Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
problém s rádiem a celkovej bordel v elektrice c5g hatch
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Tučí je teď offline  Tučí
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 22:30   Citovat  

zdravim je toho dost a potřebuju radu jinak se z toho asi zblázním :/

první příznaky problému se projevily když jsem hrál z flashky a přejel jsem díru a rádio přestalo hrát,přejel jsem druhou a zase začalo :/ (rádio je půl roku staré Sony Xplod)

Druhej příznak auto zničehož nic ráno startovalo jak kdybych měl vymlácenou baterku ale pětkrát se startér přežvejknul točila normálně a normálně nastartovala

a naposled, přejel jsem díru rádio přestalo hrát a od tý doby mi nefungujou varovná světla ( ale samostatný blinkry jo) a navíc mi nefungujou hodiny na palubce pokaždém vypnutí se resetujou a nesvítěj jen když zmáčknuten kryt přes ty tlačítka na hodinách tak se rozsvítěj

pro pořádek- všechny pojistky jsou OK Smutný
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 22:41   Citovat  

Abys nedopadl jako tchán, kdy mu auto v 5 ráno na startér odjelo 10m na opřelo se o strom ... příčinou byla voda v pojistkové skřínce, chovalo se to echt divně ...

IMAG0435.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
IMAG0435.jpg, 306.86 kB

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 22:48   Citovat  

díky za tip zítra to zkusím rozebrat abych měl tu hrůzu za sebou Ble

s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 22:53   Citovat  

Jen mě tak napadlo:

To rádio sis dělal sám? Co jsi tam ještě dělal za úpravy? Abys neměl náhodou někde porušenou izolaci. Často si lidé v autě něco dodělají a napojí to na stávající rozvody, ale neuvědomují si, že průřez drátu neodpovídá zátěži...

Každopádně dej info co jsi zjistil Mrk. Držím palce ať se toho co nejdřív domákneš...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 23:01   Citovat  

s.c.a.r.a.b.e.u.s. napsal:
Jen mě tak napadlo:

To rádio sis dělal sám? Co jsi tam ještě dělal za úpravy? Abys neměl náhodou někde porušenou izolaci. Často si lidé v autě něco dodělají a napojí to na stávající rozvody, ale neuvědomují si, že průřez drátu neodpovídá zátěži...

Každopádně dej info co jsi zjistil Mrk. Držím palce ať se toho co nejdřív domákneš...

k elektro instalaci po předchozím majteli a toho ježtě před ním se asi nemůžu ani vyjadřovat pokud nechci bejt sprostej, je tam alarm napojenej na původní kabeláž a pak roztahanej bůh ví kam ale ten vůbec nefunguje je uplně vypojenej. Ji jsem s kamarádem tahal všude nové kabely k reprákům protože to taky byla hrůza a dali jsme tma novej euro konektor a za tím si stojím na 100% že v tom problém neni to mi hlava nebere

s.c.a.r.a.b.e.u.s. je teď offline  s.c.a.r.a.b.e.u.s.
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 23:05   Citovat  

Aha tak to jo. No a problém v původní kabeláži? Ale to by asi chtělo autoelektrikáře a všecko to "prozvonit" Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2013 , 23:12   Citovat  

s.c.a.r.a.b.e.u.s. napsal:
Aha tak to jo. No a problém v původní kabeláži? Ale to by asi chtělo autoelektrikáře a všecko to "prozvonit" Úsměv

ták .. zatim jediný zvonění jsou moje nervy každej den jezdit bez rádia Velmi šťastný ani hondaře nemůžu zdravit varovkama!! umřu Velmi šťastný

dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 24.5.2013 , 1:20   Citovat  

Podíval bych se být tebou na kontakty baterie a na kabel mezi kostrou a mínusem baterie (ten, co je šroubovaný ke kastli poblíž baterie - desítka klíč, odšroubovat, očistit, přišroubovat, dotáhnout s citem)

RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2013 , 9:03   Citovat  

dj-bobr napsal:
Podíval bych se být tebou na kontakty baterie a na kabel mezi kostrou a mínusem baterie (ten, co je šroubovaný ke kastli poblíž baterie - desítka klíč, odšroubovat, očistit, přišroubovat, dotáhnout s citem)

no tywle uz dva dny delame generalni uklid na baraku a ja jsem z toho tak mimo ze jsem cetl at do dotahne s Cifem (degenerace mozku pořádnej výtlem ), ale jak psal dj-bobr koukni nejdriv na kabely u baterky jak plus tak minus - me u golfa (take jd-bobr zna) se stavalo to same a byl to jen nedotazenej plus na baterce !!! opticky to vypadalo vsechno OK, ale stacilo dva tri zavity na dotazeni a uz to nezlobilo, takze tak bych zacal

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.5.2013 , 22:04   Citovat  

oukééj juknu na to, díky za rady přátele

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 9:08   Citovat  

Tučí napsal:
oukééj juknu na to, díky za rady přátele

no neni za co Úsměv mrkni na to jeste pisni jakej mas motor, mam tu nejakou elektriku tak kdyby jsi neco potreboval neni problem se stavit a venovat se tomu Mrk

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.5.2013 , 18:44   Citovat  

RobiXman napsal:
no neni za co Úsměv mrkni na to jeste pisni jakej mas motor, mam tu nejakou elektriku tak kdyby jsi neco potreboval neni problem se stavit a venovat se tomu Mrk

tyhle problémy mám na d13b2 ... na svý d15b7 zatím vše ok

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 28.5.2013 , 20:12   Citovat  

tak kostry jsou ok :/ jak baterka tak motor takže o víkendu sundám pojistkovku a uvidim

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.5.2013 , 10:39   Citovat  

chtelo by se to dohodnout s dj-bobrem, bude predelavat svoji elektriku tak mu urco neco zustane navic a mohl by se na to podivat (klidne pridam ruku k dilu), ale tento vikend jsem 1oo% OFF !!!

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2013 , 22:41   Citovat  

Tak záhada vyřešena.... pojistkovka se zdá na pohled být OK ale má špatný + z baterky tudíš nefungujou hodiny při vyputým klíčku a výstražný a nakonec i rádio a předtím zlobilo protože byl povolenej pin v eurokostce žlutej + z baterky takže vyměnim eurokostku protože jsou tam všechny piny pofiderně nasunutý a pak musim najít kam vede + do pojistkovky Úsměv ani bych to do sebe antielektrikáře neřekl že to najdu Velmi šťastný

dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2013 , 22:49   Citovat  

S tímhle ti asi fakt můžu trošku pomoct, minimálně nějaký pájení, měření atd., jestli se časově sesynchronizujem (funguju hlavně večer a v noci). Eurokostka je ISO konektor?

+ pro rádio jsem tahal úplně zvlášť kablíkem od baterky (přes pojistku) na červený pin ISO konektoru (trvalé + od baterky), a žlutý pin ISO konektoru (klíček) jsem spínal pomocí relé ovládaného od kontaktu zapalovače - nejsnažší místo, odkud brát signál "klíček".

Co se + na pojistkovce týče, šel bych po servisním manuálu - zaměřil bych se i na ten velký, tuším že hnědý, konektor na kabelu od spínačky, když má okorodované kontakty, tak se dějou v celým autě hodně divný věci..

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2013 , 22:57   Citovat  

dj-bobr napsal:
S tímhle ti asi fakt můžu trošku pomoct, minimálně nějaký pájení, měření atd., jestli se časově sesynchronizujem (funguju hlavně večer a v noci). Eurokostka je ISO konektor?

+ pro rádio jsem tahal úplně zvlášť kablíkem od baterky (přes pojistku) na červený pin ISO konektoru (trvalé + od baterky), a žlutý pin ISO konektoru (klíček) jsem spínal pomocí relé ovládaného od kontaktu zapalovače - nejsnažší místo, odkud brát signál "klíček".

Co se + na pojistkovce týče, šel bych po servisním manuálu - zaměřil bych se i na ten velký, tuším že hnědý, konektor na kabelu od spínačky, když má okorodované kontakty, tak se dějou v celým autě hodně divný věci..

tak časově se shodnem určitě pracuju každej den krom neděle do večera Velmi šťastný ano eurokostka je iso a na rádio jsem natáhnul přímo z baterky kabel, žlutej kabel nemám tahanej do spínačky ale spojenej s červenym a rovnou na baterku a jak se tam v tom konektoru motal ten kontakt tak to občas nehrálo a psalo to chybu (error 01 - chybné zapojení)

a co se týče pojistkovky tak to jde absolutně mimo mě a co se týče manuálu... tak tahle honda už ho neměla podle mě asi 3 majtele předemnou Velmi šťastný

Obsah fóra Honda-club.cz   
problém s rádiem a celkovej bordel v elektrice c5g hatch
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina