkaz
   Návrat  
Matylda je teď offline  Matylda
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2012 , 10:16  Naposledy upravil Matylda dne 1.11.2012 , 14:01, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Vím že to tady není bazar, ale komu jinému by se to hodilo...
mezipodlaha kufru 250,-
polystyren 100,-
dohoda možná, zbytek přes SZ.

DSC_0398.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSC_0398.jpg, 2.33 MB
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 7:57   Citovat  

Zdravím. Zaujíma ma osobná skusenosť s konkrétnym typom autobaterie čo sa týka výdrže, po tom, čo originálna vydržala 6 rokov tak náhrada mi po 3,5 roku začina vypovedať službu.
   Návrat  
Efan je teď offline  Efan
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 9:05   Citovat  

Kluci prosím o radu. Nasadím na Acco 2,2i-CTDI nějaký 15' plecháče? Jde mi o zimu abych nemusel kupovat pneu 16' který jsou jak víte cca o 1000kč dražší než ty 15' ... Díky za radu Honda
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 9:06   Citovat  

Efan napsal:
Kluci prosím o radu. Nasadím na Acco 2,2i-CTDI nějaký 15' plecháče? Jde mi o zimu abych nemusel kupovat pneu 16' který jsou jak víte cca o 1000kč dražší než ty 15' ... Díky za radu Honda

No někdo tu dokonce 15´´ na Accorda 7g prodával... to mi hlava nebere Ty byly, myslím, z 2.0... Pokud má nafta stejné brzdy,taky by mohly jít.

EDIT: Tak to byl Jazzman.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 9:53   Citovat  

Nemáte na něj někdo kontakt pls? Přes SZ je to na dlouho... Díky OK

Hellborn napsal:
No někdo tu dokonce 15´´ na Accorda 7g prodával... to mi hlava nebere Ty byly, myslím, z 2.0... Pokud má nafta stejné brzdy,taky by mohly jít.

EDIT: Tak to byl Jazzman.
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 9:56   Citovat  

Na 2.2 I-CTDI nedas 15tky kvoli brzdam 300 mm, Accord 2.2 a 2.4 sa predavali len so 16tkami, mensie kolesa sa na ne nedavali. Mrk

Efan napsal:
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 10:00   Citovat  

Víš to 100% ? Bueee Díval jsem se a na 2.0 a v nabídce ND jsou i 300mm kotouče... což by mohlo vyjít..

Hondak napsal:
Na 2.2 I-CTDI nedas 15tky kvoli brzdam 300 mm, Accord 2.2 a 2.4 sa predavali len so 16tkami, mensie kolesa sa na ne nedavali. Mrk

Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 10:03   Citovat  

Efan napsal:
Víš to 100% ? Bueee Díval jsem se a na 2.0 a v nabídce ND jsou i 300mm kotouče... což by mohlo vyjít..

A ta nabídka je kde? Přímo u Hondy? Jiné obchody nemá cenu řešit - ty si tam napíšou ckokoli... Úsměv
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.11.2012 , 10:15   Citovat  

Presne tak, treba pozerat iba v Honde, nie autokelly a podobne, ty Ti tam napisu hocico. Mrk Ked si pozries EPC, alebo hondaoriginalparts tak ine ako 300 mm kotuce nemozu ist na 2.2 a 2.4 Honda Acoord 2.2 a 2.4 je tazsi oproti 2.0, preto posilnili brzdy, aby to bolo dostacujuce.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina