Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 78 z 486
v-tech24 je teď offline  v-tech24
PříspěvekZaslal: 11.11.2013 , 14:12   Citovat  

[quote="Verča"]Měla jsem možnost jezdit nějakou dobu s automatem, ale to řazení mi nepřišlo "dokonalý" Ble
Někdy jsem měla pocit, že automat zbytečně dlouho drží otáčky vysoko, někdy zase při nízkých ( 1200rpm )se auto dusilo a zhruba 3 sekundy se třepalo, než si podřadil.

Jjjj suhlasim z vlastni zkušenosti je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
saly je teď offline  saly
PříspěvekZaslal: 11.11.2013 , 20:49   Citovat  

Ahoj přidávám se k těm co mají problém s korozí na střeše. Viz.obr. Řešíte nějak? Nebo zatím necháváte být.

2013-11-10 15.49.32.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2013-11-10 15.49.32.jpg, 1.77 MB
   Návrat  
r080 je teď offline  r080
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.11.2013 , 22:42   Citovat  

saly napsal:
Ahoj přidávám se k těm co mají problém s korozí na střeše. Viz.obr. Řešíte nějak? Nebo zatím necháváte být.

Ahoj, nechal jsem to opravit, coz nakonec znamenalo nastrik cele strechy. Typek co to delal mi rekl, ze to bylo horsi nez to vypadalo a ze by se nedivil, kdyby se to brzy objevilo znovu. Rikal, ze kdyz to bude blby, tak to mam za dva roky znova.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.11.2013 , 14:52   Citovat  

r080 napsal:
Ahoj, nechal jsem to opravit, coz nakonec znamenalo nastrik cele strechy. Typek co to delal mi rekl, ze to bylo horsi nez to vypadalo a ze by se nedivil, kdyby se to brzy objevilo znovu. Rikal, ze kdyz to bude blby, tak to mam za dva roky znova.

Pro mě je to celkem zklamání že se chytla střecha, čekal bych úplně jiný díl karoserie který je více namáhaný.Kolik vyšla cca oprava?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 12.11.2013 , 16:36   Citovat  

saly napsal:
Pro mě je to celkem zklamání že se chytla střecha, čekal bych úplně jiný díl karoserie který je více namáhaný.Kolik vyšla cca oprava?

To mi povidej, vsechno ostatni nejak vymenis nebo opravis za rozumnej peniz. Auto 8 let stary a takovy veci. Me reznou jeste lemy u dveri a kapota. Myslel jsem, ze koroze je davno vyresena vec, ale vypada to, ze nejmin Honda tohle porad neumi. Vyslo me to na cca 6000. Premejslim co ted s tim, jestli se toho mam co nejdriv zbavit, nebo s tim jezdit nez se to rozpadne, nebo s tim furt bojovat (a sypat do toho dalsi penize..).
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.11.2013 , 16:50   Citovat  

Koroze - možná jste to viděli v tématu "Co jste dnes udělali na vašich HONDA", ale kdyby třeba ne, tak tudy takhle jsem to řešil já...
   Návrat  
scream je teď offline  scream
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.11.2013 , 22:09   Citovat  

saly napsal:

No, to si na tom este dobre, ja to mam cca v rovnakom mieste a podstatne horsie asi pridam fotky aby ste vedeli co myslim tym ze si treba davat pozor na hrdzu pri kupe.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 12.11.2013 , 22:51   Citovat  

scream napsal:
No, to si na tom este dobre, ja to mam cca v rovnakom mieste a podstatne horsie asi pridam fotky aby ste vedeli co myslim tym ze si treba davat pozor na hrdzu pri kupe.

Určitě foto přidej, by mě zajímalo jak moc se to rozleze a za jak dlouho Úsměv Naštěstí dutiny a podvozek nechávám každé 3 roky vystříkat, takže to mám zatím v pohodě. Přední kapota ta je od kamínků ale to je klasika, tomu zabránit nejde. Jedině že bych dal folie.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.11.2013 , 8:23   Citovat  

SaKaL napsal:
Koroze - možná jste to viděli v tématu "Co jste dnes udělali na vašich HONDA", ale kdyby třeba ne, tak tudy takhle jsem to řešil já...

Diky moc, pro me velice cenne. Ja uz jsem ty rezave mista zatrel v lete Rezistinem. Co myslis, muzu na to rovnou dat ten Rodexol?

scream napsal:

Ja jsem to mel mezi predninm a stresni oknem, odhadem takovych 10 mist + asi dalsi 4 v hranach stresniho okna. Pak pry bylo neco dalsiho i vic vzadu - to mi rekl lakyrnik.
   Návrat  
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2013 , 8:34   Citovat  

Na mojom Acco (r.v. 2006) som zatial nasiel hrdzu iba na jedinom mieste - vnutorny lem lavych zadnych dveri svatoušek
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 13.11.2013 , 8:50   Citovat  

varuj napsal:
Na mojom Acco (r.v. 2006) som zatial nasiel hrdzu iba na jedinom mieste - vnutorny lem lavych zadnych dveri svatoušek

Tolik jo? Velmi šťastný Já zatím (ťuky ťuk) jen tečky na kapotě od kamínků (vždy po zjištění zabarveno), jinak nic (kontoloval jsem lemy i dveře a nic..). Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2013 , 8:59   Citovat  

Hellborn napsal:
Tolik jo? Velmi šťastný Já zatím (ťuky ťuk) jen tečky na kapotě od kamínků (vždy po zjištění zabarveno), jinak nic (kontoloval jsem lemy i dveře a nic..). Se stydím

Bud rad... Úsměv Na mojom leme to vidiet nebolo, zistil som to pri umyvani auta - prstami som presiel po hrbolcekoch - skryte pod farbou a paskou. Hrdza sa tam zacala vytvarat preto, lebo v jednej casti spodneho lemu v dlzke asi 8cm tento nedoliehal a aj ked to bolo prelepene paskou, zrejme sa tam nejako dostala vlhkost... Smutný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.11.2013 , 9:07   Citovat  

Ja mam rezavy lem kapoty. Nahore nic neni videt a ani od tech kaminku se to nijak nerozjizdi. Ovsem lem, jak je na predface ta chromovana lista, to je asi nejhorsi co jsem nasel. Nevi nekdo jak tu listu sundat? Mam porad strach se tam podivat, ale asi lepsi drive nez pozdeji Mrk
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2013 , 9:32   Citovat  

r080 napsal:
Ja mam rezavy lem kapoty. Nahore nic neni videt a ani od tech kaminku se to nijak nerozjizdi. Ovsem lem, jak je na predface ta chromovana lista, to je asi nejhorsi co jsem nasel. Nevi nekdo jak tu listu sundat? Mam porad strach se tam podivat, ale asi lepsi drive nez pozdeji Mrk

tak to jsme na tom podobne Velmi šťastný je to videt zespoda kapoty pod tou listou stribrnou, ale vypada to ze tam jsou zespoda dva srouby na sundani ty listy, ja to necham osetrit a striknout az na jare az bude teplo, zatim to neni hrozny jenom to je orezly

jinak co jsem jeste resil ted tak jsou spodni plechovy listy co je na tom gumovy tesneni na viku kufru (tourer), dolu stece voda a drzi se (v tom gumovym tesneni,nechapu jak...), to bylo orezly a zacinal hnit ten konec takze opiskovano osestreno a ted se lakuje; doporučuju je to rychlovka drží to jen na dvou šroubech a zaroveň doporučuji spodní šrouby vyměnit a promazat, měl jsem problém s vyšroubováním

další věc byly začínající lemy (je tam dvojtej plech na sobe a mozna mezi nima se dostane voda sul atd a zacne to,nekde sem videl i ze to po osetreni silikonovali); nicmene ocisteno zbrouseno nalakovano ale nejsem moc spokojenej (Honda), takze na jare az bude teplo necham dukladne udelat znova a pred tim poradne osetrit Rodexolem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2013 , 10:47   Citovat  

Doktor napsal:

další věc byly začínající lemy (je tam dvojtej plech na sobe a mozna mezi nima se dostane voda sul atd a zacne to,nekde sem videl i ze to po osetreni silikonovali); nicmene ocisteno zbrouseno nalakovano ale nejsem moc spokojenej (Honda), takze na jare az bude teplo necham dukladne udelat znova a pred tim poradne osetrit Rodexolem

...u mna uplna spokojnost HaHaaa , vybrusenie som robil sam, lakyrnik mi to nastierkal plnicom, vygitoval a prelepil paskou, striekal a lakoval som tiez ja...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.11.2013 , 14:41   Citovat  

Doktor napsal:
tak to jsme na tom podobne Velmi šťastný je to videt zespoda kapoty pod tou listou stribrnou, ale vypada to ze tam jsou zespoda dva srouby na sundani ty listy, ja to necham osetrit a striknout az na jare az bude teplo, zatim to neni hrozny jenom to je orezly

jojo, byl jsem se podivat a fakt jsou tam dva srouby, o vikendu se pod to podivam

Doktor napsal:
jinak co jsem jeste resil ted tak jsou spodni plechovy listy co je na tom gumovy tesneni na viku kufru (tourer), dolu stece voda a drzi se (v tom gumovym tesneni,nechapu jak...), to bylo orezly a zacinal hnit ten konec takze opiskovano osestreno a ted se lakuje; doporučuju je to rychlovka drží to jen na dvou šroubech a zaroveň doporučuji spodní šrouby vyměnit a promazat, měl jsem problém s vyšroubováním

tady nerozumim kde presne to je - bylo to hned videt nebo je to nekde skryty? prolezl jsem co slo a vypada to, ze dvere kufru mam netknuty, ale nic jsem nikde neodsroubovaval
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.11.2013 , 15:50   Citovat  

r080 napsal:
tady nerozumim kde presne to je - bylo to hned videt nebo je to nekde skryty? prolezl jsem co slo a vypada to, ze dvere kufru mam netknuty, ale nic jsem nikde neodsroubovaval

jsou to spodni plechy na zadnich dverich, drží se tam blbě voda, stačí odšroubovat, sundat tesnění opatrně (pozor je spojené kabelem tzn. přilepit pak na plech musíš) a pak nechat opískovat a nalakovat viz co sem narychl udělal pic

zadni_lista.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
zadni_lista.jpg, 142.74 kB
   Návrat  
Chris je teď offline  Chris
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.11.2013 , 19:11   Citovat  

ake produkty pouzivate na osetrenie hrdze na accorde ?

potesili by konkretne linky a ako sa vam ju podarilo zachranit je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 14.11.2013 , 10:18   Citovat  

Doktor napsal:
jsou to spodni plechy na zadnich dverich, drží se tam blbě voda, stačí odšroubovat, sundat tesnění opatrně (pozor je spojené kabelem tzn. přilepit pak na plech musíš) a pak nechat opískovat a nalakovat viz co sem narychl udělal pic

Super, diky moc.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2013 , 22:18   Citovat  

pata.vfr napsal:
Ano, potvrzuji něco mezi 37 a 37,5cm - ale nevím, jestli auto na zadku "nevisí" na ručce..

Pružiny i tlumiče (Kayaba) vyměněny a auto se zvedlo z 33,5cm na 36cm. Takže paráda, není z toho koza a zároveň to netahá výfuky po zemi. Teď je to tak akorát je to dobrý

Konečně můžu nahodit nové zimáky bez obav, že je oholím z vnitřku...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.11.2013 , 14:05   Citovat  

Takze nejaka fotodokumentacia k hrzdzi:

Strecha nad vodicovymi dverami: tudy odkaz
Strecha nad celnym sklom: tudy odkaz
Hrana kapoty pod celnym sklom: tudy odkaz
Prave zadne dvere (najhorsie: tudy odkaz
Prave predne dvere: tudy odkaz
Lave zadne dvere: tudy odkaz
Pod touto listou vas tiez bude cakat prekvapenie : tudy odkaz

Vodicove dvere su paradoxne v poriadku asi preto ze sa najcastejsie otvarali a vetrali.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2013 , 15:54   Citovat  

scream napsal:
Takze nejaka fotodokumentacia k hrzdzi

Clovece, to kde si k tomu vsetkemu prisiel? Tak to koukám! Takto hrdzave A7G som teda este nevidel... to mi hlava nebere
Minimalne polovicke ( vsetky dvere) z tej hrdze by sa dalo zabranit, keby sa pravidelne osetrovali dutiny...
   Návrat  
Davo09 je teď offline  Davo09
PříspěvekZaslal: 16.11.2013 , 17:45   Citovat  

scream napsal:

Vodicove dvere su paradoxne v poriadku asi preto ze sa najcastejsie otvarali a vetrali.

To by mě zajímalo jestli jsi to auto měl koupené od novoty, protože to vypadá, že se o to auto nikdo skoro vůbec nestaral. Já mám accorda od novoty už 8 let a rez nemám nikde. Nejspíš to bude fakt o tom, jak člověk auto myje v zimě.
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.11.2013 , 18:04   Citovat  

scream napsal:

Nějaký čas přemýšlím o Accordu 7g a asi si to ještě promyslím. Takhle nerezne ani moje C5g pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.11.2013 , 21:45   Citovat  

Kmóďa napsal:
Nějaký čas přemýšlím o Accordu 7g a asi si to ještě promyslím. Takhle nerezne ani moje C5g pořádnej výtlem

Že bych taky udělal fotky... Úsměv
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2013 , 2:27   Citovat  

scream napsal:

Tak to koukám! Tak to koukám! Ble
   Návrat  
LadyImagine je teď offline  LadyImagine
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2013 , 9:00   Citovat  

Davo09 napsal:
To by mě zajímalo jestli jsi to auto měl koupené od novoty, protože to vypadá, že se o to auto nikdo skoro vůbec nestaral. Já mám accorda od novoty už 8 let a rez nemám nikde. Nejspíš to bude fakt o tom, jak člověk auto myje v zimě.

anebo to třeba byla nějaká bořeninka, ty většinou taky moooc hezky reznou Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.11.2013 , 10:05   Citovat  

Davo09 napsal:

Auto mam len rok, ma 315 000km zvacsa po SR-DE dialniciach... Najazdilo si svoje, vidno to na narazniku a kapote obitej od kamienkov. Co sa tyka hrdze, tu spravila chybu honda, takto to hrdzaviet nema. V podstate som tomu pri kupe ani nevenoval pozornost, pretoze som myslel, ze cele auto je pozink a hrdzu budem riesit maximalne na podvozku. Mozno je to tym, ze je to prvy rok produkcie 2003.

Este foto podvozku: tudy odkaz
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.11.2013 , 11:49   Citovat  

scream napsal:
Auto mam len rok, ma 315 000km zvacsa po SR-DE dialniciach... Najazdilo si svoje, vidno to na narazniku a kapote obitej od kamienkov. Co sa tyka hrdze, tu spravila chybu honda, takto to hrdzaviet nema. V podstate som tomu pri kupe ani nevenoval pozornost, pretoze som myslel, ze cele auto je pozink a hrdzu budem riesit maximalne na podvozku. Mozno je to tym, ze je to prvy rok produkcie 2003.

Pěkná porce km. Úsměv Třeba to moje bude ve 300tis. km taky rezavé..
   Návrat  
Verča je teď offline  Verča
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.11.2013 , 12:49   Citovat  

scream napsal:

já mám auto 3/2003 - takže taky jedno z prvních...nemám sice najeto 300K, ale nikde ani náznak rzi..možná to tvoje bylo v minulosti trochu pomuchlaný a provozem to pak vylezlo ven..jinak na to čumím a nechápu prostě Ble
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 77, 78, 79 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina